Aktív témák
-
Samsung SPS
tag
válasz mert_csokis #25622 üzenetére
Helló, a TV felismeri a legismertebb audió és videó formátumokat, ha pendrive van rá csatlakoztatva. A felhasz. kézikönyvben a Speciális beállítás menüben megtalálod a táblázatot, hogy milyen formátumokat ismer a TV. Ha nem sikerül, hívd az ügyfélszolgálatot és ők segítenek.
-
troland26
őstag
válasz mert_csokis #25612 üzenetére
Milyen tv-n akarod használni ? Nekem van egy LG 32LV3400 és pendrive-ról nézem a filmeket rajta . Semmi problémám szinte mindent lejátszik mkv nem gond .., de pl a dts hangformátumot nem kezeli a tv ettől eltekintve frankón működik a dolog .
-
Mlnr To'm
tag
válasz mert_csokis #14792 üzenetére
Előttem van egy nagyobb íróasztalon. Meg kell ugyan szokni, de nem kell nagyon forgatnom a fejem. Olvasni híreket szoktam csak, semmi problémát nem okoz. De egy könyvet nem kezdenék el rajta, bár egy kisebb monitoron se.
Szimpla böngészéshez jó.[ Szerkesztve ]
-
Mlnr To'm
tag
válasz mert_csokis #14790 üzenetére
Nem meredekebb mint egy 46"-oson amit én használok. Szerintem tök jó.
-
15115
tag
válasz mert_csokis #14756 üzenetére
Egyszerűen ki lehet próbálni, hogy jó e!
Kötsd össze úgy, hogy fix tudod tv-n hol van. Majd ez után bekapcs tv, csatorna a gépre, majd bekapcs számítógép (vagy újraindíítás) és ha nem látob se a bios információt se a rendszer töltődését, akkor valami elromlott, és nem pedig beállítás.
Ha elromlott akkor lehet (általános esetben) videókártya, tv vagy valamelyiken a csatlakozó mondta be az unalmast.
Ha viszont látod tv-n a boot screen-t (betöltő képernyő, sokak által tudott xp idnulási animációja), akkor csak a videókártya beállításában van a hiba. Az gyorsan és könnyen orvosolható.
-
15115
tag
válasz mert_csokis #14726 üzenetére
A bios végigmegy utánna semmi vagy egyáltalán semmi?
7/xp?
A gép látja a tv-t?Kezdjük inkább az elején.
A kimenetet átállítottad tv-re win alatt (lehet több verzió is, extended, dual...)?
Hangot ad, tehát észleli. Ha eddig volt, akkor valamit telepíthettél és az óta nincs, valószínű videókártya driver.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ezentúl AI vizsgálja szervizeléskor az autót
- Külpolitika
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- EAFC 25
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest