Hirdetés
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Nem sikerült megismételni a Pokémon Go-sikert, eladják a játékrészleget
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
mihione #62497 üzenetére
Igen ez a vmelyik nap tegnap volt. Bár nem sok ember moccant rá a bejegyzésre. Én személy szerint egy ideje szemezgetek vele, de nem nagyon találtam itthon olyan fórumot ahol ezzel foglalkoznának konkrétan. Illetve ahogy a YT videókat is nézem külföldön elég brutál antennákat is szerelnek fel.
meg ugye felvetődik a kérdés, hogy kültéri vagy beltéri egységbe ruházzon be az ember.
Pár helyen ahol néztem igencsak előrendeléssel vannak az eszközök, nincs raktáron és hiánycikk.
Azért lenne jó, ha vki aki használja az legalább tudna érdembeli infót adni. Bár a weboldalon eléggé nyomon követhető ki mennyit minerkedik csak az nem, h milyen eszközzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Egy hónap múlva robog be az új 3 nm-es Dimensity
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Politika
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Használt laptopok piaci ár alatt
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire E15 - Intel N2840 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest