Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen tudom, már jó pár éve az Arch vonalon vagyok, bár a tiszta Arch-ot nem tervezem kipróbálni. Most az EndeavourOS-el kerültem a legközelebb hozzá, egyenlőre ez a szint frankó nekem.
Az LTS kerneleknek amúgy én nem vagyok híve desktopon, mert úgy a kernelben lévő driverek nem frissülnek, nem kapsz újakat, a következő LTS kiadásig, maximum hibajavításokat backportolnak.
Gyengébb gépre én Lubuntu LTS-t javaslom. Az alig fogyaszt, miközben még tök faszán használható, nem minimalista.
Új hozzászólás Aktív témák
it Megjelent a kezdők és haladók számára legkezesebb, asztali és laptop gépekhez szánt Linux kiadás legújabb verziója, a Linux Mint 21.1 „Vera” Cinnamon, MATE és XFCE kiadása.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest