Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
-
tusi_
addikt
En is Gejza velemenyet osztam, bar igaza van lacoonak is.
Kell a penz a fejlesztesre, ez nem minecraft, amit megvettek 50m peldanyban.
Masreszrol nekem is kivan vele a himbilimbim, hogy a jatek meg kozelrol sincs kesz es mar dlc-zunk, meg online subscriptiont csinalunk.Elvarnam, hogy legyen kesz a jatek, legyen vr support, minden annomalia legyen kijavitva es utana jojjon a dlc. En speciel teszek a dlc-re addig, amig nincs kesz a jatek.
Varom a gt3-t-kat, bar kivancsi leszek milyen lesz az ABS modell a jatekban, mert eddig nem volt. En akkor ulok le megint jatszani vele, ha minimum 1.0.1 lesz.Nalam a grafika sokkal rosszabb, mint a day1 on volt, mintha nem lenne AA. A hang bugzik replayben, a kormany hol szuper, hol hulladek es kocsinkent is valtozik...
Az lmp2 FFB jenel jobbat meg nem ereztem korabban, most egy fos lett. (Most = a 2 honappal azelotti updateben, azota nem jatszottam vele, lehet javitottak )
Valaki emlitette az IMSA palyakat. Na ha azok bejonnek, azt a dlc-t tutti megveszem
Imola kb minden autos jatekban benne van, szamomra nem nagy ertek. Meg qatar es sao paolo erdekes lesz, azok nem tomeg palyak...eat, sleep, play, replay
-
-
Hellboy76
csendes tag
FFB beállításban tudnátok segíteni?
G29-el nagyon gyenge az FFB bármennyire is erősre állítom.
Így nem sokat érezni az rF2-es FFB-ből.@Lac-coo
A krumpli géped konfigját leírnád? -
Lac-coo
őstag
...persze nyilván a tökéletestől, kész játéktól messze van ... De hiába van kész meg csilli villi az ACC ha az ultragagyi TC meg ABS tönkrevágja az egészet ...
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Én nem tudom, mi lehet nalatok az én krumpli gépemen tökéletesen megy ...
I love latte-avokado !
-
szabadosjani
kezdő
Sajnos nekem is ez a véleményem, mint a srácoknak. Eleinte kedveltem, lelkes voltam, hogy majd jobb lesz és nem crashel ki állandoan, viszont az utóbbi idők frissítései óta nálam is egyre rosszabb. Újabban azt csinálja, hogy a grafikai beállításaimat folyamat elfelejti a játék, a menü meg sokszor még mindig akadozik, az mellett h továbbra is óránként kicrashel. Pénzes Ádám is félrerakta pedig eleinte ő is nagyon szerette, de megunta a folyamatos szívást.
-
Lac-coo
őstag
Eddig brutális amit letettek az asztalra. Messze még a vége, de el kell fogadni, hogy a DLC - k bevételeiből fejlesztik a játékot....
Az, hogy használhatatlan az azért elég nevetséges álláspont ....I love latte-avokado !
-
FlegMajom
junior tag
-
Géjza
őstag
Én is nagyon szeretem, amikor tehetem megyek is vele. Viszont...
Addig ne a dlc-ken dolgozzanak és adják ki azokat, amik nem megbízhatóan működőképes a game. Gondol egyet és kilép azért az nem az a kategória, ami elfogadható lenne egy olyan gaménál, amiért már dlc-ért próbálják bevasalni a plusz zsetont. Csinálják meg atomstabilra a játékot, aztán bohóckodjanak a dlc-kkel. Nagyobb eséllyel vennék meg a népek, mint jelen esetben, hogy az alapjáték is durván bugos, de vegyük meg a dlc-t, amiben van 1 pálya meg 2 autó... Hát kössz nem (még...).
Személy szerint több zsét nem áldozok erre a gaméra addig, amíg rendesen rendbe nem rakták.
Amúgy überfasza a szim, de minimum furcsa az, amit a fejlesztőcsapat csinál.
[ Szerkesztve ]
-
FlegMajom
junior tag
Pedig jó kis program lenne. Kár ezekért a buta hibákért. Nekem bejött a látvány és a fizika is. Hogy mennyire realisztikus, azt nem tudom mivel a valóságban sajnoseg nem volt dolgom hasonló autóval se.
Lehet nálam attól lett stabilabb, hogy alacsonyra vettem az árnyékokat és a tükröződéseket -
FlegMajom
junior tag
Üdv,
Elég sok gondom akadt a mesterséges intelligenciával😅
Hiába nyerem meg az időmérőt, mindig utolsó helyről indulok.
A harmadik körben minden futamon fekete zászlót kapok.
Ami a legfurább: ahányszor megpróbálok LMP2-es autóval hyper car-t előzni, mindig kilök a pályáról. Kanyar közepén is simán belém jön. Mintha tudomást se venne az LMP2-es autókról.
Én csinálok valamit rosszul?
Van már valamilyen megoldás arra, hogy Vr-ban is legyen hud? -
zsalesz
tag
Azért a félkésznél kicsit előrébb tart szerintem, tény, hogy vannak hibái. Ennek ellenére nálam jelenleg az abszolút favorit, ha tehetem és le tudok ülni kicsit gurulni akkor 90%-ban ez pörög.
Az ár pedig reális. Vegyük csak alapul a legmagasabb árazást folytató szimet. Ott csak egy pálya 15 Euró...
Ha a csapat folytatja ennek a gyöngyszemnek a csiszolását, és nem esnek át a ló túloldalára, ez a játék nagyon magasra teszi a lécet. -
bence1885
tag
Teljesen mimdegy, mert 3 monitornál nem lehet állítani szerintem. Hiába nyomogatom a gombot. 100on meg 10en is ugyan olyan semmi nem változik. Nem értem.
Ja és elvileg van a Controls-->Interaction alatt egy Triple/Tires beállítások. Hiába bindolok rá akár milyen gombot nem jön elő a HUD a játékban ott tudnám in game állítani az egészet. Minden YT videón látom, de nálam valami nem klappol.
[ Szerkesztve ]
-
bence1885
tag
Üdv ! Nálam már egy durván 2-3 hónapja kukában a game. Sajnos egyszerűen tele van van bugokkal sokkal szarabb mint megjelenéskor. Persze jók az új tartalmak de nagyon sajnálom az elején megjelenéskor csak ezzel játszottam.
Sajnos mióta Triple setupom van még rosszabb. Nem tudom őket belőni a játékban sehogy nulla sebességérzet mintha 50 nel gurulnék mindenhol. Mindem tutorialt végignéztem már megcsináltam ahogy kell de semmi. Valaki tud segíteni ? Az a baj mindig ránézek a játekra nagyobb updatenél de 5 perc után idegbaj kap el. -
Lac-coo
őstag
Erről van itt szó .....!
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
azért itt bármelyik pálya fényévekkel jobb mint bármiben. Ok, hogy mindenhol lézeres manapság, de a felület sehol nincs így megcsinálva. És van is értelme mert a legjobb felfüggesztés-ffb párost tudja a játék. szerintem megéri, igéretből nem lehet játékot fejleszteni, szükségük van a forrásra ....
steames hozászólást kár olvasni. Nagy divat lett a szimulátorozás, telis tele van ostobákkal az egész ....[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
Hummin
tag
Imola nem mozgat meg annyira, hogy sokadjára is megvegyem, lássuk be nem egy Nordschleife, vagy egy hiány potló Sebring, Le Mans. Majd, ha "megjelent" a program lehet bombázni csomagokkal. (IMSA csomaggal, ami úgysem lesz) Egyelőre EA-ben nekem elég a meglévő content.
Direkt beleolvastam a steam hozzászólásokba. Egyesek visszakövetelnék a pénzüket, letörlik a játékot, de ami a legjobban ütött, tetszett :Time to sell my sim rig right now. Maybe 'll be a positive thing. Ty for make my decision easier!
Hőzöngés nem csak itthoni szokás. -
Géjza
őstag
Komoly update jött a szimhez, de emellett örültem volna, ha a dlc-t ingyen hozzánk vágták volna. 1 pálya és 2 autó 12 juróért egy félkész játékhoz...
[ Szerkesztve ]
-
Lac-coo
őstag
I love latte-avokado !
-
zsalesz
tag
Ha van esetleg valaki akinél SPA nem akar betölteni (vagy bármely pálya), akkor próbálja ki a képen látható megoldási javaslatot. Nekem megoldotta a problémám.
[kép] -
Géjza
őstag
Napokban nem mentem vele, de eddig nekem az volt a "bajom", hogy a vga-t nem terhelte eléggé. 170W körül ketyegett csak, ami vékonyka, azt jelenti nincs rendesen kihasználva. 220W-ig elmehetne elvileg (ACC pl pörgeti rendesen, ahogy illik).
Viszont ha csak jobban pörgeti, de nincs fps növekedés, akkor vagy valóban elcsesztek valamit vagy eddig nem működött valamilyen graf beállítás (pl. szebbnek kéne most lennie).
-
zsalesz
tag
Sajnos az eddigi összes javítás általában eredményezett valami új hibát is. Nálam ez most sincsen másképp. Semmit nem változtattam a grafikai és egyéb beállításokon, és most jobban "eszi" a GPU-t mint az utolsó javítás előtt. Mind hőfokban, mind terheltségben "zabálja" a gépet. Lehet sikerült lejjebb venni a Cras-ek számát, de most az optimalizálás nem sikerült túl jól. Remélem mihamarabb minden részét sikerül belőni, mert maga a játék eszméletlen jó!
-
tusi_
addikt
Jott uj frissites, allitolag a crasheket oldja meg.
Djrudi: Nalam is ilyen, lehet Fanatec sajatossag.
eat, sleep, play, replay
-
Djrudi81
csendes újonc
Sziasztok!Ti hogyan kalibráltátok be a fék és gáz pedált?Az érzékenységet levettem 0%-ra,de egy kis érintésre is 25%-ot mutat mindkettő.Vagy ilyennek kell lennie?A pedálom Clubsport v3.
-
Géjza
őstag
Kezdek belejönni lmp2 fékezésbe, első onlány versenyem is letudtam. Kvalin kifagyott, mire rejoinoltam addigra már csak 2 perc volt vissza (Le mans), így a kvali ugrott. Uccsó helyről 3-ra sikerült behozni. 3:42-es kör az elfogadható vagy xar? Futamon sikerült ezzel megcsípni a leggyorsabb kört, de mintha 39-es körök rémlenének, ami azért elég messze van még.
[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
Én LMP2-nél mindig 83%-ra teszem, így lesz 100kg-os nyomás a féken. Ez nem a kormány szoftvere, hanem a játékban az autó setupján lévő fékbeállítás.
Itt nem lehet sokáig tövig benyomva hagyni a féket, mert akkor az történik amit mondtál, megpördül. Hypert azt könnyebb vezetni, viszont az LMP2-nél trükkösebb a fék.
Legutóbbi update óta én mentem pár kört, vezethetősége szinte ugyanaz, csak a köridők lassultak, 1.5-2 secet.
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Bandit21
addikt
Most nézem, hogy vannak in-game CDA setupok? Mennyivel jobbak mint a gyári?
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
tusi_
addikt
Csak a b..k fekeznek, hagyd el. Jobb lab a gazon, bal lab a jobbon
Amugy meg ahogy Robby irja, ez nem ACC, itt ugy kell fekezni, mint a valosagban. En nem a jatekban allitom a fekerot, hanem a kormanyon, mennyit segitsen ra a software.
Trailbraking is nagyon erzekeny, ahogy neztem most hetvegen, kb realis a jatekban es az AC megengedobb kicsit.
Nezz ki egy fekpontot, fekezz ott. Ha csikorognak a kerekek - lock up - akkor kovetkezore fekezz korabban kicsit.
Turn in en nagyon erzekeny az auto, addig le kell legyen lassitva es ugy bekormanyozni, kulonben alul kormanyzott leszel.
Kigyorsitas is nehez, fontos az egyenes kormany allas, foleg HY carnal.A P2 szerintem konnyen vezetheto, legalabbis az volt korabban, updatek ota nem jatszottam vele.
eat, sleep, play, replay
-
Géjza
őstag
Alapból 80%-on van a fékerő, ebből inkább levenni szoktam, nem rátenni.
Progresszíven próbálok fékezni (ami pl. HY autónál müxik), amíg nagyobb a sebesség, addig taposás, majd lassan engedem fel, ahogy csökken a sebesség, blokkolási határon próbálom tartani.MP2-nél meg beletaposok nagy sebességnél és pár pillanat és már repülök is keresztbe. Azért ilyen gyorsan nem kellene tapadást vesztenie szvsz. Valami furcsaság van lmp2-vel.
Illetve menü nektek nem lassú vsersenybetöltés után? Utóbbi is lehetne 1000x gyorsabb.
-
RobbyJr
őstag
Fékerőt 83%-ra teszem, illetve 54-46-os a BB, és nincs gondom vele. Alap setuppal megyek mindig. Nyilván ez más mint az ACC, több gyakorlást igényel.
Monza pl. jó gyakorló pálya, mert ott sokszor tövig kell nyomni a féket, csak rá kell érezni hogy meddig szabad.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Géjza
őstag
Halihó,
LMP2-esekkel hogyan oldjátok meg, hogy fékezésnél ne előzze meg a segge az autót? Nagyon óvatos fékezéssel, sok gyakorlással és/vagy lejjebb vett fékerővel? Ha ultra óvatos vagyok, akkor meg van simán a kanyar, csak épp AI-tól kanyaronkánt kapok 1s-et. Ez nem tűnik túl kompetitív megoldásnak.
GTE és HY-vel (Ferrari) nincs gondom, de LMP2-essel pörgök-forgok rendesen féktávokon.
-
tusi_
addikt
válasz Bandit21 #846 üzenetére
Nekem ugyanez volt, nalam a lapozo fajl oldotta megy. Esetleg ne indisd ujra, csak nyomj egy ctr+alt+delt es jelentkezz ki, akkor bezarja a futo progikat.
Sajnalom
De legalabb van DLC, habar a progi meg early access
A jatek nagyon jo, de szvsz van egy kis hasfajasom a support miatt, belessz e valaha fejezve a game..eat, sleep, play, replay
-
Bandit21
addikt
Nem segít semmi sajna.
Érdekes mert a start weekend gomb után a piros kék LMU töltő képernyőn ha alt tab nyomok egy pár perc után akkor vissza lép egy korábbi állapotba a kép (pl ha a grafika beállításokat csesztettem akkor azt látom)
De onnantól a feladat kezelot se lehet elovarazsolni nagyban mini betekinto ablakban látom hogy az LMU eszi a gépet de kilőni nem tudom
Maradt az újraindítás.Már mindent próbáltam, korábban az kellett hogy borderless menjen most néztem ablak/ full screen
Közbe láttam jött új adrenaline azt is fel tettem mert korábban az kellett
Start race weekend után százalékot kéne lássák ha jól rémlik az egyik sarokban hogy tölt
A kormány egy ideig (fana Meki) mutatja ilyenkor hogy LM aztán semmit.
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
tusi_
addikt
válasz Bandit21 #843 üzenetére
TLOU es ez a game nem indult, illetve fagyott virt memory nelkul.
Alapbol be van kapcsolva, ha nem nyultal hozza, akkor lehet mas a baj. En talan szerdan jatszottam vele, de nem vettem eszre ilyet.Steve1207: nalam amd van , de sehol sincs baj vele. A recesebb kep az csak itt van, minden mas jatekban hibatlan.
Update elott hibatlan volt, egyedul vr alatt borzalmas, de az meg csak makkolt vr, meg nincs hivatalos support. Azt azert hozzatennem, hogy en 2560x1080 ban jatszom a szim gamekat, az van a rigre szerelve.[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
Steve1207
veterán
válasz Bandit21 #841 üzenetére
Nekem gond nélkül megy minden, igaz én nv-n vagyok, de radeonnál megint volt egy valagnyi lista, hogy mennyi nyűgje van és megint nem stabil mindenben. Amit fixáltak az előző párban az megint nem megy, játék nem indul egyáltalán (viszont valamelyik címeket most hozták helyre 2-3 hónap után, mert addig el se indult, talán a Falloutokat), rosszabb képi megjelenítés stbstb, igaz fps növekedés van most megint, mert azt hoztak az újjal. De tényleges tapasztalatom nincs, encoding meg AI miatt követem őket is, hátha egyszer azt a részét is kikalapálnák használhatóra.
Pl a korábban említett recésebb meg nem olyan szép éleket se tapasztaltam. Meg kell nézni eseménynaplóban, hogy mi okozza a crash-t vagy kilépést, mindent log-ol és onnan vissza lehet keresni az okát. Ezek csak ilyen megkerülések, de nem tényleges fixek, aztán később nem is emlékszünk rá és másban amiatt lesz majd gond, hogy ki lett lőve.
.
-
Bandit21
addikt
Most este ránéztem volna újra.
Valami frissítéssel kezdte (4.5 GB talán?)
Megcsinálta, játék indul de az istennek se jutok túl a töltő képernyőn bármit választok
A win egy idő után szól hogy a program nem válaszol helló ...regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
tusi_
addikt
[link]
Na Nils elmondja azt,amit en erzek. A Trailbraking mas mint masik jatekokban. Mentem par kort es sokkal jobb a vezetes most, magabiztosabb vagyok. Elso ket korben alulkormanyzott voltam, aztan ovatosabban trailbrakeltem es akkor okay. Nehez visszaszokni, AC ben nagyon pregnans a trailb-ing, masodpercek mennek el, ha nem csinalom erosen.
Sajnos nem vezettem meg HYP cart, szivesen elfogadok egy teszt meghivast, hogy aztan megmondjam, hogy melyik az eletszerü.eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz szabadosjani #838 üzenetére
Ez erdekes, pont most kaptam volna ra megint, szerintem jo iranyba ment el a fizika, megha koridoben lassabb is lett.
Viszont szerintem a grafika csunyabb lett, pontosabban az AA furcsa. Sokkal recesebb minden.eat, sleep, play, replay
-
szabadosjani
kezdő
válasz PapírVilla #835 üzenetére
Rengetegen panaszkodnak technikai problémákra, Pénzes Ádámnak élő adásban tegnap 3szor fagyasztotta ki az egész gépét. Nem értem, hogyha már korábban megcsinálnak valamit normálisan, gondolok itt például az FFB-re vagy a Crashekre, hogy a fenébe van az, hogy az új frissítéssel megint tönkrevágják az egészet. Szerintem érdemes most kicsit félrerakni, ameddig jönnek a Hotfixek, mert practice-ból továbblépve a versenyre sajnos engem is folyamatosan kidob ( de legalább a gépem nem fagyott ki)
-
RobbyJr
őstag
Nálam az fps változatlan, minden jó.
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
tusi_
addikt
Meg nem is mentem eccaka, meg esoben - plane nem eccakai esoben - pedig regota vagytam le mansi ejszakai stintre
Azt eszre vettetek, hogy beraktak eduardo freitas hangjat a jatekba?[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
PapírVilla
tag
Hát nem is tudom. Tegnap a frissítés után Ai versenyt mentem (volna) Le Mans-ban, de a rajtnál 30-42 Fps-em, volt, ami verseny közben felment akár 56-ra is... Ehhez képest hozza a "szép" rFactor2 grafikát, 2016-ból. Megjegyzem, hogy az ACC (majdem minden ultrán) 110-130 Fps-tud rajt közben is (AI). És akkor éjszaka esőben (La Mans, ugye) még meg sem néztem.
-
tusi_
addikt
Lehet gagyin hangzik, de nekem most jobban bejon, nem annyira bunteto, mint volt. A porsche kanyarokban le manson ha kicsit tultolom, van esely megmenteni, regen nem volt.
Holnap tovabb tesztelem. Ha tovabbra is megbocsajtobb, akkor bevallaom vegre a peugeotot. Annak ugye keskenyebb a hatso kereke, azelott lehetetlen volt vele kigyorsitani. Ha meg a 20204es is benne van, akkor megjobb.eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
Most Jardier is 2.08-t megy. Ha latnek meg vmit is, kiprobalnam magam, de mar minden homalyos mara, igy csak streamet nezek.
Majd holnap. Porscheval - 963 - 3.31.xx-t mentem, ami nem sokkal rosszabb, mint a regi idom ugy, hogy 50 fokos aszfalt es olyan kozepesen felgumizott csak. De nekem jobban bejon az iranyitas most, csak a ffb nem.
Regi idom 3.27 volt asszem, hidegben, par liter benzinnel es heavy aszfalton.eat, sleep, play, replay
-
RobbyJr
őstag
-
Hummin
tag
Replay letisztázódott bennem. Jardier streamjébe belepillantottam. Nem a boxból próbáltam én session közben visszanézni, hanem mellettem van egy kontroller, és arra vannak ismétléssel kapcsolatos dolgok beállítva. Én csak az instant replayt használtam. Boxból elérhető a teljes időtartam.
-
tusi_
addikt
A 2 honap sok kihagyas. Plane ha masik jatekkal is jatszol, akkor vissza kell szokni erre. AC ban 2 secet javultam LMP3 al ugy, hogy kemenyen trailbrakeltem minden kanyarban - Sebring - mig itt lecsuszok a kanyarrol. Turn in elott teljesen fel kell engedni a pedalt akkor fordul el. Szokni kell.
Jo lesz ez, ha vegre megmaradnak egy fizikanal. Az FFB nekem most nem jon be, bar messze job, mint az ACC/AC paros, de hianyzik bele az a nyersesseg, ami volt. Athajtva egy kerekveton ereztem, hogy a sz@rt is kirazza belolem, most ez nincs meg. Tetre Rougeban olyan erzes volt, hogy most szakad fel a fold, amikor atdobtam rajta, most sehol ez az erzes.Hummin: lehet, hogy rosszat neztem, nalam is valami 29 perc volt, de hogy instant, vagy a boxbol nezve a "watch" gombbal, arra mar nem emlekeztem.
A videod!! Bakker ezek a hangok!!
5 evet adnak a szomszed eletebol, ha egyszer kint lehetnek egy ilyenen, akar itt, akar a nordon. Kolbaszt sutogetni, sörözni haverokkal...[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
Hummin
tag
3 Percet az instant replay-re értettem. A session replay mentés nálam 29:42 volt, szóval nem 30 felett tesztelem. Remélem nem úgy értetted, hogy csak 30 percet ment le a program , és nem a teljes sessiont.
Lexus. Ja ma belehallgattam a teszt napba, Fordnak is szép hangja van, de a Lexus egy varacskos disznó [24 Hours of Le Mans 2024 - Test Day Pure Sound HQ]
[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
Én is kipróbáltam az új updatet, igaz én 2 hónapig nem játszottam vele, de végre van radar funkció, amit eddig hiányoltam. FFB az nekem megfelel, kicsit a damper érzésre több mint a legelején volt, de így is a legjobb FFB-vel rendelkező játék szvsz.
Amit észrevettem, hogy lassult a játék, lmp2-vel mentem spa-ba 2:05.0-ás időt még március végén, most meg alig tudok 2:06 közepét menni.
Vagy a 2 hónap kihagyás az oka, vagy tényleg történt valamiNincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
tusi_
addikt
[link]
Jardier streameli es nala is azt latom, hogy o is probal trailbrakelni, de alulkormanyzottan csuszik midcorneren..eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
Nalam 30 perc a replay
Szvsz nem lett rossz a replay, bar kozel sincs az ACC hoz.A Porsche lmdh kezelhetobb lett, jobban lehet kigyorsitani, bar a setupot elnezve, a slip angelt feltoltak defaultban 10 re. Most neha erezni, hogy beavatkozik a tc.
Ami nekem nagyon furi, az a trail braking, nem nagyon hagyja, kanyar elott le kell fekezni es minimalis, vagy inkabb semennyi fekkel lehet csak fordulni. Megneztem a rig setupot es linearis a fekut.
Lehet csak AC utan furcsa
De meg mindig ghost of tsushima megy nalam, ha van ido gamelni.Varom nagyon a DLC-t, leszerzodom a Lexushoz azonnal..
[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
Hummin
tag
Kipróbáltam a frissítést.
Elindít, irány Le Mans, BMW. Nem lehet rögtön kiválasztani, Steam-ben hozzá kell adni mint free tartalmat a BMW-t. Aztán 2x is elszállt pálya betötés végén a játék. Akkor Spa. Az rögtön bejött.
Sajna nem úgy működik benne a replay mint az ACC-ben. Session közben csak a menüben beállított időt lehet visszanézni. (Ez max 3 perc). Főmenüben külön van egy replay menü, ott lehet visszatölteni a teljes session-t. -
zsalesz
tag
-
tusi_
addikt
válasz szabadosjani #818 üzenetére
ACC nek van a legrosszabb FFB-je, amivel valaha is jatszottam, szoval ez nem jelent semmit.
Megjeleneskor olyan ffb je volt az lmu nak, amit en meg sosem ereztem. Sokak szerint a rf2 volt ilyesmi.
Aztan ide-oda valtoztattak rajta. Legutobb borzalmas volt megint, igy nem jatszottam vele azota.
Ma neztem, nem jott frissites azota, ugyhogy a "gagyi" van meg mindig.
Hetfon megnezem, köszönöm.eat, sleep, play, replay
-
szabadosjani
kezdő
-
tusi_
addikt
válasz szabadosjani #816 üzenetére
Kipatcheltek - megint - az ffb-t? Mert akkor raneznek megint...
eat, sleep, play, replay
-
szabadosjani
kezdő
Tegnap néztétek az LMU special eventjét a Le mansit? Közel 50 autóval is tök stabilnak tűnt a dolog. Pénzes Ádám közvetítette tegnap, én úgy látom egyre stabilabb a játék, nem nagyon vannak már crashek, akadozások, mostanában nálam se nagyon fordult elő.
Ja és a 3 kategóriából a GTE és LMP2 kategóriát is magyar versenyző nyerte, Várkonyi Zoli illetve Pénzes Ádám. -
tusi_
addikt
[link]
Hat jo es rossz hirek is, de remelem valami tortenik...[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
[link]
24 oras Nord van, ha erdekel vkit. 3 kor alatt tobb elozes volt, mint a tavalyi f1 szezonban. Es nem a multiklassz lekorozesre gondolok, hanem kajak elozes gt3-ban.eat, sleep, play, replay
-
bence1885
tag
Bocs nem ide...
[ Szerkesztve ]
-
tusi_
addikt
-
Lac-coo
őstag
BMW M v8 dlc coming..... [link]