-
- Utoljára frissítve: 2019-09-27 18:36:04
IT café
Autós topik
Hozzászólok Aktív témák
-
Fehér Farkas
aktív tag
Azt írja a beépített akkuja ~12 órát bír. Gondolom van benne valami átlag 1500 mAh akku. Akkor a kocsidból is ennyit fog kirántani 12 óra alatt, ez 1.5Ah a nagy akkudnak, plusz veszteségek mondjuk 2 Ah. Röhögve kibírja.
Egy egész hétre azért ne hagyd rajta.
Értelme se nagyon lenne annyi ideig, mert max képbeállításokkal a legnagyobb memkártya amit elbír 64GB, az 6 óra felvétel a régieket meg törli. Szóval hiába menne napokig mindig csak az utolsó 6 óra van meg.
Egy éjszakára simán jó.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
veterán
+Qru Köszi! Sajnos egy vezérlés csere még hátra van a jövő héten de jobb tutira menni... Plussz a jobb első csapágy is cserés. Tolva lett a dolog mivel nem volt ugye kategória de így már nem tologatom.
"We're the patsies. The cover up. Don't forget... we're the bad guys." Floyd Lawton Xboxlive: Pümpe Nexus 9, Huawei P8 > Honor 8 > Huawei P20
-
rbalint88
addikt
na jó, a v60 phev ba$$o. mivel van a családban egy sima d3, így azt tudom mondani, hogy a csomagtércsökkenés nem számottevő, simán együtt lehet élni vele. (max sok cekkerrel nem húzza be az ember a rolót). nagyon szépen, fölényesen megy. nagy tempónál jellemző hosszú ívű kanyaroknál szépen tartja az ívet (pályán 3 sávnyi váltás 180-nal tök stabil), a szűk kanyarokban a súly eltolja először az elejét, aztán utánamegy a segge is. az utastér nem túl tágas, viszont nagyon kényelmes.
verdikt: fain a verdája focvis bácsimegkaptam ma a céges verdát, 2012 Hyundai Elantra 1.6GDI 105e km-rel. kényelmes közlekedőedény* felszereltségben a bluetoothon (és zenestreamen) kívül mindent tud, ami kell nekem - tempomat, digitklíma, ülésfűtés, tolatóradar, esőérzékelő. egy automata világításkapcsolás mondjuk jól jönne, akár egy gyújtáson fixre kötött tompított is megtenné. szerencsére DRL van, úgyhogy törvényileg nem leszek megszekszuálva, csak szeretem, ha világít az autó rendesen.
* a futóműve meglepően buta, vasúti sínen átkelve [Ikörkörösen ]oldalra ringatózik a segge. nem bug, hanem feature, újkora óta ilyen, a többi is a flottában. a motor közlekedni elég, hepciáskodni nem kell vele. váltó nagyon pontos, a fokozatkiosztás meglehetősen rövid, 6-ban 80-nál már 2000-et forog. a fék kicsit hirtelen, azt még szokni kell.
#budasidehighlife
-
EQMontoya
veterán
Amugy az a valto szivo benzinhez kepest hosszu.
2500-at forog ezek szerint 100-nal, az IS mondjuk 2800-at, pedig nagyobb motor.
Ahhoz kepest, hogy ez egy viszonylag porgos szivo (nyomatekmaximum 4800-nal, teljesitmeny 6300-nal), ez egy kifejezetten hosszu valto.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
buci30
addikt
Akkor ez nagyon jó 😊
Akkor így ami anno kérdés volt a parkoló okosság is megoldva.
Ha annyira para lenne egy strand közbe és úgy hagyom, nem fog lemerülni az aksi.De akkor én le se állítom mivel a kocsival minden nap megyek szinte max 2 naponta biztos, így az aksi nem tud lemerülni.
De kérdés még, hogy bírja a kamera ezt a 24h felvételt nem lesz baja?
A másik a memória kártya kérdés.
Az 64GB és ha olyan van azt ugy is mentem telefonra róla, de egy ilyen kártya kb. meddig bírja ezt a 24h és 5-6h alatt mindig újra írás?Fényképezőgépbe stb évekig az okés, csak így nagyobb a felulirasi terhelés neki jóval 5-6h-kent és folyamat. 😊
iPhone XS MAX, iPad Air2, Macbook PRO, Apple Watch 42mm
-
Integrale
addikt
Ki van ez talalva a gyarban eleg jol. Egy eletkepes kompromisszumra van szukseg a fogyasztas es a visszavaltas nelkul dombon fel, kozott.
Hacki87 Bravoja jo pelda erre, facelift elott 130/4000rpm volt, utan pedig 130/3200, 5.-ben megolte a dinamikat, pedig kifejezetten virgonc volt elotte az auto, ha mar beultek paran, akkor autopalyan maximum tartotta a tempot emelkedon. -
kisza25
félisten
Hát igen, a tipo-ban sem véletlen, hogy 6.-ban annyit pörög, mint más autó 5-ben, és rövidek az áttételek. Amitől helyben fickósabb lesz, viszont nem is fogyaszt jól.
ELADÓ!!! ÚJ, 2ÉV GARIS, XBOX ONE S 1TB ALL DIGITAL 42500.- # Új, bontatlan Xiaomi Amazfit Bip Cinnabar Red 18500.-
-
stickermajom
őstag
Megkérdeztem amúgy tegnap: Astránál 4év/120000km a légszűrő csereperiódusa, azt hiszem elég lesz felezni.
Két szoftveres kérésem lett volna: kalibrálják a BC-t, hogy ne 1 liter fölötti különbségek legyenek a fogyasztásban, illetve, hogy az automata fényszóró hamarabb kapcsoljon eső esetén. Szerintük ilyeneket nem lehet..
-
Qru
MODERÁTOR
Meggyőző amit a V60 phev-ről írsz, bár én eleve rokonszenveztem vele. Kár, hogy jelenleg nem igen tudnám hol tölteni...
Meg mondjuk a szokásos téli üzemleállást (kb 4-6 hét pihi a garázsban), hogy bírná az akksi. Bár ha töltőn hagyom akkor gondolom átvált csepptöltésre?!
Marad a tartalék nélküli.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Hehe lesz egy jó kis boszorkányüldözés ellenük is mint a dízelek ellen, majd meglátod.
mod:
Fehér Farkas:
Háát, azért annyit nem szívesen állnék vele töltés nélkül. Minden esetre az tény, hogy a Toyota megvonja a gyári akksi garit ha 30 napnál tovább áll a kocsi. Mondjuk azt nem tudom, hogy ez csak a bimetálosra él vagy a Li-osra is...
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
őstag
Engem a villanyozásban az vonz, hogy nem kell egy járó motort mindig beindítanom, ha 4 métert arrébb kell állnom. Én ezét szeretnék leginkább elektromos autót. Napi 4 km-et járkálok a kocsimmal. Télen esélye sincs bemelegedni az olajnak. Na most ez egy hidrogénes autónál is sajnos ugyanígy fennállna.
Gondolkodás nélkül átülnék egy Nissan Leaf-be vagy Hyundai Kona-ba, ha nem egy kisebb vagyon lenne
Model 3 is nagyon bejön, de nem lenne rá igényem, egy reális középkategóriás villanyos elég lenne.(#138015) Qru: Lényegében akkor csak a munkádhoz használod a kocsidat? 4-6 hétig nem is mész sehova?
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Doki16
őstag
Egy kicsit elírtam, de a lényeget érteni
Annyi, hogy ne kelljen beindítani egy robbanómotort mindig. Jobban szeretem ha egy gyorsítópedállal mágnesen teret tudok generálniA Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Qru
MODERÁTOR
Nem, melóra ott van Kormi. Szóval megyek csak nem Bubival. Bubi rokonlátogatásra meg telekre járásra van de télen ezek ritkábbak, mint nyáron. Szóval a városban TDI-vel járok városon kívül meg benzinessel.
Ha Bubi helyett egy V60 Phev lenne azzal se mennék nagyon télen jelen körülmények között. Pedig nagyon tetszik...Munez: Nekik érdemes is, mert a kúthálózat (jelenlegi) hiánya megoldható hiszen a telephelyen töltik fel őket és kész.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
veterán
Ha ültetést beakarok vezetni a forgalmiban, elég lesz a műbizonylat amit kapok a rugóhoz vagy kell papír szakszerviztől is? Röviden opció e, hogy veszek egy szett rugót felemeljük havernál csápossal és alá tesszük.
"We're the patsies. The cover up. Don't forget... we're the bad guys." Floyd Lawton Xboxlive: Pümpe Nexus 9, Huawei P8 > Honor 8 > Huawei P20
-
EQMontoya
veterán
En siman a repteren szoktam, kb. 10k, ha idoben foglalsz.
Ceges utnal is siman szoktam ezt elszamolni, a cegnek is olcsobb, a repteri taxizashoz meg lof... kedvem sincs, miutan ott all sorba mindenki, hogy fel ora utan nagy kegyesen 10k-ert hazavigye egy kibaszott taxi.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Nem olcsóbb egy taxi oda-vissza? Persze Bp-ről indulva.Látom nem
[ Szerkesztve ]
-
bbubby00
őstag
Szemezgettem én is ezzel a kamerával. Az 5éves SJ400Wifit lehet nyugdíjba kéne már küldenem.
12ezresért egyáltalán nem tűnik drága vételnekKell egy Mazda MX-5? Segítek! ;)
-
Micsurin
veterán
Köszi lehet ez lesz...
@Qru: Köszi!
Ez egy nagyon vicces állam ám... honosítani a papírokat persze, nem esetleg ideje lenne elvárni a min. középfokú nyelvtudást mindenkitől? A honosítás és a rugók árából már állítható Gewinde szettet teszek a kis Golf alá bakker....Ez mellé ment nem kell fordíttatni, elég a hazai TüV-nek beküldeni.[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
őstag
Nekem anno a reptér - Kőbánya út volt 6k, számla nélkül persze, azóta nem taxizom.
Ennyiből Vecsésen van őrzött parkoló, transzferrel. Igazából anyósék hoznának-vinnének, ha arról lenne szó, de már nálam lesz a H Astra eladásra, nem akarnám az utcán hagyni egy hétig a környéken. Így meg lenne oldva az őrzés.
EQMontoya: bud.hu-n kéne foglalni? Egyelőre nekem nem működik az oldal.
-
Micsurin
veterán
[link]
63500ft
TÜV Rheinland GmbH Magyarország egy ezzel foglalkozó kollégájának, aki ezek birtokában kiállít egy hivatalos NKH által is elfogadott szakvéleményt magyar nyelven,
12500ft
átépítési engedélyt
21000
Műszaki
Ja meg átvezetésre 2300... meg a rugók ~30-35 ennyiből valóban kijön egy papírok nélküli Gewinde....Boldi neked marha nagy respect, hogy ezt végig vitted.
-
bbubby00
őstag
Na ez viszont jó tipp lenne nekem, honosításkor nem írták be a forgalmimba, így átvezetés sem történt. 1évvel a történet után lehet tenni valamit ezzel szerintetek???
(15ös felnit kéne beleíratni a gyári 14es autóba, ami kinti papírján szerepelt.)Kell egy Mazda MX-5? Segítek! ;)
-
Micsurin
veterán
Ha eladnám egy kintinek papíron megcsináltatnám majd visszavásárolnám is olcsóbban jönnék ki talán....
@bbubby00 Nincs ott több gyári méret megadva? Nekem az öreg Golfon is a gyári 15 colosok mellett van 14-es is a kis táblán.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
veterán
Kezdtem a német tanfolyamot, nem véletlen angol, német esetleg spanyollal már ellehetne indulni itthonról nyelv tekintetében...
-
Micsurin
veterán
A kiskapu megtalálva.
Náluk magyar TÜV papírral adják a TA ültető szettet. Ergo 15 ezer az átépítési engedély és 21 a műszaki, ~70-75-ből megúszom (+futómű persze).[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
veterán
Ha Bp-n belüli mozgás, akkor ki tudsz menni greengoval is.
Hozzászólok Aktív témák
- Dark Souls 2
- FIFA 20 OFFICIAL
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Intruder2k5:] Padavan firmware Xiaomi Mi Router 3G és ASUS RT-AC57U routerekhez.
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- UTP, FTP, STP hálózati kábelek
- Alza.hu
- További aktív témák...
- ProDesk 400 G1 // I3 4130 3,40GHz // 4gb ddr3 // 250gb // HD 4400 // Áfa az árban
- Dell Precision T1700 // I3 4150 3,50GHz // 4gb ddr3 // 250gb // HD 4400// Áfa az árban
- Samsung 860 EVO 2.5 250GB SATA3 MZ-76E250B
- Dell XPS 9370, FHD IGZO IPS, i5-8250U, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD (XG5), 1.2 Kg, ujjl.olv., 6 hó gar
- Apple Airpods Gen.1 + Baseus vezetéknélküli tok