-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
Puffocska #71748 üzenetére
A metamaskot a BSC hálózattal kell összekötni, és onnantól elvileg van kontakt a sima Binance Walleteddel is jó, vagy A Trust Wallettet használd alapból azt tuti lehet Metahoz csatolni
De lehet hülyeséget mondok én is csak mostanában néztem rá erre, de véghez vinni még nem volt időm. Egyenlőre csináltam Metamaskot és Uniswapot amiket össze kötöttem. Rám is a Binance és Metamask összecsatolás vár. A Binance Help-nél keress rá a How to-ra 2 leírást is dobni fog, csak most melóból nem tudom linkelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Formula-1
- Prohardver app (nem hivatalos)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest