-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #282603 üzenetére
Siman, ha mindig csusztatott kuplunggal valtott akkor hamar elfogy a koporeteg.
#nincsbennetarcsi
-
veterán
válasz ArthurShelby #282603 üzenetére
Eleinte inkább magasabb fokozatban szokott megcsúszni. Vagy túl jó a gumik tapadása!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #282641 üzenetére
Ja nem tudtam hogy fent van YT, nekem FB tolta a képembe.
⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #282930 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Múltkor egy Mulitvan-t előztem meg erre vissza előz és vissza is lassul. Megelőzöm újra és tartom a tempót, erre visszaelőz megint...
#nincsbennetarcsi
-
félisten
válasz ArthurShelby #282933 üzenetére
Telóról írtam és szerintem kijavította
USB3as pendriveot akartam írni.
-
rbalint88
addikt
válasz ArthurShelby #282948 üzenetére
Biztis nem a fejegyseg melegszik tul. Gyari kabelt hasznalj, ha azzal is szar, akkor menj tovabb, eloszor telefon iranyba.
-
macilaci78
nagyúr
válasz ArthurShelby #282930 üzenetére
A kamionos nem fékez hirtelen, ha nem muszáj, de amúgyis a fékútja jóval nagyobb egy személyautóénál. Én se megyek a seggében, tartok egy rendes követési távolságot, pályán, de általában országúton sem tötymörgök az ő tempójával.
Városban, például a Hungárián, többsávos úttesten sűrűbb forgalomban viszont oké. Nagyon nem tudsz sietni egyik sávban sem, mert tele van mind, 2-3 autó nak is meg kellene előznie a kamiont a szomszéd sávban, mire te is a kamion elé kerülsz, de ez csak hosszabb szakasz megtétele alatt tud összejönni.Persze, nem látsz elé, ez tény, általában a külsőben megy, nem látod, hogy valaki lekanyarodik előtte és emiatt lassít, akár állóra is, vagy valami forgalmi akadály van a külső sávban és emiatt indexel sávváltáshoz, stb. Viszont az esetek felében ha kisorolok mellőle, elhalad mellettem, mögötte pár autóval. Negyedében elé tudok kerülni előbb-utóbb, és a maradék negyedben együtt haladunk hosszan.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
félisten
Pendriverról frissítettem, ahhoz vettem újat a korábbival nem akarta.
Nekem most a frissebb szoftver + kábel cserélgetés megoldotta, pluszban, hogy nem dugom rá túl hamar, stb jónak tűnik.
-
MC Pite
veterán
Nálam kicsit kikopott a fejegység aljzat. Hetekig nyomoztam mi a tökömért szakad meg az AA több telefonnal több kábellel, ráadásul random.
macilaci78: Csak teli nagyobb a kamion fékútja. Ha alig van rajta súly, olyat tud fékezni, hogy személyautóval felkenődsz rá/alá!
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
félisten
válasz ArthurShelby #282961 üzenetére
Ja és még valami, nem engedem a telót BT-n párosodni sem, lehet ez (is) segít.
-
6030D
Ármester
válasz ArthurShelby #283124 üzenetére
Én valahol szerinem lemaradtam a történetben. Neked van/volt a fekete E90, meg a törődős E39, nem? Most meg van egy Golf is?
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
veterán
Kiírják az esetleges Vmax limitert, simán el tudom képzelni, hogy van benne. Csipsszel a DPF miatt lennék óvatos.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ma én is 7,2-es átlagot mentem. Belőttem a tempomatot 130-ra és 4 személlyel+csomagokkal. Szabolcsban még nagy szél is volt.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #283137 üzenetére
Azért jöttem ma mert holnap tuti halál az M3-as.
Amúgy szerencsére nem volt nagy forgalom - 14 óra előtt indultunk és 17 órára értünk Szabolcsból Dunaújvárosba.A legnagyobb dugó Budán volt a rakparton, mert a felső rakparton ment a fáklyás menet.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #283135 üzenetére
Vmax kiirasa kb ugyanannyi mint a chippeles. Akkor meg mar hadd szoljon.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #283343 üzenetére
Az olajzabálós Ecotec jutott eszembe amúgy de nyilván minden gyártónál vannak szrul sikerült darabok. Pl hogy előbb a saját portámon sepregessek ott a dízel boxer...
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
Swirl flap benne van még?
-
molnarpeter
nagyúr
Fiat motor vagy VM?
-
ArthurShelby
addikt
válasz ArthurShelby #283353 üzenetére
Aztán ezt a dízel botrányos részt sikerült valahogy elsimítani (khm, mert a gm amerikai cég #alufoliasisak)
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #283353 üzenetére
Turbosok jellemzoen a nevleges teljesitmenyuk felett tudnak, a szivok meg alatta.
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
válasz ArthurShelby #283393 üzenetére
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz ArthurShelby #283395 üzenetére
Szerintem felesleges nekik, a fiat 500 is az övék, azért az adamból nem látni valami sokat.
Corsaból meg van, meg a Peugeot tesóból elektromos[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
válasz ArthurShelby #283394 üzenetére
Ma pl. Egész délelőtt esett. Poor me!
Van egy brutál sétálóutca itt, ekkora Cartier boltot még New York-ban se láttam szerintem. Ettünk kürtős kalácsot is, igaz kínai leány csinálta de finom volt.
Meg láttam egy ilyet:
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
fecke78
senior tag
válasz ArthurShelby #283409 üzenetére
így mutatják , de hétfőn megyek , de gondoltam hátha lehet autós topickban kérdezni is , nem csak az ausztrál kengurukat nézegetni , de bocs tévedtem
-
macilaci78
nagyúr
válasz ArthurShelby #283409 üzenetére
Ha elolvasod a kérdést, akkor általában véve autóról szól, amire linkeltek egy Kuga-t, miután kiderült, hogy SSangyong a cél. Én az általános kérdése általános választ adtam.
Pár éve volt itt kérdés, hogy ha van szélességi korlátozás, például autópálya sávelhúzáskor Németországban, akkor mi számít? Az ADAC adatbázisban tárolt adatok csak a bódé szélességét mutatták akkoriban, a német rendőr viszont tükörtől tükörig mér és bizony a Golf IV is szélesebb így mérve, mint 2,1 méter.fecke78: mindenesetre hétfőn vigyél egy mérőszalagot. A kereskedőt/eladót kérd meg, hogy segítsen lemérni. Leengedett ablakon keresztül átadod a mérőszalagot és leolvasod.
Kérdezz bátran!Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Szada85
aktív tag
válasz ArthurShelby #283661 üzenetére
Arról csak a nyugalom megzavarására alkalmas képek vannak jelenleg, apránként ujjáépül alváz, sajnos pepecs meló:
-
kisza25
félisten
válasz ArthurShelby #283658 üzenetére
Thx
-
BigBlackDog
veterán
válasz ArthurShelby #283741 üzenetére
Nálam jelvényben van Style felszereltség esetén. Esetleg alacsonyabb felszereltség, vagy utólagos kamera?
-
rbalint88
addikt
válasz ArthurShelby #283741 üzenetére
Igen, ez igy gyari… koltsegcsokkentes
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #283821 üzenetére
Szerintem karosszériás vagy mindenes szaki tud segíteni.
⭐ Stella
-
macilaci78
nagyúr
Türelmes szakihoz, aki fűtött garázsban dolgozik.
-
macilaci78
nagyúr
válasz ArthurShelby #283827 üzenetére
A fűtött garázs se mindegy. Odamész, rögtön fogad, a menetszél miatt hideg az a rész, nem melegszik át a kínpadon.
Otthagyod a kocsit, oké. Beáll vele éjszakára a műhelybe, amit éjszaka is fűt?Jobban jársz, ha megpróbálod magad megoldani. Ez már úgyis pattintós műanyagokkal burkolt, hidegben törik, mint a ropi.
-
kisza25
félisten
Az én szerelőm nekem ilyeneket simán meg csinál
És mindkét garázs fűtött amiben szerel és szól a rock[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ArthurShelby #283827 üzenetére
"Ahogy látom kínjukban legtöbben ilyenkor maguknak csinálják meg."
Plusz YouTube tutorial. Jobb ötletem nekem sincs, ebből (is) kifolyólag, szedtem már szét, majd össze tükröt saját kezűleg. 🤷♂️ -> Költséghatékony + sikerélmény.
-
tboldi
nagyúr
válasz ArthurShelby #283846 üzenetére
Yep, én vagyok móvári.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #283847 üzenetére
Fiumei uti temeto, ha mar mindenszentek napja lesz.
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #284097 üzenetére
Tudom milyen az érzés, mire hazaérek a mosóból nekem is poros a hátsó ablak.
⭐ Stella
-
tboldi
nagyúr
válasz ArthurShelby #284108 üzenetére
Amúgy átírhatod a domaint alfaalkatreszek-re is, úgy is bejön az oldal, csak piros színvilággal.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #284093 üzenetére
Jók a képek! Havernak volt egy 540i anno, annak nagyon jó hangja volt és volt benne sperr is.
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #284281 üzenetére
Jaja, nincsenek hozzászokva itthon az emberek az esőhöz.
Pedig nappal volt, este+eső a legrosszabb kombó.⭐ Stella
-
kisza25
félisten
válasz ArthurShelby #284281 üzenetére
Itt baromi szél is van, a kamionok csak úgy kígyóztak, meg én is győztem korrigálni. Kaposvár-Blelle
-
nagyúr
válasz ArthurShelby #284473 üzenetére
Függöny tekintetében hasonlóan nincs
Szerintem ők sem szívbajosak, elég sok ott a náció ahhoz, hogy gyorsan megtanuljanak nem ítélkezni a másik fölött. Komolyan mindenki mindig baromi kedves volt.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #284831 üzenetére
Jah ehhez képest csak sikerült egy 12 küllős felnit vennem...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #284845 üzenetére
Hezredes mit mond róla a Bimmer topikban? Ő elég nagy ász a témában.
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
Nem tudom, én újat tennék fel inkább jelen állás szerint, de meggyőzhető vagyok az ellenkezőjéről.
Ha velük csináltatnám, akkor egy új szettet kérnék plusz erősítéssel. De találtam valami Black Diamond kevlárkuplungot is, csak nem tudom, milyen minőség. -
Qru
MODERÁTOR
Amúgy kuplung szinterezés is mehetne ha már lúd alapon csak az a hétköznapi használhatóság rovására megy erősen. Vezettem szinterkuplungos BMW-t, jó pofa de otthonra nem kéne.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #284871 üzenetére
Ja oké. De mehet a kevláros kuplung, az nem ront a használati kényelmen cserébe jobban barja ha rugdosva van.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest