- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- SQL kérdések
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OpenMediaVault
- Starlink
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Tamas1982.1 #56222 üzenetére
gondolom gyári bios.. azért
-
senior tag
válasz Tamas1982.1 #56234 üzenetére
Igen, lehet könnyen belőle téglát csinálni, vagy sör alátétet, ha nem jó bios-t raksz fel.. így én nem ajánlom, akkor meg pláne ha még nem csináltál ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
Emperor_
addikt
válasz Tamas1982.1 #56222 üzenetére
Memória típusától is függ a hashrate.
Micron, Samsung magasabb szokott lenni mint pld Elpida, Hynix.Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
Puffocska
tag
válasz Tamas1982.1 #56246 üzenetére
Ha dual BIOS-os a kártyád, akkor nem kockáztatsz semmit és ad +20%-ot. A folyamat tényleg pár kattintás, és elrontani nem tudod, ha a kártyához megfelelő BIOS-al próbálkozol. Gyakorlatilag az áramszünet tehet be, de ennek gyakorlatilag nulla az esélye.
-
Racer77
tag
válasz Tamas1982.1 #56286 üzenetére
Függ az árfolyamtól és a nehézségtől, hogy menyien bányásznak. A nehézség az folyamatosan nő, szóval normális amit tapasztalsz.
-
koko52
nagyúr
válasz Tamas1982.1 #56286 üzenetére
Igen, ha árfolyam nem emelkedik a bányászok száma nő akkor a mostani 2 euród nyárra pár cent lesz. Ez az önszabályozás.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
lenox
veterán
válasz Tamas1982.1 #56322 üzenetére
https://www.nicehash.com/support/general-help/nicehash-service/fees
Nem latok 10%-ot.
-
powernap
tag
válasz Tamas1982.1 #56369 üzenetére
-
powernap
tag
válasz Tamas1982.1 #56373 üzenetére
jah még arra gondoltam, hogy a személyim nincs verifyolva, csak beküldve és ezért.. a wallet cím is hozzá van adva. na mindegy addig élvezkedek valami játékkal inkáb
-
varmi2
nagyúr
válasz Tamas1982.1 #56465 üzenetére
300-350W körül kérhet, ha a cpu is dolgozik. Ha az nem akkor 250-300W között.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
fireman123
őstag
válasz Tamas1982.1 #57510 üzenetére
nagyobb értékű coinnál mindenképpen, a 24 szó a lényeg, ha esetleg tönkremegy veszel másikat és a seeddel lelket öntesz az újba ...ha tőzsdén tartod a coint az nem a tiéd....csak bízol benne, hogy meglesz legközelebb is amikor belépsz, na jó ennyire azért nem vészes, de majdnem
-
varmi2
nagyúr
válasz Tamas1982.1 #57510 üzenetére
Nagyobb coin értéknél már érdemes venni hardveres walletet. Nekem is van, 2017-óta működik.
De tönkre mehet, ez is elektronika, mint minden más. De ha tönkre megy, elhagyod, ellopják, akkor sincs gond. Venni kell egy másikat, és arra vissza tudod állítani az eredeti walletet, így miden megy tovább, mintha mi sem történt volna.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
fireman123
őstag
válasz Tamas1982.1 #57515 üzenetére
jaja, venni kell (de szigorúan csak a ledger shopban, sehol máshonnan!), én is 2017-ben vettem, még coinom sem volt, de a nano s ott figyelt már, ezzel kezdtem a kriptós pályafutásomat, az a 20e ft simán megéri már 500e értékű kriptónál is, mert abból könnyen lehet 5 millió is egy bullrun idején
[ Szerkesztve ]
-
titetoyz
tag
válasz Tamas1982.1 #58021 üzenetére
nekem termel szépen a 3070 mellett 2 rx 580. driver issuek lehetnek nálam előfordult de mnennek szépen. 30mh/s az 580, 60.5mh/s a 3070.
-
echterion
nagyúr
válasz Tamas1982.1 #58278 üzenetére
Jó nagy lap, egy Z87 Pro, vagy egy Maximus IX Apex lesz, a ház is nagy, szellős. Köszi, akkor csak plug&play lesz, ez jó hír.
Neked is köszönöm koxx. Lehet, hogy a két legtávolabbi slot-ba rakom, riserem sajna nincs.[ Szerkesztve ]
-
aradebil2
senior tag
válasz Tamas1982.1 #58445 üzenetére
Az ma hozna kb. 2.5$/nap, áram nélkül. Egy év alatt hozná vissza az árát. Ha bízol a jövőben és évekre tervezel akkor megérHETi.
-
koko52
nagyúr
válasz Tamas1982.1 #58454 üzenetére
Szóval mert magyar nagykeres 2x annyiért kapja? Te ugye ezt nem hiszed el? De mondok valamit, a haverod vegye külföldi kiskertől-nagykertől és mindjárt meggazdagodik!
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz Tamas1982.1 #58457 üzenetére
Olyan nem létezik, hogy dupla áron kapja, teljesen mindegy mennyit vesz, főleg hogy arányosan szolgálnak ki mindenkit, hogy mindenhova jusson valamennyi. De mondom, rendeljen külföldi shopról és árulja azt, mert bruttó 1000 euró alatt kap 3070-et.
Az állítólagos 2-5%-os haszonkulcsot ráteheti és lesz nálunk is 360 000-es 3070."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest