Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz zazenke #77262 üzenetére
Amúgy meg jó kis statisztika: A fizetős víruskeresőknek leáldozott? (logout) [link]
Úgy látszik a többség tényleg vagy a windows-ba építetett vagy az ingyenest használja.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
válasz Pyttawrx #77064 üzenetére
Én azt nem értem, hogy a korlátlan számban újratelepíthető az miért jóval drágább mint a nem újratelepíthető? 20 ezer forint különbség van a kettő között(legalábbis ahol én néztem de nem akarom reklámozni itt az oldalt). Csatolja hozzá az outlook accountom-hoz aztán szevasz, amíg 1 gépre be van aktiválva addig nem tudom másikra telepíteni, ennyi.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
válasz milan26 #77051 üzenetére
Ez már nézőpont kérdése, én abban hiszek, hogy a user tudja mit hol érdemes futtatni, így kisebb az esély a hibákra is amikor egy tiszta program működésében okozhat hibát a zárt környezetben futtatás. Persze lehet fordítva is igaz, hogy a "nem érdekel" tipusú user-nél legalább a böngészőt úgy indítja mondjuk a Comodo, hogy minimum az úgy fusson aztán extraként még jó pár progit felismer központilag. Ezen nem veszünk össze csak nekem itt deja-vu érzésem van, mintha 5 évvel ezelőtt is erről beszélgettünk volna itt. Persze ma már van MI és az majd segíthet, meglátjuk.
-
Narxis
nagyúr
5 tévhit a vírusírtókról [link]
-
Narxis
nagyúr
Itt az ideje, hogy valódi innováció történjen a virusirtó iparban!
-
Narxis
nagyúr
válasz Semplar #76546 üzenetére
Én ebben nem hiszek, itt van az ajtóban az AI de azért sajnos még nem tartunk ott, hogy ne kérdezzen egy biztonsági szoftver. Mindennek ára van, lehet szigorítani a szoftveres védelmen de olyan nincs, hogy az ne menjen a kényelem rovására. Egy ubuntut telepítettem a minap és a saját tárolójából telepített szoftvereknél minden egyes telepítésnél be kellett pötyögnöm a jelszót ami be volt állítva. Egyszerűen idegesítő. Ha ez ilyen egyszerű lenne akkor a fizetős szofverek már rég implementálták volna.
Ettől függetlenül semmi baj azzal, hogy ajánlottad, sőt, hátha valaki kedvet kap hozzá.
-
Narxis
nagyúr
válasz Semplar #76542 üzenetére
Azért szerintem nem egyetlen szoftverre kellene bízni kritikus infrastruktúrák védelmét, egy kórházban ennél jóval összetettebb, több szintű korlátozások vannak és még így is kötelező a rendszeres de a hálózattól szeparált biztonsági mentés.
Átlag otthoni usernek ugyanúgy jobb a rendszeres otthoni biztonsági mentés, nem hiszem, hogy értelmezni tudja a felugró ablakokat amiket az ilyen szoftverek adnak ha pl. elindít egy programot ami mondjuk éppen írni akar a registry-be fogalma se lesz arról, hogy mire kattintson. Biztonsági mentés + valami nevesebb vírusirtó + józan ész és akkor nem kell felugró ablakokra válaszolnia géphasználat közben.
-
Narxis
nagyúr
válasz Cs1csó #76491 üzenetére
Aztán majd akkor csődbe mennek. Ki fog fizetni vírusirtóért ha a különböző teszteken a Defender is jó eredményt ér el? Biztos nem vettem volna Norton-t ha nem egy ezresért adják egy évre. Így azt mondom megéri kipróbálni, de ilyen tizenezer forintokat 1 évre még akkor se adnék ha több eszközre adja. Akkor marad a jó öreg Defender és szerintem sokan gondolják így aztán lehet sírni, hogy nincs pénz.
-
Narxis
nagyúr
Nagyon kéne már valami normális teszt metodus.
-
Narxis
nagyúr
Tesztelték a vírusirtókat, meglepő az eredmény - lista [link]
-
Narxis
nagyúr
hmmm
The Anti-Virus Tier List [link]
-
Narxis
nagyúr
Méghogy nincs 100%-os védelem? Akkor ez mi? [link]
-
Narxis
nagyúr
Whatever Happened To Computer Viruses? [link]
-
Narxis
nagyúr
válasz Szellem. #69837 üzenetére
Ez roppant szomorú! Sajnálatos, hogy ide jutottunk.
Amúgy hol lehet manapság olcsón venni kulcsokat? Régen a downloadcrewstore.co.uk-n vettem 1 éves Kaspersky liszenszet de ma már csak avast, bitdefender meg avg-t árul. Van még ilyen legális oldal ahol olcsóbb mint közvetlenül a cégtől vagy forgalmazótól venni?
-
Narxis
nagyúr
válasz Cs1csó #59472 üzenetére
Ironizáltam de az tetszik, hogy tudod mennyi gépem van vagy mi célból van mondjuk enterprise-os windows-a valakinek, csak úgy hirtelenjében azt mondanám, hogy céges laptopon is az van.
-
Narxis
nagyúr
Annyira megtetszett neki hogy megvette. Ilyen 4-5 ezer forintokat 1 gép/1év még azt mondom megér de annál többet semmiképp nem ér semmilyen vírusirtó.
-
Narxis
nagyúr
+1
Gondolom az Adguard nem akkora cég, hogy legyen magyarul tudó munkatársa így a bejelentések számára hagyatkoznak ilyen esetben. Teljesen jogos, valamelyik cikk kicsaphatta pár tucat embernél a biztosítékot.
-
Narxis
nagyúr
Azt kell csinálni, hogy meg kell várni a "b" vagy "c" patchet az új verzióból, én is csak nemrég telepítettem rá a 2018-as IS-re a 2019-et. Egy darab problémám nincs vele Windows 10 x64 alatt. Ettől még persze másnak lehet, senki nem tudja garantálni a hibátlan működést.
Sajnos most már a marketingesek diktálnak a mérnököknek, tényleg felesleges évenként új verzió de ez van. Bőven elég lenne 2 évente vagy ahogy érzik.
-
Narxis
nagyúr
Szerintem a mostani Kaspersky is nagyon jó, sőt ki merem jelenteni, hogy Kaspersky mellé nem is kell más, ha viszont valakinek nem jön be akkor a legjobb választás az ESET termékei. Minden más ezek után jön.
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
válasz Young Lust #44941 üzenetére
Helyedben leszedném a Comodo-t aztán ha nem szűnik meg a probléma akkor keresnék újat. Én ajánlom az ESET termékeit de mindenképp a próbaverziót tedd fel, hogy jól működik-e, ha az nem jó akkor Avira Free.
-
Narxis
nagyúr
Stolen NSA "Windows Hacking Tools" Now Up For Sale!
"The FUD toolkit might have an ability to "evade/bypass personal security products," such as Avira, Avast, Dr.Web, ESET Antivirus, Comodo, McAfee Antivirus, Microsoft Essential, Panda, Symantec, Trend Micro and Kaspersky Antivirus."
-
Narxis
nagyúr
válasz daimonion #42600 üzenetére
Mindenkinek más a jó, én is mindig visszatérek ESS-hez. Legkevesebb problémám ezzel van, nincs vakriasztás, toolbaros cuccokra ugrik de nem vágja őket egyből karanténba hanem kérdez. Nem terheli a gépet, nincsenek bugok, védelemben is a jobbak közé tartozik meg meg van támogatva Malwarebytes Pro-val és Malwarebytes Anti-Exploit Premium-mal.
Értik a dolgukat.
-
Narxis
nagyúr
válasz szenesember #40190 üzenetére
Chrome-ra script blookoló: UMatrix
reklám: uBlock origin
Firefox-ra is a uBlock origin-t ajánlom, script-hez meg a NoScript-et.
-
Narxis
nagyúr
De miért rágódsz ezen? Egybites userenek biztonsági mentés + eset vagy mse/malwarebytes pro. Ha nem akarsz telefonos helpdesket játszani akkor nem cserélsz azokra szvsz.
-
Narxis
nagyúr
válasz Cs1csó #39917 üzenetére
Pontosan, tegnap be akartam írni ezt de nem volt már kedvem. Szerintem már elhangzott többször is, hogy mentés az alap. Akár a rendszer teljes mentése is, hogy egy win reinstall-tól is megkíméljük magunkat. Mégis itt még a szent grált kutatják az emberek, hogy majd melyik véd jobban ettől vagy attól a vírustól.
-
Narxis
nagyúr
válasz HollyBoni #39603 üzenetére
Át kéne vizsgálni a gépet amiről vagy amikről bejelentkeztél abba az e-mail fiókba. Malwarebytes Free, Hitman Pro programokkal első körben.
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #39568 üzenetére
Tegyél fel egy Adaway-t vagy Adguard-ot, előbbihez root is kell. Antivírus ezek ellen semmit nem ér, felugró ablakok, androidon nincs minden antivírusban url szűrés és amiben van is az csak 1-2 böngészőt támogat.
Ha Firefox-ot használsz akkor ublock origin addon is jó.
-
Narxis
nagyúr
válasz daimonion #39543 üzenetére
Az tiszta sor, hogy aki nem veszi a chip vagy pc world vagy akármelyik agyzsibbasztó "tech" magazint annak az onnan aktivált kulccsal jogilag nem legális a vírusirtója. A chip-nél már a honlapjukon panaszkodtak is a szerkesztők, hogy be lesz szüntetve mert sokkal többen aktiválják mint amennyien veszik a magazint és ez nem tetszik az ESET-nek sem. Egyelőre nem lett belőle (még) semmi.
Mindenesetre az egyszeri user szemszögéből ez ugyanúgy "ingyenes" mint az Avast Free viszont saját tapasztalatom és mások visszajelzései alapján az ESET az egyik legkevésbé problémás vírusirtó mind kezelés mind bugok szempontjából. Sokan telepítenek hozzá nem értő felhasználónak MSE-t mert a legkevesebb probléma van vele, az ESET-re ugyanez jellemző viszont azért kicsit megbízhatóbb védelme van, ehhez jönnek a magazinos kódok és a hazai forgalmazó reklám hadjárata és már tudjuk is, hogy miért ilyen népszerű nálunk.
-
Narxis
nagyúr
válasz Pityu. #39414 üzenetére
Nem akarok itt torrent kliens háborút de ő kért valamit helyette én meg ajánlottam. Mindenkinek ezt szoktam de még a qbittorrent is jó. Lábjegyzetnek annyit én már jóval az epicscale botrány előtt váltottam. Le lehet ragadni régi verziónál franc tudja, hogy biztonsági szempontból mennyire jó az illetve itt van a Win 10 is, nem tudom, hogy azon hibátlanul működik-e illetve privát trackereken szoktak korlátozások lenni, pl. milyen kliens és hanyas verzió a minimum.
Ez csak az én magánvéleményem, felőlem mindenki azt használ amit akar.
-
Narxis
nagyúr
válasz SchumiBácsi #39407 üzenetére
Semmit, az jó. uTorrentet cseréld le Tixati-ra, Nod mellé mehet a malwarebytes, windows tűzfal elég. Esetleg nézd meg a DNS beállításokat a hálózati kapcsolatodnál. Automatikuson legyen.
-
Narxis
nagyúr
válasz SchumiBácsi #39405 üzenetére
Host fájlt ellenőrizni kéne, az meg természetes, hogy malwarebytes webvédelme riaszt torrentezés közben, túl érzékeny. Én ki szoktam kapcsolni, elég a fájlvédelem.
-
Narxis
nagyúr
válasz Sidorovich #39340 üzenetére
99% hogy elég vásárlás pillanatában legyen érvényes diákod. Szerintem jó termék de mondjuk én már nem költenék vírusirtóra, a 360 total security is van ilyen jó csak kicsit több a téves riasztása.
-
Narxis
nagyúr
Az eltávolításhoz a hitman pro-nál fizetni kell, szerintem attól használhatod amíg nem talál semmit ingyen. Malwarebytes ingyen el is távolít tehát azt is használhatod.
-
Narxis
nagyúr
válasz Bacusuz #39298 üzenetére
Ha a bővítmények között nincs ismeretlen eredetű akkor ellenőrizd a Chrome beállításokat. Ott van rögtön, hogy induláskor mit nyisson meg illetve a Chrome parancsikonokra, pl. ami az asztalon van jobb klikk Tulajdonságoknál a Cél részt ellenőrizd, hogy csak a chrome.exe és ami előtte van legyen ott.
-
Narxis
nagyúr
válasz mrszitya #39278 üzenetére
Ennyi. Ez az egész böngésző forkolás semmi más mint marketing. Régen rossz ha már a böngészőn múlik a biztonság.
A böngésző legyen gyors és jelenítsen meg jól minden honlapot, esetleg rendelkezzen valami alapvető biztonsággal, pl. hibajavítások, url szűrés és kész kabát. Ahogy mondani szokták cipőt a cipőboltból.
Az a vírusirtó ami saját böngészőt telepít, hogy majd megvédi a bankolásod ott vagy feladták a vírusok elleni küzdelmet vagy nem tudnak újat kitalálni.
-
Narxis
nagyúr
válasz demars #38699 üzenetére
Fene tudja, én már évek óta használok androidos eszközöket és nem csak google play-ről töltök. Egyszer találkoztam vírusos app-al de már az engedélyeknél nagyon gyanús volt.
Átlag embernek ha nem valami nagyon szutyok telefonja van akkor mehet rá de gyenge hardvernél még az a 20-40MB RAM foglalása is számít. Akit ez nyugtat meg az tegyen fel de szvsz nem az AV fog megmenti akkor amikor a káros alkalmazásokba ennyi időt és energiát ölnek. Arról nem is beszélve, hogy windows-on vannak már exploit védelmek, androidon nincs. Az androidos antivírus nem fogja betömni a lyukat ami a rendszerben van, az csak frissítéssel oldható meg.
-
Narxis
nagyúr
válasz zolinho72 #38274 üzenetére
Próbáld meg Beállítások-> Alkalmazás kezelőben eltávolítani, ha nem tudod akkor rendszer app is lehet azt meg csak root-tal lehet. CM helyett inkább Avast vagy Dr. Web-el kéne ellenőrizni.
-
Narxis
nagyúr
válasz Tetete1 #38147 üzenetére
Én meg csak Windows Defender használata mellett se kapok vírust akkor az most ugyanolyan jó mint a Kaspersky? Nyilván nem mindegy ki ül a gép előtt és a teszt melletti pdf-eket is érdemes megnézni mert ez a pontozás nagyvonalú illetve félreértésekre adhat okot.
-
Narxis
nagyúr
Nagyon jó ez a 2016-os Kaspersky, sokat javult, le a kalappal a programozók előtt.
-
Narxis
nagyúr
válasz mustardo #38048 üzenetére
Vasárnap írta, hogy pár napja küldte el amiből én arra következtettem, hogy nem péntek este vagy azután. Nem kell aggódni, híresen lassú a BD support, függetlenül attól, hogy milyen nap van.
-
Narxis
nagyúr
válasz pereces #38043 üzenetére
1 hetet nyugodtan várhatsz, az Bitdefender support-nál kb. 1 napot jelent. Katasztrofális a support, legalábbis amikor így konkrét segítség kell.
-
Narxis
nagyúr
válasz Szellem. #37670 üzenetére
Felpattintottam az Emsisoft Internet Security-t, látom már nem fogja vissza a torrentet Tixati-ban mint a korábbi verzió. Eddig tetszik.
-
Narxis
nagyúr
válasz Szellem. #37663 üzenetére
Gépterhelésben leginkább bár ez nem egyetemes dolog hiszen mindenki máshoz viszonyít. Szerintem védelemben a jobbak közé tartozott korábban is. Igazából olyan mint az ESET, csendes de jó védelmet ad. Nem véletlen jó eltávolításban és androidon is ezt szoktam ajánlani ha valaki mindenképp vírusirtót akar.
-
Narxis
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest