Aktív témák
-
csaba1203
addikt
-
F34R
nagyúr
válasz
Gaberking #47817 üzenetére
(#47817) Gaberking
azé mert jó , faxa a supportja és egyszerű mint az 1X1
(#47818) polonic
nem ahhoz van köze hanem ,hogy nem működik vagyis csak benne (mint anno avastban , ami továbbra sem működik normálisan )
de ez nem lenne baj ha heurisztika erősebb lenne jóval. én azt nem értem hogy microsoftnak van is pénze mégsem foglalkoznak annyit a fejlesztéssel (adatbázisuk is nagyon renyhe )
-
HZoli87
veterán
válasz
Gaberking #47778 üzenetére
Nem tudom milyen géped van, de az én átlagos notebookomon (Core 2 Duo 2,20 GHz, 4 GB, W7 x64) mind a kettő program hasonlóan gyors, nem érzek különbséget. Avira WebGuardja az utolsó pár hónapban nem jött ki a Firefox böngészővel, oldalak szétestek, van amikor nem nyitotta meg, azóta lehet hogy javították már, ezenkívül nem volt gondom vele. Gyorsaság, védelem, bug mentesség, ennek a három feltételnek tökéletesen megfelel a NOD32, ezért esett rá a választásom.
-
-
válasz
Gaberking #47234 üzenetére
Általában mindig a user a hüle...
F34R
Már mint az SG-s doomista? nem egy hüle gyerek, csak gyakran(sajnos az utobbi időban elég gyakran), vannak nem beszámítható pillanatai...RBJ #47228
Nked minek bármilyen kergető? Egyedül vagy a Universe-ben, akinél ennyi kergető, ennyi hibát produkál. Gondolod, hogy visszaolvasva a problémáid, elhiszem, hogy nem TE vagy a hunyó? Ugyan már királylány.... -
válasz
Gaberking #47218 üzenetére
"Avira PSS jó volt (csak a hozzászólások alapján nem gondoltam a legjobbnak a védelmét"
Ha én annyiszor telepítettem/váltottam volna vírusirtót amennyiszer egy-egy hozzászólásban éppen rosszat írnak róla akkor a napjaim nagy részét ezzzel töltöttem volna.
Bár én azt támogatom és jónak tartom, hogy minél többet próbálj ki, pár nap biztos nem, de lehet 1-2 hét se elég egy alapos megismeréshez.
-
blattida
nagyúr
válasz
Gaberking #47065 üzenetére
Ha csak védelmi szempontokat veszel figyelembe, akkor az erős proaktív védelmek jöhetnek szóba, tehát kaspersky, f-secure, comodo, norton, nod és panda cloud.
Ha butítva nézed, mint ahogy a vb teszi például a rap teszten, ott az erős adatbázisúak jönnek ki jól, tehát gdata, avira, bitdefender, panda és vipre.
Én comodot használok, ha ez számít valamit.
T_Stark
Az mbam sokkal jobb. -
cobra64
csendes tag
válasz
Gaberking #47008 üzenetére
Én egy jó ideje premium verziüt használtam mivel sikerült egy fél éves promo-t szereznem hozzá, viszont mostanában a webguard moduljával gondom volt, (nem működőt) így váltottam a ss verziójára, viszont nem raktam fel a tűzfalát (comodot használók helyete), így a többi funkciója egy sima premiumnak felelne meg.
Plusz benne, hogy van benne szülői felügyelt is, ami akkor érdemes ha gyerekek is használják a családban a gépet. -
eurolac
senior tag
válasz
Gaberking #47008 üzenetére
Szerintem felesleges tovább kísérletezgetned, ez ami most van neked egy ütős védelem.
A Comodo fw beállításában blattida topicktárs biztosan szívesen segít ha megkeresed. Szerintem ha a telepítésekor a max. védelmet választottad, tehát proaktív módban tetted fel már az is jó.
Az Avira free esetében ajánlom ezen leírás alapján beállítani, igaz a cikk még a 9-es verzióra van megírva, de a free beállításait könnyedén meg tudod csinálni a cikk alapján a mostani 10-re is.
[link] -
-
-
-
eurolac
senior tag
válasz
Gaberking #46625 üzenetére
Szia! Én sem aggódnék a nyomkövető sütik miatt. Akár minden héten egy emisoft emergency kit-et gyorsban lefuttatva le lehet törölni őket. Szerintem maradj a nod+cfw-nál.
Ha nagyon zavarnak a sütik esetleg a nod helyett (írtad, h átlagos használat) a cfw mellé felteheted az avg free-t, abban be lehet állítani a sütik törlését rezidensen. Így nem lesz gondod vele. Egyébként az avg free az IDP-vel nem is olyan rossz.
-
válasz
Gaberking #46625 üzenetére
A nyomkövető sütik nagy része ártalmatlan, és ha úgy állítod be a böngésződ, hogy kilépéskor törölje a sütiket, akkor meg is oldottad a problémát. Én soha nem aggódnék a sütik miatt... Persze lehet másnak nem ez a véleménye, viszont bármi is legyen, tényleg fölösleges emiatt izgulni...
-
Mötley Crüe
csendes tag
válasz
Gaberking #46537 üzenetére
Szia!
Kicsit megdolgoztatlak, de egy (talán utolsó) próbát még megér.
Tedd vissza a KIS-t majd ha feltelepült és frissítetted és már rendesen megyeget, akkor jobb klikk az ikonjára és lépj ki belőle.
Majd Start menü/Minden program/Kaspersky és itt ezen belül válaszd ki azt, hogy Eltávolítás és katt rá. Az ablakban, amit kapni fogsz, látsz majd három lehetőséget, de Te a legalsót az 'Eltávolítás'-t (Remove) válaszd és katt rá. A következő ablakban még két lehetőség közül választhatsz, Neked az első a Complete uninstall(Teljes eltávolítás) kell, katt rá. Utána ár hagyd dolgozni az eltávolítót.
Végül egy restart és szerintem így már menni fog. -
válasz
Gaberking #46534 üzenetére
Az, amit írtam "Most annyi esélyed van, hogy visszapakolod a KIS-t, majd azon mód a kavremovert indítod és azzal távolítod el..."
Ha ezzel meg vagy, akkor pl Total Commanderrel végig keresni a rendszerpartíciót "kaspersky" keresőszóval, ha talál mappákat, azokat megint törölni(pl program files és/vagy programdata-ban maradhat szemét) -
válasz
Gaberking #46532 üzenetére
Csak simán a kavremovert kellett volna futtatni, nem pedig eltávolítani a KIS-t, és azt követően a kavremovert...
Most annyi esélyed van, hogy visszapakolod a KIS-t, majd azon mód a kavremovert indítod és azzal távolítod el...
Esetleg ha nem jön össze, akkor letöltöd/telepíted ezt: [link], csökkentett módban indítod a gépet és rákeresel vele a kaspersky kifejezésre, amit talál azt mind törlöd...
-
McKane
senior tag
válasz
Gaberking #43607 üzenetére
ha érted,érted, ha nem,akkor nem..
Tanácsom:egyszerre az összes..
" akkor sokunknak nem lenne megerőltető 15-20000 Ft egyszeri felköhögése. "miért kellene 15-20.000 Ft ?? Fél hónapja: GData IS 2010: 6.990 Ft, de hogy hazabeszéljek: VirusBuster IS /3gépre! / : 12375 Ft (áfával) , de a Fukarba láttam sokak kedvencét, KIS 2011-et (vagy 2010-et,nemtudom) 10.000 Ft-ért..
-
blattida
nagyúr
válasz
Gaberking #43598 üzenetére
Figyelj, nem ad információt az igényeiről, de azt elmondja, hogy nem fog fizetni érte és nem azért, mert ingyenest akar...
Mindezt teszi úgy, hogy én visszakérdeztem, hogy lehessen esetleg némi támpontunk.
Ezek után nem kell meglepődni a véleményünkön, szerintem.
Aki szarba nyúl, annak szaros lesz a keze. -
-
válasz
Gaberking #43455 üzenetére
Ez egy jó könnyű kérdés
1. Warezbubusoknak mindegy melyik, mert úgyis leamortizálják a gépüket
2. Nem warezbubusoknál is mindegy, mert azok meg nem fogják egyikkel sem leamortizálni a gépüket
3. Ennek ellenére a 2-ből a NIS 2011-et javasolom.12-es csaj
Hát ezt nem tudom, hol olvastad, esetleg egy hivatalos forrást tudsz linkelni?
Nem kell, most néztem az 5.0.677-es újításait, valóban csak újabb adatbázis van benne. -
polonic
félisten
válasz
Gaberking #42762 üzenetére
Igazad van, elnézésedet kérem, amiért feltételeztem azt, hogy a vírusírtót is törten használnád, amellett, hogy kijelentetted, bizony varezolsz.
Jajj de jó, nekem is van tippem. Mindenkinek van.
Nyugodj meg, szoktam azzal is szórakozni, és mással is.Kösz ollie, hogy helyettem is leírtad az utolsó mondatot! Emiatt synaptic.
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
Gaberking #42758 üzenetére
Hali!
Mielőtt még nagyon beleélnéd magad javaslom, hogy olvasd el (de most már alaposan!, mert láthatóan a regisztrációkor nem tetted ezt meg) a Fórum Alapelveit. Különös figyelemmel az ' Amit tiltunk a fórumunkban ' címszó alattit!
Ha elolvastad és meg is értetted a tartalmát, akkor azt is megérted, hogy miért linkeltem be Neked.És addig örülj amíg csak én szóltam és nem a Moderátorok valamelyike-
-
polonic
félisten
válasz
Gaberking #42758 üzenetére
Ha még neked áll feljebb, akkor eláshatod magad.
Gondolkozz már el ember. Nemhogy inkább csöndben maradnál és meghúznád magad, erre itt hirdetgeted, hogy így warez, úgy.
Leírtam, ha a vírusirtót is törten használnád, akkor nincs értelme vírusirtónak, az a szarnak egy pofon.
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest