-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
Jól nézzél utána, mert szerintem az 6 éves készülék.
Itt tudnak árazásban segíteni. -
Iomega
addikt
Amennyiben műszaki beállítottságú valaki, annak nem nehéz, de szigorúan csak saját felelősségre!
Forrasztani nem szükséges, minden gyorscsatlakozóval van ellátva, illetve csavarokkal rögzítve a panel. Ha márkaszervizben cserélteted, akkor szerintem adnak rá garanciát is, ezért meggondolandó, hogy érdemes-e magadnak megjavítani, pláne, ha bizonytalan vagy az ilyen műveletek miatt.Házilag akkor éri meg barkácsolni, ha jóval kedvezőbb áron lehetséges az alkatrészt megvásárolni, de garancia akkor sem lesz rá, és nem tudhatod, hogy meddig fog működni.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
MaxxDamage
félisten
Nekem is 5 év garis TV-n 3 év eltelte után a képernyő kifingott és cserélte a szakszerviz, azóta csak a korábban említett hiba tapasztalható. Lehet szerelőt kéne hívnom, hogy megelőzzem a nagyobb bajt? /nem én használom, családtag, de mégis.../
Nem mostani képek: 01 - 02 /most bekapcsolásnál általában a 2 vonal egyszerre látható és tűnik is el/
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja