Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz saltanus #80796 üzenetére
Valódi 4k(hamis nincs), és talán100Hz-es (úgy tudom a mozgásmegjelenítésére nem volt panasz, de még az UH7507-re se pedig az tutira 50Hz-es), viszont az idei változata az 55UH770V(UH7707) sokkal jobb választás lenne.
nyesix Azelektró-shopegy bóvli cég, felejtsd el. Talán lesz márciusban Joy vagy Glamour kupon napok, hátha akciózza majd valamelyik nagyobb áruház. Edigi megemelte az árát 319k-ra, ez akciót sejtet , ha nem tévedek. Konzol van hozzá jobb árban is.alien19 Lapozz vissza, már többször is volt téma ez a 2 tv [link] , [link]
[ Szerkesztve ]
-
saltanus
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
válasz szricsi_0917 #80794 üzenetére
Helyi sötétítést kapcsold ki.
-
szricsi_0917
tag
Sziasztok, nemrég vettem egy LG 55UH7707-es tv-t. Olyan kérdésem lenne főleg azokhoz akiknek van ilyen típusa, hogy nekik mozog esetleg a kijelző. Nem függőleges vagy vízszintes síkban hanem mélységben a fal fele mintha a teljes panel nem lenne rögzítve főleg a kerettől befele haladva. a Másik pedig mintha nem lenne egységes sokszor a fekete szín. Pl mikor csatornát váltok akkor ugye egy pillanatra fekete lesz a két bal oldalt fenn pedig írja a csatorna számot, na ilyenkor a tv bal oldala láthatóan világosabb inkább szürkésebb a másik oldalhoz képest ami fekete. Előre is köszönöm a segítségeteket!!!
-
törölt tag
válasz tibyke #80760 üzenetére
Nekem egyszer működött a laptoppal win10 alatt, mint neki[link], most megint nem megy, elég bizonytalan valami. Pedig tuti nem állítgattam el. Még ezeket nézd át: [link] , [link]
Ramos_ Kimagasló áresésre már nem számítanék. A nagyobb üzletek akciózhatnak esetleg, de magasabb árból általában.
Shokkolo Alternatíva a kép beállításhoz itt, a nagyítóhoz írd be a típust pl. UH661. -
alien19
tag
Sziasztok! Ő róla tudnátok mondani valamit, megéri megvenni?
LG 49UH6207
Vagy ő jobb?
LG 49LH630V
Nem egetverően fontos a 4K tv, de ha már lúd legyen kövér Telekomtól venném, szóval sok választásom nincs...Galaxy S22U/PS 3/PS4 Pro/PS5/XOneX/SeriesX/Nintendo Wii/NSW/LG G2 OLED/ PSN ID: gzsolti
-
Ramos_
tag
sziasztok
nagyjából kinéztem hogy milyen tv-re van szükségem
a választás LG 32LH530V -ra esetta kérdésem, hogy mivel nem sürgős a dolog, van e értelme várni márciusig, hogy esetleg az új kijövő modellek miatt lejjebb menjen az ára, vagy ez már nem igen lesz olcsóbb mostanában
előre is köszi a tippeket
-
ozzy711
őstag
válasz tobias88888 #80785 üzenetére
A fali konzolhoz nem adtak csavart? Egyébként a 4-es csavar a jó, de a 10 mm kicsit rövidnek tűnik, de a konzol felfogatásától függ a csavar hossza.
-
OldMike
őstag
válasz tobias88888 #80785 üzenetére
Szia!
A Vesa-t ne emlegesd, mert az átlag barkács- vagy csavarboltban nem fogják tudni hogy az mi, és inkább nem adnak csavart .
Közönséges metrikus csavart kérj 4x10-es méretben, ha egyébként annak a hossza (10 mm) biztosan jó. Mondjuk például a kézikönyv ezt a méretet írja.A 75x75-ös méret gondolom a lyukak távolsága, ami a falitartó mérete miatt fontos. Eddig általában 100x100-as mérettől kezdve láttam, igaz ezek tévékhez valók, monitorokhoz biztosan létezik kisebb méret is.
[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
tobias88888
őstag
Sziasztok, egy LG kijelzőhöz hol találom meg, hogy milyen VESA csavar kell? A hátulján a foglalat 75x75ös, de amikor pár helyen kértem M4x10mm-es csavart Vesához, de csak néztek rám és nem tudták miről beszélek.
Noha LG 29UM68-P monitorom van, de ide többen írnak és szerintem lényegtelen a felfogatás szempontjából. Persze a monitor mellé nem járt 4 db pár forintos csavar, vicc...
Van ennek valami magyar neve?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz huncutka1029 #80782 üzenetére
már ne is haragudj, de korrektebb, mint a cetelem pl...
a legtöbb ilyen akció mögött azok állnak a mediában és a zedigitalban is.
Jelenleg itt Debrecenben a multiknál (IT, BT, NI) dolgozókat akármekkora is a bérük, csípőből indoklás nélkül utasítják el.
Így attól azért 10000000x korrektebb az OTP. 5 perc volt az elbírálás, és kisétáltam a tv -vel.
Nem mondom h. az otp a legjobb, de akkor se egy cetelem..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
tibyke
tag
válasz huncutka1029 #80761 üzenetére
kikapcsoltam a hbb tv-t, levettem az LG-s eszkozoket a geprol, ujrainditottam mindket eszkozt, de meg mindig semmi. mi lehet a baj? nalad jo? milyen eszkozokkel?
koszi!
t
-
Shokkolo
addikt
válasz Milka 78 #80778 üzenetére
Gyors bizony
Az edigitalos 0% THM történetet hazsnáltam ki.
Végre nem cetelem és társai, hanem egy korrekt hitelintézet állt mögötte, az OTP.
Ki is néztem 5-6 tv -t amit elbír a keretem, és ez volt a legszimpatikusabb. Sajnos az 55" -osa már neme too much lett volna :/A távirányítós tippet megsasolom, 2 percet próbáltam csak, majd este barátkozok vele, gyanúsan akkor csak a figyelmemet kerülte el.
A fényerőt észre is vettem egyből, bekapcskor az a szürke rendesen világított... éreztem h visszább kell fogni.
Köszönöm a tippet és a méricskélést"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
nyesix
senior tag
melyek az ajánlott, és a nagyon nem ajánlott webáruházak?
Kinéztem egy 55 UH 7507-et, és ez pl elektroshop számomra tök ismeretlen, de itt 255 ez a modell, amik ismerősek (legalább egyszer vásároltam ittt): Aqua 265, Ipon: 277 Mall, Edigital 280... árukereső
Csak mert kéne hozzá egy normális fali konzol is, és az is 20e...[ Szerkesztve ]
-
daneel92
tag
sziasztok!
nem tudom, ide írjam-e, vagy valami android tv-s topicba, de megpróbálom először ide:
LG 43UH661V típusú tv-men bolondult meg pár napja a youtube, ugyanis nem játszik le semmit. amikor elindítok egy videót, akár tabletről/mobilról/számítógépről tükrözéssel, akár magában az app-ban, sötét képernyő és némaság fogad, holott a videót elvileg elkezdte lejátszani, az eltelt időt elkezdte számolni. app törlés/újratelepítés után is ugyanez a helyzet? ötletek? előre is köszi a választ!Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
Milka 78
nagyúr
válasz Shokkolo #80775 üzenetére
Ez gyorsan ment,örülök hogy segíthettem. : A háttérfény és a fényerő az egekben van azt kb feleezheted is.Itt van TA68 fórumtárs beállításai. Kiindulásnak jó lesz és ezt majd magadhoz igazítod
Van itt is forrásgomb a bal felső sarkában(poweer gomb alatt) a távköpőnek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Adott egy LG TV ami nem bluetooth-os és ezt szeretném valahogy összehozni egy bluetoothos fejhallgatóval. Van erre alkalmas adapter vagy opció ?BT fejhallgatós topicban próbálkoztam már, de halott ezügyben .
-
Shokkolo
addikt
@Milka 78 & xy2003
Köszönöm a segítségeteket, meg is vettem a 49" -ost
Pont tökéletesen elfér.Van ezekhez valami "kötelező" beállítás? Hogy a lehető legszebb szineket adja vissza?
Este ismerkedünk jobban, egyelőre csak összedugtam, hogy rendben van-e.
Ami furcsa a samsung után, hiányolom a source gombot, úgy egyszerűbb volt a forrásváltás"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MrSealRD
veterán
válasz attis1990 #80773 üzenetére
Kép és videó alkalmazás alatt kellene megjelennie
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
attis1990
csendes tag
Sziasztok, sikerült beszereznem egy UH7707-es tv-t. Tanácsotokat kérném, hogy ha NAS-on használok miniDLNA-t azt hogyat tudom látni a tv-n mert egyszerűen a bemenetek közt nem találom (Samsungnál ott volt)
Köszi előre is. -
Zanik
addikt
válasz huncutka1029 #80770 üzenetére
No, az nagyon nem jó!
Akkor lehet hagyom is a fenébe az egészet, és majd veszek 3D-s projektort a 3D Blu-ray filmjeimhez. A TV-t meg majd lecserélem 4K HDR OLED-re, mikor már emberibb árban lesznek...Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Zanik
addikt
Sziasztok!
Nem terveztem idénre TV vásárlást, de mivel úgy néz ki megszűnnek a 3D-s TV-k, ezért lehet kénytelen leszek beszerezni egyet az utolsó olyan szériából ahol még elérhető ez a funkció.
Szerintetek meddig lesznek még elérhetőek a 2016-os TV-k, pl. az UH8507-es széria? Mikor szokta kivezetni az LG a korábbi éves modelleket?
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
huncutka1029
addikt
-
törölt tag
válasz tizedes7 #80764 üzenetére
3D-s FHD-ből 55"-ban 1 típus akad még: LG 55LF652V, de 50"-os is van ugyanebből nekik.
-
tizedes7
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok..Segítségetek ,leginkább véleményeteket szeretném kérni ki mit tudna ajánlani .Méretben 49-55 ig mennék el és árban 250 +10-20 ezer ha úgy van. 3d-vel nem tudom ki hogy van én el vagyok vele,szeretem.Szerintem még nincs lefutva ez a kör,tehát szóba jöhet 3d-s is!
Előre is köszi! -
-
Tigerclaw
nagyúr
Két kérdés:
- Mire jó a Plex alkalmazás.
- A tévém UH630. Wifi-n kap netet. Beállítás után telepített pár firmware frissítést. A TV-n keresztül nézve már nem talál frissebb firmware-t, mint a jelenlegi 04.30.40, de az LG honlapja szerint az utolsó 04.30.70 (2016.12.13).
Megpróbáljam azt telepíteni USB-n keresztül?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
tibyke
tag
hali,
49UH7707, es az azonos halon levo windows 10/x64 nem tud csatlakozni hozza miracaston. biztos nem a notebook a hunyo, mert egy samsung tv-hez minden tovabbi nelkul csatlakozik.
mi lehet a csel?
osszesen 2 LG WebOS... eszkozom van: az egyik a "Lejatszoeszkozok" kozott, a masik pedig az "Egyeb eszkozok alatt".mi lehet a csel? valakinek mukodik ez a funkcio win10 + 2016-os LG UHD tv eseten?
koszi!
t
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz Tigerclaw #80758 üzenetére
Az első bekezdés általános tapasztalat. A második meg mondhatni egyszeri eset...
Igazából eddig mindent tudtam tekerni mindenhogy...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz MrSealRD #80755 üzenetére
Nálam normál távirányítóval vagy ugrik 15 másodpercenként és teker 2-4x sebességgel vagy egyiket sem engedi. Ha jól értem, az első esetben az MR csak annyit tesz hozzá, hogy tetszőleges helyre ugorhatok, de a második esetben azzal sem lehet se tekerni, se ugrani bizonyos helyekre.
Mindjárt kipróbálom azt, hogy telefonon keresztül az ominózus fájlok esetén enged-e ugrani egy bizonyos pontra, mert ha enged, akkor több értelme van MR-t vennem, de ha nem akkor szinte semmi.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz klampfer #80753 üzenetére
Ha a TV USB-jéről használod, akkor próbáld meg úgy hogy nem abba dugod, hanem egy bármilyen USB-s töltőbe, ami ki tudja adni azt az 1000mA-t. (ha jól olvastam).
A digitális csatornák földi sugárzásban jönnek, szóval külső antennáról, vagy szoba antennáról, vagy sat/kábel tévén keresztül?
Ha szobaantennáról, akkor zavarhatja magát a vételt csak, ha nem akkor a tápja gerjeszt valami durva felharmonikust, vagy ilyesmit. Ha csak az antennát zavarja, helyezd át az antennát, vagy térj át kültéri antennára, ha nem csak azt akkor messze kerüld el, mert valami nagyon ipari hulladék.
-
HyP3b0y
senior tag
Sziasztok!
Tudom, google a barátom és használom is, de azért vannak itt mélyebbre túró arcok ezért merem megkérdezni, hogy nem tudtok olyan helyet ahol 55UH7707 300k alatt kapható?
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
MrSealRD
veterán
válasz Tigerclaw #80745 üzenetére
MR-en, ha a nyilakkal tekerek akkor 15mp-t ugrik az adott irányba. Ha belekattintok és a TV-n választom ki a tekerést akkor van a 2x, 4x. Ezen kívül a mutatóval bárhová bele tudok kattintani...
Tegnap volt az első negatív élmény a TV lejátszójával kapcsolatban. Két videóval is gond volt. Az elsőt nem is látta. A másodikat meg elindította ugyan, de nem lehetett tekerni benne és mindig újrakezdte ha elindítottam...
Mindkettő mp4 fájl. Bővebben nem néztem utána mi lehetett még a közös pont.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
klampfer
tag
Sziasztok,
Félek nagyon dilettáns kérdéssel írok, amiért előre is elnézést kérek..
LG LCD TV-mhez (kb 5-6 éves, első Full HD verziók egyike, típust otthon tudom megnézni majd..)
vettem egy szín és fényerőt is állítható, USB-ről megtáplált led stripeot..Valamilyen oknál fogva, ha csatlakoztatom az USB-re, a digitális kábeltv csatornák eltűnnek, az analogokon is nagyon szemcsés és hullámos lesz a kép... ha nincs az USB-re csatlakoztatva, minden patenet a digi és analog csatornákon is...
feltételezem valamilyen földhurok vagy más alap elektromos problémát okoz ez a fránya LED csik, van valami ötletetek, mit tudok kezdeni vele ,hogyan tudnám mégis használni?
Előre is köszi....
Udv, G.
-
Antonio
senior tag
válasz Tigerclaw #80749 üzenetére
Köszönöm
így tiszta a dolog!
esetleg kíváncsiság képen
az említett UH85xx szériának mi felel meg konkurenciánál? Samu, Sony,
Bár passzív 3D + kedvezményes ár miatt LG lesz ... csak páran a családban sony illetve samsung mellett érvelnek (bár tisztán márkahűség miatt).Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Shokkolo
addikt
válasz Milka 78 #80747 üzenetére
ha elfér nálam, akkor reggel gyanúsan megyek edigitalt látogatni
Apropó még egy kérdés, ehhez sima, vagy már am agic remote jár? Arról sajnos sokat nem találtam.
Ha sima, attól kompatibilis vele ?"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Antonio #80746 üzenetére
Csak az SUHD és OLED tévéknél van valódi HDR megjelenítés. A "sima" UHD tévéknél csak a bemenet kompatibilis a jellel, de a kijelzőpanel nem tudja megjeleníteni, szóval egyszerűen szólva a sima UHD tévéknél a "HDR Pro" titulus csak egyszerű átverés.
Én amúgy UH sorozatú tévét ajánlanék, vagyis a tavalyi szériából, mert azok több szempontból is frissebbek. Talán a 4 magos cpu is tavaly került be és a WebOS 3 is. UH85 és afelett képes a 3D-re és persze mindkét HDR szabványhoz van tanúsítása.
-
törölt tag
válasz Tigerclaw #80745 üzenetére
MR-el és egérrel tetszőleges helyre ugorhatsz.
Azt ne várjuk, hogy a tv komplex szórakoztatóközpont, PC, mobil, és még egy rakás dolog helyettesítője legyen, mert olyan hw-t nem raknak bele, és már így is túl sok minden van a tévékben, egyre bonyolultabbak lesznek, az meg nem a tartóssághoz vezet. Vannak a piacon ellenérdekeltségek is lejátszók terén vagy bármi. Ezek csak sejtések, sose tudjuk meg, hogy mit miért. Sokan azt szeretnék, hogy a tv az csak tv meg kijelző legyen, mások szerint csak utóbbi. Nehéz ügy, és nem is értünk hozzá.
Talán most az LG TV Plus kell mobilra, de nézd meg itt, van 85 db webos3-as használatot bemutató vidi.Antonio Most UH8507 és UH7707 tévéket lehet venni, ezután jönnek ki az idei nano-super-dolby akármi, azok 2015-ös tévék, már nem kaphatók, és nem is HDR-esek.
[ Szerkesztve ]
-
Antonio
senior tag
Sziasztok,
Lehet váratlanul "kell" tv-t vennem előzetes utána olvasás nélkül a közeljövőben. Természetesen 4k ha már újat veszek és első körben LG mellett rakom le a voksom passzív 3D miatt. (tudom sokan temetik 3D-t pedig lehet majd csak most fog újra beindulni ... nekem bejön ha néha van valami értelmes 3D) ...
kérdés
Ha nézem hivatalos LG oldalát akkor SUHD tvk nél SUHD azt írja az általános leírásban: "...Dolby Vision HDR technológiát és a kiemelkedő képminőséget garantáló Nano Cellás technológiával ellátott kijelzőket kínálnak..." viszont ha rámegyek tvk specifikációjára nincs a HDR megemlítve.Ellenben "csak" UHD UHD TV knél meg se említik HDR technológiát az általános leírásban viszont a TV modellek leírásában speckójában szerepel a HDR.
Na most akkor hogy értelmezzem?
SUHD nál is van csak ott ez annyira "alap" hogy nem is részletezik, UHD kategóriánál pedig pont kiemelik marketing okokból? vagy pont fordítva SUHD nál nincs is csak marketing rizsa?amúgy lg-55uf851 vagy lg-55uf852 őt néztem ki ...
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz #94529552 #80743 üzenetére
Azért remélem, hogy ha már úgyis csak egy feles update, a 2016-os modellek megkapják.Közben egy hírben ezt találtam:
webOS 3.5 will be available only on the 2017 OLED and LCD TVs that are scheduled for release this spring. LG generally refuses to update previous years’ models, which is why they are still running webOS 1.x (2014), webOS 2.0 (2015), and webOS 3.0 (2016).
Rossz látni, hogy a TV gyártók mennyire nem értik, hogy az okostévé platformot csak komolyan lehet csinálni, mert egy rossz rendszer, ha nem adnak rá javítást, frissítést, teljesen lerombolhatja a márkanevet és legközelebb már más gyártó-tól vesznek TV-t a gagyi rendszer miatt. Inkább kötnének szerződést valamelyik "tv okosítót" fejlesztő céggel és az ő rendszerét használhatnák. Pl. az Amazon vagy Roku biztos szívesen berakná a saját rendszerét egy nagy tévé gyártó teljes palettájába. Azok pedig mérföldekkel jobbak minden szempontból mint ezek. Ezzel mindenki jól járna. A TV gyártónak nem kellene fejlesztőket tartani, kapnának egy nagyon jó rendszert, ami nem csökkentené, hanem növelné az eladásokat, a vevő meg örülne, mert nem 5-10 évvel ezelőtti technikát kapna egy üres alkalmazás/tartalom áruházzal.
Lehet hogy magic remote-al bele tud tekerni, míg az alap távirányítóval nem? Nálam ahol megy az ugrálás, tekerés ott viszonylag kicsiket tudok ugrani a timeline-on, illetve 2x és 4x tekerés van. Ahol meg nem megy, ott semmi nem megy. USB-rőé nem próbáltam, csak DLNA-n keresztül, de ugye az a fő platform. A magic remote-al az egérmutató miatt minden video-ban tudsz egy bizonyos helyre ugrani?
Btw. volt már arról szó, hogy az áruházban melyik appot érdemes letölteni? Én találtam pár orosz eredetű elég gagyi kinézetű valamit, ami nem is volt jó semmire, de nem néztem át az amúgy nagyon szűkös palettát. Kár hogy egy VLC vagy hasonló projekt nem találja meg WebOS-t.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tigerclaw #80741 üzenetére
Sejteni lehet. Természetesen a 2017-es tévékkel lesz kompatibilis-sztem-, és úgy tudom, hogy csak 1x volt Budán kutyavásár , vagyis csak a legelső webos1-re volt egy 1.5-ös, vagy light-os 2-es verzió csinálva, de ez az őskor volt webosban. Már a 2-est se frissítik 3-asra semmilyen szinten, pedig én is erre vártam. Milyen jó dolog lesz a 3.5-ben? Ezeknél több formátumot és feliratot kezelő tv-ről nem tudok, de olyan márka van, ahol a 2016-os tévéi nem viszik pl. a DTS-t, és jóval kevesebb formátumot esznek meg. Erre az okosok azt mondják a panaszkodónak, hogy vegyen külső médialejátszót, ha már drága tévére tellett. Bele lehet tekerni a filmbe USB-n, igaz korlátozott sebesség és nem sokat ér. MR-el tetszőleges időre ugorhatsz, vagy egy usb-egérrel is, de melyik tévén lehet légegér, MR-szerű okos táv vagy egyéb eszköz nélkül időpontra ugrani?
Wifin, ha félbehagyok egy filmet(dlna) megkérdezi köv alkalommal, hogy folytassa ahonnan abbahagytam, vagy az elejéről kezdje. De amúgy leginkább HDMI-vel a gépről filmezek. Ennyit tudtam segíteni.[ Szerkesztve ]
-
Mr_Oizo
csendes tag
Sziasztok!
Erről "LG 49UH603V" a tv-ről mi a véleményetek?
Tényleg nem lehet magic remote-tal összekapcsolni? Elég nagy csalódás ha ezt kihagyták belőle.
Köszi előre is a válaszokat!
Üdv!
-
Tigerclaw
nagyúr
Arról lehet már tudni, hogy a WebOS 3.5 mikor jelenik meg, illetve melyik korábbi tévékkel lesz kompatibilis?
Remélem a médialejátszón komolyan javítanak majd, mert nem normális 2017-ben, hogy vagy nem játssza le a formátumot, vagy lejátssza, de nem lehet bele tekerni, vagy ugrani. Azért az ember legtöbbször nem akarja előről újranézni a filmet, ha tegnap a felénél abbahagyta.
-
törölt tag
Még ez lemaradt, hogy a webos3-nál a smart menüsávba is berakhatod a kedvenc weboldalt, tehát a webes rádiót[link].
(#80723) xy2003 Igen, annyi a különbség, az EMAG-nál pedig csak az a magyar LG garis, ahol a honlapon a termék oldalán ott az EMAG logó és link.
cellpeti Router újraindítás, fix IP, meg írtak itt több trükköt is, rá kéne keresni, vagy a router topikban nézd meg. Lan kábellel is ki lehetne próbálni. TV részről a visszaállítást tudom mondani, de ilyenkor nulláz mindent.[ Szerkesztve ]
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz ConanCurry #80730 üzenetére
Sry,igaz!
A jövőbe nem látok,de a 185-ös ár elég korrekt érte a más gyártók termékeihez képest,ebben az ár/tudás kategóriában.Ha jól rémlik volt múlthéten 49uh664v 179900-ért (utolsó darbos akció).Ilyen bármikor beeshet,de erre nem lehet alapozni.gaba2001 : Ami tök ugyan az mint a 661v csak fehérben
[ Szerkesztve ]
-
xy2003
tag
válasz lócitrom #80718 üzenetére
Na bedugtam neki a régi ócska 4gigást,elsőre nem akart rá felvenni második próbálkozásra már elfogadta,igaz csak 2,66gigára akart írni.
Szűk 15p 1,2giga lett az m1röl azt azt írta még 2,5gb üres hely van.ConanCurry
előbb- utóbb biztos lesz olcsóbb csak ki tudja mikor.
668as amihez alap a MR szűk két hete a médiában 204ezer volt neted,de valamelyik üzletben személyesen 195ezer volt ha jól rémlik,valaki ezt írta itt.szerk.
igen meg is van.
[link][ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
válasz ConanCurry #80724 üzenetére
Már az EMAG is hivatalos forgalmazó. Az LG honlapján fel is van tüntetve.
-
kelepce
tag
válasz lócitrom #80716 üzenetére
HDD-vel biztosan működik a felvétel ezen a tv-n. 1TB Samsung M3 2.5"-os Hdd-vel próbáltam és gond nélkül viszi. Ha kell más gyártmányú és méretű HDD-vel is tudok tesztet végezni.
Sajnos az LG szerintem hadilábon áll a PEN kezelésével. Van egy Lg autórádióm, ami többek között pendrájvra is rögzít, illetve onnan is tud lejátszani hivatalosan. Kb 8 pennel próbáltam amiből csak 1-et fogadott el, a többiről tudomást sem vett, gyártmánytól, mérettől, és formázástól függetlenül.
[ Szerkesztve ]
-
xy2003
tag
válasz ConanCurry #80724 üzenetére
Maga az lg oldala küld az emaghoz Amúgy szerintem az lg intézi a garit.
[link] -
rsanyi20
tag
-
ConanCurry
csendes újonc
Szerintetek az LG 49UH661V megér 190et? EMAG-ról nem akarom rendelni, mert ott igaz, hogy olcsóbb, de garanciával kapcsolatban nem sok jót hallottam róla
-
xy2003
tag
válasz #94529552 #80721 üzenetére
661,664 a színében különbözik csak,nem?
Néztem én is ezt az emagos árat,55öst(668) lecserélni kisebbre.szerk.
most nézem 661eshez írja a magic remote előkészítést a 64-nél nem,68-nál meg adják is hozzá.
Akkor a szín és a távkapocs csak a különbség ezeknél?[ Szerkesztve ]
-
lócitrom
őstag
válasz #94529552 #80721 üzenetére
sajnos nem. mindkettőt formáztam a tévével is, hátha. erre kapásból gondoltam én is. Linux alatt töröltem korábban a partíciókat is rajta, hátha.
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
törölt tag
Kösz a leírást, hátha valakit pont ilyen tv érdekel. Tehát a tévének kell megformázni, akkor a lényeg, hogy megoldódott.
lócitrom Előtted írta fanuc, hogy a formázással neki megoldódott[link], nálad nem ugyanazt kellene? Meg itt van 6 rövid kis videó a PVR-ről[link].
gorgocska Most ennyi van a keresőben, persze a válaszok nem látszanak, de ez is valami. Nemtom milyen árban van, de ha nem sokkal kevesebb, mint ez az UH661V, akkor inkább ezt érdemes[link]. -szerintem-[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Üdv urak,
TV vásárlás előtt állok, és a 49" lenne a kiszemelt kategória.
Az LG 49UH664V UHD -t néztem ki, tapasztalatok szerint mennyire lenne ajánlott vétel?
Felhasználása főleg filmezés lenne, nincs konzolom (bár nyílván sose lehet tudni...)Előre is köszönöm
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
gorgocska
tag
Sziasztok. Tudnátok erröl a Tv-ről véleményt mondani.
LG 49UH6207 UHD 4K SMART LED TV.
Érdemes-e meg venni .köszi a segïtséget.Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
lócitrom
őstag
válasz xy2003 #80717 üzenetére
gondolom jelforrástól és persze a szolgáltató paramétereitől. köztévét rögzítettem vele. nálam jelenleg a tárhely így tényleg nem kérdéses. talán még sima SD műsorral nem próbáltam. de kétlem, hogy más lesz az eredmény. mindenesetre fura, mert amúgy nincs gond a tévével eltekintve, hogy gyárilag lassúcska néha. de ez meg az LG hibája.
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
xy2003
tag
válasz lócitrom #80716 üzenetére
Most néztem egy rövid felvételt, 1p10mp és 109mb lett(ez mitől függ?szolgáltató,csatorna,tv tipus?),persze még így is elég lehetne a 8giga.
Attól,hogy nem ókori még lehetnek nyűgjei vagy érzékeny tv-t fogtál ki.
Van egy ocska 4gigás penem holnap kipróbálom,hogy arra vesz-e rendesen. -
lócitrom
őstag
válasz kelepce #80713 üzenetére
igen? ez biztos? nyomát nem látom annak, hogy próbálkozna vagy egyáltalán jelezné, hogy nem fog menni. de az, hogy néha felvegyek ezt-azt annyit nem ér, hogy vegyek külön ehhez merevlemezt. nem életszerű.
(#80714) xy2003
méret nem okoz gondot. számításaim alapján HD műsor ~3,5 GB óránként. ez a legkisebb gond így. eleve az kín, hogy elsőre egy formázott eszközt nem is talál jónak teljesítmény letesztelése alapján. másodjára már jó neki. viszont rögzíteni meg kínlódva rögzít, holott egyik eszköz sem ókori. egyszer csak random megszakítja, mert nem felel meg neki. HDD-t meg indokolatlan lenne áldozni rá.Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
fanuc
csendes tag
válasz #94529552 #80704 üzenetére
Köszi a választ.Reggel nem hagyott nyugodni a dolog és sikerült megcsinálnom.Úgy sikerült hogy a TV-vel megformáztam egy pendriveot így rakott rá 2 mappát és egy info fájlt.Formáztam NTFS-be és rámásoltam a mappákat és a fájlt és így már felismerte.Amúgy 04.30.30 as verzió van a TV-n.
A képe szép.3-4 méterről nézzük így semmi gond nincs 720p és 1080p-s tartalmakkal.Kábel nincs bekötve így arról nem tudok nyilatkozni.Xbox360-al használjuk még és semmi késést nem lehet észrevenni játék közben.Biztos lehetne rajta kalibrálni még de találtunk megfelelőt az előre beállított képmódok közül.
A hangja silány de ennyi pénzért nem is vártam mást és tesztekben is írták hogy elég fapados.Mivel csak optikai audio kimenet van rajta ezért rendeltem egy ilyet .
A smart része nekem nagyon bejön az LG TV Plus app nagyon megkönnyíti a youtube lejátszását.Távirányítóval a böngészőben már macerásabb de nem megterhelő.Úgysem ezen böngészünk csak reggel rádiót hallgatunk rajta annak az URL jét meg elmenteni a gyakran használtak közé így csak néhány kattintás.
Nem túl magasak a talpai és így nem tudom alá berakni az xboxot és a kinectet ahogy elterveztem de majd készül alá két magasító.Nagyjából ennyi jutott most eszembe.
#80705 Klara_ Köszi a választ.Igen a legfrissebb SW van rajta és közben sikerült megoldani.
-
lócitrom
őstag
32LH6047-el szeretnék tévéműsort rögzíteni, de eléggé kényes. van 2 darab 8 gigás pendrive-om. mindkettő Kingston. egyik 2.0-ás, másik meg 3.0-ás holt mindegy melyikkel rögzítenék idővel kiírja, hogy gondok vannak az eszközzel, ezért a rögzítést most akkor szépen abbahagyja és jutott ameddig jutott. mocskosul idegesítő. mégis mi jó ennek a tévének egyáltalán HDD-n kívül?
továbbá ahogy látom kikapcsolt állapotban esze ágában sincs az ütemezett rögzítést beindítani. erre van valami megoldás? nem vagyok valami nagy "médiabox" fogyasztó, kizárólag tévém van. így halvány lilám sincs most milyen kínjai, követelményei vannak a modern digitális rögzítésnek (ami annyira modern, hogy néznem kell közben a tévét. ezen lehalok).
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
LG 42LF652V készülékem van. Olyan "gondom" lenne, hogy nagyon lassan csatlakozik a nethez Wifin keresztül. Illetve van egy Huawi Pö Lite telóm, aminek a képét nem tudom átküldeni rá. Xiaomi Redmi 3S-vel megy. Ötlet? LG oldalán lehet frissebb FW verzió?
Update:
A legfrissebb van fent: 04.05.45.
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
válasz ConanCurry #80709 üzenetére
Hát igen, ez egy ilyen bicikli
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ConanCurry
csendes újonc
válasz Lacielvtárs #80707 üzenetére
Én lecsaptam rá, hátha, de most jött mail.:
A készüléket cégünk nem forgalmazza, természetesen a terméket azonnal eltávolítottuk kínálatunkból.
A hibás tájékoztatás miatt illetve az okozott kellemetlenségért elnézését kérjük!
-
balbekk12
tag
Nem vagyok naprakész a jelenlegi típusokkal. Szeretnék segítséget kérni,hogy melyiket ajánlanátok? Méretben 55ˇ körüli kellene nappaliba.
-
törölt tag
Ezek szerint vinni kellene mindkét formátumot: Kizárólag a Windows operációs rendszernek megfelelő FAT32 vagy NTFS fájlrendszerrel formázott USB-eszközt használjon, Olyan USB-tárolóeszköz használata javasolt, amelynek kapacitása 32 GB vagy kisebb. [link]
Amit el lehet követni: keresztpróba; a tévébe egy másik pendrive-ot, és ezt a pent egy másik tévével(akár egy üzletben is, hasonló tévékkel) kipróbálni. Vagy a tv visszaállítása alapra is megér egy próbát. Ez a SW File(Version 04.30.20) van rajta?
A további lehetőségek még: 3 napon belüli csere másikra, vagy 14 napon belüli indok nélküli elállás(online vétel esetében). Ezután meg kijavítást lehet kérni, ha valami nem működik.Amúgy milyen az LH590V? Kép, hang, smart, és egyéb tapasztalatok?
fpy_ Lapozz vissza kicsit, nemrég volt szó UH66-os tévék képbeállításairól. [link]
[ Szerkesztve ]
-
fpy_
tag
Sziasztok,
43UH668V-hez tudtok valami jó beállítást?
-
fanuc
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy LG 43LH590V TV-t és az a gondom vele hogy csak akkor ismeri fel a pendriveot ha FAT32 be formázom.Így viszont nem fér rá nagy méretű film.Tudtok segíteni hogy van e erre megoldás?Péntekig tudom visszaküldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest