Aktív témák
-
klepto
addikt
Lenne még 1 kérdésem, ami az előbb kimaradt.
Ezek a vírusirtók 32, vagy 64bitesek?
Az, hogy az oprendszer 32, vagy 64 bites az csak a drivereknél számít, vagy az egyéb szoftvereknél is? -
sznorbi2
senior tag
válasz
McKane #26598 üzenetére
Ha egy picit visszaolvasol akkor meglátod, hogy harmatgyenge az azonosítása a Virusbusternek!
Igazából nem sok mindenki használja(vagy senki) így nem sokat tudunk itt róla.
Ha valaki mégis használja úgy is jelzi itt!Most néztem, hogy az F-Secure, Ashampoo Anti-Malware páros a legutóbbi 100-as víruscsomagból mindössze 2 fájlt hagyott meg. Ezt el sem akarom hinni!
-
McKane
senior tag
amugy, öcsém felhívta a figyelmemet,hogy az inviteltől kaptunk egy Virusbuster professionalt -t.. állítólag magyar,de nem sok felhasználói infót találtam róla.. valaki?
-
És itt két idézet Eugen Kaspersky-től, amit most találtam:
"A cyber-bűnözők motivációja megváltozott. Ma már pénzért dolgoznak. Korábban a megfertőzött rendszer elromlott; most a cél, hogy működőképes maradjon és nekik dolgozzon. Ezt a fenyegetést komolyan kell venni.”
Eugene Kaspersky - CEO Kaspersky Lab
"Én valahogy nem hiszek ebben a projektben... A Microsoft Security olyan, mint egy férfi golfszettel a londoni aluljáróban - nem oda való."
Eugene Kaspersky - CEO Kaspersky Lab
-
Kicsit van valóságtartalma a tesztnek, meg nincs is! Mindig lehet olyan mintákat találni-még nagy számban is-, amit x AV felismer, de y meg nem!
Én azt látom, hogy ma már kevés a minta és heurisztikus alapú av felismerés.
Techonlógia váltás kell, mert nem lehet lépést tartani a kártevőkkel!Pl. A VIPRE esetében az összes dos-os vírus ismeretlen!Abszolút nem ismeri a régebbi dos-os kártevőket! Millió számban találsz ilyeneket! Pesze, rá lehet fogni, hogy ezek a vírusok már szart sem érnek. Na, ez meg nem igaz, mert 3 éve a Vistat éppen egy átalakított dos-os vírussal fektették meg egy hekker konferencián, úgy, hogy igen kevés av detektálta!
-
wwhy
veterán
válasz
Gorneck #26587 üzenetére
jah, meknek van;
lehet, h csak placebó, de úgy érzem, h a fizetős verziók azért csak többet tudnak, jobb a detektálási arányuk (egy ideig - amíg volt időm - próbálgattam a laptopon az Avira free vs PC-n Avira Antivir premium - ez utóbbi a csomagokból rendszerint többet ismert meg;
ha ezzel a mentalitással állnék hozzá, akkor tényleg egyáltalán kár bármiféle AV mert "mellette ugyanúgy bekaphatsz vmit..." -
válasz
frisco #26584 üzenetére
Éppen ezért nem adok nagyban a tesztekre!
Ahogy Te írtad, a valóság, az életben valós dolgok a mérvadóak és tesztek. Éppen ezért tartom megtévesztésnek, ha egy gyártó isteníti a teszteken elért eredményeit. Aztán meg közben sorba panaszkodnak, hogy agyon van fertőzve emberek gépe.Természetesen, mindig a felhasznló a legfőbb hibaforrás. De, úgy gondolom, azért veszek biztonsági terméket, hogy engem, mint egyéniséget és egyéni elhasználót megvédjen. Ha ez nem sikerül, keresni kell másikat. Persze, itt meg ott az igazságtalanság, hogy a tudatlan, tapasztalatlan felhasználó bedől a hamis marketingnek, és szopja be sorra a problémákat, de ugye fizetett érte! És mi a magyarázat? A felhasznló a hülye. Ez szép és jó kifogás-az igazságtartalma ellenére-de inkább azt érzem, hogy a gyártók ezzel magyarázzák a saját töketlenségüket! Az éremnek mindig két oldala van! Tegyen meg mindent egy cég maximálisan azért, hogy védje a felhasználókat, akik drága pénzt kiadnak a termékükért, illetve e felhasználó meg tanuljon meg gépet használni!
És azt még megemlíteném, hogy nem elég egy vírust felismerni, el is kell azt tudni távolítani! Na ez, az, amiben igen sok termék közel sem jeleskedik, még több éves tapasztalat után sem. Persze, ilyenkor jön, hogy ott a support, akik majd segítenek. Csak az a gond, hogy nem azért veszek terméket, hogy egy 3. személy kotorásszon órákat a gépemben, és nem azért veszek terméket, hogy drága pénzért őket hivogassam, mert béna a termékük.
Folytathatnám még az eszmefuttatást, de remélem érted miről beszélek.
-
Daywalkerke
aktív tag
Mostani A-squared promócióról tud v.ki?
-
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Lassan szükségessé válik nálam új vírusirtó beszerzése (gép, és Win csere miatt), és ehhez szeretnék tanácsot kérni.
Az oprendszer egy most vásárolt 64bit-es Windows7 lesz, és ehhez szeretnék egy olcsó, de kellőképpen hatékony kártevő irtót feltenni.
Az alternatívák amin gondolkozom:
Avast 5: free
G-Data Internet Security 2009: 3490.-Ft
G-Data Total Care: 4490.-Ft
Nod360 3.0: 7480.-Ft
És nagyjából itt ki is merült a keretem.
Az ingyenes hatékonyságától félek picit, és nem szeretnék külön tűzfallal bajlódni, ezért a G-data-ban gondolkozom, ami most a doboz tanúsága szerint 50%-os áron kapható, és frissíthető a 2010-es verzióra.
Valaki látta már, vagy próbálta már ezt az akciós G-Data verziót? Ha igen, hogy jelenik meg gyakorlatban ez a 2010-es frissíthetőség? Lecseréli a teljes vírusirtót (megjelenítés, kezelő felület, stb.), vagy csak a kereső motort?
A 2009, ill. a 2010-es G-Data milyen keresőmotorokra épül?
Mi a különbség az Internet Security, és a Total Care verzió között, illetve átlagos otthoni felhasználásra megéri az árkülönbséget?
A Nod360 jobb, mint a G-Data, megérné a többlet kiadást?
Szeretném magam a lehető legnagyobb biztonságban érezni, a lehető legolcsóbb áron -
riki
senior tag
Hát nekem norman szereplése váratlan. Én még csak a virusbusterel egy magasságban látam teszteken. Meg kicsit haza beszélésnek tünik.
-
válasz
frisco #26575 üzenetére
Ezzel nem teljesen értek egyet! Az oka az, hogy nem tudjuk, hogy a minták mikoriak, stb. Pl. Van két vírus, amit két vírusírtó nem ismer. Vegyük példának ESS-t, és KIS-t. Az ESS esetében simán lefuttatod és telepíted a vírust. KIS-nél, 100%-hogy a HIPS megfogja, és nem engedi a hozzáférést. De, említhetem az ESS helyett az Avast 5 IS-t, és mondjuk a NIS-t. Avast átengedi, ha nem ismeri, a NIS meg azonnal jelez, hogy illegális módosítást végez, és töli, mint ahogy languy99 tesztjeiben is láttuk. Itt a NIS sok kártevőt nem ismert, de a HIPS-e, azonnal blkkolta és el is távolította, és teljesen tiszta maradt a rendszer!
Lehetne még példákat említeni, de fölösleges, és természetesen nem a KIS-t dicsérem vagy nem az ESS-t szeretném leminősíteni. Kiegészítő védelmek tekintetében igen nagy különbségek lehetnek a rendszer védettségét tekintve.Olvastam egy tanulmányt, hogy az adatbázis és heurisztikus alapú víruskeresők ma már kevésnek számítanak. Kellenek plusz technológiák, amik az ismeretlen és agresszív kártevők ellen védelmet nyújtanak. Erről már Narxis is írt!
-
frisco
aktív tag
válasz
Szellem. #26566 üzenetére
Ez a teszt engem is érdekelne, idelinkelnéd? ja, köszi !
Egyébként ha egy vírusirtó általánosan gyengébben szerepel az ilyen jellegű teszteken - jellemzően MSE, Norton, AVG és talaán az Avast - akkor teljesen mindegy, hogy egy esetleges futtatásnál miképp reagálna, hisz már a vírus jelenlétének felismerésénél is elhasalt.Coronita ! Köszi a tesztcsomagot. Elmondanád, hogy hogyan gyűjtöd be a mintákat?
Ha nem jogdíjasak a vírusaid, persze....
Csak azért mert talán sok embernek nem világos, hogy miért nem lehet a FP találatokat és az esetlegesen azonos vírusokat kiszűrni egy ilyen mintából. -
McKane
senior tag
bár nem teljesen idetartozik,de..
ha a routerben be van kapcsolva a tűzfal opció, és a sz.gépen windows xp van, aminek ugye van beépített tűzfala,de csak egy irányba szűr, ez mennyire biztonságos? sima hétköznapi felhasználású gép.. (net,msn,youtube, film,zene,online rádió, torrent -a linuxok miatt- )
-
-
Möbiusz
tag
válasz
Szellem. #26562 üzenetére
Szia!
"...KIS/KAV jól működik. ..A bottidő lassulásnak az oka, hogy a bootfolyamat kezdetétől védi a gépet, mindezt azért, mert nem engedi, hogy az MBR-be beírja magát a kártevő. Magyarul van bootvédelme..."
Ezt megerősíthetem egy nem is régen történt esettel.
Főnököm gépén egy neves cég N betűs IS-e volt telepítve de lejárt az egy év és kellett egy másik AV. Én rábeszéltem a KIS-re, ha már pénzt ad ki újból akkor már ... inkább már ...
Szinte egy árban vannak.
Feltelepítettük és az első - KIS telepítést/frissítést követő - bekapcsoláskor máris feldobott egy piros figyelmeztetőt, hogy valami vírus vagy ilyesmi esete forog fenn (nem nagyon jegyeztem meg) és javasolja az azonnali megtisztítást. Ez rögtön meg is történt azonnal. -
-
válasz
polonic #26563 üzenetére
Én is használtam kevésbé rendszerterhelő terméket (nem nevezem nevén), és nem éreztem biztonságban magam. Persze, marha jó, hogy pöcc-röff indult minden, de hol a biztonság? Engem a tesztek ilyen formán nem érdekelnek. Megnézem őket és bohóckodok én is, de a valós életbeni eredmények a mérvadóak! Ott egészen más a helyzet.
Az NSS Labs. készített egy tesztet. 17 napig teszteltek 10 AV terméket ezekből az IS változatot! Szépen fertőzték a gépeket, kattintgattak, stb. Tehát, a valós életbeli körülményeket idézték elő.
Hát, az általam használt kis erőforrásigényű termék csúfosan megbukott. Az utolsó lett! A KIS magasan a második.
Ennek a tesztnek pont az, az érdekessége, hogy nem laboratóriumi körülményeket produkáltak, hanem egy "otthoni" gépen járkáltak a neten, letöltöttek fájlokat, elindították őket, torrenteztek, stb.Tehát, a valós életbeni használatot szimulálták. -
polonic
félisten
válasz
Szellem. #26562 üzenetére
Túl erős volt az első mondat.
Csak felidegesített, ami történt.
Igen, tudom a bootidő miért nő. Ezzel nincs probléma, nem is érdekel a bootidő. A használat közbeni lassulásra gondolok. Pl új lap nyitása a böngészőben lassab. Egyébként észre sem venném, ha kasperskyt használnék már régóta, és nem tudnám milyen más programmal. Azért veszem csak észre, mert kisebb erőforrás-igényű programot használok, és azokhoz képest lassabb.
A 2011-re nagyon kiváncsi vagyok, remélem a rendszerterhelést csökkenteni tudják. -
válasz
polonic #26554 üzenetére
Mivel egy teljesen új termék a PURE, ezért előfordulhatnak hibák. Szoftvereket emberek készítik, és sajnos nem lehet minden konfigon, mindent kitesztelni.
A KIS/KAV jól működik. A bottidő lassulásnak az oka, hogy a bootfolyamat kezdetétől védi a gépet, mindezt azért, mert nem engdi, hogy az MBR-be beírja magát a kártevő. Magyarul van bootvédelme. Így érthető a lassulás.
A másik, ha megnézed, minden egyes alkalmazás az elős indításnál lassú. Ha másodszorra elindítod, akkor már gyorsan indul.A tapasztalatok fontosak. Nyílván van benne bug, ez nem vitás. Én a tömörített állományok méretét levettem 8 megára. Így a keresési időm 2 merevlemezen (160 gigás Raptor, 0,5 terrás Caviar), nem egész 20 perc.
-
blattida
nagyúr
-
McKane
senior tag
-
polonic
félisten
válasz
Szellem. #26553 üzenetére
Aktiválással és frissítéssel nálam is minden rendben volt. Egyébként a kis 2010 nálam is jól működik, mármint úgy értem ilyen hibákat nem produkál, teszi a dolgát, ahogy kell. Csak a lassítás a gond, pl az avirához vagy esethez képest, meg a keresésnél a memóriafelzabálás (ez mint kiderült azért van mert keresésnél kitömöríti a memóriába a becsomagolt állományok tartalmát, és ha nagyobb 2 gigánál az állomány, akkor van baj), erre utaltam az első hozzászólásomban.
Egyébként én ezzel az írással nem azt akarom sugallni, hogy ne használják a kaspersky termékeket. Én megosztom a saját tapasztalataimat csupán.
A pure-ban tetszett a jelszókezelő, és a virtuális billentyűzet. Ez kéne szerintem minden termékbe. -
válasz
polonic #26552 üzenetére
Az a helyzet, hogy a PURE-ról nem tudok semmit. A devbuilds könyvtárból lehet leszedni a Kaspersky ftp szerveréről. Nálam csodálatosan működött. Aktiválta magát 30 napra, és frissítéskor leszedett 20.5 megát.
Teljesen normálisan működött. KIS is jól működik. Mind a 3 gépemen. És rooterem is van egy Cisco. -
polonic
félisten
válasz
Szellem. #26550 üzenetére
Nem indítottam újra telepítés után, mivel nem kérte, egyből használható volt. Aztán kapcsoltam ki, majd később be a gépet, és ekkor nem volt hálózat, ezt végülis vehetjük újraindításnak.
Nem csináltam jelentést. Hálózati központ azt jelezte, hogy nincs hálózat, mint amikor kihúzom a gépből a kábelt. Router van. -
HZoli87
veterán
válasz
polonic #26545 üzenetére
Nálam egyszerűen csak nem akarta magát aktiválni a program (KAV), így még a próba 30 napot sem kaptam meg (nem tudott csatlakozni a szerverhez, de net azért volt mellette), de szerencsére aktiválás nélkül is feltelepült. Frissített 20 megát, de a próbaidőszakot ugyanúgy nem tudta aktiválni, csak lámpázott, majd rá 2 perce hibaüzenet. 2 órát adtam neki, nem javult meg, utána töröltem a fenébe...
-
válasz
polonic #26549 üzenetére
Nézd, én nem tagadom, hogy háklis és nem éppen tökéletes a Kaspersky.
De, én akkor is megvizsgálnám a témát. Persze, mindenkire rá van bízva.
GSI Parserrel csináltál jelentést? Ez segíthet, hogy mi ütközhet vele, vagy mit nem szerethet. Restart volt, miután felraktad? Hálózati központ mit jelzett? Rootered van?Nem védeni akarom a Kaspersky-t, és nem kötözködni akarok, csak segíteni!
-
polonic
félisten
válasz
Szellem. #26546 üzenetére
Soha semmivel nem volt ilyen gondom, minden program úgy szokott működni nálam, ahogy kell, csak ez nem tud. A legfrissebb driverek vannak fenn, nincs teleszemetelve a rendszer. Ja egyébként ez w7 x64. Tuning sincs, még csak kékhalált sem láttam, mióta w7 van, megjegyzem előtte sem volt vistán. Tehát a gépem stabil.
Én nem amiatt hibáztatom a kasperkyt, mert más is. Tapasztalatok alapján, amiket ide is leírtam, elolvashatod ezeket.
-
válasz
polonic #26545 üzenetére
Hát, nem tudom. Nálam ilyen gondok nem voltak. Nem a Kaspersky védelmében, de én megnézném, hogy mi okozta a gondot!
Pl. ESS esetében nálam előfordult, hogy nem volt net. Frissíteni kellett a hálókártya driverét, és minden frankón működött.Kicsit úgy érzem, hogy bugos sokaknál a Kaspersky, akkor már előítéletesen sokan, mindenért a Kaspersky-t hibáztatják. Hiába, a tömeghipnózis ereje.
-
polonic
félisten
Nekem most lette elegem a kaspersky termékekből. Feltettem a pure-t, a szokásos kis 2010 jelenségek természetesen jelentkeztek. Aztán ami miatt az előző mondatot írtam: feltettem, akkor működött, úgy ahogy, kikaplcsoltam az asztali gépet, majd később kapcsolom be, erre nincs hálózat. Nem csak net, hálózat sem, router felületét sem tudtam elérni. Eltávolítás sem segített, a saját removerje meg még ugye nem is ismeri. Szerencsére a rendszervisszaállítás mentette meg a rendszert.
-
-
MagLev
csendes tag
Na mondjuk ez a kérdés nagyon kellett már ide. Engem is érdekelne, hogy ha (mondjuk) 300 -as a csomag akkor úgy kell-e számolni, hogy az adott AV talált és csak a példa kedvéért 278-at akkor 22 a maradék amit nem ismert fel. De mindegyik AV ugyan annyi fájlt számol 300-nak kiindulásként a 300-asból? Értem ez alatt, hogy mindegyiknek 300 a 300, vagy ezek eltérnek? Mert ha nem 300-ról számolnak hanem csak a környékéről, akkor értelmetlen az összehasonlítás mert nincs egy etelon. Vagy most jó nagy zagyvaságot mondtam volna ezzel?
-
riki
senior tag
Én csak azt nem értem ,hogy ezekben a csomagokban valólyában mennyi a valódi virus? Ezt a szerző, hol publikálja? Mert hányat kéne megtalálnia a kergetőnek. Mert igy gözőm sincs ,hogy hány a fals riasztás ?
-
-
-
-
sznorbi2
senior tag
válasz
polonic #26528 üzenetére
Vaúúú ez komoly?
Sokkal határozottabb a gépem tőle vagyis még annyira sem lassítja mint a Malwarebytes.
Akkor ez az Ashampoo sem egy elvetendő dolog ugye?
Csak annyi infot találtam az Ashampoo-ról, hogy 2 nagynevű cég motorját használja, egy anti-spyware és egy antivirus motorját egyszerre.
De, hogy melyik mi, arra nem találtam infot sajnos.
A legutóbbi frissítés után több mint 3,8 millió kártevőt tud felismerni. -
sznorbi2
senior tag
Gondoltam kipróbálom az Ashampoo Anti-Malware-t is és a mostani víruscsomagból 91-et ismert fel és 10 fájlt hagyott meg!
Na ehhez mit szóltok?
Csak és kizárólag magára hagyatkozhatott az Ashampoo és szerintem igazán jól szerepelt.
Szerintetek? -
-
MagLev
csendes tag
válasz
Szellem. #26523 üzenetére
Köszi a választ és elgondolkoztató minden esetre amit mondasz. Akkor marad a NORTON amire kíváncsi lennék.
Hátha bevállalja valaki és beteszi az eredményt.Apropó Norton. Nekem a családban a másik gépen volt fent a NIS 2009 (ami aztán 2010 lett mert ugye tavaly év közben kijött az újabb) egy 1 éves vásárolt kulccsal. Idén március elején járt le az egy éve. Ha most - mert tervben van - megveszek egy újabb évet (licensz hosszabbítással) akkor ha újra felteszem és beírom a kapott kulcsot akkor azt elfogadja megint egy következő 1 évre?
-
-
-
MagLev
csendes tag
Sziasztok!
VIPRE-t és Nortont nem engeditek rá erre a tesztelésre? Egyáltalán használja valaki ezeket? Mert nem igen látom, hogy említve lennének.
Nehogy kimaradjanak, mert mindkettő van annyira jó, hogy megtudjuk az eredményeiket, mit hoznak ki ebből.
-
válasz
sznorbi2 #26518 üzenetére
Attól még átvizsgálja az állományt, mivel egy .exe kiterjesztés nem számít klasszikus tömörítvénynek!
Nod32 is átvizsgálja a letöltött fájlokat és el tud velük szarakodni perceket is.
Nem a Kaspersky védelmében, de az AVP modul minden részt lefed a számítógépen, így ellenőriz minden forgalmat és fájltevékenységet. Persze, mindezt a magyar nyelvű használati útmutatóban le is írják.Az Erőforrások átadása más programoknak, nem fogja begyorsítani a terméket! Ez az opció akkor ér valamit, amikor egy on-demand ellenörzést csinálsz! Magyarul, miközben ő szkenneli a gépet, tudod a gépet használni.Viszont tovább is tart jóval az ellenörzés.
-
sznorbi2
senior tag
válasz
Szellem. #26517 üzenetére
Azt természetesen tudom csak itt az volt nálam a bibi, hogy mindenhol ki volt kapcsolva a kitömörítés illetve inkább a 2 Mb-nál nagyobb fájlt ne csomagolja ki.
Erőforrások adása más programoknak, ez is be volt kapcsolva később és továbbra sem változott semmi.
Ezt a beállítást nálam figyelmen kivül hagyta és ugyanúgy vacakolt a fájlokkal.
A KIS2009-nél ez 100 Mb-n volt és egyáltalán nem volt ilyen gond.
Ezért furcsáltam a dolgot! -
-
sznorbi2
senior tag
Jelentem az F-Secure 99 kártevőt ismert fel és 17 maradt a fájlok közül!
Majd ezután ráuszítottam a Malwarebytes-ot és mindössze 4 fájl maradt!
Soha rosszabb felismerést ha tényleg fertőzött az állomány.
Egyébként szövegeltem az F-Secure-nak mailben, hogy amit fel kellene ismernie alapból a programnak, sokat nem ismer fel.
Erre tegnap óta nekem megtáltosodott az FSIS!
Ezt a sztorit csütörtökön írtam le nekik és megköszönték az észrevételem és ráálnak a témára, erre tessék itt az eredménye, egy néhányat a DeepGuard ismert fel a kártevők közül pedig ez volt az aminek semmilyen jelét nem láttam az aktív tevékenységére pedig be is volt kapcsolva.
Viszont most remekül meg a DeepGuard is. -
wwhy
veterán
McAfee:
felismert 68, maradék 32
-
válasz
#41133696 #26513 üzenetére
Nem ingyenes! Fizetős termék, mint a többi. Olyan pontosan, mint pl. egy Total Security!
Ugyan azt tartalmazza, mint a KIS, plusz, benne van egy backup menü, Krypto Storage (állománytitkosító), Password Manager.
Nekem marhára bejön.Amit felraktam az már végleges kiadás. Hivatalosan a boltokba március 30.-án kerül. Ha gondolod próbáld ki. Fain termék.
-
sznorbi2
senior tag
válasz
polonic #26510 üzenetére
Na látod én meg nem olvastam vissza így nem is láttam azt a linket!
Azért majd dobj ide egy pár írást róla, mert a kíváncsiság azért engem is hajt.
Még midig láthatóan lassítja a gépet?
Mint a KIS2010?
Ja és amikor letölt az ember egy nagyobb fájlt(legalább 300-400 Mb vagy nagyobb) ugyanúgy felzabál egy csomó memo-t és befagy egy ideig a gép?
Egyenlőre teljesen jól működik az FSIS de ha jók a tapasztalatok akkor valószínűleg kipróbálom a PURE-t. -
válasz
Szellem. #26504 üzenetére
Igen, nekem is rossz emlékeim vannak a beta Kaspersky termékekről, de nem vagyunk egyedül mert olvastam a hivatalos fórumon, pár ember beta teszt kellős közepén uninstallálták a programot, mert annyira használhatatlan volt az egész. Persze beta teszternek sok türelem kell, de gondolom itt is be lehet sokallni...
Hát igen, a Zone Alarm nem a könnyebb AV-k közé tartozik, de láttad volna a 2009-es verziót, a 2010-es érezhetően könnyedebb és biztos, hogy a 2011-es is javulni fog ahogy finomhangolják a kódot. Amit én észrevettem, hogy kicsit növelte a boot időt, ennyi.
Egyetlen dolog hiányzik nekem belőle, hogy a ForceField advanced scan-je ne csak akkor működjön ha letöltök a netről egy fájlt hanem, mondjuk kapok pendrive-on egy gyanús fájlt akkor azt is ki tudja elemezni egy virtuális térben. Van a fórumjukon egy olyan szekció ahol lehet javaslatokat tenni, hogy min változtassanak és maguk a fejlesztők válaszolnak. Na ott kértem ezt a funkciót, remélem belerakják 2011-es verzióba, zsír lenne.
-
sznorbi2
senior tag
Tisztelt fórumozótársak!
Hihetetlen a hozzámállásotok a W7 kontra védelmi programok terén!
Gondoltam bedobom a h,,lye b,,kó stílust és figyelem a reakciókat.
Ennyi kulturált emberrel még életemben nem találkoztam. Ezt komolyan gondolom és ezért tisztelgek előttetek.
Fantasztikus emberek vannak itt!
Na ennyit a b,,,omkodásomról, egy szót se többet róla.
Sorry mindenkitől és hajrá tovább a fórumozással.
MZ / X OFF-nak vége.Mindjárt rázavarom az F-secure-t és a Malwarebytes-ot is a csomagra és tanítónéninek jelentem az eredményt!
-
Gorneck
legenda
válasz
Möbiusz #26500 üzenetére
Ez egy free szoftver...kb fél-1 éves múlttal...nekem ez jött be a legjobban és a családban is ez van az összes gépen.
Én nem használok aktív védelmet már hónapok óta...tegnap raktam fel a progit, mert kellett csinálnom egy prezentációt...meg végre lezárul az OS tesztelés is itthon...amiből már kurvára elegem volt... -
válasz
Narxis #26503 üzenetére
Jó, ez még változhat, mármint a skin, mert a 2010-es esetében is megváltozott a véglegesre a külső.
Egyébként, én is kihagyom a béta tesztelését. A 2010-es esetében egyszer raktam fel, de egyből BSOD-m lett.Egyébként, ha jó neked a ZAES, akkor használd azt. Nekem jobban lassította a gépemet, mint a KIS, ezért nem használom, de marha jó a ForceField!
-
válasz
Fire/SOUL/CD #26497 üzenetére
Gonoszkodhatsz, de igazad van!
Tényleg, szeretek próbálgatni, és érdekeltek más védelmi alkalmazások, de a számomra a KIS lett a legmegfelelőbb. A párom is, aki eddig nem igan foglalkozott ilyenekkel, neki is a meggyöződése, hogy a KIS-t kell használni. Jövő héten meg is veszem a terméket ismét 2 évre és 3 gépre.
Tudom, hogy bugos, és lassít is egy kicist, de ennek az utóbbinak megvan az oka.Egyébként, ez a PURE sem kutya! Sőt! A Password Manager, és a Krypto Storage iszonyat bejön. Baromi jó megoldások!
Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iOS alkalmazások
- Vezetékes FEJhallgatók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- FC25 PS5 játékszoftver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest