Keresés

Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz Szellem. #12533 üzenetére

Hali!

Nekem meg az ellenkezője... :DDD
    De "ez a jó", mert így legalább meg lehet beszélni, ki lehet okoskodni(talán), hogy mi okozza ezeket az eltéréseket.
    Mondjuk lelkiekben felkészülök arra, hogy sokan lefognak hülézni az tuti, (az adatok láttán), de hát mellékelem a képeket(és bár dolgozom Photoshoppal, de nem azzal készültek).
    Ha valótlanságot akarnék írni, akkor nem szánnék rá ennyi időt.
    Számomra is meglepőek mind az adatok, mind a működés hatékonyság szempontjából jópár IS.
    A memóriahasználatról meg annyit, hogy időm hiányába(kedden jön az alaplap) nem használtam olyan spéci alkalmazást, ami az IS teljeserőforrás-használatát tudja monitorozni, mert így "csak" a Vista feladatkezelőjére hagyatkoztam, amiből nem feltétlenül derül ki a valós memória-használat. Ugyanis lehet egy IS-nek olyan összetevője, ami ránázésre nem tartozik az adott alkalmazáshoz.(pl mert olyan neve, leírása, stb van) amiből nem jön rá az ember, hogy az még a progi része....
    A spéci progival lehet monitorozni, mert "ő tudja" az összes összetevőt, és a valós (nem csak memória) erőforrás igényt jelzi....

Szal, lesz miről beszélni, vitatkozni(építő jellegűre gondolok), pro és kontra.....
    Lehet, hogy megoldunk pár "nagy rejtélyt"..... :DDD

Fire.

Aktív témák