Új hozzászólás Aktív témák

  • ativga

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy szakértő véleményt szeretnék kérni, mivel kicsit csalódott vagyok az alábbival kapcsolatban.
    55LB730V tévém van. Már itt a fórumban is kértem segítséget a hangjával kapcsolatban.
    Elöl 2db hátul pedig még egy, kicsit nagyobb hangszórója van a mély hangokhoz.
    A problémám az, hogy a hátsó hangszóró csak a jobb oldal hangját adja, a balét nem. Vagyis a bal oldalra a TV nem ad semmilyen mély hangot. Itt a fórumon már ketten is azt írták, hogy Nekik is ilyen.
    Az LG szerviznek is bejelentettem, de azt mondták, ez ilyen. A hátsó hangszórót a jobb csatornára kötötték gyárilag. Sajnos így még a sztereo hatás is teljesen abnormális, mivel a jobb oldali hangok sokkal hangosabbak, és mélyebbek, mint a bal csatornából érkezők, mivel a jobb oldalnál a hátsó hangszóró is szól, ha viszont bal oldalról hallatszik valami, az sokkal gyengébb, mert ott nem szól a hátsó. A balansszal sem lehet korrigálni, mert ha balra állítom, akkor csak a bal első hangszóró gyengécske hangja erősödik, a hátsóé pedig, - mivel csak a jobb oldalt nyomja -, egyre halkul. Ez teljesen abszurd.
    A szerviz azt tanácsolta, vegyek hozzá egy hangprojektort. Vicc.
    A kérdésem az lenne, hogy ez a bekötési megoldás az LG hülyesége, vagy pedig nem lehet úgy megcsinálni, hogy a hátsó hangszóró a bal és a jobb oldali csatornát is egyaránt megszólaltassa. Ilyen gagyi megoldáshoz azért nem volt olcsó ez a tévé.
    Köszönöm az értelmes válaszokat.

    Üdv ativga

Új hozzászólás Aktív témák