Új hozzászólás Aktív témák

• Vinyard#

aktív tag

válasz leviske #8572 üzenetére

De a fejletlenebb fajokat nem kötelező Kaszássá alakítani, egyszerűen el lehet törölni, ha mellettük van 10 fejlett, amiből Kaszás lesz. Nem hiszem, hogy egy vorcha-ból is Kaszást csináltak volna például. Szóval még mindig ott járunk, hogy a fejletlenebbekből miért lenne Kaszás, amikor az a Kaszásoknak sem jó, mivel akárcsak egy Destroyert csinálnak belőle, őket gyengíti. A létszámuk meg már akkora, hogy nincsenek rászorulva még egy vorcha eredetű Destroyerre például. Én továbbra is azt mondom, hogy a Kaszásoknak nem áll érdekükben így differenciálni a fajok között. Vagy elég fejlett egy faj a Kaszásgyártáshoz, vagy nem.

"Nem írtam, hogy egy TELJES fajból történik, azt írtam, hogy EGY fajt képvisel egy reaper."
    Az én verziómban is pontosan ez történik. Attól, hogy több Kaszás születik egy fajból, még EGY fajt képviselnek. Én arra reagáltam, hogy szerinted a teóriám szembe megy az írókkal...erre írtam, hogy lehet, de az írók elképzelése szó szerint értelmezve hülyeség. Szóval nem lehet szó szerint értelmezni, aztán máris nem megyek szembe az írókkal, a fentiek alapján.

"Azt meg nem hiszem, hogy a saját, "önző" gondolatmenetük végett fel tudna lázadni egy belőlük turmixolt kaszás, elvégre a Te szavaiddal élve az esszenciájuk kerül a reaperbe. Ennek fényében pedig mindegyik faj juthatna feldolgozás után arra a következtetésre, hogy ez rossz, nem tartható."
    Ahogy írtam, szerintem nem lehet általános ez a lázadozás, mert akkor értelmet veszítené az egész megoldás. És azt is írtam, hogy az ősi fajnál már a Kaszásgyártás előtt volt egy nagyon erős ellenszenv az egész megoldással szemben, ami a lázadó Kaszásnál pont jobban transformálódott, mint mondjuk Harbingernél. A többi fajnál ilyenről eleve nem lehet beszélni, mivel nem tudtak a megoldásról, nem lehetett ellene ellenszenv (csak a Kaszásokkal magukkal szemben lehetett, nem azzal szemben, amiért teszik amit tesznek), nem volt ami "átadódjon" a Kaszásba. Ilyen előzmények után nem tartom valószínűnek, hogy a már Kaszás formában "ébredt volna öntudatra" a többi, "tudatlan" learatott nép.

Egyébként tudjuk, hogy a Kaszások sem tökéletesek, nem gyenge nélküliek, a Catalyst közelről sem tökéletes, akkor miért ne lehetett volna egy ilyen anomália a gyártás során, ráadásul pont még az elején, amikor talán még az egész Kaszásgyártás nem volt annyira kiforrott, mint manapság már?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák