Aktív témák
-
janes1976
őstag
Én is igényeltem, egye fene megpróbáljuk, hátha.
Csupa jókat olvastam az F-secure IS 2011-ről, csak elfogyott a promóm, régebben ezt használtam sokáig és meg voltam vele elégedve.
Mondjuk pont ezelőtt hogy feldobtam fenn volt a NIS 2011, melynek kisebb az erőforrásigénye. Azt nem szeretem a NIS 2011-be hogy minden sz*rt trójainak vesz.
-
-
Nem azt mondtam, hogy kamu, csak ha ilyeneket olvas az ember egy cikkben hogy:
"A tolvaj sorsáról sem lehet biztosat tudni, a híresztelések szerint három év felfüggesztett börtönre ítélték."
"Ugyanakkor a Kaspersky hivatalos álláspontja az – legalábbis a lap szerint, mivel a cég még nem adott ki az ügyről közleményt –, hogy a felhasználóknak..."
akkor igen csak fenntartásokkal kell kezelni...
Szóval nyugodtan használhatja bárki a Kaspersky-t, nem ez a "forráskód" mizéria miatt fog megfertőződni mellette, hanem azért mert warezbubus.
-
-
adise
őstag
ezekkel az fsis 2011 promo kulcsokkal kapcsolatban vki vilagositson fel légyszive
-
Ja értelek. Semmi hivatalos publikáció nem jelent meg arról, amiről a cikkben szó van(ami eredeti cikk meg linkelve van, az kb olyan hírportál, mint nálunk az Index), arról már nem is beszélve, hogy ha valaki tényleg ilyet követett volna el, az nem 3 év felfüggesztettet kap, hanem 15 letöltendőt(ipari kémkedést keményen büntetik).
A forráskód arra lehet jó, hogy programozói vénával megáldott emberkék(nem gyorstalpalón végzett általános programozókról van szó) érdekességeket találhatnának benne. Extrém esetben (tételezzük fel, hogy a teljes forráskód kikerült volna), olyan buildeket lehetett volna kitenni, amibe alapból beleturkáltak volna, magyarul, maga a víruskergető lopná az adatokat...
Attól, hogy ismerem a forráskódot(ami nem kis feladat, mert igazán méretes anyag lehet), még ugyanúgy megvan a feladat, azaz a már feltelepített védelmet kell megkerülni, ahhoz meg egy forráskód részlet(pláne régebbi cuccé) nem fog segíteni, csak hátráltat -
sznorbi2
senior tag
válasz
janes1976 #46789 üzenetére
Ne állítsd be a megbízható kapcsolatot, mert akkor esetleg lehetnek nyitott portok a gépeden, ha nem megbízhatóra állítod akkor rejti a portokat a neten, normális esetben.
Nem igazán van még jelentősége az IPv6-nak, mert még nem igazán van használatban.
Alapesetben ezért van kikapcsolva. -
janes1976
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #46788 üzenetére
Köszi. Megbízható kapcsolatról én is, biztos így magyarítják, ide hozzáadhatom az enyémet?
-
válasz
janes1976 #46786 üzenetére
"F-securénál az ipv6-ot engedélyezni kell?"
Csak ha van alapos ok, amihez kell, ilyen pl W7 esetén az Otthoni csoport, az ugyanis IPv6-on kommunikál, ha letiltod, akkor az Otthoni csoportnak annyi.Megbízható kapcsolatról hallottam, megbízható hálózati adapterről még nem...
(Lehet FS így nevezi, ezt meg nem tudom) -
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #46785 üzenetére
Mert mint laikus én úgy gondolom, hogy ha a védelmi progi forráskódja olyanokhoz kerülne akik ennek segítségével esetleg könnyen bejuthatnak a KIS-t használó gépekre, akkor talán jobb ezt a progit egy ideig mellőzni.
Persze az is lehet, hogy hibásan itélem meg a szitút .....
-
janes1976
őstag
F-securésok! Kéne 1 kis segítség.
F-securénál az ipv6-ot engedélyezni kell?, csak mert alapból tittva van. Meg a megbízható hálózati adapternél ki kell jelölni az ip címet ha helyi hálózatom van???
-
-
sznorbi2
senior tag
Egy kis olvasnivaló [itt!]
-
sz.j
nagyúr
Az F-SIS kulccsal kapcsolatban lenne egy kérdésem ...
A kapott levélben azt írják, hogy "A telepítés előtt ajánlott eltávolítani a korábban használt vírusvédelmi programot".
Ez nagy általánosságban teljes mértékben érthető, de a jelenleg fent lévő 30 napos F-SIS-t is törölni kellene, vagy elég ha a Beállítás -> Saját előfizetés -> Írja be az új előfizetői kulcsot-nál simán beírom a kapott kulcsot? -
Gergő101
csendes tag
Egyébként vajon ezt több gépre is fel lehet rakni,vagy feltűnik? (már ha nem ugyanazok a kulcsok)
-
Gergő101
csendes tag
Amúgy ha tényleg mindenkinek ugyanaz, csak felrakja valaki a Laca026 féle oldalra!?
-
Gergő101
csendes tag
A promonál azt írják január végéig küldj e-mailt.Akkor szerintetek esélyes ha most küldök?
-
sznorbi2
senior tag
válasz
Nhorbee #46767 üzenetére
Miből gondolod, hogy mindenki ugyanazt a kulcsot kapta?
Ez már bevett szokás az F-Secure-nál, hogy a promós kulcsok mindenkinek ugyanazok.
Tetete1:
Mindent úgy csináltál ahogyan kellett?
Mert ha igen akkor meg kellett kapnod. Nem a SPAM mappában van?Hermina49:
Ahogyan gondolod! Ha le akarod cserélni akkor lecseréled, ha nem akkor nem! Az Avira is nagyon jó védelmi program csak az F-SIS egy komplett csomag.
Az XP-n Én is az Avirát az Outpost tűzfal párossal használom. -
Nhorbee
aktív tag
Nekem is megjött a licence és úgy vettem észre, hogy mindenki ugyanazt a kulcsot kapta.
-
Hermina49
csendes tag
Sziasztok. Megkaptam az F-secure IS 2011-es kulcsot .Azt szeretném megkérdezni ,hogy lecseréljem -e az Avira Free-t, Két hónapja használom de semmit nem szedtem be vele ,pedig elég huzós oldalakon is megfordulok.Fent van melette az MBAM pro ezt hetente futtatom , de ezidáig tiszta a gépem.Nem fogja a gépet . a netet,nagyon JÓ!!!,AWin 7 saját tüzfalával.használom.Mit ajánlotok lecseréljem ? Mindenkinek további szép estét. Üdv Hermina 49
-
Tetete1
senior tag
Nekem nem jött meg....
-
sznorbi2
senior tag
A hívó szavamra megérkeztek a kulcsok.
Mindenkinek ugyanazt a kulcsot adták?
Az enyém EC28-al kezdődik!Plag:
Gyerünk lecserélni az ESET termékét!
-
nekem is
-
Gaberking
senior tag
nekem is megjött
-
sznorbi2
senior tag
Úgy láttam, hogy a legnagyobb piacnak is elkezdték szórni a kulcsokat F-Secure IS 2011-hez.
Most meg az Online Armor Premium FW-hez osztogatnak nekik kulcsokat.
-
12-es csaj
senior tag
válasz
viralmind #46707 üzenetére
Más a frissítési rendszer, de ilyennel még nem találkoztam...
Amúgy, ha átállítod, hogy két óránként próbáljon frissíteni, két óránként fog. Pl. sokszor van, hogy bekapcsolom a gépet, két óra múlva pedig feldobja az ablakot, hogy most ő frissítést szedett le. Ez egyértelműen bizonyítja, hogy működik.
-
-
Gaberking
senior tag
Szerintetek melyik a jobb védelem?
1; Nod32 + Comodo Firewall
2; Avira free + Comodo FirewallVagy a Comodo Firewall mellé valami más antivirus?
-
sz.j
nagyúr
-
sznorbi2
senior tag
Egy nem is olyan régi AV teszt a Pcmag-tól.
-
herb555
tag
az nem baj. Különféle vélemények is érdekelnek,sőt talán úgy többet is tudok...
-
F34R
nagyúr
válasz
herb555 #46740 üzenetére
Hét nos ezt így egynyiiltan nem lehet
Kb : Comodo (mert minden moudul jó és működik nagyjából védelem szempontjából án a G-data után tenném be )
2.Eset termékei (jó védelem bár kicsit jobban terheli a gépet ( én comodo után helyezném el )
3.Avira (jó felismerés , kicsi rendszerigény , azonban 64-bites tulajdonságai csonkoltak )
4.AvastIgazából ha nem számítana a rendszerterhelés akkor így jönnének : Emsisoft -, G-data , Comodo , Eset , Avira , Avast
Nortonékról nincs véleményem modnjuk őt tenném az 5-ik helyre , f-secure , kaspersky , bitdefender de kinek mi a megterhelő
-
herb555
tag
Valaki tudna-e nekem egy 1-6-ig terjedő listát készíteni a vírusírtókról 2 szempont alapján: Védelem és gépfogás. Csak kíváncsiságból.
-
swatti
tag
Mindig az emberi tényező a gond állandóan. Röviden.
-
swatti
tag
válasz
betyarr #46736 üzenetére
Aki tudja, tudja, aki nem, nem.
Ez benne a jó. Aki nem ért hozzá semmilyen szinten annak hiába is mondanád el, vagy világosítanád fel. Én próbáltam egy ideig, de belefáradtam, hogy elmondjam mi merre hány méter és kapásból minden elfelejtett egy idő után, amit mondtam. Sajnos.
-
swatti
tag
Ha normálisan fel van törve vagy egyéb megoldások, hogy teljes értékűen használatkész legyen, akkor nem változik meg a működése és más egyebe sem.
-
polonic
félisten
Vírusirtót krekkelni a legszánalmasabb dolog, komolyan mondom.
Van sok ingyenes alternatíva, aztán vannak promóciók.
Nem is értem, aztán csodálkoznak egyesek, hogy baj van. -
swatti
tag
válasz
Kezdő vagyok #46708 üzenetére
A 2.7 ben nem a crack a gond hanem, hogy az a termék már nem ismer fel bizonyos vírusokat és más keresési módszerrel vagy technológiával keres.
-
T_Stark
őstag
válasz
BigManus #46715 üzenetére
Hali!
MSE2-re én is gondoltam, én azt használom, de az meg ha olyan mappába lépek ahol pl sok az exe még az én Core2-es gépemen is elég sokat szöszmötöl, de még nem vetettem el az ötletet, délutánig eldöntöm.
#46718 riki:
Igen én is attól félek hogy ilyen 128-256 Mb RAM-os gép lehet.
Avirától azért tartok mert régebben feltettem és néha bedobott ilyen reklám ablakokat hogy váltsak a fizetősre stb... neke meg olyan írtó kellene ami "csendes", mert ismerősöm annyira nem ért hozzá, hogy ha feljön egy ilyen ablak azt sem tudja mi az vagy mit kezdjen veleA Panda Cloud-ról van valakinek tapasztalata? Úgy hirdetik hogy nem fogja a gépet, de én még nem próbáltam soha.
Elsősorban az a lényeg hogy minél kevésbé fogja a gépet, mivel eddig semilyen vírusírtót nem használt ismerősöm.De én úgy nem telepítek neki gépet hogy semmi ne legyen rajta, attól bármelyik írtó jobb.
Tűzfalat már így sem merek rárakni, nehogy panaszkodjon hogy nagyon lassú a gép... csak az XP saját fala lesz sajnosSzerk.: F34R:
Az azért nem jó mert nekem kell, ismerősömnek aki nem ért hozzá, és nem fog újságos kódokkal kínlódni, azt sem tudja miaz. Olyan írtó kell amit felrakok és szép csendben teszi a dolgát a háttérben, kis gépigénnyel. Nem kell a legtutibb írtó, a semmitől minden jobb. -
janes1976
őstag
Tavasszal jön a Norton 360 5.0 én ezt várom.
Most van a béta tesztfázis.
-
janes1976
őstag
A tegnap esti beszélgetés apropóján feldobtam a NIS 2011-et és tényleg nagyon pici az erőforrás igénye, szinte észrevehetetlen, pedig már azt hittem sikerült lehorgonyoznom az outpost mellett, de nem, gyorsabb lett a gépem.
Pedig az Outpostot se vettem észre.
-
riki
senior tag
válasz
szimi57 #46652 üzenetére
Én ezen a fórumon,nem dicsekednék ezzel. Most ,bocs de szerinted aki írja a kergető forrását, nem tudja feketelistára tenni a kereső modult /nod/és engedni a látszólagos frissítést tesztelés céljából.Szerinted a szolgáltató szervere nem tudja egy kóddal ,hány gép kér frissítést / Avast/. És még sorolhatnám.
-
riki
senior tag
válasz
T_Stark #46712 üzenetére
Én Avira free-t tennék. Szerintem kevesebbet eszik mint az MSE 2. Tényleg nagyon jó az mse,de amióta kezd okosodni /integráció a win7és a vista falával,hálózat figyelés/már nem olyan pehely súlyú játékos, mint az mse1 volt. És a gép sd ram-os ami ,általában 128-256 Mb-t ram-ot feltételez.
-
blattida
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok #46684 üzenetére
Mert mindenki az ingyenes verziót használja utólagos ellenőrzésre, arra ugyanis az egyik legjobb.
Önmagában kevés lenne, csak adatbázisból dolgozik, kiegészítve heurisztikával. -
RBJ
addikt
Az Avast 6 bétának a skinje még ugyanolyan mint a 5 é?
-
T_Stark
őstag
Üdv!
Holnap mennem kell egy ismerősömhöz gépet telepíteni, csak sajnos ismerősöm nem ért hozzá, és azt sem tudja milyen gép, csak annyit hogy P4es, de abból is még valami régi fajta, SD RAM-os.
Windows XP SP3 lesz rajta, és azt szeretném ha erre a gépre ajánlanátok valami ingyenes vírusírtót ami a lehető legkevésbé fogja a gépet.
Szóval a lényeg: ingyenes vírusírtó kellene XP-re, ami nem lassít be túlságosan egy régi gépet.
(Én első körben Avast 5 Home-ra gondoltam, de ilyen kis gépen nem tudom milyen lenne. Esetleg a Panda Cloud-ról vélemény? Úgy tudom annak nincs nagy gépigénye) -
BigManus
addikt
válasz
Kezdő vagyok #46710 üzenetére
Végül is mindenki abból tanul
-
BigManus
addikt
válasz
Kezdő vagyok #46706 üzenetére
Ezt miért nekem írod?
Teljesen tiszta partíció mentést rakok fel minden program telepítése előtt. -
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Kezdő vagyok #46706 üzenetére
És tényleg nem érdemes crack-es programot használni.
Ismerősömnél:
Nod 2,7 crack:szerint a gép tiszta.
ESET online scan:25 kártevő.(De csak a gép 33%-a lett vele átnézetve.)Mondtam neki,felejtse el a Nod 2.7-et..
-
viralmind
aktív tag
válasz
12-es csaj #46699 üzenetére
Udv!
A frissiteses dologhoz csak annyit ,hogy azert ne keverjuk a free verzios frissitest a fizetos verziok frissitesi mechanizmusaval mert ,a ketto alltalaban nem ugyanaz.Hozzateszem nem vagyok avast szakerto rovid ideig hasznaltam,de mas virusirtonal tapasztaltam hogy a free verzioknal egy adott intervallumon belul frissit ez ugy tudom avast free eseteben 240 perc ,es hiaba van lehetoseg allitani a programon belul akar 1 percre is ezt a program nem veszi figyelembe ,ezert free :-)
Mig a fizetos verzio eseteben alltalaban mar minden irtonal PUSH update van ami azt jelenti hogy az adatbazis server koppint ra a kliensekre ha fontos frissites van hogy te figy mar lenne itt egy ujabb adatbazis gyere csak frissitsd magad.Es ez fuggetlen attol hogy te pld beallitottad hogy 1 orankent frissitsen,tehat ha lefrissult teszem azt 13.00-kor es 13.18-kor van egy fontos frissites azt meg is kapod fizetos verio eseteben 13.18-kor ,free eseteben pedig csak 17-kor.Tudom hogy a free progi is kiirja hogy mikori a frissites es mikor adtak ki,ez szvsz semmit nem jelent abban sem vagyok biztos hogy ugyanolyan time stamp-el ellatott frissitest kap a free ,es a pro.
-
BigManus
addikt
válasz
Kezdő vagyok #46703 üzenetére
Csókoltatom
-
-
janes1976
őstag
válasz
12-es csaj #46699 üzenetére
az igen, tiszta paranoia itt az ember, melyikbe bízzon, melyiket válassza? nem egyszerű
nem tudom én rengeteget netezek és az mbam még nem talált semmit se, nem úgy mint annak idején amikor nodot használtam
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest