Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #48293 üzenetére
A feladatát megfelelően ellátja. A többi a használat során derül ki a felhasználók számára.
-
Stephan89
aktív tag
válasz
Butcher-HUN #48293 üzenetére
Üdv.
-
sznorbi2
senior tag
Avira Premium Security Suite promó 6 hónapos érvényességgel.
MÁS TÉMA:
Kaspersky motort használó mexikói antivírus:
[Neo Security] -
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok megint! Olvasgattam egy kicsit és találtam egy komplett védelmi rendszert ráadásul ingyenes! COMODO Internet Security 5.3.181415.1237. Erről mi a véleményetek? A tűzfalát külön nagyon dicsérik viszont kíváncsi lennék az AV részére is.
-
Eset smart security reklám.... ledobja az ékszíjat!
ui.:
Szőke Bandy, Taliándörögdről.szerk.:
Klastrompuszta egy másik Andráshoz tartozik -
RBJ
addikt
A nod nak hol lehet kártevőt elemzésre küldeni. tudom van a progin belül is de nekem űgy tűnik mintha nem küldene semmit .
-
törölt tag
-
Stephan89
aktív tag
válasz
captcha #48268 üzenetére
Panda Cloud AV Free lassít legkevésbé ezek közül, emelett átfogó védelmet ad.
Gépterhelésben ezután jön szerintem az Avira, védelemben ez sem rossz. Bár, szerintem a kémprogramok ellen a Panda jobb védelmet nyújt.
MSE-t utoljára akkor használtam, amikor még 1.0 volt. Különösebben nem lassított, de védelme lehetne jobb.
Avastról nem nyilatkozom, túl régen használtam.
Üdv.
-
psg5
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #48282 üzenetére
Köszi!
-
psg5
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #48280 üzenetére
Amire kellene:
AMD Athlon XP, 2200Mhz (11x200) 3200+
Sapphire ATI RADEON 9600XT
1GB Ram -
-
psg5
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #48278 üzenetére
Köszi.
Jó rendben, kicsit nagyzoltam ezzel a "sokminden átjött" szöveggel, hogy hátha így felkeltem az érdeklődést a hsz.-om iránt...(A cél szentesíti az eszközt)
A lényeg azért "átment" úgy látom a válaszból
Vagyis az Avast még mindig ajánlott...Amúgy mennyire fogja meg a rendszert? -
Már bocsi, de Te milyen oldalakon közlekedsz, hogy minden csak úgy "átjön"?
1. Ingyenesben Avast/Avira + Comodo fal
2. használj homokozót vagy virtualizációt...(Sandboxie, VirtualBox/VmWare player, Returnil stb)
3. ha meg warezbubus vagy, akkor teljesen mindegy mit használsz, max, kitolhatod az időt, hogy később fertőződsz meg. -
BigManus
addikt
válasz
Butcher-HUN #48275 üzenetére
Szia!
Én régóta használom ( tam ) és nagyon sokat fejlődött.
Van akinél a link scanner vagy a böngésző védelem lassulást okoz, de elenyésző.
Ha kell, tudok 10. hóig adni hozzá egy promóciós kulcsot. -
psg5
veterán
Üdv!
Úgy 4-5 évvel ezelőtt Norton használtam, azonban akkor nagyon lassította a rendszert, azóta próbáltam Avast-ot, az sokmindent átengedett, azóta Nod32 a bevállt, mondjuk egy-két dolgot ez is beenged. Kérdésem, hogy mi a tapasztalat manapság ezekről? Valamint az ingyenesek azonkívűl, hogy minden teszt lehúzza őket (nyilván van ebben marketingfogás is) érnek-e annyit, hogy arra alapozza valaki a gépe védelmét? Ha igen melyek ezek? Tudom szubjektív,de hátha van valami tapasztalati megismerés.
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! AVG Internet Security 2011 vélemény?
-
HZoli87
veterán
válasz
betyarr #48272 üzenetére
Ez hasznos: licenc újraküldése
-
captcha
csendes tag
üdv,
Avira Premiumhoz tud vki működő promo linket?
Más: XP Pro SP3+ rendszert (csak a built-in „tűzfal” esetén) melyik véd jobban és lassít kevésbé/jobban: Avast Home 6, Avira 10 Free, MSE 2.0, vagy Panda Cloud Antivirus Free?
-
betyarr
veterán
a nod honlapján a program letöltéséhez az aktivációs felhasználói nevet és jelszót kell megadni,vagy a letöltéshez külön adnak felhasználói nevet és jelszót?
-
bognar110
őstag
Sziasztok milyen vírusirtót érdemes feltelepíteni a gépemre ami jól levédi a rendszeremet ?
-
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #48260 üzenetére
Ha nem tudod, hogy mi az, ami szeretne valamit tenni, akkor nyomj block-ot, aztán, ha nem működik egy adott program vagy funkció ezután, akkor legközelebb nyomj allow-t, ha pedig ismert programról van szó, akkor nyomhatsz Training-et is.
Fire
Helyes. -
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48259 üzenetére
THX!
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
blattida #48258 üzenetére
Köszönöm! És ha így néha fel dob üzeneteket kicsit szegényes az angolom akkor mire kell rá nyomni? Allow vagy Train vagy Block? Föleg most dobta fel mert a Windows szedett le frissítést mondjuk az egyértelmű volt hogy engedélyezem. Mi alapján döntöm el hogy blokkolja e valamit?
-
válasz
Butcher-HUN #48257 üzenetére
blattida megadta a választ ez ügyben. (Meg legalább már én is megjegyzem végre, hogy hogy is műxik ez a Private-ban)
-
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #48254 üzenetére
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48256 üzenetére
Zone Alarm free sem kérdezett akkor ő magától döntötte el vagy nem úgy működik mint a Private?
-
válasz
A Private az egyik legcsendesebb fal pedig a HIPS-esek közül... A Comodo is csak akkor kérdez kevesebbet, ha tanulómódban van, igaz ezt célszerű használni is, főleg akkor, ha telepítget az ember, ellenben ha mindent feltelepítettél, akkor visszaállítani az erős védelemre.
A Private-nak nem tudom, hogy van-e tanuló módja, de ha nincs, akkor is könnyű eldönteni a választ, hisz ha valamit elindítasz és egyből kérdez, akkor elég egyértelmű(meg ki is szokta írni, hogy melyik progira vonatkozik a kérdés), hogy mit válaszolj... 1x kell csak, utána már megjegyzi.Pont ezért oszlik 2 táborra a nagyérdemű public, van aki azt mondja, hogy ne kérdezgessen semmit, mert nem szereti, más szerint meg jó ha kérdez, el tudom dönteni, hogy mi mehet és mi nem...
Persze vannak kompromisszumos megoldások is, amikben ugyan erősebb proaktív védelem van, mégsem kérdez lépten-nyomon, pl Kaspersky, Norton stb...
-
bivalyolo
őstag
válasz
mert hips van benne és nincs vmi bő whitelistje ezért kérdez rá mindenre.
ha bizonytalan vagy a dolgodban inkább használd a win falát vagy esetleg próbáld ki a comodo-t is az jóval kevesebbet fog kérdezni mint a privatefirewall.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48250 üzenetére
Egy valamit nem vágók hogy miért nem teszi csöndben a dolgát a Private Firewall állandóan dobálja fel nekem az üzeneteket ember legyen a talpán aki el tudja dönteni hogy blokkolja e vagy Alow grrrrr
-
válasz
Butcher-HUN #48249 üzenetére
"értem de a win tűzfala ha van telepítve másik tűzfal ki kell kapcsolni?"
Az OS tűzfalát minden esetben ki kell kapcsolni, 2 tűzfal használata értelmetlen illetve összeakadás szokott lenni belőle. Épp ezért a Windows tűzfalát először kapcsold ki, majd ezt követően telepítsd csak a kiválasztott tűzfalat. (Van amelyik automatikusan kikapcsolja a Win falát, de előfordulhat, hogy mégsem, ezért célszerűbb kézzel ezt megtenni, az a tuti)A javasolt sorrend az, amit a korábban linkelt Matousec teszten látsz...
UI: A tűzfalaknak mint olyan, van alapvető feladatuk, ebből a szempontból (és csakis ebből a szempontból) nincs különbség a W7 fala meg a pl Comodo tűzfala között (ha csak a Comodo tűzfalát telepíted, Defense+ nélkül), max "csak" annyi, hogy kényelmesebben lehet konfigurálni, szabályokat létrehozni, stb, stb...
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48248 üzenetére
értem de a win tűzfala ha van telepítve másik tűzfal ki kell kapcsolni? Szavaidat értelmezve teljesen mindegy hogy a Comodot vagy a private vagy zone alaramot teszem fel mert ezek mind védenek? De az ingyenesek közül melyiket tennék 1. 2. 3. helyre?
-
válasz
Butcher-HUN #48247 üzenetére
Tűzfal funkciókat minden tűzfal ellátja, azonban napjainkban már a tűzfalak csak nevükben azok, lényegesen több funkcióval/védelemmel vannak ellátva, mint amire amúgy egy tűzfal hivatott lenne. Ilyen szempontból nincs különbség a W7 tűzfala és pl a Comodo tűzfala között, mint ahogy a ZA fala meg a Private fala között sem. (Amit egy tűzfalnak el kell látni, azt mindkettő ellátja)
Jelenleg vannak olyan tesztek (legismertebb talán a Matousec), amelyek proaktív(megelőző) képességeket tesztelik. A lista alapján meg válasz olyan "tűzfalat", ami szimpatikus (mert pl tud magyarul, mint a Comodo avagy a PC Tools fala)... -
Butcher-HUN
senior tag
De mondjuk miben más egy Private firewall VS. Zone Alarm free? Fontos lenne nekem mert nyilván akkor a jobbat tenném fel! Tetszik a Zone-nak a kezelőfelülete át tekinthető nagyon és nem fogja a gépet. Wingam tűzfal tesztel néztem meg és egy porton kivül ami válaszolt de zárva volt az összes többi láthatatlan az internet elől.
-
sznorbi2
senior tag
Most néztem, hogy a Preventon Antivírus a Virusbuster adatbázisát használja és van neki ingyenes verziója is Preventon Antivirus Free Edition a neve.
-
F34R
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #48244 üzenetére
Azt mondom van olyan mint a ZA free, szvsz ha neked elegendő kár is felraknod mást.
-
F34R
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #48242 üzenetére
Átlagos , a felsoroltakból akármelyik jobb , ebben az esetben amit írtál meg sem bolygatnám a win 7 falát
-
Butcher-HUN
senior tag
MSE+Zone Alarm free? Mit szóltok ehhez az ingyenes tűzfalhoz?
-
Stephan89
aktív tag
válasz
Tibi86 #48238 üzenetére
Én a kettő közül egyiket sem választanám.
Ha megnézed az ESS árát, kedvezmények nélkül 17000 Forint! A Norton IS 2011-et megkapod ennél kevesebbért is, én személyes tapasztalatom, a teszteket megnézve, illetve mások véleménye alapján is jobbnak tartom a NIS-t.
Ami jobbá teszi, mint az ESET terméke, az a SONAR (viselkedés elemző, ilyen egyáltalán nincs az ESS-ben) illetve, a Norton Community, ill. Norton Insight felhő alapú védelem.
Avast IS-ről nem nyilatkozom, sosem használtam.
Üdv.
-
Tibi86
aktív tag
Egy gyors kérdés: Eset Smart Security avagy Avast Internet Security a jobb választás,ha be akarok ruházni egy vírusirtóra?
Melyik éri meg jobban?
(persze jöhet más is csak e kettő tetszett meg)
-
F34R
nagyúr
válasz
sasa311 #48228 üzenetére
Feltehetőleg van valami spam-d én is szoktam kapni egy raklappal , de még nem küldözgetett semmit , esetleg próbáld ki a Spam Terriert
-
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #48226 üzenetére
Elvileg igen, az Outpost nagyon jó tűzfal, ráadásul automatikusan is jól működik, de nem ingyenes. Az is megoldható, hogy az OSS Free telepítésekor csak a tűzfal menjen föl az MSE mellé.
sasa311
Futtass le egy MBAM teljes vizsgálatot! Esetleg Hitman Pro-val is megteheted ugyanezt. -
sasa311
veterán
Valakinek van valami ötlete a következő problémára:
Rendszer:
Windows 7 SP1, minden frissítve
Microsoft security essentials szitén frissítve
Microsoft Windows live mail 2011 nem olyan régen frissítve
Windows tűzfal és automatikus frissítés bekapcsolvaÉs mégis a live mail ezt a rohadt üzenetet küldte el az ÖSSZES címre a címlistámon....:
Hi , what is up ?
There is good news I want to share . ,
For a long time , I want to buy a laptop , one that is high quality but low price . This morning I got my laptop , just one week after I put the order on the site ( www.vip-shimao60.info ) .
The company has many kinds of electric products , like mobile phones , TV , Games , and so on . All of the products are original and brand new . You can see it yourself in your spare time . I believe you won't disappoint and get some surprises . The laptop I get is really high quality and it arrives me so quickly . Hope you can get what you want on the site , too .
Best regard
y--+A vírusirtó nem talál semmit, spybot search and destroy még nem ért végig de az sem kiabált semmiért...
Egyszer ez már megtörtént kb 3 hónapja, akkor sem találtam semmit a gépen, azóta nem volt semmi gond. És most megint...
Bármi ötlet? Esetleg ismeri valaki?
-
F34R
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #48224 üzenetére
Azt felejtsd el attól még a win beépítettje is jobb (win 7 )
Pc Tools, Comodo , Online Armor , Privatefirewall amik jobbak/legjobbak
(#48226) Butcher-HUN
jó csak az nem ingyenes
-
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #48224 üzenetére
Az MSE+Sunbelt fal az szinte ugyanaz, mint az MSE+Win 7 tűzfal. Ha semmi durva dolog nem történik a gépen, melyen használnák őket, ott tökéletesen megfelel ez a páros.
Ingyenes tűzfalból laikusoknak PCTools vagy Privatefirewall az ajánlott, előbbi magyarul is tud. -
-
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #48221 üzenetére
A comodo dns szervereit használod, így kiszűrésre kerülnek az ismert,kártevőket tartalmazó oldalak, valamint gyorsabbá válik a böngészés, mivel a használaton kívüli vagy a távoli szerverek is kiiktatásra/cserére kerülnek.
-
polonic
félisten
válasz
Butcher-HUN #48221 üzenetére
Bing it or google it. Ha megy az angol:
comodo secure dns -
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #48209 üzenetére
Nem ma kezdték a szakmát, kiterjedt cég, sok országban jelen vannak, az óceán mindkét oldalán, minden ismert és elismert minősítéssel rendelkeznek, egyáltalán nem rosszak, igaz, semmi különös vagy kiugró nincs a teljesítményükben, tudásukban.
Mozzarella
Panda Cloud, MSE, Comodo, Avira. -
polonic
félisten
válasz
Butcher-HUN #48217 üzenetére
Én ezt a variációt használom, van még egy routerem is comodo dns-el.
Nekem bőven megfelel. Ha tudod mit csinálsz, hogy kell használni az internetet, akkor neked is jó tapasztalataid lesznek erről a kombinációról. -
natë
nagyúr
Nem volt még időm végigolvasni az összes postot, így elnézést a kérdésemért. Melyik a legkevésbé erőforrásigényes AV jelenleg a piacon? Van már natív 64 bites?
-
Butcher-HUN
senior tag
Microsoft Essential + windows tűzfal vagy esetleg más tűzfallal jobb védelem lenne?
-
RBJ
addikt
Nocsak , nocsak most, hogy olvasom a Kaspersky cikket nem is tudtam, hogy az F-sec motorja kaspersky.
-
McKane
senior tag
mármint mit értesz az "elfogult" alatt ?
azt hogy ezt a terméket használom, vagy küldök nekik vírusmintákat?
valahogy az idők folyamán megkedveltem a VB-t, hozzászoktam a gyermekbetegségeihez.. Aki használta már ,tudja mit értek betegségeken.a mintabeküldés meg csak önszorgalomból megy.. jó látni azt hogy egy nap beküldesz egy fájlt amit nem ismer, másnap meg már blokkolja ilyen-olyan néven..
persze,ami hibát tapasztalok megosztom velük,hátha tudnak vele kezdeni valamit..
ja és nem vagyok "beépített ember" ..
apropó, bár tudom itt az informatikában nem számít,de azért is szeretem mert magyar..szerk1.: #48208 blattida . tökéletes program nincsen...
lsd: topicindító HSZ..
-
Mans20
addikt
Jóest
Az avast mellé mennyire jó a pctools?meg az avastba mit kapcsoljak ki hogy betöltsön a weboldal?mert semmi nem tölt be,ha avastot kikapcsolom akkor betölt minden.,vagy felpakolom az AVG freet,nem tudom.
-
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #48201 üzenetére
Indiai cég a CAT, mely sok-sok éve fejlesztgeti már a Quick Healt, megbízható, elismert program, nálunk nem sokan használják/ismerik.
A routerben található csomagszűrű nem tűzfal, nem helyettesítheti a gépeden található szoftveres tűzfalat, összeveszni sem fog vele.
-
McKane
senior tag
válasz
Sz_Imre #48202 üzenetére
hát igen,én is most nézem...
ez egy vicc..
pedig tegnap este feldobtam nekik vagy 100Mb értékben tömörített állományt..
ma délelőtt pedig ami Vteszt-en volt utolsó ,ha jól emlékszem 120-150Mb- körüli állományt..
szóval nemtudom,valamit érzek,hogy valami változás lesz,az kötheti le őket ennyire...polonic:
Eset..többet nem is mondok..
-
polonic
félisten
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Tud valaki valamit erről az IS ről? Quick Heal Internet Security 2011 12.00
Ja és még valami ér valamit a routerbe épített tűzfal ha be van kapcsolva? Nem veszik össze az IS el?
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Diablo 3 Collector's Edition
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest