Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz McSzaby #20631 üzenetére

    Amit megbirsz fizetni :)

    Faterom 40 eve mechanikai muszeresz, nala a szerszamok nagyresze BETA es FACOM. Minosegi szerszam az draga mulatsag viszont, ha megbecsulod akkor egyszer kell megvenni es evtizedekig kiszolgal.

    En egy ehhez hasonlo alap szettet hasznalok, gondolom nalatok nem kaphato,

    A szett onmagaban jo dolog, mert relaive olcson kapod meg, de egy csomo szar kell hozza igy is, mert egyik szett sem tokeletes. Az enyem azt hiszem 4-estol 21-ig megy fel,de pl sokszor kell 22-es, 23-as, 32-es.

    Aztan, ha futomu van teriteken, kerekcsapagy-kerekagy akkor kell az 1"-es szar is es a hozza valo fejek. Gyertyakulcs, O2 szenzor, olajnyomas szenzor... lehet kolteni. Amit igazan szeretek az a dontheo szar sokszor kihuzott mar a szarbol. 3/8-ost sem hagynam ki a sorbol sokszor jol jon.
    Valami profibb szerszamboltba erdeklodnek a helyedben, de ahogy nezem egy normalis alapszett is siman 40-50K korul mozog.

    Attol is fugg, hogy mit csinalsz konkretan a kocsin. Ha nagyon nem vagy elengedve anyagilag akkor vegyel valami olcso szettett aztan, ha leterdel a szar akkor vegyel egy minosegi szarat, meg amilyen fej eppen hianyzik a melohoz.

Új hozzászólás Aktív témák