Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Új tali szavazás: LINK
Meg kell adni ph-s nevet. Próbáltam vidéknek is kedvezni, így kicsit sok opció lett (felnőttek vagytok már, megtaláljátok a logikát a sorrendben, úgy talán átláthatóbb).
Bp-en van hétközi opció is, vidéken csak hétvégén. Etyeki kilátót, tatai Öreg tavat (de akár a többit is) esetlegesen össze lehet kötni sétálással/városnézéssel is (egyénileg, vagy akár közösen).
A szavazás 1-jén 18:00-kor jár le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Eugene Roe #341853 üzenetére
+1, tegyenek vámházat a városhatárra, megszűnik bent a dugó.
Továbbá támogatom a belváros full lezárását is beton terelőelemekkel, se ki, se be senki.
De ezt csak OFF-ban merem leírni. 🤷♂️
-
barnam_
nagyúr
válasz
ArthurShelby #341861 üzenetére
Régen ez valahogy flottul ment, de azóta változtak az idők meg az emberek is.
Hogy személyes példával éljek: évekig Budaörsön dolgoztam, így onnan kapóra jött a 11. kerületi helyszín hétköznap, legtöbbször mentem is a régi Mercimmel.
Most viszont ha BP-en vagyok épp, akkor valószínűbb hogy home office a város másik feléről, és esetleg autó sincs nálam. -
ArthurShelby
addikt
válasz
focvis #341854 üzenetére
Arra majd szervezünk külön Budaörsre vagy Etyekre.
vagy Szadárade túl nagy a demokrácia
Ez még csak a beetetés, aztán jön a vasmarok.
Próbálom felmérni/megtalálni az igényeket, majd ezeket egyeztetni...hát nem egyszerű (pl plusz n+1-edik ötlet mindig van utólag). Az a (naiv?) reményem, hogy összeszokunk, és idővel minden egyszerűsödik, kikristályosodik. -
hobizoli
nagyúr
válasz
Eugene Roe #341853 üzenetére
ja es szokas szerint ezzel at is esunk a lo tuloldalara, mert ilyen arszabas meg Londonban sincs, csak ott a 4-5x nagyobb lakosra 10x ennyi metro van keszen, hogy tenyleg legyen alternativa is
a tomegkoz infrastrukturalis fejleszteset kene ELOBB vegrehajtani, nem csak tervezgetni tovabb evtizedeken at, es nem egybol tííííccsukkki-sat jatszani esz nelkul, mert ez a resze a tortenetnek az lathatoan nagyon menne egybol neked is
-
Eugene Roe
őstag
válasz
hobizoli #341840 üzenetére
Nekem ezzel nincs bajom, tényleg olcsó. Behajtási kell városhatárra, meg csökkenteni kell a parkolási kedvezményt bent is
tele van szakadt, lyukas 10 éves gumiabroncsos 500k összértékű hétvégi bévásárlókocsival a parkoló.
Havi 100 eur behajtási és minimum havi 25 eur parkolási (kerületi lakosnak), kezdetnek jó is lenne.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #341847 üzenetére
Oké megtoltam a szekerünket, Győr nekem az out of range (bár Tboldinál van a Jazz-emhez alkatrész, amiért vagy 5 éve nem jutottam el
). Se matricám, se lóvém.
Btw a május 17 szombat az munkanap (akkor dolgozzuk le a holnaputánt) csak jelzem.
-
Szada85
aktív tag
válasz
ArthurShelby #341847 üzenetére
Elismerésre méltó azért az energia, ami a szervezésbe belemegy, ha így folytatódik, akár még a következö hazalátogatásunkkal (július) is passzolhat..
-
ArthurShelby
addikt
Egyelőre a szavazáson Győr vezet nem túl megnyugtató, 1 szavazat előnnyel (és ott is csak 5 szavazat van). Mögötte holtverseny van. Azzal nem számoltam, hogy a sok választási lehetőség miatt ennyire széthordunk majd (azt reméltem a metszetek jönnek jobban ki, nem a komplementerek)
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Blindmouse_ #341841 üzenetére
nem csak ez ilyen am
amugy az is jo volt, amikor par napja vitézy tolta a nagy dumakat az erzsebetvarosi gyalogosokrol, erre vki onnan kirakott egy kepet, hogy utcan egy gyalogost se latni az ablakabol, mirol beszel...?
az hogy ejfel es hajnali 4 kozott megy az ordenare ordibalas az utcan a bulinegyedben az ettol nem fog megszunni
na meg akit annyira zavart ez eddig is, az miert lakik pont itt?
a '80-s evekben is ez volt ittkulonos tekintettel a videkrol ide bekoltozoket, mert az eleve tudta hova megy
nem tetszik neki a "mi kis falunk" utan?
jaah hat sz4r ugy, de akkor aggloban vagy a peremkeruletben kell lakni a kertvarosi zoldben, aztan BKV onnan
ja meg masik, az orokos hollandokkal peldazas
OK báááástya
Rotterdam 650k-s varos 103km metroval
itt ha HÉV-t hozzaadom a metrokhoz sincs ennyi Bp-n belul, es a lakossag akkoris a ~3x-a melle
erdekes, hogy a tortenet ezen reszeert sosem sirnak nagyokat ugyanezek -
Reggie0
félisten
válasz
Blindmouse_ #341835 üzenetére
Gazsprevel kell korbefujni, az olcsobb es erosebb, mint a chiliszosz
-
Micsurin
nagyúr
...ne is mond végre tudok enni is rendesen meg beülni úgy a kocsiba, hogy nem rettegek odaérek-e vagy elkap valahol valami.
Blindmouse_ Van az üvegházban a kertben naga morich paprikánk, szoktunk belőle szószt és chiliport is gyártani mert szeretjük eléggé az erőset. Keverve egy kis kápiával nagyon jó aromás és kifejezetten potensen mar.
Mikor a kisebbik kutya fogzott rágta a rattan fotelek lábát... gondoltunk egy nagyot apummal és ledaráltunk 3 paprikát direktben és összekevertük egy deci féldeci vízzel. Bekentünk vele a butorok lábát / pumpás spraybe rakva körbe fújtuk, nekünk az akció végére kb a taknyunk nyálunk egybe folyt. Ellenben ~10p múlva a szaros kis 9 hónapos blöki röhögve rágta tovább. Szerintem a nyestet is kb ennyire érdekelheti a dolog... -
Micsurin
nagyúr
válasz
focvis #341832 üzenetére
Arra apum jelentkezett mint tesztalany mert eddig 3db antennánál tartunk 1 hónap alatt, kezd kicsit kiakadni...
tboldi Tudni tudom mi lenne de mégis olyan mint néha az OMW.
Qru Motortér a cél, a féktől meg a nyest miatti tűztől kevés dolog tud nagyobb rettegést kiváltani nálam, talán a lillafüredi libegő!
-
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #341828 üzenetére
"Szuperb", nem "szuper bé". A superb egy létező angol szó.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
focvis #341827 üzenetére
Szerintem az már a SuperB-re vonatkozó ár csak a firkász nem tud normálisan fogalmazni.
--
ha nem ragad akkor befújkálom szerintem ma az Astrat meg az Audit is szépen, előtte alapos mosás mindenhol aztán had szóljon. Motortérben még sosem járt, maradjon is így.
Szada85 [link]
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
KAMELOT #341824 üzenetére
Ilyet vettem (igaz nem pont innen): Tschüss Marder
Ennek az az előnye, hogy nem csak a motorteret védi, mint az elektromos meg az ultrahangos cucc. Antennára vagy fékcsőre is ráfújhatod (fényezett felületre inkább nem fújnám).
-
-
ParmaBoy
tag
válasz
Micsurin #341820 üzenetére
Max szerviz partnernek, ezek nem lízing verdák lesznek, az az állami cégeknél mehet (GFO 113,114 esetleg 572/573), pl. a minisztériumok más gazdasági kategória, (nem is a cégbíróságon keresztül működnek, hanem bíróság) áfa törévény is különbözik, ezeket a kocsikat megveszik, és mivel (nem kicsit) közbesz határ felett van, kell a beruházási eljáráshoz a 3 ajánlatos nyílt közbesz, ezért lehetett hír a dologból.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ParmaBoy #341816 üzenetére
Azt már mi is csiptünk meg, egész jól nézett ki
Ha egy picit adnának nekik UV sárgás mintát is akkor kifejezetten modern hatást keltenének amolyan angolosan.-
KAMELOT Próbáltam már az elektromos / UH-st, ugyan úgy tekergett az Opelen. ...plusz az csak megcsípi, hogy őszinte legyek kicsit magasabb amper számmal jobban kibékülnék.
-
ParmaBoy
tag
válasz
radi8tor #341814 üzenetére
Akkor csak az autós tény [link] . Ne lepődjünk meg, ha sok egyenszürke, magasan extrázott octáviát/superbet látunk az utakon friss rendszámmal, de érkeznek mercik és suzukik is.
Micsurin
BMW-ket a rendőrség kapott, egyébként múltkor láttam élőben 3-as kombit Debrecenben, meglepően jól állt neki a "céges köntös". -
válasz
ArthurShelby #341766 üzenetére
lassan már a hűtőgépben is GPS van, miért lenne macera?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #341807 üzenetére
En egyszer egy kesztyut talaltam a motorterben. Azt is nyest vitte oda.
-
-
Emunem
őstag
válasz
macilaci78 #341785 üzenetére
ezért kell fekete övet szerezni... feketén.
-
ParmaBoy
tag
válasz
Tsebacsi #341799 üzenetére
En amugy imadtam ott felnoni (bar ez nem volt valasztato), altisi utan a jedlikbe jartam (fazekasba adtam meg be apam miatt, de sosem volt kedvem 15p-nel tobbet setalni, igy csak masodik opciokent es nyilvan a jedlikbe is felvettek), tizeneveskent tenyleg kb videkikent eltuk meg a dolgot, ha mar elmereszkedtunk a boraros terig, akkor "bementunk a varosba".
Cserebe kijutott a jobol, szamtalan utcai esemeny, a problemamegoldo keszseg akkor biztos fejlodott sokat.
A kapufa sorozo pedig mindig egy safe place volt, egyutt pialt a skin meg a punk, kispesti es fradista, nagyon jo vitak mentek az elet dolgairol, lehet en szukultem be, de jelenleg az arokasas megy mar csak.
Meg persze az ido megszepiti a dolgokat nyilvan. -
válasz
ArthurShelby #341769 üzenetére
Szerintem aki jön az társaság miatt jön, legalább is én biztosan, minden más extra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest