Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
petata
őstag
-
petata
őstag
Sziasztok!
Korábban már érdeklődtem, mondtátok, hogy rendben van a NOD, édesapám gépén viszont rajtamaradt az avast!. Egyszer csak hihetetlenül belassult, lefuttattuk a programot, nem talált hibát. Egy másik - a notebook-osban ajánlott Malwarebytes - program pedig kimutatott 130 fertőzött fájlt. Egyből visszanyerte a noti eredeti sebességét. Ezek szerint az avast! sz@r, vagy csak különböznek valamiben a programok, és lehet egymás mellett használni őket?
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
petata
őstag
Mindkettőtöknek köszi. Akkor egységesen melyiket javasoljátok? Narxis, ha nem vesszük figyelembe, hogy most ESET van (Kifizetve nincsen, tehát a váltásból semmi hátrányom nem származna.), akkor is azt ajánlanád?
-
petata
őstag
Sziasztok!
Itthon itthon eddig majd' minden gépen az ESET vírusirtóit használtuk, személyes preferencia alapján. Viszont hallottam fél füllel, hogy ezek (Mind a NOD, mind a Smart Security) nem nyújtanak normális védelmet. Próbáltam avast!-ot, de nem egészen nyerte el a tetszésemet, ráadásul mindent kártékonynak észlelt - olyan fájlokat is emlékeim szerint, amikről tudom, hogy nincs velük semmi probléma az égadta világon.
Szóval tudnátok segíteni, mit használjak/használjunk? Az egyik egy 2 magos, 775-ös gép XP SP3-mal, saját konfigom pedig az adatlapomon található, Win8 fut rajt'.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest