-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is 5 év garis TV-n 3 év eltelte után a képernyő kifingott és cserélte a szakszerviz, azóta csak a korábban említett hiba tapasztalható. Lehet szerelőt kéne hívnom, hogy megelőzzem a nagyobb bajt? /nem én használom, családtag, de mégis.../
Nem mostani képek: 01 - 02 /most bekapcsolásnál általában a 2 vonal egyszerre látható és tűnik is el/
-
Iomega
addikt
Amennyiben műszaki beállítottságú valaki, annak nem nehéz, de szigorúan csak saját felelősségre!
Forrasztani nem szükséges, minden gyorscsatlakozóval van ellátva, illetve csavarokkal rögzítve a panel. Ha márkaszervizben cserélteted, akkor szerintem adnak rá garanciát is, ezért meggondolandó, hogy érdemes-e magadnak megjavítani, pláne, ha bizonytalan vagy az ilyen műveletek miatt.Házilag akkor éri meg barkácsolni, ha jóval kedvezőbb áron lehetséges az alkatrészt megvásárolni, de garancia akkor sem lesz rá, és nem tudhatod, hogy meddig fog működni.
-
herdsman12
őstag
Jól nézzél utána, mert szerintem az 6 éves készülék.
Itt tudnak árazásban segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest