- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom120514
őstag
válasz
aleister #53085 üzenetére
Én úgy csinálom hogy nyugodt legyek, nem vagyok beljebb ha van több pénzem meg mellé egy gyomorfekély.
Annyit hagyok bent hogy ha durván beesik ideiglenesen akkor sincs semmi, ami bent van az HODL, nekem sem való a trade. Ez az összeg sem kicsi de ha kiveszem, nem változik az életem alapvetően de ha sokszoroz akkor már igen.
Úgy gondolom, most fog indulni ez a dolog de valóban benne van az is hogy bedönti valami előre nem látható esemény, szabályozás. Ha így lesz, akkor ki kell várni újra amíg magához tér megszűnni, eltűnni nem fog szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest