Új hozzászólás Aktív témák
-
bence1885
tag
válasz szabadosjani #167 üzenetére
Nincs benne replay, de mókolással megoldható ha valaki vissza akarja nézni.
Nekem az a véleményem, hogy egyelőre csak az vegye meg aki nagyon kíváncsi rá szeretné nagyon kipróbálni. Ha valaki most belevág és éppen belefut, egy rakás bugba pl vagy ilyenek rögtön el is mehet a kedve az egésztől főleg, hogy ezt a fizikát szerintem akik pl én is az AC ACChez vannak szokva emészteni kell. Nagyon jó fizika van alatta viszont szerintem nagyon büntet ha valaki már csak egy rossz féktávot vesz.Már most is volt 4 HOTFIX, hozzá de várhatóan jövőhéten lesz egy nagyobb patch ami talán jó pár dolgot javít plusz remélem egy kis teljesítményt is. Megvárnám utána a vélemyényeket a játékról. Ha sikerül gatyába rázni beletenni pilóta cserét is, plusz ha megcsinálnák majd esetleg év végére jövő év elejére a 2024 szezont is, új pályákkal, Hypercarokkal, GT3 géposztállyal nagyon meg lesz az ellenfele a most népszeru ACC-nak.
-
Lac-coo
őstag
Ha a replay hjanya zart vissza egy szimulatortol, akkor hagyd a p..csaba..... Korai kiadás, sehogy se áll. Azért van ,hig ygamigasd a készítőnek a fejlesztésben. Ha ez nem izgat, van helyette másik.
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
JulesTS
őstag
Ha a LMS mint széria érdekel, akkor érdemes belevágni, de még nincs teljesen kész a program.
Ha más is érdekel, akkor nézz rá a Raceroomra, maga szimulátor meg pár tartalom ingyenes, az új gumifizikával elég jó lett, az FFB-je is jó. Vagy ott van az AC, amit akciósan pár euro és megszámlálhatatlan mennyiségű mod van hozzá... -
Lac-coo
őstag
válasz szabadosjani #763 üzenetére
Nagyobb fov , szélesebb latomezo, nagyobb sebessegerzet, de nehezebben felmerheto távolságok, mivel minden sokkal tavolibbnak látszik.
90 fok körüli látószög természetesebb, mindent jól fel lehet mérni de gyengébb sebessegerzet. 3 monitor segít a sebessegerzeten. Ízlés dolga hova állítod. A fov kalkulátort felejtsd el, faszsag.[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
RobbyJr
őstag
válasz szabadosjani #765 üzenetére
Tudod az üléspozíciót is állítani, így közelebb tudsz ülni a kormányhoz. Előbb a megfelelő FOV-ot állítsd be, aztán állítsd be az üléspozíciót.
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Lac-coo
őstag
válasz szabadosjani #767 üzenetére
az ülés állításhoz nem tudom be van-e állítva gyárilag valami bill.... Ha jól rémlik neked kell megállítanod !!!
I love latte-avokado !
-
tusi_
addikt
válasz szabadosjani #816 üzenetére
Kipatcheltek - megint - az ffb-t? Mert akkor raneznek megint...
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz szabadosjani #818 üzenetére
ACC nek van a legrosszabb FFB-je, amivel valaha is jatszottam, szoval ez nem jelent semmit.
Megjeleneskor olyan ffb je volt az lmu nak, amit en meg sosem ereztem. Sokak szerint a rf2 volt ilyesmi.
Aztan ide-oda valtoztattak rajta. Legutobb borzalmas volt megint, igy nem jatszottam vele azota.
Ma neztem, nem jott frissites azota, ugyhogy a "gagyi" van meg mindig.
Hetfon megnezem, köszönöm.eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz szabadosjani #838 üzenetére
Ez erdekes, pont most kaptam volna ra megint, szerintem jo iranyba ment el a fizika, megha koridoben lassabb is lett.
Viszont szerintem a grafika csunyabb lett, pontosabban az AA furcsa. Sokkal recesebb minden.eat, sleep, play, replay
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest