-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
Ármester
Nekem ugyanez a bajom vele, heti szinten látok egy ugyanilyen fehéret Vácon. Persze ízlések és pofonok. Van pár hete valami nagyobb Hunyadi kupé is, szintén fehér, az is olyan érdekes.
E39 530i kellene, ha úgyis van mellé napi járós.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
rbalint88
addikt
válasz Kickass #190005 üzenetére
Azert nem irtam, mert meg nincs vege a sztorinak. 17”, homokszoras, szinterezes, egy felni gorgozes, ket felni hegesztes, gumiszereles 63k. Itthon, rendes fenyben alaposan atnezve vettem eszre, hogy az eredmeny nem
tokeletes, de felajanlotta, hogy ujrafujja. Ez maxikorrekt, de meg nem jutottam el odaig, hogy ujra elvigyem a kerekeket. -
molnarpeter
nagyúr
válasz grizlisandor #190003 üzenetére
122 lovas 1.4 vagy 2.0 TDI vállalható szerintem belőle
2.0 TSI között is van jó, csak nem tudom, melyiket kell szeretni (EA888/EA113 és azok különböző generációi )[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz MasterMark #190016 üzenetére
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
MC Pite
veterán
válasz AMD Power #190000 üzenetére
Nem tudják, szart sem ér az a műszeres mérés.
1500-12000ig ugyanaz a műszer van, nem alkalmas a valóságban normálisan kimérni a víztartalmat. Sajnos.
Ha nem biztos hogy a tömbböl is cserélték, akkor én cserélném, sajna eltrógerkodják/duplájába kerülSzerk: azt a lemezt meg nem kezdem el, hogy amit kiszámláztak, sokszor hogyan (nem) végeztekel a pug/ford/vw/opel szervizben
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Szoszo94
őstag
Na erről sem tudtam, hogy léteznek ilyen aszimmetrikus autók. Ma is tanultam valamit Tényleg fura, de meg tudom érteni a célját is.
Ha már itt tartunk, a teljesség igénye nélkül tudtok még pár aszimmetrikust felsorolni? Kíváncsi lettemLexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
MC Pite
veterán
válasz kisza25 #189981 üzenetére
A régi dákókat próbáltad, vagy az új
CliotSanderot? Ha utóbbi, az érdekelne milyen.Szoszo94: Miniből és Fiat500ból is van asszimetrikus.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Szoszo94
őstag
válasz molnarpeter #190029 üzenetére
Oké, meg a buszok is, értettem, de na Személyautókra gondoltam
Személy személyre, nem kisdobozos személyre, mielőtt még...[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
tboldi
nagyúr
válasz Snoop-y #190034 üzenetére
Meg az ablaktörlők is általában nem középen és függőlegesen állnak.
Na, meg keresztmotoros FWD-nél az egyik féltengely hosszabb, mint a másik.
Ja, meg a németek a kisebb jobboldali visszapillantóikkal.
És a papír Swift (meg még néhány japán) a baloldali A-oszlopából kiálló antennájával.[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz tboldi #190036 üzenetére
Szerencsere ez nem mindenhol van igy, blokk mogott van egy segedtengely, annak egy csapagya, es ket egyforma hosszusagu feltengelyt hasznalnak. Igy a torzios erok is egyenloek lesznek, nem csavarodik egyik jobban mint a masik.
Na de valto is egyik oldalon van, sok esetben a huto sincs kozepen, kipufogo ha egy oldalon van. Multiplanak pl a kozepso tukre sem kozepen van, hanem a sofor fele eltolva. Renault 4 tengelytavja is kulonbozott a ket oldalon stb stb
"Bad reklám is reklám too"
-
nagyúr
válasz grizlisandor #190039 üzenetére
Mindig a forrásponttal foglalkoznak. Az már a végső stádium.
Egyszerűen a fékfolyadékban lévő nedvesség korrodálja a fékberendezéseket (ABS kocka)."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
gzbotii
nagyúr
válasz MC Pite #190025 üzenetére
Most küldte valaki az új Sanderoról készült TC-s cikket. Írtam nekik, hogy a motor méretét javítsák, mert 0.9 TCe volt írva.
Állítólag a 0.9 és 1.0 között van különbség, az utóbbi javára. Nem nem erőben, tartósságbanWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
kisza25
félisten
A gyereket is viszem napi szinten, így praktikusabb azért, meg, ha valamit csak be akarok dobni a hátsó ülésre (táska, határidő napló, jegyzetek, mert elől jön velem valaki és ezek mindig az autóban vannak, mert azaz irodám...) van/volt 3 ajtós, az sehogy sem praktikus
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz rbalint88 #189998 üzenetére
Ez egy tucatauto technika egyedi kasztnival : ez pont jó nekem, mert i30 alkatrészek mennek bele, így olcsó a fentartása, de mégis egyedi a kinézete.
Az olajat én nézegetem minden autómban, ha kell, ha nem, 10ekm kap friss olajat, ha megveszem, akkor kap egy 5ekm-es első cserét is.
Seat is evett első körben 1dl/1000km, de hányás volt ami első cserénél le jött belőle.
5-6ekm után ledobtam az olajat és azóta 4ekm alatt nem hiányzik belőle semmi.
Nekem jobban tetszik ez a veloster, mint a sirocco.
Eladásal kapcsolatban: volt a kia pro ceed-em, mikor vettem mindenki azt mondta, hogy majd nehéz lesz eladni, 1 nap alatt jött rá 3db ajánlat, másnap már nem nálam volt az autó.Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz MC Pite #190025 üzenetére
2018-ban voltam új autó keresésben, az akkori daciakat néztem, akkor jelent meg az új duster, a dacia vonalon az a csúcs, de a tipo-tól még az is fényévekre elmaradt belső minőségben, pedig az sem egy vw beltér.
A logan meg sandero meg elmarad a dustertől, igazi tejfölös doboz anyagok.
A clio-ból a legújabban ültem, nem tetszik benne, hogy az ajtó nem öblös, hanem egyenes, nem fér el rendesen a kezem, beleakadok kormányzásnál.
Kívülről tetszik nagyon a forma, de ott is látszik, hogy női test forma és ez pont így jön ki, hogy az ajtó egyenes, ráadásul hátra sem fér be egy akkora felnőtt, mint én (178cm/90kg), ha rám van állítva az első ülés.Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
bandus
veterán
válasz kisza25 #190047 üzenetére
nekem 3 hét alatt egy sem, pedig az egyik legolcsóbb a kínálatból, ahol egyébként több fos behozott osztrák kocsit is drágábban árulnak. de zéró érdeklődés :/ lassan ott vagyok, hogy vigye el valamelyik kereskeddő a hirdetett ár 70%-káért és jónapot.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest