Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz Bjørgersson #22338 üzenetére
Épp azért illett volna mindegyiknek 100% körül teljesíteni... , mégha FP is van benne...
-
ƵøŁĭ
veterán
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Bjørgersson #22286 üzenetére
Igen.
"The notification below indicates that ESET Smart Security has detected and blocked an intrusion attempt. "(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #22286 üzenetére
Igen.
Torrent? -
micafighter
nagyúr
válasz Bjørgersson #22274 üzenetére
Sajnos szerintem ez a helyzet. Mert ha üzenetet is ír, akkor nagyon sok mindenen le tud bukni. Hasonló vírus terjedt egyébként régebben MSN-en, csak egy link jött az ismerőstől, de ott ha figyelt az ember akkor észrevette hogy gyanús a link. Az a biztos ha visszakérdez az ember, hogy mit linkelt, mielőtt ész nélkül kattingatunk. Egyszerü lenne egyébként ellene védekezni, ahogy értettem böngésző kiegészítőt telepít. Egy ki-be kapcsolós gomb kéne egyszerüen a böngészőbe, ami letiltja a beépülők telepítését. Nem szokott az ember nonstop beépülöket telepíteni, ha meg telepít, akkor egyszerüen addig kikapcsolja a tiltást. Ez egy elég nagy támadási felületet kiiktatna.
[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
válasz Bjørgersson #22259 üzenetére
"A vírus egy facebookos ismerősünktől jött üzenetnek álcázza magát, és rákattintás után lép akcióba."
Akkor ha én jól értelmezem ismerős nevében küldi!Vagy nem?
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
blattida
nagyúr
válasz Bjørgersson #22206 üzenetére
Az új hálózat érzékelésekor melyik opciót választottad, az otthon vagyokot? Ha nem, akkor a megosztás/hozzáférés nem is fog működni.
Biztos, hogy user error volt a win installer hiba oka.
Tanuló módra kellett volna állítani a tűzfalat és a defense+-t is, illetve az alapértelmezett konfigot visszaállítani.[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
micafighter
nagyúr
válasz Bjørgersson #22210 üzenetére
ahogy (#22209) King Unique is írta, ha egyszer egy felugró ablakra nem azt nyomsz amit kéne, pl telepítésnél, utána nem fogsz tudni telepíteni, amíg ki nem törlöd azt a szabályt.
(#22208) májkiy Fandango már válaszolt a felület ugyanaz, csak a firewallból hiányzik az antivirus rész. itt van az összes comodo program leírása, megkeresed a programot és "see help". a Firewallnak nincs külön, mivel az az Internet Security része, és bár külön is telepíthető a tüzfal, a felület az ugyanaz mint az internet securityben.
-
King Unique
titán
Hát ja, ez is ok, mert valóban néha tud kellemetlenkedni , de ahogy lent írják, user error is közrejátszhatott...azért úgy vettem észre egész jól lehet CIS konfigurálni, beállítani ezt-azt, ezért is inkább kicsit tapasztaltabbaknak ajánlják, érteni kell használatához.
(#22210) kovy29 : arra gondol, h biztos feldobott előtte vmi ablakot, amit te leOKztál, v elfogadtad tiltást, blokkolást. De csomó minden állítható benne, pl. h telepítőként kezelje stb.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
valoszinüleg mindkettő esetben user error volt,(erre célzott egyébként blattida a kalapácsos hasonlattal) pl ha msire hozol egy szabályt (véletlen vagy direkt) hogy blokkolja, akkor nem is fog semmit telepíteni.
-
King Unique
titán
válasz Bjørgersson #22201 üzenetére
Ezt kifejtenéd bővebben, engem is érdekel ?
Amúgy nem rossz a CIS, sokat ugat egy dolog, azt lehet sok okosított progi volt gépen, v mittomén azért vinnyogott , mert nálam is fent volt win7-en, nem volt vele gond, most 8.1-en is az van, ott is teszi a dolgát, igaz Virtual Kiosk ott nem megy, de vsz 8.1 számlájára írhatóan.
Nálam inkább Kaspersky akasztotta be 1x win7-et úgy, h azt hittem kuka, mindenféle rendszer hibaüzenet stb...de vsz egyén/konfig függő kinél melyik rakoncátlankodik. -
ancsan
csendes tag
válasz Bjørgersson #22201 üzenetére
Hogy érted mert csak szétbarmolta a Windowsomat?
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Bjørgersson #22097 üzenetére
3 fájl maradt ,amelyet futtattam de aktív fertőzés nem történt ,mert 4-es keretrendszer [xp] alatt nem aktiválódnak .
(#22098) netpeti98
Majd a Norton után .
(#22100) kovy29
net framework[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
BigManus
addikt
válasz Bjørgersson #22071 üzenetére
Meglátogatsz egy olyan weboldalt, ahol a forráskódban benne van az utasítás, hogy egy java alapú kártevőt telepítsen a háttérben.
Nem kell különösebb dolog. Simán lehet védekezni egy script blokkolóval.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
janes1976
őstag
válasz Bjørgersson #21977 üzenetére
Webrootot raktam fel én is, eddig nagyon jó, gyakorlatilag észrevehetetlen.
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
szaki26a
aktív tag
Ha nem csak ingyenes érdekel akkor egyértelműen webroot a teljesítmény bajnok. Főleg ha nem akarsz foglalkozni a hülye ablakokba klikkelgetéssel
-
mrszitya
senior tag
Bitdefender, F-Secure, Avast
Comodoval pl. nekem is voltak súlyos működésbeli problémáim egy-két hete, pedig azt is ajánlanám különben.
(Ui: Mindegyik szigorúan önmagában, kiegészítésnek legfeljebb egy Hitmanpro)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Csatlakozom az előttem szólóhoz, annyival kiegészítve, hogy én a BD-ből és a Webroot-ból is csak az AV-t venném/használnám + Comodo fal, vagy esetleg sima Win7/8 fal. Szerintem még a Kaspersky AV sem túl rossz, még sebességben sem, na és az Emsisoft is jól muzsikál, bár ez utóbbival kevés a tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
micafighter
nagyúr
nyugodtan, azért van a topic , de addig is én a helyedben kipróbálnék pár trialt és akkor már neked is lesz egy kis véleményed az ajánlott programokról, esetleg vissza is tudsz majd kérdezni
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Bjørgersson #21975 üzenetére
Személyes tapasztalat alapján a bitdefendert vagy a webrootot tudom ajánlani, mindkettőnek kicsi a rendszerterhelése, de a webroot az teljesen észrevehetetlen. Egyik sem fog sokat zaklatni. A Bitdefendernek van ingyenes verziója, de a webroot 1éves most 10 $ a saját honlapjukon, annyit simán megér szerintem, de van belőle 180napos facebook promo is.
-
King Unique
titán
-
King Unique
titán
válasz Bjørgersson #21514 üzenetére
Nálam fent van Dragon, meg most utólag manuálisan felraktam Silverlightot, elindul a VK, de pár másodpercen belül be is zárja, ez is win 8.1 bug, v mi , a lényeg, h nem megy..
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz Bjørgersson #21500 üzenetére
Geekbuddy nem kell Kioskhoz, se a Dragon. Microsoft Silverlight kell, ha nincs gépeden felkínálja h telepiteni akarod e ha jól tudom.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
McReay
aktív tag
válasz Bjørgersson #21496 üzenetére
Mi az a sortörés ott a hibaüzenetben?
Bad programmer did it wrongSamsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
King Unique
titán
válasz Bjørgersson #21494 üzenetére
Ez egy bug, windows registry érték módosítással orvosolható [link] Virtual kioszk se megy nálam, nálad ?
-
UserX
addikt
válasz Bjørgersson #17606 üzenetére
Hello!
Még egy szavazat a Mcafee VirusScan+ 2013-ra. Nálam a gyerekek gépén az van, alapbeállításokkal. Nem kérdezősködik, a tűzfala is kienged mindent, ami kell. A CLT-n viszonylag jól teljesít. A vírusvédelme is elég hatékony a tapasztalatok alapján. Egyébként magyar nyelvű, ráadásul.
Üdv
-
zoli62
addikt
Én akkor a Bitdefendert ajánlanám. Nem sok mindent kell állítani, és utána se kérdez sokat.Hátránya, hogy nincs magyar felülete. Amennyiben viszont több mindent szeretnél telepítéskor állítani, akkor AVG ajánlott. Viszont a legkevesebb erőforrást az Avira használja, bár annak a webes védelme nem annyira jó.
-
motacilo
aktív tag
Esetleg F-Secure IS. Elég puritán a beállítási lehetőség, magyar, kis erőforrásigényű, stabil.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Bjørgersson #17603 üzenetére
Arra, ha úgy is be kell konfigolni őket, de Te pl. kihagyod a skype-ot, akkor arra be fog kérdezni
Viszont ha már itt tartunk tényleg érdekes lehet, hogy mely védelmi szoftok ismerik a legszélesebb körben használt programokat, melyekhez automatikusan tudnak szabályokat hozzárendelni.
pl. nálam outpost opera indításakor egyből dobja, hogy automatikus szabály hozzárendelve. Na ilyesmire gondolok itt főként
Szerk.:
zolee0307
Ha lesz holnap időm melóban, megnézem CIS alatt hogyan is megy ez a clt-s mókaA sok kérdezés jó. Tűzfal részen mindent tiltani kell amire kérdez
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz Bjørgersson #17601 üzenetére
Ilyen esetben bármelyik csak ne hagyj ki semmit a konfigurálásból
read-only mode on the forum
-
BigManus
addikt
válasz Bjørgersson #17598 üzenetére
Szia!
McAfee esetleg?
Csendben teszi a dolgát.
Viszont bármelyiket választod, egyszer minimum be kell konfigurálni... Vagyis ajánlott.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
eternam
tag
válasz Bjørgersson #17598 üzenetére
BitDefender IS. Van benne autopilot mód.
Az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, ezért megtették a hatalmat igazságnak. Pascal
-
Fandango
veterán
válasz Bjørgersson #11878 üzenetére
-
Fandango
veterán
válasz Bjørgersson #11876 üzenetére
Erdekes nekem problema nelkul megy a Daemon Tools, abbol igaz a Lite verzio van de az nem hiszem hogy szamit. Egyebkent nincs otletem a problemadra.
DT az a legujabb verzio?
[ Szerkesztve ]
-
Canis rufus
tag
válasz Bjørgersson #11858 üzenetére
Nincs vele baj, csak ár / érték arányban közel sincs a régi önmagához képest.
Olcsóbban lehet már kapni BitDefendert és sokkal keményebb össz védelmet jelent. Nem véletlen hogy rengetegen licencelik a motorját
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #11867 üzenetére
Én is ajánlom a comodo-t, most telepítettem újra a gépem és ment is fel rá.
20 éve a Prohardveren
-
kispx
addikt
+1 a comodora
Nekem nem fogta a gépet, pedig nincs erős gépem. Ahogy olvastam neked játék mellé kellene. Mintha lenne játékmód is benne[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
Ennek orulok.
-
hamyka
senior tag
válasz Bjørgersson #11862 üzenetére
Nah ezt jól megfogalmaztad, ,,kakára,, xd
De tényleg van benne valami, amire az egyik nem jelez a másik jelez, ill amire jelez a másik nem, ez is érdekes dolog külömben
Comodó új távlatok...........
-
Fandango
veterán
válasz Bjørgersson #11862 üzenetére
En a Comodo Internet Securityt ajanlom.
Indokok:
1. ingyenes
2. jo tuzfal
3. talan a legjobb HIPS
4. korrekt AV
5. gep terheles minimalis, netet nem lassitja -
hamyka
senior tag
-
hamyka
senior tag
Tudod erre mondják azt hogy kinek a pap és kinek a papné....
Magyarán: kinek mi válik be....
Persze, az is igaz hogy teljesen konfigfüggö, de azt is figyelembe kell venni hogy a túl kemény védelem sem jó mert halálra eszi a gépet, nemrég nálam ez miatt szoftver probléma lépett fel, és azóta kicsit ,,diliseb,, lett a gépem.....
De így van a Nod32-t ajánlgatták anno, de már annyi fajta van mint égen a csillag.....
Én azt ajánlom hogy próbálgasd a védelmi programokat, és majd te eldöntöd hogy melyik a legjobb!!
Persze csak óvatosan, mert 1 gépet szoftveresen is ki lehet nyírni, nekem majdnem sikerült......
Mondtam is ismerősömnek hogy 4-5 éve gépezek és ilyen probléma sose volt.....
ui: Zonealarm, Norton, Avast,trusport meg mit tom én micsoda jobban fogja a gépet!!!!
Ha jobb vírus felismerést szeretnél az a program mindenképpen jobban fogja a gépet!!!!
A döntés a te kezedben van!!!!
Persze van olyan is aki azt mondja nem kell védelem.....
vagy esetleg próbáld meg a Essentials programot, pontosan nem jut eszembe a neve, ez ingyenes, vagy a comodot,
a fizetős programokat is lehet ingyen használni csak tudni kell a módját....
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
-
Canis rufus
tag
válasz Bjørgersson #11856 üzenetére
Ha normális géped van akkor Kaspersky vagy BitDefender.
Nod semmiképp. -
hamyka
senior tag
válasz Bjørgersson #11852 üzenetére
Attól függ....
Ha az számít hogy ne egye a gépet halálra akkor:
Nod32// persze lehet hogy a vírus felismerése nem az igazi....
Ha a jobb vírus felismerés számít, (de ebben az esetben eszi a gépet, valamit valamiért ugye ) : Bitdefender, Kaspersky, Avira, Zonealarm, Norton,
Remélem nem írtam hülyeséget
Remélem sikerül döntened!!
Írj és üdv: Hamyka
-
Canis rufus
tag
válasz Bjørgersson #11852 üzenetére
Mivel van alá vas legalább az BitDefender Is-t vagy egy Kaspersky Is-t.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- PlayStation 4
- Übergyors Samsungnak próbál látszani egy hamisított NVMe SSD
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok