Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
A 2 honap sok kihagyas. Plane ha masik jatekkal is jatszol, akkor vissza kell szokni erre. AC ban 2 secet javultam LMP3 al ugy, hogy kemenyen trailbrakeltem minden kanyarban - Sebring - mig itt lecsuszok a kanyarrol. Turn in elott teljesen fel kell engedni a pedalt akkor fordul el. Szokni kell.
Jo lesz ez, ha vegre megmaradnak egy fizikanal. Az FFB nekem most nem jon be, bar messze job, mint az ACC/AC paros, de hianyzik bele az a nyersesseg, ami volt. Athajtva egy kerekveton ereztem, hogy a sz@rt is kirazza belolem, most ez nincs meg. Tetre Rougeban olyan erzes volt, hogy most szakad fel a fold, amikor atdobtam rajta, most sehol ez az erzes.Hummin: lehet, hogy rosszat neztem, nalam is valami 29 perc volt, de hogy instant, vagy a boxbol nezve a "watch" gombbal, arra mar nem emlekeztem.
A videod!! Bakker ezek a hangok!!
5 evet adnak a szomszed eletebol, ha egyszer kint lehetnek egy ilyenen, akar itt, akar a nordon. Kolbaszt sutogetni, sörözni haverokkal...[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen routert?
- Vezetékes FÜLhallgatók