Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- XPEnology
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- DIGI internet
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Alternatív kriptopénzek Chia farmolás - (HDD/SSD)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz Reggie0 #4598 üzenetére
Nem, nem ilyen egyszerű (nálam).
Amíg nincs jó xorg.conf, addig hiába adok DISPLAY=:0-t a cgminer-nek.
Az aticonfig pedig csak akkor generál helyes xorg.conf-ot, ha egy bekötött kijelző képére tud menni a DISPLAY=:0 (ami már az aticonfig előtt is ugyanúgy kell, mint cgminer előtt), különben nem találja meg a kártyákat, vagy nem jó helyre pakolja a kijelzőket, vagy passz hogy mi lesz a gond.Szerintem is törölni fogják a rendelést, (nem)vettem már én így pár dolgot.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Reggie0
félisten
válasz janos666 #4596 üzenetére
Pedig igen egyszeru, az aticonfig legeneralja helyetted. Akar berakhatod /etc/rc.local -ba is.
cgminer siman indithato ha van export DISPLAY=:0 csak az a lenyeg, hogy a cgminert es az exportot rakd egy shellscriptbe, igy jelen lesz neki is. Sokszor ezen bukik.(#4597) westlake: Ha csak 0.1% eselyem van, meg akkor is megerte az a raszant sacc 90 masodperc.
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz Reggie0 #4595 üzenetére
Ez a baj, hogy ssh-n, és a legtöbb remote desktop megoldáson át sem tudok helyes xorg.conf-ot generálni és/vagy annak megfelelően indítani a cgminer-t. (Nem igazán elég az export DISPLAY=:0, mert nem jó helyen van a 0 se, és vakon hiába dobálózok vele). Eddig egyedül úgy sikerült, hogy az ubuntu desktopon futott a TeamViewer (dummy display-el együtt), amit aztán törölhettem, hogy lefutott az amdconfig, de a cgminer-t ezután is csak a gnome-on át lehet megidézni, ssh-ból továbbra sem.
De most mindegy, ez a legkisebb gondom, majd szórakozom még egy kört vele, ha lesz táp (amúgy is keletkezett egy bad sector is a HDD-n is, gondolom mikor a táp elhasalt, majd megy megint SSD-ről Win8-al, míg azt a HDD-t teleírom nullákkal és újrahúzom Linux-al).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
-
janos666
nagyúr
válasz Reggie0 #4593 üzenetére
Ezek nem általános igazságok, csak a RAM mennyiségi igénye.
Nekem a Windows 8.1 abszolút nem fagy soha semmitől, és működött már minden dummy plug (esetemben dummy display, a döglött HDTV alaplap) nélkül is, csak úgy 640x480-ra volt limitálva a remote desktop felbontása (ezen segített a HDMI bekötés).
Most is az megy, mert Linux-on szétesett az fglrx, mikor 4 helyett 2 VGA-val kapcsoltam be. (Kellemetlenül nehéz most jó tápot szerezni értelmes áron, pedig én is már inkább a következő VGA-mat szeretném venni, nem pedig kettőt üresen pihentetni már vagy 36 órája + most mindjárt alvással legalább még 10, de még nincs meg honnan legyen és mi...)Linux-on ellenben lefagy az X, mikor nem a terminal ablakot zárom be, hanem rendesen leállítom a cgminer-t. De az se nagyon nyűg, hogy így kell bezárni. Viszont Linux még nem sikerült nekem dummy display nélkül. De még azzal is, a VNC kliensek nem, az EDP pedig csak úgy akar működni, ha egy ubuntu desktop-ból fut a cgminer, és egy másik asztalkezlőben (xubuntu desktop) van az RDP szerver, ami lássuk be, elég fura, és egy-egy session-be csak egyszer tudok belépni távolról.
Szóval nekem pont nem azok a problémáim, amik legtöbbeknek, de azokkal legalább én nem szenvedek, amikkel ti.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz Geller72 #4569 üzenetére
Gyorsan rendeltem harmat.
(#4592) Imafett: Linux alatt jobb banyaszni. Kevesebb rendszermemoria kell, es 290/290X eseten csak az X es a driver fagy el, maga a rendszer nem, igy parancssorbol ujraindithato minden. Ezen felul biztos nincs szukseg dummyplugra es ugy is megy, ha az iGPU-ra van korlatozva a monitor biosban.
[ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
válasz Reggie0 #4591 üzenetére
stabil 1hete a windows, semmi baj nincs, csak érdekelt hogy miért javasolta itt valaki, nekem aztmondták jobb win alatt bányászni, ha tudom hogy ugyanolyan jó a linux is, akkor azt használom, mert közelebb áll hozzám a linux / mac osx platform mint a win mivel napi szinten ezeket használom
[ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
Láttam, hogy ma valaki itt ajánlott ilyen reboot-timer programot, gondolkoztunk Heyjohnnyval, aztán mondta hogy megoldható egy egyszerű
shutdown -r -t 8640 például
bat fileal is amit betudunk dobni indítópultba, eddig ok is a dolog, de mi értelme van újraindítani a minert? Vagy mi az értelmes időintervallum, 1nap,2nap,1hét? Akik használnak ilyent reagáljanak pls. Köszöntük! -
addikt
Cryptsy válaszolt Stablecoin ügyben:
"Stable Coin wallet is having some issues and is under maintenance. It should return soon. If you have a pending deposit or withdraw it should post when it comes back online. Thanks for your patience."
Mondjuk nem tudom mennyire vannak itt érintettek rajtam kívül
-
janos666
nagyúr
válasz deadwing #4587 üzenetére
Egyszer bányásztam szólóban. Azt hiszem szét is cibálódott alattam a blokklánc, mert egyszer csak úgy hullott az ölembe kazalszámra 64-64 GLX, de miután elutaltam Cryptsy-re mindet (több ezret) sohasem érkezett meg.
Valahol egy pool-t is találtam, de már nem tudtam előtúrni a böngészőnaplómból.
De igazából nem éri meg bányászni. Ugyan úgy, ahogy a Spots-ot sem...[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
Galaxy coinnak van most működő poolja? Én nem találok. Szólóban bányásszák az emberek?
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
gergomiho
tag
válasz Ricsiii1992 #4568 üzenetére
Nekem is úgy megy, külön workert csinalj nekik, és elvannak egymás mellet.
-
RAMBÓ
aktív tag
Ki van költöztetve a gépből, nem hiszem hogy túlmelegedett volna. Frissen volt kitakarítva, újrapasztázva. 30.-án vagy 31.-én kiderül, addig meg nyugtalanság és kiesés...
Egyébként már jártam így a másik géppel, cgminert bezártam, lomoltam a gépen, elindítottam újra, ment egy darabig és megfagyott. Újraindítás után napokig semmi baja. Valahogy a cgminer leállítást és indítgatást nem nagyon tolerálja... -
Ricsiii1992
tag
válasz gyuszaa #4582 üzenetére
Én se akarom kinyírni, szerintem így nincs túlhajtva, -50W csak az alulfeszeléstől.
GPU 80C, vrm 54C, venti 2300rpm, meg mellé van támasztva két 12-es venti. Kondik is a kari végén vannak, még 50C se lehet, meg azt cserélni is tudom ha kellÁramot annyira nem kell néznem, és inkább mondhatni hobbinak, mint hogy meg akarnék ebből gazdagodni.
[ Szerkesztve ]
-
gyuszaa
őstag
válasz Ricsiii1992 #4574 üzenetére
Ekkora fogyasztással nagy marhaság járatni. Egy hónap alatt talán összejön 2-3 ezer forint haszon az ltc bányászattal, ennyiért a csúcson járatni marhaság (koldulás effektívebb). Csak egy szeget versz a koporsójába, mivel már van pár éves az a kártya, és alapból egy kazán. Tápellátó áramkör részleg gondolom izzik, kondi és ventilátor élettartama meg csak csökken, többet buksz ha idő előtt bedöglik a kártyád.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
1-"A kiutalással kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy a poolban lévő payment address-hez majd azt a címet kell írni, ami a litecoin-qt-ben a Receive menüpontnál a cím alatt van? (Hosszú betű és számsor.)"
-Igen2.-"A tárcával kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy a wallet.dat-ot majd lehet használni olyan gépen is amin nincs szinkronizálva a tárca?"
-Igen,így:"Mármint úgy értve, hogy a litecoin-qt-s cuccot letölteném ott is"3.-"Vagy mindenképpen le kell szinkronizálni, hogy tovább tudjak utalni a tárcából?"
-Igen.Ez nem három volt?
-
Geller72
veterán
válasz Ricsiii1992 #4574 üzenetére
Az..gáz...egy 25k-s 5870 kétszer agyonveri..legalább...
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Egy poolból (LTCRabbit) szeretnék tárcába utalni (litecoin-qt, remélem jó programot töltöttem le ), mivel idáig nem volt tárcám és a poolban van a teljes idáig kibányászott LTC-m viszont egyre jobban azt érzem, hogy valami nem oké az elszámolásnál (ugyan akkora hashrate-vel (sőt kicsivel nagyobbal) és kisebb difficulty mellett kisebb mennyiségű coin-t kapok mint idáig és egyre jobban csökken) ezért szeretnék poolt váltani, viszont az LTC-met is ki szeretném venni.
A kiutalással kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy a poolban lévő payment address-hez majd azt a címet kell írni, ami a litecoin-qt-ben a Receive menüpontnál a cím alatt van? (Hosszú betű és számsor.)
A tárcával kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy a wallet.dat-ot majd lehet használni olyan gépen is amin nincs szinkronizálva a tárca? Mármint úgy értve, hogy a litecoin-qt-s cuccot letölteném ott is. (Vagy mindenképpen le kell szinkronizálni, hogy tovább tudjak utalni a tárcából?)[ Szerkesztve ]
-
-
Imafett
aktív tag
milyen nvidia, hogy megéri futtatni?
-
Geller72
veterán
Mehet, de mindegyiknek a driverét fel kell rakni..
-
Geller72
veterán
-
Ricsiii1992
tag
Szerintetek mehet 1 gépben egyszerre Nvidia és Radeon? Egyik cudaminerrel másik cgminerrel.
-
Geller72
veterán
A compkerben van zafir 280x 83k-ért. Ha valaki esetleg meg lenne szorulva..
[ Szerkesztve ]
-
Nestor16
senior tag
Tehát akkor valahogy így képzeltem el az egészet:
Kiindulási pont mondjuk a magyar WDC Pool szerver. Ott is szintén van egy Getting Started leírás, kicsit szájbarágósabban viszont ezzel érdemes kezdeni: [link]
Aztán itt szeretnék kiindulni az idegen kifejezésekből (legalábbis ami nekem, mint 2 napja kezdettől szokatlan vagy idegen). Próbálom úgy összeszedni a kifejezéseket, hogy a kezdeti teendőktől kiindulva, tehát:
Worker/munkás: Egy pool accounton belül létrehozható acc, amivel el tudod érni a szervert bányászás közben, gondolom leginkább a biztonság miatt van erre szükség.
Pool: a szerver lakói, akik aktívan bányásznak és így részesei lesznek a kitermelt coinoknak, tehát annak függvényében hogy milyen sebességgel bányásznak úgy találnak blokkokat, amit coinok formájában egyforma arányban osztanak szét(ki mennyit segített a blokk megtalálásában).
CGMiner: Ezzel a programmal lehet hatékonyan (parancssoros felhasználói felületű) bányászni, ami a VGA sebességétől függően változik. Egy lista róla: [link]
Alapbeállítás: egy .bat fájlba beleírva ez a sor:cgminer.exe -o stratum+tcp://pool.1f.hu:3333 -u felhasználónév.munkásnév -p munkásjelszó --scrypt -I 13 --thread-concurrency 8192
A finomhangolás a script szó után lehetséges, amit részletesen meg lehet találni a mappában README.txt nevű fájlba (GPU only options, ami a fontos). Az alapok szintén TooCool hsz-ében található.
Hashrate: Ugyanaz az érték, mint amit a bányászásnál látsz KH/s formájában. Gyakorlatilag a pillanatnyi VGA sebességedet jelzi, (honlapokon a frissítési idő miatt nem olyan pontos az érték) viszont az sem biztos, hogy amit CGMinerben látsz értéket az fog megjelenni Hashrate értéknek.
Egyenlőre ennyi. Valahogy így gondoltam kicsit kifejtve. Aztán így mivel nem egyszerre írok rengeteget, így jobban ki lehet tárgyalni, ha nem jó. Aztán esetleg mindig szerkesztem majd egy hozzászólásba és hozzáfűzöm az új, jó adagot. Vélemények?!
Kicsit bizarr azért, hogy a hülye megpróbál okoskodni Vagyis magamra gondoltam. Remélem elfogadhatóak a kifejezések leírásai
Üdv, Dávid
-
HSM
félisten
-
HSM
félisten
válasz Geller72 #4555 üzenetére
Megértem a hozzáállásod. Amúgy nem biztos, hogy ők néznek hülyének, kaptam én már "görbe lábú" bontatlan, fóliás lapot komolyabb nagykerben is... (Nem náluk, félreértések elkerülése végett.) Szval vannak azért fura dolgok...
Próbáltad amúgy "rendesen" elindítani? Mármint valami gépre kötve? Mert ez a bekötés, amit írtál, nem tűnt azért túl bizalomgerjesztőnek....
-
gyuszaa
őstag
válasz ImpersonatoR #4510 üzenetére
Elég borsos áron van a teljesítményhez képest. A sempron jó választás, itt nem számít.
-
HSM
félisten
válasz Geller72 #4546 üzenetére
Ja, én is otthagytam már milla felett, de nem volt még gond.. Szerintem ha szépen elmondod nekik, mi a gond, és nem akarsz egyből asztalt borogatni, akkor helyre lesz téve a dolog.
Bár nézz körül, milyen tápok vannak náluk, én nem voltam elragadtatva a kínálatuktól ilyen téren.[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
230.000 acceptedbe belefér ezer rejected nem? .
-
TooCool
aktív tag
válasz Nestor16 #4544 üzenetére
Én csak félig értem mit szeretnél, de attól, hogy csinálsz egy szótárat, amiben nincsenek benne a logikai kapcsolatok, azzal még nem sokra megy egy kezdő szerintem. Viszont tegnap vagy tegnapelőtt volt itt egy srác, akinek szintén annyit mondtunk, h olvasson vissza, és nem kell minden nap magyarázni. Néhány óra múlva beírta, hogy végigolvasta, és már dolgozik és, és megy mindene.
Ettől függetlenül, ha van kedved egy komplett leírást készíteni hajrá, valamennyit tudok segíteni.
Hozzáteszem, h én pl Cryptsy-t meg Krakent használok, és nincs offline tárcám, a többiek jó része pedig egészen máshogy adja elő ezeket a dolgokat. Szóval nem lesz instant megoldás mindenkinek.
"Mert számolni mindig kell valamit." .-)
-
LLam
senior tag
válasz Nestor16 #4544 üzenetére
beszállok a leírás szerkesztésbe, dobd fel mondjuk googledocsba és lássuk
Geller és Imafett alias Zegige is támogató lett: nektek is köszönöm!
(#4548) TooCool pont ez a lényeg, hogy sokféleképpen látjuk. hozzunk össze egy jó 1. hsz-t vagy valami még tutibb dolgot magyar nyelven!! én asap adom a gettingstarted oldalamat!
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
Geller72
veterán
Poros, retkes, dzsuvás volt a táp..remélem, szépen meg fogjuk oldani. Ha kell, ráfizetek az Aurumra, de nekem AZONNAL kell egy táp...Kb fél millát hagytam ott egy hónap alatt. Nem csak a bányászkodás miatt. Ha másnak kell valami, azt is tőlük rendelem. nem az én nevemre, van ismerősöm, aki partnerként van náluk..
[ Szerkesztve ]
-
Nestor16
senior tag
Szerintem ezzel érdemes kezdeni, aztán innentől, ami alatta van. A lényeget így értettem meg, legalábbis a bányászós részét, az hogy ebből hogy lesz nekem a bankkártyámon forint formájában valami is arra még rá kell jönnöm, addig meg bányászok, aztán lesz mivel kipróbálni
Mellesleg van még jó pár kifejezés, amit én is csak tippelek vagy egyáltalán nem tudok, gondoltam olyanra, hogy valami listaszerűséget leírok, és hogy beleírom a fogalmat, például WDC és mellé, hogy szerintem mit jelent, aztán ha segítenek a többiek a rossz megfogalmazásokat kijavítanák, a jó pedig ott marad akár más számára is, amiből tanulhat vagy átírom jóra és ezzel én is megtanulom remélem a dolgokat.Azért próbálkozok egy ilyesmivel, mert úgy gondolom kicsit könnyebb helyzetbe tudom hozni, aki szeretne segíteni, mert csak a rosszat kéne kijavítania. Ha benne lennétek, akkor én neki is kezdenék, aztán lesz ami lesz
Üdv, Dávid
-
HSM
félisten
Én jópár cuccom ott vettem, mindig bontatlan volt minden... Egyedül az egyik VGA-m volt bontott, azt mondták is, hogy ki volt bontva, megmutatták valakinek, de nem vitte végül. De látszott rajta, hogy vatta új (értsd: gépben nem volt még). Tök normálisak szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
adrian360
őstag
válasz Ricsiii1992 #4537 üzenetére
sapphire hd7770, gpu 960 mem 1250 intensity 15. így 193 kh/s a cgminer szerint.
néha leesik a teljesítmény, mert ezt a gépet használom másra is, nem egy szervergép, csak egy sima asztali -
Overlocker
veterán
-
Geller72
veterán
válasz Overlocker #4534 üzenetére
Nyilván nem is tudja követni, mert én sem tudom. Szinte másodpercenként ugrál az árfolyam, ahogy te is látod. Lehet, hogy mondjuk 3 percenként frissít. Most pl már felette van a linkelt oldalon is a wdc az ltc-nek. de ha tudsz oilyan oldlat mondani, ami msec-re leköveti? Bár annak sincs jelentősége, mert mire az egérért nyúlok, hogy nyomnajk egy sell-t, addigra teljesen más lesz ismét az aktuális..
Ahogy az sem valós, hogy nekem pl 48 wdc-t jósol egy napra, miközben csak délután minerkedtem 40-et......máskor meg 19 óráig semmit..
[ Szerkesztve ]
-
LLam
senior tag
válasz Geller72 #4529 üzenetére
LOOOOOOOOOOOOOOOOL éppen be akartam írni, hogy meglett a 7ik blokk mára, mindenki menjen és egye meg a maradék "bájglit" (kopirájt Norbi Update) erre beesik még kettő alig 3000 share-s blokk!!
köszönöm mindenkinek!
AAntii kivánta a 10 blokkot karira??? jah, te voltál (#4532) AAntii
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
AAntii
őstag
Karácsonyra én még 23-án napi 10 blokkot kértem, így a végére még meglehet Illetve a kezdeti 3-4-500%-ös körökre egy kis gyógyír.
Geller: az általad linkelt oldalon a wdc-nél 9 wdc-vel kevesebb jutalmat ír egy-egy blokkra, mint ami most is szétosztásra kerül közöttünk, lehet itt van a doge elásva
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
AAntii
őstag
válasz TooCool #4517 üzenetére
Nekem csak az élelmiszer kiskereskedelemre van közvetlen rálátásom, ott is olcsóbbak nagyon sok esetben a hipermarketek, mint a nagykerek, de a kézzel írt 12 milliárdos számlák országában, ahol még a kerítés sem kolbászból, hanem cukorból van, én nem lepődök meg semmin.
Egy árlistát küldenél nekem is?
-
Geller72
veterán
válasz Ricsiii1992 #4518 üzenetére
Nekem egy valaki segített itt, meg is köszöntem neki, mert tényleg nulla voltam az egészhez. Az sokat segített, onnan már könnyebb volt. De rengeteget kellett utánaolvasni, stb.
-
TooCool
aktív tag
Elvileg de. Viszont a KP-s vásárlókat simán kiszolgálták eddig, ha beblöfföltek valami cégnevet, ami regisztrálva volt náluk. Még bélyegzőt sem kértek, ha kifizetted, és nem utalásra akartad elvinni.
Mondjuk a websopok, amiknek a nevét az előzőekben is olvastam, de szándékosan nem nevesítem, a szlovák megjáratott számláikkal volt hogy jobb árat adtak mint a Rami, nagykerként. .-)
"Mert számolni mindig kell valamit." .-)
-
LLam
senior tag
válasz deadwing #4507 üzenetére
azt amúgy elfelejtettem, hogy köszönöm a poolt támogató: TooCool deadwing és Driver 42 userek adományát, volt még egy srác aki sokat tolta, most idle Alter a nickje asszem, szal nektek TY!
megjegyzem, hogy a fee-ből és a donationból eleddig 16 WDC azaz kb 0,01 BTC jött össze, szal nem ebből leszek gazdag!
Stay hungry!
-
AAntii
őstag
válasz TooCool #4509 üzenetére
A Ramirisben nem csak viszonteladókat szolgálnak ki?
@Geller_1972: délután nem láttam a toxicot, legközelebb jobban figyelek.
@FragStaR: np, csak épp azon elmélkedtem, hogy tulajdonképpen a folyamatos igénybevétel miatt tényleg megérheti egy gold minősítésű tápot venni (az első két percben a hsz elolvasása után meg voltam róla győződve, hogy bányászásnál pénzkidobás, holott a leginkább ilyenkor éri meg jobb tápot venni).
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
hát hölgyek és urak, én elolvastam a legelső kommentet, meg utána még párat, de kb. kínai nekem ez az egész.
mi ez, hogy működik, mit kell csinálni, mit állítok be, honnan, hová, mit, meddig. nem tudná valaki szájbarágósan leírni? komolyan lövésem sincs hogy miről beszéltek. -
addikt
-
AAntii
őstag
válasz Geller72 #4500 üzenetére
"Hogy hogy nincsenek bányászkártyák?"
Nem találok 280x-et se a pcx-en, se az aquaban, se az iponnál, erősebb, referenciahűtéssel rendelkező kártyát meg nem nagyon vennék, később szvsz nehezebb eladni.@Tenken: ebben az a durva, hogyha mégse lennének olyan rugalmasak, hogy az újként megvett használt holmit kicserélik, akkor hogyan bizonyítod be, hogy már pedig a csomagolás már fel volt bontva. Ennyi erővel az user errorból származó hibás cuccokat is kiküldhetik, aztán majd ha visszaviszed megmondják, hogy leégett tápot vagy kócos foglalatú alaplapot nem vesznek vissza. Szerintem elég nagy szemétség használt cuccot újként árulni, még akkor is, hacsak egy teszt erejéig használták.
[ Szerkesztve ]
-
-
LLam
senior tag
válasz Imafett #4473 üzenetére
(#4474) deadwing sorry missunderstood
(#4477) szijartg nincs extra kedvezmény, mert csak itt propagálom a poolt. sztem a 14 vagy 12 (már elfelejtettem, de tök mindegy imo ) napi (szünetmentes) bánya után járó (kérhető) 0% fee nagyon jó ajánlat..
(#4486) AAntii
(#4500) Geller_1972 a vérmes mindenedet! (totál meg tulak érteni, pár alkalommal megfőtt pármilla agysejtem ilyen szitukban grrrr(%!/=//()=(Ü%+!%)
Stay hungry!
-
AAntii
őstag
válasz ImpersonatoR #4498 üzenetére
5% különbséggel számoltam a raider és az aurum hatásfoka között differenciaként, az ha közel maximális terhelésen megy a tápegység kb. 35 watt különbség óránként. 24(óra/per)*183(fél év)*0.035 (kw/h, mint különbség)*50(Ft)=7700 és kb. árban 8-9 ezer forint különbségről beszélgetünk, de lehet ez több, kevesebb is, mint ahogy a két táp hatásfokkülönbsége is csak becsült érték. Tehát ebben az esetben az üzemeltetési költségek csökkennek annyival fél év alatt, mint amennyivel többe került a táp.
TooCool: azért a csapások dobások számítása, számolása ennél egy kicsit bonyolultabb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest