-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike99.hu
csendes tag
Ha valaki esetleg Raspberry PI-re keres bányász oprendszert akkor a MInera-t jó szívvel ajánlom.
Az elmúlt napokat a PI és két Gridseed mini összehangolásával töltöttem.
A weboldalak ajánlásai alapján Hashra és Scrypta oprendszereket próbáltam, Scryptából több verziót is, de valahogy egyik se volt az igazi.
Hiányzott mindkettőből az igazán testre szabhatóság, emiatt nem lettünk barátok.Aztán kipróbáltam a Minera-t, ami még erősen béta állapotban van (talán 0.22 az aktuális verzió) de már most stabil és kellően paraméterezhető rendszer.
Pl. tud olyat amit a másik kettő nagyon nem: autotune funkció ami addig állítgatja a gridseed chipjeinek frekvenciáját amíg az a legoptimálisabb lesz. Ez azzal jár hogy 1-2 órán keresztűl, úgy bányászik hogy közben lépeget a frekvenciák közt fel és le. Majd ezeket az értékeket egy gombnyomással el lehet menteni a config file-ba és a továbbiakban már ezzel működik.
Nálam a 2 gridseed 10 chipjére majdnem mind különböző frekvenciát állított be 1150 és 1250 közt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AKCIÓS/GARIS!!! TESTRESZABHATÓ!! GAMER PC -RTX 3060Ti-I7 8700K-16GB DDR4-500GB M2
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest