Aktív témák
-
kerekfej
őstag
válasz oliver7777 #15336 üzenetére
Én azt az üzletet semmiképp se ajánlom, még ha olcsó akkor se. "MédiaMárk, mert hülye vagyok"
-
BBéci
legenda
válasz oliver7777 #14315 üzenetére
Nem!
Laptophoz kötve csak megjelenítőként, monitorként működik a tévé.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz oliver7777 #14306 üzenetére
Routerrel kösd össze, ne laptoppal!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
dh66e
veterán
válasz oliver7777 #14306 üzenetére
Samsung topicban szerintem hamarabb kapsz választ.
-
BBéci
legenda
válasz oliver7777 #14237 üzenetére
Úgy tűnik, de az biztos, hogy ritka vacak ötlet és kivitel az a lábazat.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
pivi.l
tag
válasz oliver7777 #13204 üzenetére
Az outletekben általában használt, garancia időn belül visszavitt tévéket árulnak.
(nem tetszett, nem működött, boltban megsérült, STB. )
A csak kereskedői garancia van rá. -
nightshadow
veterán
válasz oliver7777 #13204 üzenetére
Engem ami a legjobban zavar, hogy valamennyi tv-jük ki van állítva az üzletben és többé-kevésbbé be is vannak kapcsolva, tehát van bennük üzemóra.
Mennyire kockázatos lehet egy ilyen vétel?Akkor gyakorlatilag egy használt tévét veszel. Én a magam részéről biztos, hogy csak origináltat vennék.
-
nightshadow
veterán
válasz oliver7777 #12395 üzenetére
És ez melyik nálunk is forgalmazott tv-nek felel meg, vagy melyikhez áll közel?
A C678 az a nálunk is forgalmazott C650 tripla tuneres változata volt, tehát a DVB-C/T mellett benne volt a DVB-S2 vevő is. Hivatalosan nálunk csak a C650-et, és C630-at lehetett kapni. Ezek mind tavalyi típusok, gyakorlatilag már nem kaphatók. Az ideiek közül az UE-40D6xxx-at érdemes nézni, ezek tekinthetők a C650 utódjának, csak ezek már 3D-sek is egyben.
-
nightshadow
veterán
válasz oliver7777 #12387 üzenetére
Ausztriába szánt típus volt: [link]
-
Mlnr To'm
tag
válasz oliver7777 #12355 üzenetére
Matt kilyelzőn kevésbé élénkek a színek, viszont kevésbé tükröződik.
-
Mlnr To'm
tag
válasz oliver7777 #12348 üzenetére
Meg matt a kilyelző ha jól tudom.
-
vlevi
nagyúr
válasz oliver7777 #12073 üzenetére
"A C650 sorozat valódi 100 Hz-es volt?"
Igen, az.
"Én még a UE32D5000-et néztem, de akkor ez ezek szerint nem valódi 100Hz-es"
Sajnos nem
"Más márkából ajánlat esetleg?"
Itt rontotta el a Samu, azthiszem. A D6100-as sorozat lenne a tudását tekintve a C650 váltótípusa, de egyik drágító tényező a LED, a másik pedig az erőltetett 3D, ez a kettő szerintem 50-60 ezerrel drágítja a tévét, amit viszont kevesen tolerálnak, tehát kénytelen vagy más gyártót nézni.
Műszaki adatokat és az árat együtt tekintve talán az LG 42LK530 (kb 120-130 ezer) , vagy a LED-es LV4500-t (kb 150 ezer) lehet talán említeni. Nem 3D, de 100Hz-es tévék. Ezek hasonló árban vannak, mint a Samu LE40C650 tévék a legjobb árukon voltak.Szigorúan csak a műszaki paraméterek alapján mondom azt, hogy ezek a hasonlóak, a képminőségről túl sokat nem tudok nyilatkozni. Bár, az LV4500-ba nem tudtam nagyon belekötni, amikor a MediaMarktban nézegettem 10-15 percig. Azt viszont elfelejtettem megnézni, hogy fényes, vagy matt felületű panel van-e benne. Egy dolgot biztosan nem tud, mégpedig a DTS hang lejátszását mkv állományból -
krx21
nagyúr
válasz oliver7777 #11883 üzenetére
jÓ VÁLASZTÁS!
2011 egyik legbeváltabb lcd-je...
De nem biztos hogy kapsz még! Sőt szerintem nem kapsz már... -
tothl
addikt
válasz oliver7777 #2253 üzenetére
Én ott vettem a 656 -omat tavaly előtt karácsonykor.
-
nightshadow
veterán
-
jlaci63
tag
válasz oliver7777 #2240 üzenetére
Plusz a 630 tükröződésmentes a 650 meg tükröződő,
Ettől a bevonattól a 650-nek valamivel szebb a képmegjelenítése. -
jlaci63
tag
válasz oliver7777 #2142 üzenetére
B-2009-es széria
C-2010-es szériaC-nek klasszissal jobb a médialejátszója.
Először én is B620-t nézegettem. De inkább a fenti ok miatt rászántam magam a C630-ra. a 620 tudja a 100 Hz-t. A másik kettő is valszeg, de a kiválasztás során számomra felejtősek lettek, az okra már nem emlékszem.
-
ORCA58
addikt
válasz oliver7777 #2142 üzenetére
B 2009-es C 2010-es model. A C-be néhány szolgáltatást bele tettek ami még nem volt a B-ben.
Pl. Energiatakarékosság, médialejátszó bővítése, beállítás bővítése, földi-légi antenna együttes kezelése.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Battlefield 2042
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S85DAT) 165CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (QE75QN85D) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- PHILIPS 43PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- Beyerdynamic DT 1990 PRO MK2 új!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest