- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Frozen #83846 üzenetére
És akkor végülis hova lettek azok az emberek akik szerint én személy szerint is egy hülye voltam amikor azt mondtam hogy ETH-POS-al ennyi volt ez a sztori.
Én most picit még tovább megyek (és nem, nem a piaci medve hangulat beszél belőlem hanem az amt látok, mi zajlik a háttérben) szvsz nem biztos hogy valaha lesz újra Kriptó bullmarket. (nem BTC!)
Továbbra is állítom amint a BTC-n kívül a SEC minden kriptót securities -ként fog szabályozni (akár még idén, de a következő bikapiacig biztosan) onnantól nem fogunk több kripto bull marketet látni (olyat mint eddig biztosan nem), -- talán ha egy marék coin ami maradni fog akik el fogják indítani a regisztrációs folyamatot. Azon kívül minden az enyészeté lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest