Aktív témák
-
Möbiusz
tag
válasz
Szellem. #26562 üzenetére
Szia!
"...KIS/KAV jól működik. ..A bottidő lassulásnak az oka, hogy a bootfolyamat kezdetétől védi a gépet, mindezt azért, mert nem engedi, hogy az MBR-be beírja magát a kártevő. Magyarul van bootvédelme..."
Ezt megerősíthetem egy nem is régen történt esettel.
Főnököm gépén egy neves cég N betűs IS-e volt telepítve de lejárt az egy év és kellett egy másik AV. Én rábeszéltem a KIS-re, ha már pénzt ad ki újból akkor már ... inkább már ...
Szinte egy árban vannak.
Feltelepítettük és az első - KIS telepítést/frissítést követő - bekapcsoláskor máris feldobott egy piros figyelmeztetőt, hogy valami vírus vagy ilyesmi esete forog fenn (nem nagyon jegyeztem meg) és javasolja az azonnali megtisztítást. Ez rögtön meg is történt azonnal. -
polonic
félisten
válasz
Szellem. #26562 üzenetére
Túl erős volt az első mondat.
Csak felidegesített, ami történt.
Igen, tudom a bootidő miért nő. Ezzel nincs probléma, nem is érdekel a bootidő. A használat közbeni lassulásra gondolok. Pl új lap nyitása a böngészőben lassab. Egyébként észre sem venném, ha kasperskyt használnék már régóta, és nem tudnám milyen más programmal. Azért veszem csak észre, mert kisebb erőforrás-igényű programot használok, és azokhoz képest lassabb.
A 2011-re nagyon kiváncsi vagyok, remélem a rendszerterhelést csökkenteni tudják.
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Netflix
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest