Aktív témák
-
nightshadow
veterán
válasz ginola #25864 üzenetére
megvan a manulja: [link] 46-dik oldal:
USB playback is supported for the following photo
file formats:
- JPEG (JPEG format files with the extension
“.jpg” and conforming to DCF 2.0 or Exif 2.21)
- RAW (ARW/ARW 2.0 format files with the
extension “.arw”. For preview only.)• USB playback is supported for the following
music file format:
- MP3 (files with the extension “.mp3” that have
not been copyrighted)• USB playback is supported for the following video
file format:
- MPEG1 (files with the extension “.mpg”)Jól emlékeztem, ehhez még mindenképpen kell külső mediaplayer.
[ Szerkesztve ]
-
-
junior11
veterán
válasz ginola #25808 üzenetére
Semmi baj, velem is megesik Amúgy volt lehetőséged otthoni körülmények között is megtekinteni, összehasonlítani a W805-öst a HX850-nel vagy az NX710-zel? Nappal nem kellene lenni különbségnek, este jöhet elő az IPS gyengéje (kontraszt & feketeszint).
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
BBéci
legenda
válasz ginola #22565 üzenetére
Többfélét, például ilyet. Talán nem vagyok amatőr, de még nem merném egyedül végigcsinálni a teljes műveletet. Figyelek, tanulok.
Ezt érdemes elolvasni![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
2ning
tag
válasz ginola #21491 üzenetére
Ezért kell egy ügyes kispárna a fejed mögé. És már aludhatsz is. 15 éve van a tv a szekrényen a kép felső oldala 103 cm-re van, de mi sosem éreztük magasnak meg a nyakunk sem. Moziban sem jön össze, nem ülhet mindenki egy sorba. Nem mértem meg de 10-20 cm ide-oda tök mindegy, az a fejednek (szemednek) 2-3° eltérés. Elenyésző.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz ginola #21491 üzenetére
Mármint úgy szemmagasság, ahogy a tvt nézünk? Tehát, ha pl fekve, akkor olyan magasan legyen, mint a kanapé...? Mondjuk van egy kb 50cmes TV állvány, amire lehetne rakni, csak félek, hogy akkor a 2 éves gyermekem piszkálgatná...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Watt25
veterán
válasz ginola #18391 üzenetére
Én 100cm széles helyre 37-es (896mm széles) TV-t vettem és így is furán mutat egy picit...
Szerintem nagyon nem jó ötlet olyan kicsi helyre akkora TV-t venni, főleg mert a kép széle a minimális méretű keret miatt még közelebb kerül a polchoz. (Ha egy picit betolja a polcba a TV-t, már csak szemből nézheti, mert rögtön belelóg a képbe a polc.)
A leírás szerint is van minimális távolság, amit meg kell hagyni, bár a felső táv a fontosabb a szellőzés miatt. (De tutit, hogy nem 1-1mm-t ajánlanak oldaltávolságnak sem... A doksiban ezt egyébként megtalálod, amit le tudsz tölteni.)[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
blakey
titán
-
-
blakey
titán
válasz ginola #18121 üzenetére
Úgy érted, hogy a fő jelet 2 irányba osztod? Inkább közvetlenül a készülék elé tenném, ebben az esetben 2 kéne, egy a tv-hez a másik pedig az erősítőhőz.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
BBéci
legenda
válasz ginola #16149 üzenetére
Érdekes, az én QED Profile kábelemen átmegy a 1080p 3D jel.
(#16151) benvolio
Elképzelhető, hogy nincs köztük különbség.
De az is lehet, hogy a rendszered nem tudja megmutatni, és/vagy nem tudod, mik azok az apróságok, amiken legjobban észrevehető.
Jó minőségű Blu-ray-lejátszóval, eredeti lemezzel kell végezni az összehasonlítást, a lehető legnagyobb és legjobb minőségű tévén (55-60 colos Samsung D8000, Panasonic VT30), vagy vásznon.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Pendragon911
aktív tag
válasz ginola #16149 üzenetére
Ha lesz annyi pénzem kábelre, akkor majd beszerzek egy komolyabbat Most az volt a cél, hogy a legolcsóbban megússzam, na jó, TESCO színes minőségre nem adtam le, de 1500 Ft-nál többet sem fizettem érte, viszont ennyiért elég furcsa, hogy lehet hajlítani a csatlakozó végeket és még ráadásul aranyszínű is, akkor itt lehet mégis van valami csalafintaság Most állítgattam néhány dolgot és tűrhetőbb lett, annyira nem tűnik szellemképesnek, bár ez leginkább este, sötét szobában fog kiderülni, remélem jó lesz
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz ginola #15110 üzenetére
Az átmérővel abszolút nincs gond, a 3,5 m-es távolság így belegondolva mégsem igaz, max. 3 m. Inkább a magasság beállítása a lényeges. A fentebb leírt okok miatt gondoltam, hogy szemmagasságnál feljebb rakom. A falikonzol egyébként dönthető, vagy az se segít a dolgon?
<< Heimdal >>
-
AtaWrc
aktív tag
válasz ginola #14471 üzenetére
Tulajdonképpen te is azt írod amit én mondtam: jelen pillanatban az lg-ben van a legtöbb tűz.
Majd lesz, fejleszt, stb, de semmi kézzel fogható újítás nincs, a sony. részéről.
A samu meg szerintem szétforgácsolta magát, túl sok mindent akar, és nem marad energiája.De nehogy azt hidd hogy lg fan vagyok, ha nem 3d tévébe gondolkozol én a jó öreg panasonic g30-asát javasolnám megvételre, de ez itt tabu.
Nekem csak samu tévéim, monitoraim voltak eddig, úgyhogy nem haza beszélek.
Természetesen minden gyártónak van jó, és rossz sorozata, senki nem állította az ellenkezőjét.
Csak nem mindegy hogy mennyiért, és milyen minőségben.
Nekem a sony régen A MINŐSÉGET jelentette, de már a megfizethető /nekem/ tévéi tucat termékek lettek.
Ez viszont csak egy saját, egyéni vélemény, amit nem kötelező elfogadni, ha valaki másképp gondolja. -
törölt tag
-
őstag
válasz ginola #14084 üzenetére
Nézd meg ezeket. Az 50p-s az panasonic videokamera, a másik is, de azt nem ismerem milyen.
Taximaxi: Nem is tudtam, ha elmegyek a moziba, akkor felvesznek. Méghozzá 50p-ben. Legközelebb szebben eszem a kukoricát.
A fentieken túl nem értem mit írsz, a 10p-t meg hagyjuk inkább...
-
BBéci
legenda
válasz ginola #13578 üzenetére
Több mint fura! Mivel nem csak LCD tévéket teszteltek, a plazmás topikban is szó volt arról az oldalról. Néhányan arra a megállapításra jutottunk, hogy erős fenntartásokkal kell kezelni a leírtakat.
A D8000 háttérvilágítását 8-12 közöttire állítottam, 20-ason kiégetné a retinámat, nézhetetlenül vakítana. A Hdtvtest a Trustedreview és a FlatpanelsHD beállításai is engem igazolnak.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
junior11
veterán
válasz ginola #12885 üzenetére
199990Ft. Felhősödést eddig nem nagyon láttam, max. minimálisan, de majd este megnézem, de szerintem tűrhető lesz. Amúgy én is összehasonlítottam az EX720-szal, s ennek nekem egy picit jobb volt a kép, szebbek a színek. Te is megvagy eddig elégedve?
-
norcsika79
csendes tag
-
junior11
veterán
válasz ginola #12779 üzenetére
Elméletileg az X-reality új képjavító processzor szebb, minőségibb képet biztosít SD anyagok esetében mint a BE3 (de hogy milyen mértékben látható a különbség, azt nem tudom, s otthon úgyis csak egy tévét néz az ember, nem hasonlítgat). A tesztek alapján viszont tényleg jól működik az X-reality.
-
őstag
válasz ginola #12637 üzenetére
Azért kíváncsi lennék, hogy a: 0110011100001011011101011100000 jelet milyen különbséggel viszi az arany a rézhez és az ezüsthöz képest. A réz esetleg téveszt 0-át 1-re, vagy az arany szebb 0-át és 1-et visz át?
Béla29: Ha 42-esben gondolkozol 2 méterről akkor fullHD legyen. Azt írják az okosok, hogy kb. 2,5 méter felett nem tudod megkülönböztetni nagyon a 720p és 1080p közötti különbséget. Persze ez a használó szemén is múlik, de olyan rettentő árkülönbség nincs a kettő között, hogy később ne sajnáld esetleg...
Egyébként csak 2 napot kellett volna elolvasnod visszafelé. Nightshadow kolléga igen rendesen leírta azon típusokat a 12590-es hozzászólásában, amik erre a célra jók. Most ezért direkt nem linket tettem....
-
Ragnar95
félisten
válasz ginola #12634 üzenetére
Az a probléma, h ez nem kivitelezhető... Szerintem elég jó ez a 3D- a 2D-nél mindenképpen jó ha jó TV-n jó filmet nézel....Van akinek nemjön be, de ez a jövő, sőt egyre inkább a jelen is
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz ginola #12608 üzenetére
Sonyban árulnak 6000-ért direkt 3D-hez valót, szerintem olyat vegyél, mert az tényleg jó, én is azt használom De próbáltam 3ezres hama-val is, azzal is tökéletes volt
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
junior11
veterán
válasz ginola #12559 üzenetére
Válaszoltak hogy még van nekik, 199.990-ért, szerintem jó választás, nekem nagyon tetszik, szép tévé, ha sikerül a héten elmegyek először megnézni élőben, s ha tetszik, akkor hozom is Bevallom, amitől rettegek a clouding, bízom benne, hogy szerencsém lesz...
Nekem is a távolság olyan 2.5-2.7m (max.). Ja, s írták, hogy normális, hagyományos talp is van hozzá (tartozék)
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
válasz ginola #12469 üzenetére
[link] - a Sony.hu szerint a "normális" talp tartozék a tévéhez (NX710), vagyis a csomagolásban kellene lennie, a monolithic állvány pedig hozzávásárolható. A családnak pedig a hagyományos kell...
Meglátjuk, holnap mit írnak vissza az áruházból...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bitcoin topic
- BestBuy topik
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
- Beyerdynamic DT 1990 PRO MK2 új!
- MINŐSÉGI RETRO !Lejátszók! /Philips/Pioneer/Akai/Panasonic/
- PHILIPS 55PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest