Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koti
tag
Szar volt a betekintési szöge. Ebből adódóan elmosódott élettelen színei voltak. Piszkos lassan reagált a csatornaváltásra. Most egy kollégám monitorként használja és elégedett vele. Mondjuk olcsóbb volt, mint egy TV. Szerintem valami nagyon gagyi tunert és TV egységet tettek bele. Felejtős.
-
törölt tag
-
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Vettem pár hónapja egy LG 21,5" 22MT47D-PZ tv-monitor kombót.
A következő problémám lenne.TV-t nézve sötét téma esetén elmossa a képet, homályos lesz az egész. Számítógépen nézve filmet nincs ilyen probléma.
Nézegettem a beállításokat, de nem találtam meg a megoldást.Aki esetleg találkozott már ilyennel, vagy tudja a megoldást kérem írjon.
Előre is köszönöm!
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy lg 49lh630v tévét. Mire számítsak ettől a tvtől. Igazából ennyit szántam rá árban, ez volt a nagyon max. amit hajlandó vagyok kiadni tvért, de méretben nem akartam alább menni. Konkurencia mind drágább volt. Milyen ez a készülék? -
törölt tag
válasz dannytrejo1 #79688 üzenetére
Most ez így csak találgatás, hogy a Digitől kapott modul a rossz, de keresztpróbával biztosra lehetne menni.(másik tévével a modult, másik modullal a tévédet)
-
akangels
tag
válasz dannytrejo1 #79688 üzenetére
Ha berakod a modult akkor ki kellene írnia hogy modul telepitése vagy valami ilyesmi. Utana a menübe is fel kellene vilagitania annak a menupontnak ahhol a modult tudod piszkálni.
-
törölt tag
válasz dannytrejo1 #79686 üzenetére
Másik tévében ez már működött, vagy teljesen új modul? Kiírja a tv, amikor belerakod a modult, hogy érzékelve? Még egy tv visszaállítást is megpróbálhatsz esetleg, csak a beállításokat mindent újra kell csinálni, de hátha.
-
dannytrejo1
kezdő
válasz Turbobacsi #79685 üzenetére
Telepítettem a csatornákat. Meg is találja a digifilmet, de azt írja, hogy nincs CI modul...Felhívtam a Digit, a tanács, hogy cseréltessem ki a modult...
-
Turbobacsi
senior tag
válasz dannytrejo1 #79684 üzenetére
arra vigyázz hogy ne fejtetőn tedd bele! (nekem sikerült korábban, és csodálkoztam hogy nincs extra adás)
ha helyén van kerestess a digit csatornákra....
de ha jól emlékszem a TV menüben is látszani kell a kártyának, hogy működik..."A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
dannytrejo1
kezdő
válasz Turbobacsi #79683 üzenetére
Van benne...
-
Turbobacsi
senior tag
válasz dannytrejo1 #79682 üzenetére
a CAM modulba tegyél kártyát
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
dannytrejo1
kezdő
SZiasztok!
Vettem egy lg 49uh7507-es Tv-t. Minden szuper, viszont amikor behelyezem a CAM modult, akkor nem történik semmi. Valami ötlet? Digi-s vagyok egyébként. Köszi előre is
-
farkas-j
őstag
válasz Silious #79673 üzenetére
Telepítsd fel a számítógépedre a Serviio DLNA szoftvert. Én is ezt használom. A Serviio-ban vedd fel a film könyvtárakat, vagy akár az egész külső HDD-t a listájába, és onnantól látod az összes megosztást a TV-n. A kategóriáknál az áttekinthetőség érdekében célszerű csak az alap formátumokat (képek, zenék, filmek) és a mappák megjelenítését engedélyezni. A kiszolgálásnál célszerű kivenni a pipát az átkódolás engedélyezése opcióból. Olvasd el a Serviio_info.txt és a Serviio_kiegészítés.txt fájlokat is!
Én a Serviio 1.4.1.2-es verzióját javaslom használni, mert azzal az ismerőseim körében még senkinek sem volt gondja. Akkor biztos a szaggatásmentes lejátszás. ha mindkét eszköz vezetékesen vagy esetleg 5GHz-en kapcsolódik a hálózathoz. A 2,4GHz-es WiFi a full HD tartalmakat nem biztos, hogy döccenés mentesen ki tudja szolgálni. Persze ez nagyban függ a helyi adottságoktól. Előfordulhat, hogy nem tud minden filmet lejátszani, mert a DLNA szabvány sajnos elég kötött. Mondjuk nekem eddig még mindent lejátszott.Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
farkas-j
őstag
válasz Krystal_s #79654 üzenetére
Én mint elektronikával foglalkozó mindenkinek azt javaslom, hogy ha nem használja a készülékét akkor áramtalanítsa. Ezt akár egyszerű kapcsolós aljzattal meglehet oldani. Hosszabb lesz az élettartama, kevesebbet fogyaszt, és mindig frissen betöltött szoftverrel működik.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
hcs57
addikt
Az LG 24LB71v tv-t nézem, semmihez sem nyúltam, mégis kikapcsolt magától... mi lehet ez?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Silious
tag
Sziasztok!
Van egy LG 42LA660S-ZA típusú okos tv. Külső HDD-ről szoktunk nézni sorozatokat, filmeket.
Egy olyan kérdésem volna ezzel kapcsolatban, hogy van-e arra lehetőség, hogy ugyebár a TV Router-en csatlakozik a nethez, valamint van egy PC is a hálózaton, hogy a PC-ről közvetlenül lássam a TV-hez csatlakoztatott külső HDD-t?
Tehát ne úgy keljen, hogy HDD tv-ről le, pchez átvinni másik szobába, rámásolni a tartalmat, majd vissza, hanem hálózaton keresztül rámásolni. -
-
OldMike
őstag
válasz smallmer #79668 üzenetére
Az LG-k Smart rendszerének használhatóságáról írnak majd a tulajok, vannak néhányan. Személyes tapasztalatom nincs az Android tévével, korábban voltak vele gondok (akadás, fagyás), de azt olvastam, hogy a tavalyi széria már sokat javult. A Sony - úgy tűnik - nem akar változtatni, tehát bízik benne. Nyilván az alkalmazások száma összehasonlíthatatlanul több, de kérdés hogy a telefonokra írt alkalmazások mennyire használhatók a tévéken, a teljesen eltérő kezelési mód miatt. Az is gyanús hogy a telefonokban a középkategóriától felfelé erősebb hardver lehet.
42LM660S
-
vond
MODERÁTOR
válasz Lacielvtárs #79666 üzenetére
Kb. minden oldalon előjön a kérdés. Többen is leírtuk már. Utoljára pl. itt. Használjátok a keresőt.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
-
OldMike
őstag
válasz smallmer #79661 üzenetére
Szia!
Az UH7707 és az UH8507 között a leglényegesebb különbség, hogy az utóbbi tudja a 3D-t, egyébekben gyakorlatilag azonos műszaki tartalom, ajánlott kategória.
Az UH7507 alacsonyabb képességű az előzőknél (M+ panel, RGBW rendszer, gyengébb HDR képesség, de ez nem biztos hogy most még érdekes) minden tekintetben, bár valamennyivel jobb mint a 6-os sorozat. Ha akereted engedi, és nem kell a 3D, akkor a 7707 a legjobb választás a három közül.[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
TA68
őstag
válasz Lacielvtárs #79663 üzenetére
Jó beállítással nagyon szép kép lesz benne. Várjuk a tapasztalataidat.
(#79661) premierpark
UH8507 vagy UH7707 ha nem kell a 3D. -
-
Milka 78
nagyúr
válasz Lacielvtárs #79660 üzenetére
Jöhet az élménybeszámoló
-
Jó reggelt.
Hallgattam rátok es kiprobalom az LG 42LB650V helyett ezt 49UH6207
[link]
Igaz nem a komolyabb kategória, de egy próbát megér.
Es ha beuzemeltem es érdekel titeket, írhatok róla néhány gondolatot.
Nekem voltak fura elmeleteim a 4k felskalazasrol, hát most saját magam megtapasztalom...
Én is a magam kárán tanulok.
De itthoni környezetben lesz időm tesztelni.
Bízok benne hogy szep lesz a képe.
Gondoltam megosztom veletek a döntésem."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Ma megérkezett az 55uh7707. Összeraktam rendesen csavarok meghúzva a talpán, mégis billeg a tv. Nem nagyon, sőt stabilan áll, de azért ha hozzáérek akkor azért kileng egy kicsit. Másnak is ilyen? Láttam hogy van itt egy pár embernek köszi.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
smallmer
őstag
-
g.papp
csendes újonc
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni az LG 49LW310C tv-vel kapcsolatban.Van esetleg valakinek felhasználói tapasztalata a konkrét készülékkel?
üdv:G -
Krystal_s
addikt
A tv újraindítás az simán a tv ki, majd bekapcsolás akar lenni?
A menüben nem találtam külön újraindítás lehetőséget. Nálam a "Gyors indítás+" be van kapcsolva, ezért kikapcsolásnál csak készenlétibe teszi, nem tölt be újra, hanem azonnal van kép.Kérdeztem az LG ügyfélszolgálatot a HDMI hangprobléma miatt és újraindítást is javasoltak. De már korábban is olvastam, hogy okos tv-ket hetente 1x ajánlott újraindítani. Azt hittem csak az Androidot. Lg-nél nem tudom hogy érti.
-
törölt tag
Ezzel nem értek egyet, nekem is ilyen subwooferes tévém van, és sokkal jobb hangja van, mint amelyikbe nem raktak mélynyomót. Sokan vettek LB670-tól 731-ig ilyen tévéket, és itt senki nem panaszkodott szerintem a hangzására, sőt. Amúgy is a mélynyomót az 5.1 es Házimozinál is tetszőleges helyre lehet rakni, nem kötött az elhelyezése. Térhatást sem várok el egy tévétől. Soundbar és hangprojector topik[link].
TRob1 Itt sztem is vis maior esete forog fenn, tehát felmondható lenne a szerződés.
Scorce Mindigtv-n nincs Eurosport? Semmi összebarmolás nincs egy műholdas beszerelésnél. Meg lehet azt normálisan is csinálni. -
edeleny
őstag
Sziasztok!
Van egy 32LE5500 TV-m.
Az alábbi jelenséget produkálja:
Amikor bekapcsolom, akkor kb 3 másodpercre bejön a kép, majd elmegy!
Azt írja ki, nincs jel!
Ha belemegyek a beállításaiba, jel minőség, jel erősség 100%!!Ha elindítok rajta valami filmet DLNA-n keresztül, akkor azt szépen viszi. A film lejátszása után, pedig ismét van TV adás.
Ha kikapcsolom kezdődik előlről.Mi lehet a probléma?
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
-
lasimon
csendes tag
Sziasztok!
LG 43UH6207 tv-hez milyen hangprjektort ajánlatok?
Köszi előre is! -
ativga
csendes tag
Ennek egész jó lenne a hangja, ha a bal csatorna hangját is adná a hátsó hangszóró.
TA68-nak köszönöm a választ. Ha jól értelmezem, akkor technikailag az LG-nek nem lehetséges, hogy mindkét csatorna hangját rákössék a hátsóra. Azért szívesen megnézném a TV kapcsolási rajzát...Köszi és Üdv.
-
lócitrom
őstag
persze. LG Content Store > Prémium. ott kilistázza őket és tudod törölni egyesével.
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
HKorn
veterán
WebOS menüben törölhetőek az előre telepített alkalmazások? (Videa, HBO Go és társai)
Van valakinek esetleg egy jó leírása mik az ajánlott képbeállítások?
köszi!
Run&Ride
-
TA68
őstag
válasz ativga #79631 üzenetére
Mivel a subwoofert közvetlenül a jobb oldali végfokra kötötték és nincs saját erősítője, nem sokat lehet tenni.
Léteznek két tekercses szubok is, amikre a jobb és bal oldali végfokot is rá lehet kötni. Lehet, hogy az eredeti elképzelés is ilyen hangszóró lehetett, csak áldozatul esett a költségcsökkentésnek. -
Bibi67
tag
Sziasztok!
Milyen vezeték nélküli fejhallgatót vegyek az LG43LH630v tv-hez ,van egyáltalán lehetőség ilyen használatára?BenQ GW2320 ips full hd monitor, Asus P8B75-M,i5-3470,2x4GB DDR3 1600Mhz,FSP 350-60hhn/85/,750GB Samsung HDD
-
-
ativga
csendes tag
Sziasztok!
Egy szakértő véleményt szeretnék kérni, mivel kicsit csalódott vagyok az alábbival kapcsolatban.
55LB730V tévém van. Már itt a fórumban is kértem segítséget a hangjával kapcsolatban.
Elöl 2db hátul pedig még egy, kicsit nagyobb hangszórója van a mély hangokhoz.
A problémám az, hogy a hátsó hangszóró csak a jobb oldal hangját adja, a balét nem. Vagyis a bal oldalra a TV nem ad semmilyen mély hangot. Itt a fórumon már ketten is azt írták, hogy Nekik is ilyen.
Az LG szerviznek is bejelentettem, de azt mondták, ez ilyen. A hátsó hangszórót a jobb csatornára kötötték gyárilag. Sajnos így még a sztereo hatás is teljesen abnormális, mivel a jobb oldali hangok sokkal hangosabbak, és mélyebbek, mint a bal csatornából érkezők, mivel a jobb oldalnál a hátsó hangszóró is szól, ha viszont bal oldalról hallatszik valami, az sokkal gyengébb, mert ott nem szól a hátsó. A balansszal sem lehet korrigálni, mert ha balra állítom, akkor csak a bal első hangszóró gyengécske hangja erősödik, a hátsóé pedig, - mivel csak a jobb oldalt nyomja -, egyre halkul. Ez teljesen abszurd.
A szerviz azt tanácsolta, vegyek hozzá egy hangprojektort. Vicc.
A kérdésem az lenne, hogy ez a bekötési megoldás az LG hülyesége, vagy pedig nem lehet úgy megcsinálni, hogy a hátsó hangszóró a bal és a jobb oldali csatornát is egyaránt megszólaltassa. Ilyen gagyi megoldáshoz azért nem volt olcsó ez a tévé.
Köszönöm az értelmes válaszokat.Üdv ativga
-
pixelmester.
aktív tag
válasz func93 #79629 üzenetére
Én most vettem egyet pár napja, és nem ajánlom. Borzasztóan lassú a menüje, meg az okos része... meg a képétől sem vagyok elájulva, a feketéje elég gyenge
Ráadásul játszáshoz magasabb pmi (képfrissítés) ajánlott. Szóval ha nekem ps-hez kell, akkor valami magas pmi-s tévét vegyél. -
func93
senior tag
Sziasztok!
Vélemény a LG 43LH630V tv-ről? Playstation 4-hez venném.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Németh János
újonc
Üdv,
Én eddig sose értettem, meg logikát sem találtam az LG Tv-k végződéseibe, ez a videó viszont elmagyarázza egész jól. [link] -
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Az HBO GO app időnként elfelejti a belépési kódot, és teljesen nulláról indul. Tapasztalt már más is ilyet? (LH630V a készülék)
-
retekbacsi
csendes tag
Esetleg nincs valakinek egy fülese, hogy valamelyik megbízhatóbb boltban/webshopban (MM,220,eDig) lesz-e esetleg a közeljövőben OLED akció? 55EG910V-t néztem ki, jó lenne ha nem akció előtt vásárolnék be előtte.
-
xnot85
csendes tag
Sziasztok,
Tervezek venni egy bluetooth fejhallgatót, viszont nem vagyok vele tisztában, hogy mennyire lesz kompatbilis a TV-vel, sajnos ehhez a részéhez egyáltalán nem értek.
LG LH630V TV-m van, a fejhallgatóra pedig kb 20e forintot szánok, nem kitétel a prémium minőség. A legfontosabb, hogy vezeték nélküli legyen és úgy is tudjam nézni a TV-t, miközben más alszik a szobában.
Valakinek tapasztalata ez ügyben ? Milyet lenne érdemes venni?Előre is köszi
-
Scorce
tag
Sziasztok! Van egy LG 49lf630v tv-m és az lenne a kérdésem hogy lehet e rá valahogy Eurosport player alkalmazást rátenni? A szolgáltatónk nem tudott megegyezni az Eurosporttal és most nincs Eurosport. Más szolgáltató nem jöhet szóba mivel van hűségünk sajnos. Vagy ha van valami más alternatíva amit esetleg tudtok minden ötletet szìvesen fogadok. Eurosport nagyon kell. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Ha full hd-s médialejátszóm van, és hdmi-n küldöm a tvre. Akkor felskálázza a jelet 4k-ra? 55ub830v
-
tonerz
aktív tag
Én is TP-Linket használók és működik minden oda vissza.
-
TA68
őstag
válasz pixelmester. #79605 üzenetére
A TP-Link routerekkel sincs probléma. Minden látja szépen a tévét.
-
gaijin09
csendes tag
nálam is az ASUS RT-AC56U-val megy minden tökéletesen...
-
Klara_
őstag
Ahogy Vondnal, nalam is Asusok vannak/voltak, AC56U, AC68U, AC87U hibatlanul ment minddel.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Vitiris #79593 üzenetére
Azt írtam, hogy lehet. Azért nem írtam biztosra, mert még nem hasonlítottam össze két azonos képátlójú, kb.azonos árú, és egyformára beállított FullHD és UHD készüléket, hogy ugyanazok a videóanyagok melyiken mutatnak szebben.
Mindenesetre én ilyen olcsóbb 4K panellel szerelt tévét nem veszek (mondjuk egyelőre nincs is rá szükségem). Hagyom, hogy egy kicsit kiforrja magát, és hogy ne spóroljanak ki belőlük bizonyos dolgokat, meg persze hogy egyáltalán legyenek valós UHD tartalmak.
(#79590) pixelmester.: Nekem augusztus óta gond nélkül megy a hivatalos LG TV Plus, és az LG WebOS Magic Remote applikáció is a 49LH630-on. Mindig az aktuális firmware van fent a tévén. A router egy Asus RT-N18U, amire kábellel csatlakozik a TV. Adtam neki fix IP-t is, de automatával is működött mindkét alkalmazás annak idején.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
aktív tag
webes sportközvetítéseket hogyan lehet nézni WEOS-es készüléken? pl sopcast, flash stremek?
-
closedown
csendes tag
Az normális az 42LA620S tévé esetében, hogy a műsorújságot csak gyakorlatilag aznapra látom előre, másnapra már egyáltalán nem vagy csak nagyon korlátozottan? Ugyanakkor az AMIKO 8240 STB-ben egy hétre előre lehívható.
Szolgáltató: DIGI (bár gondolom ebben az esetben ez nem szolgáltatói hiba)Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy a TV képtelen ennél többet eltárolni/megjeleníteni. Esetleg orvosolható ez valahogyan a TV esetében?
-
törölt tag
válasz Krystal_s #79606 üzenetére
A Bp-i az biztos, a leírt tapasztalatok szerint, a többit konkrétan meg kell kérdezni. Volt egy eset, hogy hétfőtől péntekig megoldotta egy másik városban lévő kijelölt szerviz, közben még alkatrészt is rendeltek hozzá Hollandiából. Szóval nem vészes.
pixelmester. Nem tudom, de van egy Milyen router-t nevű topik. -
Krystal_s
addikt
válasz zorozorko #79603 üzenetére
Szia, köszönöm, hogy írtál. Bárcsak ennyi lett volna.
3db kábelem van és mindegyik High Speed with ethernet. (aranyvégű, egy ezüst) Egyikkel sem működött. Bármit (noti, PS) kötöttem a HDMI2-re nem volt hang. Átkötöttem őket HDMI1 és HDMI3 kimenetre és ott jó volt. Nem tudom mi történt. Nagyon megijedtem. Aztán beléptem az összes bemenet menübe és magától visszajött a hang HDMI2-n.Pumma: Erre pár éve figyelni szoktam, mióta hallottam milyen gondokat okozhat.
"ha Bp-i vagy, akkor általában azonnal megjavítják az otthonodban"
Más városokban nem is mennek ki házhoz?[ Szerkesztve ]
-
pixelmester.
aktív tag
Van itt valami router szakerto a topicban? Milyen routert vegyek, amivel tuti latjak egymast az eszkozok?
Mert nekem semmilyen mirroros vagy tartalommegosztos alkalmazas nem latja a tv-t. Tuti, h valami halozati problema leet... -
törölt tag
válasz Krystal_s #79584 üzenetére
Arra vigyázz, hogy ne a bekapcsolt tévénél dugd rá vagy húzd le a HDMI kábelt, mert az esetleg tönkreteheti az elektronikát. (én is csináltam így néha, de jobb vigyázni )
HKorn Nem kell regisztrálni, de ha regeled, akkor kiírja, hogy meddig garis, továbbá ha elromlana, akkor online lehet javítást igényelni, és ott nyomon követni is. Nem kell bevinni, mert kijönnek érte, és ha Bp-i vagy, akkor általában azonnal megjavítják az otthonodban. Ha valakinek nem gond, akkor persze maga is fuvarozhatja végül is.
-
zorozorko
újonc
válasz Krystal_s #79584 üzenetére
Hali,Nekem is volt hasonló problémám régebben,de én az összes HDMI kábeleimet kicseréltem high speed hdmi kábel-re (high speed hdmi cable with ethernet) és azóta minden tökéletes PL: az Xboxom néha nem volt képem,vagy a házimozimnál nem működött a z ARC funkció,stb,stb...Én is azt hittem rossz a Házimozim...De mióta kicseréltem tökéletes minden! Ez lesz nálad is szerintem a probléma . Sok sikert!
-
zorozorko
újonc
Hali,Nekem is volt hasonló problémám régebben,de én az összes HDMI kábeleimet kicseréltem high speed hdmi kábel-re (high speed hdmi cable with ethernet) és azóta minden tökéletes PL: az Xboxom néha nem volt képem,vagy a házimozimnál nem működött a z ARC funkció,stb,stb...Én is azt hittem rossz a Házimozim...De mióta kicseréltem tökéletes minden! Ez lesz nálad is szerintem a probléma . Sok sikert!
Bocsi Rossz helyre írtam![ Szerkesztve ]
-
zorozorko
újonc
válasz dudzsi #79356 üzenetére
Én úgy tudom az LG oldalára felmész,fel vannak sorolva azok a tévék amikre 5 év gondoskodást adtak.Én 2011 ben vásároltam És néhány hónapja ment tönkre, Fogtam írtam az LG nek,És végül az Lg átadta szerviznek az aktát,onnan felhívtak ,lefotóztam a hibáját a tévének(kicsit foltos volt a kép) Mivel nem lehetett javítani,és 2011 es tipusuk már nem volt,így vissza adták a 230 ezer forintomat,a Mediamarkt-ból lett vásárolva... Szóval én a helyedbe megnézném szépen az LG oldalán lévő tévék felvannak sorolva,nem kértek regisztrációs dolgokat. Nagyon rendesek voltak. SOK SIKERT!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.