Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

nagyúr

válasz Cyrin #11689 üzenetére

Ezért írtam így, illetve még a híroldalak se említik, hogy hé barom, frissítéssel nem kapod meg ám az újdonságokat csak trükközéssel.

De miért is írnák? Rajtad kívül ki várná el, hogy az addig jól bejáratott default programjait egy alverzió frissítés lecserélje!? Az lenne még csak szép! :N Default kernelt sem fognak ezek a frissítések cserélni, de fogadnék egy sörben, hogy nem először csinálsz már ilyent! :P

mivel sok ilyen felhasználónak telepítettem linuxot, úgy nézem, hogy mit tudnának ők, vagy ha én nem lennék, mit tudnának kezdeni a családtagok az itthoni rendszerekkel.

Ők csak használják békésen, eszükbe nem jut többnyire még a Frissítéskezelő babrálása, nemhogy egy alverzió frissítése!

A kötözködős oldala viszont több mint érdekes...

Ez most építő jellegű kritika lenne? :Y

(#11688) Frawly

Nem ismerné be saját magának sem, de már rákapott ezeknek a dolgoknak az ízére, terminálozás, angol leírások követése, stb.. Mondtam én neki, hogy egyszer ő is Archon, Gentoo-n vagy ilyesmin köt ki.

Majd eccer vagy sohanapján! :D Angol leírásokat szinte csak akkor nézegetem meg, ha ilyen "probléma" vagy valami tényleges gubanc merül fel, amúgy nem tudok angolul, de valahogy ezeket a Linuxos oldalakat simán tudom értelmezni Terminalt meg szeretem, mert DE és részben disztró független meg ezerszer sokrétűbb, informatívabb a GUI-s megoldásoknál. :K

[ Szerkesztve ]

mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki

Új hozzászólás Aktív témák