Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
-
-
törölt tag
válasz Mlnr To'm #12706 üzenetére
Mi van a láncod többi felén? Mert sztem egy 2-3 ezer forintos is megteszi 1-2 méteren.Lehetőleg 1.4 High speedet válassz,ha a tévédhez hasonló minőségű és pl 1.4a verziójú készülékkel rendelkezel.Ha nem akkor 1.3-as category2 is megteszi.
Többieknek,mint stafni,TA68,kátránykettő: látom elvagytok... 0 próbával és kb. ugyanannyi tapasztalattal a hátatok mögött itélkeztek olyanról amit még nem próbáltatok, láttatok és fogalmat se tudtok róla alkotni,csak túlozgattok.. és azt hiszitek hogy a legolcsóbb forráskészülékekkel és 32-40 átmérőjű tévétekkel látható különbségek vannak kábel és kábel közt,pláne 1-2 méteren? Ez nem analóg átvitel... és sztem azt sem tudjátok,miben jelenik meg a különbség.Pl.nem a szinekben vagy a kontrasztban,hanem pl a mozgásmegjelenitésben és a zajosság meglétében/hiányában.És a különbség megléte 3 méter hosszúságon és 2 méter átmérőn túl szignifikáns,alatta szinte mérhetetlen,és nehezen vagy avatatlan szemnek egyáltalán nem észlelhető. Csak pl. rossz kábel esetén jelentkezik akadozás vagy pixelesedés.
Tehát: próbára fel és ha nem láttok különbséget,a legolcsóbat kell venni! Lehetőleg azért ne tescógazdaságos 500 ft.ost.[ Szerkesztve ]
-
JOEPAPA
tag
válasz Mlnr To'm #11812 üzenetére
Ezt akartam mondani, ha ténylegesen 50ms azaz 0,05s alatti a késés, és két képkocka közt 50Hz en 0,2s idő telik el, azaz két képkocka közti idő negyedét késik, akkor nem hiszem, hogy zavarna. Az 500ms azaz fél másodperc késés az már zavarna.
Csöves audiophil 6P3S SE 2x4W 50e.
-
michael22
csendes tag
válasz Mlnr To'm #10908 üzenetére
Igen philips beltéri.
Félek, hogy a tv a rossz,de akkor számitügépre kötve is ugyanezt kellene csinálnia, de ott nincs ilyen.
És emiatt kérem a tanácsokat, mert ha a tv-, rossz akkor még holnapig kicserélik, uténa szervizes.michael22 felhasználónak 15 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
-
harry
veterán
válasz Mlnr To'm #10791 üzenetére
Én biztos nem, azért is kérdezem, hogy ha csak később vennék TV-t (úgy néz ki...), akkor később találok-e jó áron CCFL-est, vagy már csak LED-et vehetek. Mert ugye most is úgy vagyunk, hogy a 2010-es fénycsöves modelleket egyre nehezebb lesz felkutatni, és nem tudom, pl. jövő nyáron mi lesz a helyzet (avagy pl. most van-e olyan CCFL, amit akkor majd érdemes lesz keresni).
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
-
dyne
csendes tag
válasz Mlnr To'm #10432 üzenetére
igen gyors keresésnél látom fent a szinte a régi árak vannak de én láttam olcsón de lehet elfogyott ugyhogy ezért megkövetem magam de ha valaki tud szerezni ilyet jó áron az nem jár rosszul vele mint a csilli-villi d szériával keresni kell (én nem árulom a tvm mielött már ezzel is megvádolnátok)
Én az enyémel meg vagyok elégedve végülis ez lett volna a lényeg egész nap
ezért ajánlottam a ledet de ha valki tud mutatni lcdt ami kenterbe veri akkor oké és leborulok és hajtok hogy meg vegyem
[ Szerkesztve ]
Írj privátot ! Azt biztos észreveszem!
-
jooker82
nagyúr
válasz Mlnr To'm #10229 üzenetére
A kereskedők inkább az LG-re mondják,hogy jobb a képe...a fehér az fehér.....Kérdezz meg egy Média marktost....ők csak sok tv-t látnak...
Egyébként legfőképp beállitás kérdése...az enyémen is ezerféle beállitási mód van és szerintem még most sem találtam el az igazit....[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
-
BloodRay
veterán
válasz Mlnr To'm #9837 üzenetére
Nincs fókuszpont beállítási lehetőség sajnos. 1,5-2m-ről jó már elvileg.
Továbbra sem érted látom, hogy nincs aktívnál 2*1920*1080 felbontás, csak 1920*1080, mert a két szem nem egyszerre kapja a képet. Ami viszont ugyan annyi mint az egyszerre látott 2x1920*540."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz Mlnr To'm #9833 üzenetére
Aktív szemüveges megoldásnál nem 2*1920*1080-t fogsz kapni, hanem 1920*1080-t felváltva egyszer a bal, egyszer a jobb szemedre időben eltolva.
Zavaró volt számodra a felbontás csökkenés? Milyen messziről próbáltad?(#9831) Bigmasterl -> Frissíteni az usb keresztül tudod, hivatalos weboldalról letölthető frissítésekkel(ha vannak), vagy esetleg külföldi régiók hivatalos oldalán lehet próbálkozni, néha oda előbb kijönnek az újabb firmware-k. Csak utóbbi esetben vigyázz, hogy 100%-ig egyező legyen a másik régióban forgalmazott modell(típusszám nem garancia).
"A Tv menüben van frissítés panel viszont mivel analóg a kábel tv-m így nem aktív." -> Itt a firware frissítés menüpontra gondolsz a beállítások menüpontban, vagy a tv hangolás menüpontban lévőre? Utóbbi csak a digitális csatornák frissítését biztosítja.(#9832) diegho -> Talán a normálisabb minőségű ledek közül még a Philips 5605-ös a legolcsóbb. Ha nem zavar, hogy nincs optikai hangkimenete. Esetleg LG LE5300, vagy Samsung C6000 jobb választások még ha találsz jó áron.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
-
BBéci
legenda
válasz Mlnr To'm #9769 üzenetére
Az ikonra okézva nem a menübe jutsz?
Közben rájöttem, az a hangolás menü, ami nem szokott inaktív lenni. Azt nem feltételeztem, hogy külső forrásra van állítva TV helyett.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ORCA58
addikt
válasz Mlnr To'm #8607 üzenetére
Vásárlás előtt nézegettem a C750-est is (nem a 3D miatt). Mivel 200Hz-es, így állítólag csak samu panellel szállítják.
A külföldi fórumokat nézegetve hamar lemondtam a gondolatról isl. Többen írták, hogy néha ( van akinek naponta, van akinek havonta ) el el-megy a kép egy pillanatra. Csak a fekete képernyő látszik. Láttam róla videót is, de nem tudom a linket. A 200 Hz- feldolgozása a tesztek szerint túl gyakran akadozik és ekkor másodpercek kellenek neki, hogy magához térjen.
Ez épp elég ok volt arra, hogy ne foglalkozzak vele.[ Szerkesztve ]
-
CurrentValue
tag
válasz Mlnr To'm #4871 üzenetére
Érdekes amit irsz, én eléggé bele ástam magam, sikeresen moddoltam is a tv-m, de én nem tudok LD series fw cseréről, LD series előtt kellett, neked csak annyi lenne a dolgod hogyy infrán megcsinálod.
Semmiféle feltöltés nem történt szerintem . nyugodj meg hogy nem vágtad gajra és olvasd el jobban a howtot. 3.01.13 tudja a fullhd-t is 2terával tesztelve
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Metal topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- EA Sports WRC '23
- VPN topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget