Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Linux haladóknak
- OpenMediaVault
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Docker konténerizálás
- Sweet.tv - internetes TV
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Az elmúlt percekben lezajlott párbeszéd az IPON és köztem.
A webshopban volt Sapphire 280x 81 ezerért, azonnal vihető státuszban. Beraktam a kosárba többet, majd fizettem volna bankkártyával, de már hívtam őket, nehogy félreértés legyen. Persze, nem vették fel. Írtam mailt, amire a következő választ adták annak ellenére, hogy a termék AZONNAL elhozható státuszban volt, nemrég került vissza a kínálatba (ma).
A válasz:"Tisztelt xy
Sajnos az említett termék nincs raktáron egyik üzletünkben sem.
Cégünk rendelésre dolgozik így rendelés esetén az összes termék, mely
megtalálható az oldalunkon, legtöbb esetben egy napos rendelési
határidővel beszerezhető.Rendelését a webáruházunkon keresztül le tudja adni egy gyors regisztráció után.
Tehát ha ma éjfélig leadja rendelését, akkor az oldalon és a
visszaigazolásban feltüntetett időpontban (holnap délután) át tudja
venni, az Ön által választott üzletben.Jelenleg csak 1 db rendelhetó az említett kártyából."
A vga már a kosárba volt, fizetnék kártyával, erre visszadobja, hogy az ön kosara üres, Miafasz??
Mail ismét, kérdés WTF?
Válasz:
"Tisztelt XY!
Ahogy kollégám is írta egy utolsó darab volt a termékből amit Ön előtt
valaki megrendelt, ezért nem tudta Ön már megrendelni.Tisztelettel,
Bertók Orsolya
iPon Computer Kft"Most nem ganyé egy faxxopó banda? Még hogy nem tudtam megrendelni, amikor bent volt a kosárba és már fizettem volna, meg írok egy mailt még az elején nekik, hogy kell az a kibaszott kártya és írja is a droid, hogy akkor vegyem meg, mert ez az egy van...erre kiveszi a kosaramból??
Azóta ismét kirakták, hogy dec 02-óta a termék nem rendelhető, miközben 5 perce még bent volt a kosaramban..
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Gainward Ghost Geforce RTX 4070 Super GPU eladó
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest