Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Reggie0
félisten
-
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
mike99.hu #16475 üzenetére
"van egy kis különbség".. pont annyi, hogy ezek nem percről percre változnak, hanem napi statisztikai átlag vagy... + gondolom menni fog megint fél, max 1 napot, és kiderül hogy csak 0.002-t hoz. feltörekvő multipoolban nem bízom, múltkor végigteszteltem őket és "semmi" amit hoz.
kivételesnek mondható a ghash.io, mert jobban hoz mint a clever, főleg a délutáni káosszal szépen feltekerte a napi bevételt..asaca: úgy álltam hozzá, hogy minden kibányászott btc-t toltam a ghs-be, mivel még mindig több a kevés mint a semmi, azaz többet hoz mintha a váltón állna és fee nélkül visszatudom váltani. Nekem tetszik ez az ötlet.. nincs áramszámla, nincs zaj, minimális fenttartási ktg-et számolnak fel és abból a pénzből bányászok "azonnal" amit keres a kártya. cex-en btc lehet csak, de van már 1 hete talán scrypt verzió is máshol..
-
-
csaba951
veterán
válasz
mike99.hu #15550 üzenetére
Nálam pl. az van, hogyha elindítom a cgminer/sgminer-t és utána kilépek belőlle (q), akkor legközelebb már csak 30-40 Kh/s körüli nyomorék sebességgel hajlandó csak menni. Megoldás a gép újraindítása vagy kijelentkezés/bejelentkezés (ez sokkal gyorsabb). Ekkor megint megy teljes sebességgel a bányászat.
Érdekes módon ha cgminer/sgminer után játékot indítok, az megy teljes sebességgel. Csak a bányászat "hall meg" tőle.
-
-
GG888
senior tag
válasz
mike99.hu #15541 üzenetére
Ha csak az az 1 kártya van a gépben akkor:
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://eu.ltcrabbit.com:3333 -u VALAMI -p VALAMI --intensity 14 --thread-concurrency 3200Nálad a TC-nél csak 1 kötőjel van, ami nem jó, el se szabadna hogy induljon a cgminer így.
Ha a HW nem 0, akor baj van a beállítással, vedd lejjebb az intensityt, sőt ha gondolod szedd ki a tc értéket is, automatikusan magától be fogja állítani a cgminer.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Motorola Razr 40
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Új 4K Gamer PC R7 5700X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 4060 Ti 8Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RX 7700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest