-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cOxeR
Ármester
válasz lazac_ #245998 üzenetére
Pff, erre “az igen” kifejezés a találó. Nem is értem, ezt hogy sikerült. :D Szerintem egy már viseltes nyári gumi, másra nem tudok tippelni.
Legyen hasznos is, tényleg jobb a keskeny gumi, legalább is szerintem télen kifejezetten az eddigi legjobb az I3, a korábbi autóimhoz képest. (mondjuk azok őskövületek voltak)Oda kevesebb zene kell.
[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
válasz Puma K #245981 üzenetére
ja csak közben meg eszem a kefét a volán mögött, hogy jövök a csattogós PNV-vel...
Akkor neked még nem volt rozsdás tárcsád rozsdás védőlemezzel szerintem a pihenőknél annyit hallottak az autóból a pályán, mintha valaki intenzíven vasat fűrészelBoldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Fiestát ma elbúcsúztatta Ford. Nincs tovább.
A videó végén látszik az utódja (elektromos), gondolom kb így fog kinézni csak a neve lesz más.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Peter.70
addikt
-
veterán
válasz MasterMark #246011 üzenetére
Isaszegen voltam autókozmetikában. Rakott rá UV védelmet, valami pici flakon lötyi, pici ronggyal applikálta.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Vismajor01
addikt
válasz Peter.70 #246012 üzenetére
Pontosan én is igy koccantam neki egyszer az előttem állónak. Elment balról az autó, egyértelmű volt, hogy kifér- miért ne menne? Én levettem a fékről a lábam és áttettem a gázra h kitudjak gyorsitani, és azt figyeltem h még mindig nem jönnek e balról..erre ott áll előttem és nekicsorogtam.
Tanuló vezetővel más, de én ilyenkor eskü 50-50-t osztanék
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #246014 üzenetére
Persze osztanád az 50-50-et pedig te voltál a hibás. Nem szabad feltételezni semmit a másikról a közlekedésben. Meg kell győződni róla.
⭐ Stella
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #246016 üzenetére
Parkolo auto nem lehet hibas akkor sem ha szabalytalanul parkol. Volt ilyen ugyem, aki nekem jott az fizetett nekem. Viszont engem meg a szabalytalan parkolasert elmeszelt a rendor de az apropenz vt.
#nincsbennetarcsi
-
MasterMark
titán
Amúgy én is így mentem majdnem bele valakibe. Amikor látod hogy senki nincs az úton, mennél már, de azért figyelsz jön-e valaki, előtted meg áll mint egy hülye. Ennél csak az jobb amikor elindul, aztán mégis megáll.
Sajna figyelni kell.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
BigBlackDog
veterán
válasz MasterMark #246020 üzenetére
Azért havonta egy-két alkalommal előfordul, hogy megindul a sor, az előttem lévő is ugrik, majd lefullad. Ilyenkor nyom az ember egy satut és reménykedik, hogy a mögötte lévő nem tolja meg hátulról. "B" opció; nem indulok rögtön az előző autó megmozdulásakor, hanem óvatosan kezdek előrecsorogni, majd tisztes távolságnál gyorsítok csak.
-
Vismajor01
addikt
Nyilván, értem én. Csak ez hasonló abban, hogy valaki szerencsétlen mert nem tud vezetni és nem mer kisorolni, és ezért megyek neki mert feltételezem h tud vezetni, bár radi8tor szerint nem feltételezünk semmit szal gondolom minden jobbos utcánál megáll védett útvonalon ?_?
De nem kell háborogni senkinek, nem vagyok rendőr se jogalkotó, háborognom meg csak lehet ha szóba kerül
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
F_Zolee
veterán
Ilyesmi nekem is volt. 2vel neki koccantam. Balról épp egy kizsírozott szakadékba eső csiga sebességgel jött a delikvens. 3x lett volna idő kikanyarodni elé. Előttem a nő épp bemozdult, hogy megindul. Ekkor én meg már néztem balra, hogy majd mikor férek ki aztán egy koppanás...nem megállt mégis.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #246022 üzenetére
Igen figyelni kell. Az autovezetes veszelyes uzem es csomo olyan helyzet van ami nehezen vagy egyaltalan nem vedheto ki. Es sajnos sokszor nem annak van igaza akinel az logikus lenne.
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ken Block’s ELECTRIKHANA: High Stakes Playground; Las Vegas, in the Audi S1 HOONITRON
[link]Feltűnik benne pár klasszik Audi is
⭐ Stella
-
krono.
tag
válasz radi8tor #246026 üzenetére
Egyébként érdekes autó, én arra vagyok kíváncsi, hogy mikor fogunk látni olyan elektromos sportautót, aminél nem a lóerő meg a gyorsulás a húzóerő, hanem minden más. Biztos jók ezek is, de elérhetetlen kategória a hétköznapi ember számára, jó lenne valami játékos kisautó, hot hatch.
-
nagyúr
BC 7,2
Valós mért fogyi 7,963.000km után ez beállt valós 8 literre (ami a BC szerint 7L összes eddig megtett távra). Nem fogyaszt se tobbet se kevesebbet mint átvételkor. Ugyhogy cafolnam hogy bejaratas utan kevesebbet esznek az autok.
# kia ceed 1.5T 7DCT 160LE
[ Szerkesztve ]
-
-
kisza25
félisten
válasz tboy93 #246035 üzenetére
de akkor még kímélted, most meg már tiprod
meg most már tovább tart amíg bemelegszik
Amúgy, ha ez vígasztal, az 1,4 100 ló i30 coupe eszik 7,3-7,5 litereket(bc szerint 6,5-6,9), most már 3-4 tankolás óta. kisebb is, gyengébb is. Az 1,6 mpi kombi meg szerintem 8 körül fog enni[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest