- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Elveheti az USA a Chrome-ot a Google-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Facebook és Messenger
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mesterlovesz
aktív tag
Flypoolon vagy? Mert ha igen, akkor olvasnod kellett, hogy áttértek valami saját számolásra, ezért kevesebb lesz a sebesség vagy share, erre már nem emlékszem.
Ha pedig a claymore programot nézed és ez alapján nézed akkor valamit rosszul csinálsz, mert a 2.0 10%-al gyorsabb mint az elődje...2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
westlake
félisten
Szerintem nincs egyértelmű válasz.
A Nicehash egy jó program,ami egy jó ötletre épül. Én is azt használtam, amikor elindult a ZEC-es történet. Kényelmes volt, mivel írta a napi hozamot és BTC-ben fizetett. Ez a program akkor hasznos, ha több olyan coin van, amiknek a bányászata nagyjából ugyanannyira éri med, de néha mégis beelőzik egymást.
Nekem viszont már a kezdetektől fogva nem szimpatikus, hogy a személyes statisztikáknál eléggé változó a H/s érték, még akkor is, amikor valójában az fix. Nem volt ritka, hogy 20%-kal kevesebbett mutatott, mint a valóság. Nem nagyon érdekelne, ha ez csak egy érték lenne a sok közül, viszont amikor beesett a sebesség, akkor beesett a napi hozam értéke is, mivel nyilván a sebesség alapján van kalkulálva.
Ráadásul valamiért nem "integrálják" a Claymore programokat, így eleve hülyeség AMD-vel ZEC-et bányászni náluk. Szóval én inkább a flypool mellett tettem le a voksomat. Gyakorlatilag nem kell kompromisszumokat kötni. Ha pedig már nem éri majd meg ZEC-et bányászni, akkor meg a legtöbben visszatérnek ETH-t bányászni, ahhoz meg megint nem "kell" a Nicehash. Szerintem a Nicehash-nek NVIDIA-s rendszereken van létjogosultsága.Play nice!
-
deadwing
addikt
Nem, csak melegebb, többet zabál, és az i4-hez emiatt már nagyobb zaj és venti fordulat társul. Mindez kb 10 H/s különbség miatt, szóval nem éri meg a határain járatni őket azt hiszem. Így is bőven 170 fölött mennek a kártyák, nekem ennyi elég.
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
hommeros
őstag
EV is lehet katás. IPA van meg a havi fix adótétel ott. A fix meg annak függvényében változik, hogy van e mellette főállásod vagy nincs.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
mepet
addikt
(#21496) ff-thomas: akkor passz, nálam egy kis varia után jó lett
(#21500) micsu: ezt én sem értem. A kérdés az, hogy a "Foreign transaction fee", az a pénznemhez képest foreign, vagy azért foreign, mert nem a megjelölt országban van használva? Attól félek, hogy az első eset áll fenn, és a cryptopay is ugyanúgy viszi azt a 3%-ot. De majd westlake kiokosít minket.
-
westlake
félisten
Nincs is rá szükség, mivel verified account-tal nincs is ilyen limit. Ma biztos, hogy elküldöm nekik a szükséges másolatokat. Egyáltalán nem érdekli őket, hogy melyik országban mennyi pénzt költök el rajtuk keresztül. Nem az ő felelősségük, nem is foglalkoznak vele. Itthon meg ha bárki eljutna oldáig, hogy figyelje a kifizetéseimet, csak egy külföldi kártyát talál majd. De eleve hogy kerülnék képbe, nem? Csak egy vásárló vagyok a (sok) millióból.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
ff-thomas
aktív tag
Az én személyes véleményem (a tőle vásárolt riser-ek és a mellé nyújtott támogatás alapján) az, hogy tákolmány minden, amivel Zolaman bizniszel.
Bocs, de én semmit nem vennék tőle.
Akkor inkább ebay, vagy ha a gari fontos és a könnyű-gyors elérhetőség, akkor interbolt.eu -tól kell tápot venni, és a Rolko kolléga által linkelt panelt hozzá.
Lehet, hogy a negatív tapasztalat miatt kissé részrehajló vagyok Zolamannal kapcs.ban, ezt is kéretik figyelembe venni.
[ Szerkesztve ]
find a way or make one..
-
KRoy19
őstag
Ha vissza tudod flashelni a gyári biost gariztatás előtt, akkor nem fogják észrevenni, a módosítást, de lehet, hogy még akkor sem, ha a moddolt bios marad rajta.
Igazából szerintem gyártója válogatja, hogy garanciavesztéssel járó módosításnak tekintik e ezt a fajta bios mod-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- (970gramm,15 mm!!!)ACER SWIFT 5 Érintős FullHD IPS,core i5 8250u(8X3,4Ghz)Vil.bill, 8-16GB RAM,SSD,
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- ACER UltraBook,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz)4-16GB RAM,SSD,szép
- Lenovo LOQ 15IRH8 Gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ACER 14,1",10.gen.Intel SILVER N6000(4X3,3Ghz) 8-16GB RAM,SSD, jó akku,újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest