Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Értem, de belegondoltál az 1x1be, bemagoltad és használod. Segít élni míg ki nem nyílik az elméd. Csak egy egyszerű példa. Az emésztésünk. Ha tudományosan megakarnánk érteni mi is történik a szervezetünkben amikor emésztünk és addig nem eszünk ameddig ... És a tanár kérdés: lehet ez csak külön úgy mond egyedi véleményem de ...
Tehát a tanár elsősorban érzelmi kérdés és második sorban jöhet az értelmi.
Remélem hasznos voltam.kirakni meg csak amiatt nem lehet mást, mer butaságokat emleget.
-
cog777
senior tag
"nem tudom hogyan lehetne rávenni a többséget"
Tobb penz kellene + motivalt tanarok.
Amugy projektekkel. Angliaban also altalanosban a gyerekkel eleg sok aktiv projektet csinaltak, pl volt egyiptomi napjuk, es csinaltak diszeket, karkotoket. Egettek ki agyagot, festettek ragasztottak stb. Daniaban GPS-t nyomott a tanar a kezukbe es lemertek a telket + foztek stb.Tehat valami rajuk ragad igy. Masreszt nem volt megfelemlites, megalazas. Nem kenyszeritettek a gyereket bemagolni valamit, hagytak hogy o talalja meg a szamara megfelelo temakat.
Szaraz anyagot mind kivetel nelkul utalja - igy az iskolarendszert is M.o-n.
Kesobb mar mas teszta, sulitol, tanaroktol (meg persze a szulotol) is fugg a dolog.
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest