Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobbyJr
őstag
Én LMP2-nél mindig 83%-ra teszem, így lesz 100kg-os nyomás a féken. Ez nem a kormány szoftvere, hanem a játékban az autó setupján lévő fékbeállítás.
Itt nem lehet sokáig tövig benyomva hagyni a féket, mert akkor az történik amit mondtál, megpördül. Hypert azt könnyebb vezetni, viszont az LMP2-nél trükkösebb a fék.
Legutóbbi update óta én mentem pár kört, vezethetősége szinte ugyanaz, csak a köridők lassultak, 1.5-2 secet.
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
Fékerőt 83%-ra teszem, illetve 54-46-os a BB, és nincs gondom vele. Alap setuppal megyek mindig. Nyilván ez más mint az ACC, több gyakorlást igényel.
Monza pl. jó gyakorló pálya, mert ott sokszor tövig kell nyomni a féket, csak rá kell érezni hogy meddig szabad.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
válasz PapírVilla #835 üzenetére
Nálam az fps változatlan, minden jó.
-
RobbyJr
őstag
-
RobbyJr
őstag
Én is kipróbáltam az új updatet, igaz én 2 hónapig nem játszottam vele, de végre van radar funkció, amit eddig hiányoltam. FFB az nekem megfelel, kicsit a damper érzésre több mint a legelején volt, de így is a legjobb FFB-vel rendelkező játék szvsz.
Amit észrevettem, hogy lassult a játék, lmp2-vel mentem spa-ba 2:05.0-ás időt még március végén, most meg alig tudok 2:06 közepét menni.
Vagy a 2 hónap kihagyás az oka, vagy tényleg történt valamiNincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
válasz szabadosjani #765 üzenetére
Tudod az üléspozíciót is állítani, így közelebb tudsz ülni a kormányhoz. Előbb a megfelelő FOV-ot állítsd be, aztán állítsd be az üléspozíciót.
-
RobbyJr
őstag
Az a DR azt hiszem, Driver Ranking. Az le fog menni egy kicsit, viszont gold SR szinten nem lesz roncsderbi, szóval azt növeld elsősorban, ezt írták többen is.
Elhiszem hogy jobb az a rig, mikor én is az Ateszból átültem egy épített rigre fix verseny üléssel, sokat javultam. Rengeteget számít az, hogy fixen ülsz végig, sokkal jobban érzed a féket.
-
RobbyJr
őstag
Indulj utolsó helyről, ne ütközz senkivel, mindig tiszta köröket menj, ne legyen pálya elhagyás, és így a safety rankodat igen jól tudod növelni. Amikor már elérsz egy komolyabb SR szintet, onnantól kezdve nyomhatod ami a csövön kifér, mert az ellenfél is olyan SR-el fog rendelkezni mint te, és nem igen lesz ütközésben részed.
-
RobbyJr
őstag
válasz bence1885 #723 üzenetére
Nálam minden tűéles. Valószínűleg valamilyen effekt túl van tolva nálad.
Nekem az első három az highon van, többi ki van kapcsolva, és az utolsók lowon vannak, mert azokat nem lehet kikapcsolni. AMD driverben meg egy 20%-os élesség van beállítva az 5120x1440-es felbontáshoz. Ez a játék sokkal jobban néz ki mint az iRacing, de hallottam hogy készül az új motor hozzá, szóval biztos jobban fog kinézni.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
Ha az ffb bétát választottátok, akkor újratölti a shadereket azért ilyen lassú. Idővel gyors lesz megint.
-
RobbyJr
őstag
Fix setup van online szervereken. Néha olyat csinál, hogy rossz alap setupot tölt be, mikor két különböző kocsival mész. Onnan veszed észre a leggyorsabban, hogy a TC beállítás nem a megszokott. Ez egy bug. Amúgy offline-online ugyanaz nálam a default setup.
Jó gumimelegítős felvezető kör után, én tudtam nyomni egyből a mért kört.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
Persze default setup, publik gyakorló szerveren fixálva vannak a setupok.
2-3 tizedet érzek az enyémbe még. Csak ez olyan pálya, ahol sokat kell fékerőelosztást állítani, aztán ha ezt megcsinálod, azzal is lehet hozni.
Van új ffb pub pár napja tették fel, érdemes kipróbálni milyen úgy az autó, én még nem néztem.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
-
RobbyJr
őstag
válasz PapírVilla #651 üzenetére
Erről nem hallottam, de az lenne az igazi, mert eddig egyik játékban sem találkoztam vele
-
RobbyJr
őstag
Nézzétek ezt a csávót hogyan vezet, és vált az autóval, minden tisztelet az övé!
-
RobbyJr
őstag
Jelenleg a legtöbb embernél az ffb pub a nyerő.
A legalsó meg a previous, ami kihagy, meg lag van.Itt a pályáról egy kis track guide, csávó 1:39.5-t ment fix setuppal.
-
-
RobbyJr
őstag
Nekem sokkal jobb mint tegnap volt. Dampert lejjebb vettem 15-ről, 5-re, így hellyel közel azonos, de az apró részletet még hiányolom.
Ne feledjük, a játék még korai verzióban van, sokat fognak javítani rajta.
Írtam amúgy nekik, hogy az eredeti első napos FFB jobb volt mint a mostani.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
Lehet tesztelni az új FFB-t, kövessétek a leírást.
-
RobbyJr
őstag
Ezért szoktam azt a hudot bekapcsolva hagyni bal oldalt, ahol látom a neveket, bár ahol ilyen tömeg baleset van, ott nyilván lehetetlen kiszűrni.
Teljesen megértem a frusztrációd, biztos rengeteg javítás fog még jönni, ami segíteni fog ilyen helyzetkor legközelebb.Én amúgy nagy ritkán nézem a replayt, akkor is max magamat nézem vissza, hogy jó ívben fordultam-e 1-2 kanyarban.
-
RobbyJr
őstag
Ez a baj az AI-val való játszás, mert ők teljesen máshogy mozognak verseny alatt.
Azt hittem az első két kanyar után le hagyod őket, aztán lazán mész.
Az első versenyen a leggyengébbekkel rak össze, azok padlón nem is mennek fel eou rougeba, ott is nagy előnyre lehet szert tenni.És igen a rajt, amíg nincs sebesség korlátozás, addig észnél kell lenni. Én mivel eddig első helyről indultam, így direkt a cél előtt már indultam, mert volt aki megtréfált 5. helyről mikor pont a zöldnél nyomtam a gázt.
Akik meg lökdösnek, meg szándékosan feltart, neked megy, azt meg reportolni kell. Tegnap raktak be egy videót Discordra, hogy egy srác milyen roncsderbit csinált, és kapta is a perma bant.
-
RobbyJr
őstag
Ki próbáltam a Porsche 911-et, az ég világon semmi baja a hangjának, ugyanaz mint update előtt.
-
RobbyJr
őstag
Arról a gombról nem tudok, de ma is írták a fejlesztők, hogy az a megoldás, ha be mész a boxba.
AMR jó, csak a gumikezelése vacak. Ferrari, Porsche sokkal jobb.Jeleztem amúgy a motorhangot is hogy nem jó, írták többen is.
Elvileg kőkeményen dolgoznak az FFB helyreállításán.
[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
Practicen sok az "idióta" finoman fogalmazva. Kicsúszik a pályáról, szét se néz, nem nézi a térképet, hogy jön-e valaki hátulról, és úgy lép vissza a pályára mint ha én ott sem lennék, és telibe vertem. Első 1-2 verseny az nagyon könnyű lesz neked, ott tuti első helyről fogsz indulni, és ha az első kanyart túl élted, akkor onnantól kezdve sima ügy a győzelem.
Azt úgy tudod, hogy kilépsz vissza a garázsba, és utána betölti az autóját.
-
RobbyJr
őstag
-
RobbyJr
őstag
Nekem offline is csinálta, csak nem volt olyan gyakori.
Nekem ment több autóval is padlón. Előre be kell fordítani a kormányt, nyilván kap a bal első terhelést, futamon ezt sokáig nem szabad csinálni.Meg kell nézni hol a pálya határ, van róla track guide is. Első kanyart nem lehet szélesen, mert kapod a figyelmeztetést, és bele kell emelned.
Jó pálya, csak a jelenlegi ffb-vel nem olyan élvezetes.Írok akkor hogy az autó hangja rossz lett.
-
RobbyJr
őstag
Szivacsos, nem olyan részletes sajnos.
Fanatecnél meg Simucubenál van ez a probléma, ugrik egyet, meg jobban online jön elő ez a probléma mikor ki-be csatlakoznak az emberek.
LMP2 meg Spa-ba van, ott is mehetsz. 45 percenként váltják egymást.
Ott 2:05.7-et mentem, Portiba nem sokat mentem, nem emlékszem a köridőre.
A lényeg hogy a az utolsó nyújtott jobbost azt padlón kell.Melyik Porsche lett rossz, a Hyper, vagy a 911?
[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
Na akik ilyet írnak, azok játszanak joyal. Kérdezte az egyik srác, hogy megyek ilyen gyors időt, azt írtam hogy nyomom a gázt, erre hát ő is, de PS joyal nehéz...
Ez nem Forza HorizonKözben az egyik staff írt is a kérdésemre:
Resolving this is extremely high priority, the reason for the change is several people reported extreme reactions from their wheels when something goes wrong and this change looks to help with this. Unfortunately it seems the threshold is too low.Hamarosan javítva lesz.
[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
Az valami más okozta, mert az elmúlt két hétben egyszer őrült meg csak. Itt más van, szimplán valamit direkt megváltoztattak, de amúgy gáz lett, mert online szerveren ha valaki becsatlakozik fp szerverre, vagy kilép, akkor az ffb jel kicsit megszakad, fura lesz az egész, főleg kanyarokban, úgyhogy gáz lett.
-
RobbyJr
őstag
Nehezebben mozog az autó, szerintem túl sok dampert adtak hozzá alapból, illetve kanyarokban sokszor felkönyül az autó, amit eddig nem csinált, mintha megszakadna a jel a kocsi meg a kormány között egy milisecundumra.
Próbáljátok majd ki ti is, nekem nem olyan mint tegnap volt.
Valakinek Moza kormánya van, játszani nem tud vele, mert alapból a kormány jobbra-balra mozog..Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
-
RobbyJr
őstag
Próbáld meg más email címmel akkor. Ha van ilyen probléma, akkor meg írni kell Discordra, hogy ez a helyzet van.
Én emiatt tuti nem adnám fel az Online részt, mert sokkal jobb mint az offline, egyszerűen az AI nem tudja visszaadni azt, ahogy egy rendes ember megy. Tegnap is Fujiba az LMP 2-vel csatáztam a hyper kocsikkal? Szégyen...
[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
Ellenőrizd le a fájlokat Steamen. Illetve adj meg gmailos emailt, 1-2-re nem küldi ki.
Nálam gond nélkül ment elsőre.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
-
-
RobbyJr
őstag
Majd ha meg lesz nekem, akkor megmondom mennyi kell. De függ a driver rating is, ha az nekem jóval magasabb mint a tiéd, akkor nem mehetünk együtt.
Előbb utóbb lesznek külön szerverek is remélem, aztán ott egyszerűbb összejönni.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
De egy AI sosem fog úgy mozogni mint egy igazi pilóta. Nem fékez be hirtelen előtted, kék zászlónál a többség tudja mit kell csinálni, és ahogy gyűjtöd a pontokat, úgy tudsz menni hosszabb és hosszabb versenyt, ahol nem lesz annyi barom.
Ha nem mész online versenyt, akkor hogy megyünk Endurance futamokon? Oda kell az ezüst safety rating.Én a helyedben neki állnék, mert jó időket mész te is.
Nálam eddig 4 futamból 4 győzelem, de egyre erősebb ellenfeleket ad a játék.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
Rf2 csapata most nagyot ugrott azzal, hogy kiadták az LMU-t, és plusz pont hogy alapból a játékba tették a rank rendszert is, hasonló mint ACC-nél az LFM.
Lehet itt is reportolni, ha valaki szándékosan neked ment, és nagyon is foglalkoznak vele.
Futam végén a cél után egy srác nekem jött hátulról, és felkent a falra. Safety ratingből csomót le vett, emiatt kértem hogy ha megoldható, hadd kapjam vissza az elbukott ratinget, és képzeld el, vissza kaptam. El sem akartam hinni, mert LFM-be a bukott ratinget nem kapod vissza soha, hiába nem a te hibád volt.
Hiába early access állapotban van, de a játék nekem már most nagyon tetszik, és később még jobb lesz.[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
Én sem vagyok annyira nagy online játékos, de igyekszem egyre többet menni.
Te döntöd el mikor mész, 0-24-be mennek ezek. Napi versenyek amin mehetsz, az most LMP2-vel a Le mans, illetve GTE autókkal Bahrein. Kicsit fel kell gyűrni a rankod, hogy tudj menni endurance versenyeken.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
Valóban brutál jó a fizika. Az elfékezések egy idő után olyan vibrációt okoznak, hogy felér egy kéz masszázssal
Amióta ráálltam az LMU-ra, nem játszottam ACC-vel.Kíváncsi leszek milyen DLC-k jönnek a játékhoz idővel, több autó / pályának örülnék.
-
RobbyJr
őstag
Próbáld ki amúgy az online versenyt. Amilyen időket mész, fixen megnyered az első pár versenyt, mert gyengébekkel rak össze az elején.
Ott nem lesznek ilyen "hülye" fékezések.
Le mans pálya van napi versenyben 1 hétig LMP2-es autóval, 16 perces, 5 kört mész, és 33L üzemanyag elég.
2 versenyt mentem, 20 másodpercet kapott a 2. versenyző, időmérőn meg 4-5 másodpercet kapott. Rajtnál elhúzól, és végig mész egyedül zavartalanul, és szépen tudod a rankodat növelni, utána meg majd jókat csatázol akik veled egy szinten lesznek.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
Jött valóban.
Patch #1 Hotfix #2 - 19th March 2024Fix for a crash type when moving between different event types (Race Weekend to Practice Servers or to Race Servers)
Fix for Porsche windscreen becoming opaque
Removed contacts with cones from online Safety Rank impact
Improved the SR's lap invalidation code for laps with car contactNincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
Néztem Mabix közvetítését körökön át Sebringen, és egyszer nem váltott neki lilára, csak néha sárgára.
Nagy tempónál előjön, kanyarban, vagy full egyenesben?
Nem lehet, hogy te teljesen más TC beállításon mész, esetleg ki van kapcsolva? Mert teljesen kikapcsolt állapotban más a színe.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Kicsi játszós számítógép (G4600, 8GB, MSI P106-90 3GB GDDR5)
- TP-Link TL-WR941ND Ver. 5.1 Wireless N Router 300Mbps
- eladó Canon Rf 15-35 F2.8 L IS USM
- Delock 18136 / 5.25 Installation Frame for 1 x 3.5 / beépítő keret
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / 4lza garanciával.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest