Aktív témák
-
whited
addikt
Sziasztok
130k-ig szeretnék ismerősnek tv-t venni, viszont hitelre szeretne.
A tescoban nézett de őszintén szólva azért nah.....
Egyet kinéztem, ahol 0% a THM mert a tesco azért jött neki szóba mert ott is az.
őt néztem kiHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok
Olyat szeretnék kérdezni, hogy van arra esély, hogy max 60-65k-ért tudok venni új LCD tv-t esetleg akció keretén belül, és ha igen hol?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok
Ez a tv ár/érték arányban mennyire jó véleményetek szerint?
[link]Használt tv vásárlásánál mire érdemes figyelni, 32"-s tv.t szeretnék max, mert kicsi a szoba, főleg xbox 360-nal játszanék rajta, lehetőleg min 720p-be, meg kábeltv-t néznék, másra nem igen kellene
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz nightshadow #19554 üzenetére
olyan bolt ami megbízható, hol érdemes venni?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz nightshadow #19545 üzenetére
köszi, viszont a plazmát be kell járatni és egyéb dolgokat csinálni vele igaz, vagy ezek már csak régen voltak jellemzők?
-
whited
addikt
sziasztok
szeretnék venni LCD tévét, olyan 100k körül, főleg focit néznék rajta, filmeket nagyon nem mert arra ott a noti.
40"-nál nagyobbat nem igen szeretnékHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok erről vélemény ??[link]
-
whited
addikt
heló
erről szeretnék 1 vélemény: LG
amik alapján kellene tv:
42" körüli legyen, ár max 140k, használnám ps3-al isHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
erről vélemény?[link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok max 130-140 körül milyen tvt érdemes venni??
Amire kell:
- Playstation 3 al való játék
- műholdas tv nézés
- bd filmezés
Tudom kicsit off de akkor a plazma mar felejtos??
Pl ő milyennek számít???[link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok
120környékén milyen tv-t érdemes venni?
Főleg úpécé menne rajta meg ps3-al használnám, néha film isHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
Led tv-ről vélemény?
megéri a felárat az lcd-hez képest?
láttam 1 samu 37"-t 200k-ért vatta újat ma azért kérdezemHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Yamaha RX-V473 hálózat, airplay, 4k HDMI házimozi erősítő
- SAMSUNG (QE75QN85D) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- PHILIPS 55PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Samsung Harman Kardon HW-Q90R 7.1.4 csatornás Soundbar Valós Dolby Atmos hangprojektor
- LG 65B29LA 165CM 4K SMART PRÉMIUM LED TV ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest