-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz R.Zoli #23406 üzenetére
Hát tőled se veszek 1080 Ti-t, az már biztos.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Stanlee
őstag
válasz R.Zoli #23616 üzenetére
Telepiteskor rakerdez, hogy fix jelszoval akarod-e elerni a gepet. ezt az opciot kell kivalasztani es akkor ujrainditas utan is ugyanazzal a jelszoval lehet elerni a gepet.
Ha regisztralsz egy mail cimmel, akkor egy helyen lesznek a gepek es be tudsz jelentkezni mindegyikre a mentett jelszoval is.
Nem tudom, hogy a W10-nek a kulonbozo verzioiban van-e meg olyan limitacio, mint a W7 home premiumban, hogy ha nincs monitor kotve a gepre, akkor csak egy fix felbontassal enged be a gep.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
AAntii
őstag
válasz R.Zoli #24057 üzenetére
A zotac firestrom programban nekem engedi módosítani a feszt lefelé is, de persze csak annál a kártyánál, amin ez nincs lockolva. Egyébként bios editorral kell csinálni a fesz állítást, ha alapból nem lehet és a tdp limit csökkentésével nem elégszel meg a fogyasztást optimalizálandó.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
-
P3Dr0
senior tag
válasz R.Zoli #24203 üzenetére
Ez tök jó de ha igy nézzük akkor szerzel egy intel P4-es lapot egy IDE-harddrive-ot es felpattintasz ra egy debian linuxot majd futtatod rajta a geth-et valahogy igy :
./geth --mine --minerthreads=1
Az is banyaszik. Sööt felteszel egy eth stratumot es tolod soloban.
Bár lehet még arra sincs szükség..A kerdes az az hogy mi az ertelme az ilyen regi configoknak föleg ott ahol max teljesitmeny mellett max. megbizhatosag kell 0-24 uzemidoben?
[ Szerkesztve ]
-
Squirrel
őstag
válasz R.Zoli #24153 üzenetére
Ne is mond. Én 80 USD-nél kezdtem a regisztrációkat, csöppet ideges vagyok. De az ETC is elindult felfele.
(#24173) Reggie0: Közben az is felment 3000 USD-ra. Most várok, hátha jön egy korrekció, mint május 27-én. Ha nem, mérges leszek. A Ripple miért nem követi az ETH-t, ETC-t? Azt bezzeg tudnék venni.
(#24221) LLam: ha láttam volna 2 hete a hírdetésed, vettem volna... De a lenne meg a volna, az rosszabb, mint a nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Dronte
aktív tag
válasz R.Zoli #25156 üzenetére
Itt kb. csak spekuláció van. Amit hangoztatnak, az az, hogy intervenció nincs.
Amúgy igen, két lehetőség van, az egyik, hogy valaki nagyon félreütött valamit (ez a tőzsdén máshol is előfordul) ami aztán az összes stop-loss opcióval lavinát indít el, vagy valaki nagyon ki akarta nullázni ezeket a pozíciókat. De ha valaki ezt el tudja indítani magától (amihez brutális nagy tőke kell), és ki is tudja aknázni, akkor most pár újabb milliárdossal gazdagodtunk
Véleményem szerint valószínűbb egy félreütés (amivel persze meg mások jártak jól)
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- A Pixel Tablet 2-vel ismét vége szakadhat a termékvonalnak
- PlayStation 5
- Milyen scannert vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest