Aktív témák
-
2ning
tag
válasz nightshadow #23945 üzenetére
Na, akinek a legnagyobb TV kellett ami befér a szekrénysorba és nincsenek nagy igényei, akkor ez pont oda való! 90 cm-en belül van!
-
2ning
tag
-
2ning
tag
válasz nightshadow #22087 üzenetére
Huh! Köszönöm. Próbáltam keresni ilyesmit, de nem találtam. Szép lista! Te szedted össze?
-
2ning
tag
válasz nightshadow #22085 üzenetére
Hol is van ez az input lag lista?
-
2ning
tag
válasz torma1981 #22079 üzenetére
Pedig már azt hittem ő lesz az : [Inputlag EH 6030]
[Input lag video EH 6030] (A videók 120fps-el készültek.)[ Szerkesztve ]
-
2ning
tag
válasz ginola #21491 üzenetére
Ezért kell egy ügyes kispárna a fejed mögé. És már aludhatsz is. 15 éve van a tv a szekrényen a kép felső oldala 103 cm-re van, de mi sosem éreztük magasnak meg a nyakunk sem. Moziban sem jön össze, nem ülhet mindenki egy sorba. Nem mértem meg de 10-20 cm ide-oda tök mindegy, az a fejednek (szemednek) 2-3° eltérés. Elenyésző.
-
2ning
tag
Sokan nem értik meg a többséget, mert más körülmények között élnek. Ahogy előttem is írták a többség 45-55 négyzetméteren él, de nem KETTEN ! Vagyis 2 felnőtt, 1-3 gyerek. Tehát hálónappalidolgozószoba egyben. Egy szobában ágy, tv, pc, könyvespolc,szobabicikli stb stb. Igen, ágyból nézek tévét, tv a szekrénysorban "mert a ruháknak is el kell férni" Padlás, pince ugye nincs. Ebből az okból kifolyólag max 47" ami befér egy 90cm-es széles elemekből álló olcsó szekrénysorba.
Feng sui XDDD. Ha beírom a keresőbe: feng sui szoba, akkora szobáról jönnek képek mint a lakásunk 70% vagy feletti, kivétel ha csak hálószoba.
Na, ezért választ az emberek többsége 32-40"-ig. És kényszerűségből szarik a nézési távolságokra. -
2ning
tag
Mit tudtok arról most hogy eladta a samsung az LCD üzletágat, mert az OLED-re koncentrál, hogy mi lesz a magyar munkahelyekkel? 670 millió dollár veszteség az nem semmi. Vagy csak a nagyfőnök változik, és minden marad a régiben?
[ Szerkesztve ]
-
2ning
tag
Ez fincsi lesz.
[Viera Connect ]
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest