Aktív témák
-
BBéci
legenda
-
metron
tag
Szerintem van nemi olvasasi nehezseged. Mutass szemelyeskedest barhol az irasomban.
Azt is leirtam, hogy utolso pillanatig LCD-t akartam es nem 2db TVt neztem meg. Azt is leirtam nem gond, ha szubjektiv a velemenyed, de te altalanositottal es ugy adtal tanacsot. Erre irtam a tenyeket ccfl-led temaban. Versus "LED a jo mert nekem B7000van".[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Rengeteg ismerősöm és én is egyensúlyzavarral, rosszulléttel küzdök az IMAX-ban, míg itthon, az aktív szemüveges 3D-től semmi bajom.
(#10445) metron
A tavalyiaktól nem voltam elájulva, a C9000 is olyan felhős, bevilágítós, hogy az ára egyharmadát éri, azt is a kivitele miatt.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
2 évvel ezelőtt, két hónapig volt nálam egy 46 colos B7000, nagyon szerettem, tényleg kiemelkedett az akkori választékból és a felhősödés/bevilágítás sem volt rajta zavaró.
Viszont amiket írtál, azokba igencsak bele lehet kötni, igazuk van a többieknek.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
metron
tag
Az, hogy szubjektive leirod, hogy neked ez tetszik az egy dolog! De te kovetkezetesen irtal olyan dolgokat, ami objektive nem igaz a ccfl-led temaban, erre valaszoltam. Az, hogy neked tetszik egy szamodra led-hatasnak definialt vmi, az megint okes. Azert vetted mert ez tetszett. De a jo - nem jo kerdes azert kicsit tulmutat a szubjektivitason, ami viszont muszerrel (es utana szemmel is ) merheto.
Ettol fuggetlenul a B sorozat 2 eves model, senki nem fogja szerintem megvenni 2011-ben. Emelett minden csak nem jo ar-ertek aranyos jelenleg.Nem mellesleg a Samuknal jellemzo a panel lotto. B sorozatnal is. Adott tipuson belul Samu es kinai panelekkel is erkezhet a TVd, amit csak kibontas utan tudsz megnezni. (cimke oldalt) Es pont feketeben tud lenni elteres. Tehat az osszehasonlitas Samuknal megintcsak nem relevans szimplan a ccfl-led alapjan. Mert a native kontraszt arany jobban fugg attol, hogy epp Samsung SPVA panellel vagy kinai MVA panellel jott a TV-d. A mert adatok alapjan a kontrasztarany duplaja az SPVA panel eseten. Itt egy MERT(!) teszt es ha visszaolvasol megnezheted, hogy ez azert latszik is szemmel.
[link]MAsik link a te TVd paneljerol (is). [link]
A te TV-d anno csak Samsung PVA paneles volt 40"-ban. Amivel meg osszehasonlitottad anno azt meg senki nem tudja ha te nem nezted meg az oldalan.
Ez a panel switching, panel lotto meg letezo tortenet sok TV markanal. Emellet az is meghatarozo, hogy milyen a panel IPS (LGk), PVA-MVA (Samsung-Sony) stb. Az, hogy emellett ccfl v. led mar csak 1 kis szeletke a tortenetben.
Minden technologiabol van jo es rossz, atfedesekkel.[ Szerkesztve ]
-
metron
tag
A szemed es az agyad (kognitiv disszonancia vasarlas utan) szubjektiv, a muszer meg nem! Itt kezdodik..
Te kijelentetted, hogy a LED=jobb (olvass vissza), a fekete a LED ota fekete, a felhosodes biztos gyari hiba, jobbak a szinek elesebbek a vonalak, etc.. MIkozben egy B7000-es TV-d van, aminel a fekete szintet pont nem a LED hattervilagitas bevezetesevel, hanem az SPVA panel fejlesztesevel javitottak. Idezet egy tesztbol:
"The good reproduction of black is not directly associated with the LED technology but is a improvement of the S-PVA LCD-panel in the B7000. "
Emellett az, hogy neked mi tetszik az egy dolog, de te tanacsoltad, hogy a LED jobb. MIkozben ilyet kijelenteni nem lehet. Mert a LED-tol nem lesznek "elesebbek a vonalak", a fekete se lesz jobb csak esetleg nemi mokolassal local dimminges hatso megvilagitasnal (de az nem a te TVd). A szinek se lesznek egyertelmuen jobbak a ccfl-nel es a mai edge led-es tv-k kozul nagyon sok bizony felhosodik! Nem is kicsit. Emellett az, hogy jobb egy TV, felveti a kerdest, hogy mire? SD tartalom, HD tartalom, jatek, filmnezes? Nagyon nem mindegy, megha mostanaban kiszporuloban van a ccfl-es technologia. (olcsobb a LED-est gyartani es dragabban lehet adni a marketing miatt!)
Ebben semmi vadaskodas nem volt.. -
metron
tag
"Ezzel azt akartam mondani hogy nem led fan vagyok hanem a puszta tények érdekelenek és ha a ledesnek szebb képe van akkor az a jobb ."
Ha puszta tenyek erdekelnek, akkor nezegess muszeres teszteket! Ilyet kijelenteni, hogy a LED=jobb az nagyjabol trollkodas.
Eloszor is mi neked a jobb? Szinhuseg, kontraszt, homogenitas, mozgokepmegjelenites? Mire jobb SD-re, HD-re, PCs jatekra? etc.. Ahany fele tipusu LCD panel, gyarto es elektronika, feature van a piacon, a "minoseget" nem az fogja egyertelmuen eldonteni, hogy milyen a hattervilagitas! Hanem osszessegeben sok minden. A szomoru igazsag, meg az, hogy minden technologiaval gyartanak a nagyon sz@rtol a nagyon joig barmit, jo nagy atfedessel. Ha te elhitted ezt a marketing maszlagot, hogy LED=jobb, minden mas rosszabb, az a te dolgod. De inkabb ne ajanlgasd itt."Igen szebbek a színek élesebbek a vonalak a ledes tvn.."
Na meg ilyen hulyeseget is reg hallottam, hogy a hattervilagitas "elesiti" a vonalakat A szebb szinekrol meg annyit, hogy nezz meg nehany LED-es tv szinhuseget. Muszeres meresek. Meg fogsz lepodni! Altalanosagban blodseg ilyet kijelenteni.[ Szerkesztve ]
-
-
Pantok
aktív tag
"ccflnél sokkal szebb a kélpe"
Ez mégis miben nyilvánul meg nálad?
Teljesen különböző termékek képét hasonlítod össze és betudod a led-es háttérvilágításnak?
Mintha attól szebbek lennének a színek és élesebbek a vonalak?
Remélem valaki egyszer eljátsza veled azt a tipikus "Ittvan két tv, egyik ledes másik nem, melyik melyik" játékot, persze két ccfl világításúval, biztosan elbuknál rajta ahogy mindenki más is. -
hamham
tag
Elég drága a samsungból a ledes. Ha azt mondod jobb a ledes akkor marad ez azLG 22LE3300 vagy most találtam ezt az Orion PIF22-DLEDelég jó árban van. Ha van 50 körül jobb ledes várom az ajánlatokat
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ezentúl AI vizsgálja szervizeléskor az autót
- Külpolitika
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- EAFC 25
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Eladó Bose Quietcomfort Ultra Headphones aktív zajszűrős fejhallgató
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- PHILIPS 43PUS8848/12 Ambilight 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- Samsung Harman Kardon HW-Q90R 7.1.4 csatornás Soundbar Valós Dolby Atmos hangprojektor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest