Aktív témák
-
richies
senior tag
sziasztok, ez megeri az arat?
boltbn azt mondtak ez jobb mint a pana 42-ese ,mert abban is LG panel van....http://www.currys.co.uk/gbuk/lg-42ls575t-full-hd-42-led-tv-13374240-pdt.html
koszi, udv
Rozsomak of Power
-
muci07
tag
Hát megint itt vagyok, nem vettem meg a SHARP tv-t, mert szereztem még egy kis pezettát...
Maximum 75K-ból kéne a lehető legjobb TV... remélem ennyiből már lehet jót találni. -
-=RelakS=-
veterán
válasz maxika2004 #20593 üzenetére
TX-L42ET5E
erről írtál lejjebb, nem?Amúgy jobban megnézve érdekes dologra lettem figyelmes: ha van egy függőleges piros vagy kék csíkom, és pixelenként jobbra mozgatom, akkor olyan, mintha vízszintesen a felbontás csak a fele lenne. De csak a kék és a piros esetén, a zöld rendben van, ha a fehéret nézem, az is.
Tisztára olyan, mint a régi tévéknél a világosság + a színsegédvivő pontokItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
maxika2004
őstag
válasz -=RelakS=- #20587 üzenetére
Ez melyik tipus is volt ?
-
-=RelakS=-
veterán
az, hogy a tv adásban olyan ... istenem, semmi sem tűéles sem a tv adásban, sem a mediabox jelében.
Viszont jelenleg számítógép monitornak is használom, ott pedig zavar.
Azt most ne nézzük, hogy kb 60 centiről bámulok egy 42"-os dögöt
Ilyen felállásban a 4K már istenkirály lenne, a 8K meg ... mi a ráknak?Amúgy nyitottam Pana topikot, bár nem túl értelmes kezdő megnyilvánulással
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
BBéci
legenda
válasz -=RelakS=- #20589 üzenetére
Ha nem hibás a készülék, akkor nem szabad olyan jelenségnek mutatkoznia.
A lejátszó hibája is lehet, de ha tévéadásnál is előjön, akkor az kizárva.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-=RelakS=-
veterán
és az megoldaná, hogy pl a piros a rendeltetésszerű helyétől ne kb 1-2 pixeltől balra legyen?
A tesztábráimon meg a piros is meg a kék is egy ... folt O_o
Érdeklődés esetén csinálhatok képeket, addig képzeljetek el egy régi sokszor másolt VHS filmet, na kb olyan az érzésAmúgy nem kéne egy panás topik is? Van már annyi típusnak sajátja
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz -=RelakS=- #20587 üzenetére
Kalibráltatni kellene, akkor helyükre kerülnének a színek.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz #34784256 #20575 üzenetére
Erre már gondoltam, de akkor meg dülöngél rajta szőnyeg
junior11 :
Nekem sajna nem jött be
Nagyon nem szereti a tisztán piros és kék színeket. Ma a F1 közvetítésen pl a KERS visszajelző egy piros folton sárga színű villám alakú folt volt a végeredmény.
Pedig a panel egész jó benne, a szolgáltatásai is tetszenek, de a szoftverrel elgányoltak valamit.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz nyurga82 #20584 üzenetére
Szerintem képminőségben is van köztük különbség. A 660 már elfogadható, a 620 nem éri el az ingerküszöbömet. Ez természetesen szubjektív vélemény.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
szeretnék venni egy új TV-t elsődleges szempont az ár, minél olcsóbb annál jobb
Nagy igényeim nincsenek, HD-Ready is elég, DVB-T gondolom már mindegyikben van, viszont ami kellene mindenképpen: YouTube.
Tud esetleg valaki ilyet? Lehetőleg 80-100e körül?MZ/X
-
nyurga82
tag
Most tényleg ez a különbség a 3 Smart TV között??
LG 42LM620S 163e
LG 42LM640S 213e ebben már benne van a wifi (+50 ezerért )
LG 42LM660S 213e ebben wifi van és plusz egy távirányító.Akkor ki veszi meg a 640-est? vagy 620 vagy 660 nem?
-
korikmate
tag
válasz Firstaye #20572 üzenetére
Szia!
Ebben az árkategóriában a Samsungok közül: UE32EH5000
-
junior11
veterán
válasz maxika2004 #20577 üzenetére
Attól hogy a csapból is lg folyik, nem jelenti azt, hogy jobb is. Szerintem a Panasonic is jó választás. [link]
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
313313
addikt
Tudnátok ajánlani valami 55-66 cm közötti lcd tv-t. Hálóba lenne másodlagos tv, inkább olcsó legyen, mint drága. Ezekre a kütyükre a gyártók átlag mennyi garanciát vállaknak?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
törölt tag
válasz -=RelakS=- #20574 üzenetére
vedd ki belőle a hungarocell-t, hajtogasd össze és dugd be a szőnyeg alá
-
-=RelakS=-
veterán
Ti mit szoktatok csinálni a dobozzal? Nagyon nagy, még ha lapos is, ezért elég sok helyet foglal, viszont egy költözésnél/eladásnál hasznos lehet
-
Firstaye
tag
Üdv
Milyen LCD TV-t ajánlatok, ami 66-82 cm környékén van, megbízható és árban 70e környékén. Csak hagyományos célokra lenne használva, tehát nem xbox-ozni rajta és társai.
-
alázógyík
addikt
válasz maxika2004 #20569 üzenetére
Én néztem mind a kettőt, szerintem szép a képük.
Én a Panákat jobban szeretem, de lehet hogy a 620S egy árnyalattal jobban tetszett. -
izmos
csendes tag
Sziasztok!
150-200 körül szeretnék venni tvt, 42 col körülit.
Tetszenek a SMART lehetőségei, de nyilván inkább filmet akarok rajta nézni, nem böngészni
Tudtok benne segíteni?Ui.: Van egy 42lg2000 tv-m és most halt meg, ki-be kapcsol...pedig nem egy öreg darab...
[ Szerkesztve ]
-
maxika2004
őstag
Szerinetek melyiket érdemesebb megvennem ,
miben jobb az egyik a másiknál ?LG 37LM620S vagy Pana TX-L37ET5
-
ludla
őstag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék milyen LED TV/Monitort érdemes most venni 22" ig?
MindigTVextra lene használva róla és 1PC.https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
StLui
veterán
válasz maxika2004 #20560 üzenetére
meg az összes többi tévé, stb..
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz maxika2004 #20554 üzenetére
mennyien cserélnének veled, hogy belőled az élet ilyen jelentéktelen dolga ilyen indulatot képes kiváltani
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz Jégtörő #20555 üzenetére
Nálunk meg sem tudom mondani hány éves már a samsung plano tv, 15 biztos, 830 ssd az egyik legjobb ár-érték arányú az ssd fórum szerint mióta az ocz kezd gyanús lenni !!állítólag!! (ez még vitatott) hdd-k szintén a legajánlottabb kategória volt, nem tudom miket olvasol nézel
-
Sanyo77
tag
Most néztem a LED TV felhozatalt.
Nekem a Samu (6030) képe jobban tetszett mint az LG hasonló áras készüléke.
A "vaktesztben" a Samu 7000 képe jobb volt mint a 8000-é.Szóval ez igen szubjektív, de én személy szerint nem értem a Samu utálatot, annyira nem rossz az.
-
maxika2004
őstag
" szélvédettnek szélvédett, de megmarad a büdös is ! " mondotta erre HOFI !!!!
Azért mert elárasztják a sok szutyok samuval az országot,
meg ajnározzák, persze hogy többet adnak el belőle....
De attól engem kiráz a hideg a samsungtól....
és nam csak ugy ... estig tudnám mesélni ! de nem akarom jobban felhúzni magam.... -
JoeYi
őstag
válasz Jégtörő #20547 üzenetére
tényleg nem vitából, csupán eszme futtatásként szólok hozzá újra:
cégben több samsung monitor van (2443BW), több mint 4 éve, napi 8-10 órás strapát bírják. Samsung merevlemezzel se volt még gondom, jelenleg samsung telefonom van már 1 éve, szüleimnél van egy samsung CRT ami több mint 8 éves, Samsung SSD-t használok 2 éve, szóval csak mert a Samsung az egyik legnagyobb kijelző gyártó nem hiszem hogy le kéne írni. Persze az LCD tévék élettartamához nem tudok hozzászólni, de biztos vagyok benne hogy azért is kerül több samsung TV szervizbe, mert egyszerűen többet adnak el belőle, mint a többiből.
Itt egy cikk, az oldal alján egy táblázat. 2012-ben olyan értékben adott el a Samu a TV-t, mint az LG és a Sony együtt
[ Szerkesztve ]
-
Cha-b
senior tag
válasz nightshadow #20551 üzenetére
Nekem a régi samsung lcdm anyum használja, mert plazmára váltottam. Milano sorozat vagy mi volt M51B vagy vmi ilyesmi , az is biztos már vagy 7-8 éves és semmi baja.
CSAKAKISPEST!!!!
-
nightshadow
veterán
válasz Jégtörő #20550 üzenetére
Van olyan gyártó aminek van jó típusa én nem soroltam fel/nehogy a Samsungot mond/ nincs minden szóba jövő gyártót felsoroltam.
Most azért mert neked a Samsung nem szimpatikus, az még nem azt jelenti, hogy szar lenne. Unokatesóméknak még egy régi számozású 40"-es Samsung LCD-je van (R7x), 6 éves, s nincsen semmi baja.
[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
válasz nightshadow #20548 üzenetére
Igazad van, de én egyik Samsungot sem venném meg, 37" méretben pedig végképp.
De ha a többi márkán belül vannak jó típusok, most ezeket azért írtam, hogy ilyen orion, technika, stb-ket ne is nézzen ha látod akkor, az összes vacakon kívül minden márkát oda írtam, hogy nyugodtan nézegetheti őket találni fog magának jót, de ne a vackok között keressen, mert ott nem fog. Van olyan gyártó aminek van jó típusa én nem soroltam fel/nehogy a Samsungot mond/ nincs minden szóba jövő gyártót felsoroltam. -
Jégtörő
aktív tag
válasz SirKero #20535 üzenetére
Elmondom a véleményemet, nem egy új tv, mai világba nem hosszú távra gyártanak, ergo minden előjel nélkül egyszer csak megadhatja magát, sajnos sokszor előfordul.
Újra, lenne garancia, pár évig biztos jó lenne vagy ingyen javítanák/cserélnék.
Az újakban van dvb-t és dvb-c tuner, némelyikben dvb-s is, ezáltal nem kell set top box, és itt nagy különbség lesz a képben, nem túl jók ezek a set top boxok, a tv-k tunere sokkal jobb, szebb képet és hangot ad.
Fogyasztás is kevesebb lenne, tv-nek is meg nem kéne set top box.
Mivel meg vagy elégedve az LG-vel írok pár típust
LS570S
42LM615S
42LM620S
Mivel a digi tv-n bővül a hd csatornák száma el lehet gondolkozni a 42" méreten is nem sokkal drágább.
Smart tv-be is nagyon beleszerettem, akárki akármit mond a passzív 3d is nagyon jó az LG-nek, hiába feleződik a pixelszám, nem fáraszt, nem fáj tőle a fejed és a szemed, könnyű szemüveg.
Én lecserélném. -
nightshadow
veterán
válasz Jégtörő #20547 üzenetére
Mondok pár márkát amiket nyugodtan megnézhetsz
Sony
Sharp
LGMár az első mondatoddal vitatkoznék. Szerintem már ez a márkában való gondolkodás önmagában egy hülyeség. Minden márkának vannak jól és kevésbé jól sikerült tévéi. Konkrét típusokban érdemes gondolkodni. Mint ahogy az előbb is írtam, a HX750 egy nagyon jó tévé, de ha csak 200k a keret, akkor szerintem jobb az ES6100 a Sony EX650-nél.
[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
Mondok pár márkát amiket nyugodtan megnézhetsz
Sony
Sharp
LG
néha még a Philips i tud alakítani, ezt egy boltban dolgozó embertől halottam, meg egy tv szerelőtől is, ezekkel a márkákkal nincs gond, Samsungban mindig tönkremegy valami.
igaz a philips általában csak összerak, de amikor egy LG vagy Sharp panelt rak bele az nem gond, csak a hitachi féle megoldásait kell kerülni.
Sőt mostmár egyre inkább jön fel a
Panasonic is.
Ez 5 márka, szerintem találsz megfelelőt a számodra ezek közül.
Lg nél idén az a vita hogy hol kezdődik a valós 100 hz, nekem vagy egy sony ex 700 am, meg egy Lg lm 620S nem látok különbséget.
Amit én még preferálok az hogy a kijelző matt legyen, sajnos az LM 620S nem az, sokszor becsillog és betükröződik, a sony bármilyen fényviszonynál tökéletes.
És végöl mégegy
Sony-t ne vegyetek 37" ben silány panel van benne, Sharp nem gyárt ekkorát, Philipsnél nem tudni mit használ, ha LG akkor az jó, de ez lutri, LG és a Panasonic a biztos és a legjobb 37" ben, vagy nagyon utána kell nézni a Philipsnek.[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz nightshadow #20543 üzenetére
Ahogy mondod, és ezért a viccért kérnek el sok lóvét, a béna szemüvegekről amit adnak nem is beszélve. Legalább a csúcs tv-hez adna a samu jobb szemcsiket..
-
nismoka
addikt
A HX850 simán veri az ES8000 képminőségét, a design pedig izlés kérdése, nekem jobban bejön az elegáns letisztult Sony design mint az ES8000 krómos szánkótalpas kivitele, a talp illessztési hézagjairól és foltos ragyás sorjás felületkezeléséről nem is beszélve, persze a hézag és az önmetsző szerü csavarok nem látszanak mert hátul van és csak az látja aki összeszereli.
[ Szerkesztve ]
-
JoeYi
őstag
válasz nismoka #20534 üzenetére
köszi, az már tényleg 100 és 200 között van. Én nem mondom hogy ha a pénz nem számít akkor van jobb mint a Samsung középkategória, de 140 és 200e ft között nincs jobb ár/érték arányú.
Ha meg azt mondod hogy a képminőség az első, akkor ugye a hx850-et is az es8000-hez kellene hasonlítani. Azt meg max a külseje miatt érheti szó
-
nightshadow
veterán
válasz nismoka #20542 üzenetére
Csak most megint két olyan kategóriájú tévét említesz, ami a többség számára elérhetetlen. Az EX650-et vagy EX440-et vesd össze pl. az ES6100-el. Ez esetben nálam a Samsung nyer.
Ez a beszélgetésre, meg hadonászásra reagálás meg önmagában egy baromság szerintem. Arra is lusta legyen valaki, hogy felemelje a távirányítót, az azért vicc.
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz nightshadow #20541 üzenetére
Én ezt értem, nem is egy kategóriában versenyeznek, az EH6030 az meg aztán főleg...
Annyit még hogy itt van előttem egy Samu ES8000 és egy Sony HX750, képminőségre jobb a sony pedig kisebb kategória, árban is mint a samu, persze beszélgetésre és hadonászásra nem reagál, bár a samu se mindig pedig az lenne az attrakciója.Mondjuk van olyan is hogy spontán bekapcsol az ES8000 mert azt hiszi neki szóltam..[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz nismoka #20539 üzenetére
Akkor is megkapom a Samsungot kb. 100k-val olcsóbban, mint a Sony-t. S hiába jobb a Sony HX750, mint mondjuk a 40EH6030 vagy 40ES6100, de nincsen az embereknek +100k-juk, legalábbis a többségnek. Ha ezt a két Samsung típust az EX650-hez hasonlítjuk, akkor viszont szerintem a Samsungok jobbak. Minden viszonyítás kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz nightshadow #20537 üzenetére
A samukhoz adott szemüveg egy vicc, a Sony HX751-hez legalább normális szemüvegek vannak, a sokkal jobb összeszerelési és képminőségről nem is beszélve. Ráadásul hivatalos sony boltokban most 5év gar van rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Hetek óta figyelemmel kísérem a hozzászólásokat és csak egyre jobban elbizonytalanodok.
Immár hat éve használom ezt a készüléket teljes megelégedéssel. napi tv. nézés + havonta 2-3 film.
Most lenne egy lehetőségem arra,hogy 50-60 ezer forint körül megvennék.
De és ez itt a kérdés, érdemes-e + 100 000 forintot kiadnom egy másik készülékre amikor ennek a minőségével is alapjában véve elégedett vagyok. ( vagy nem vagyok elég vájt szemű hozzá hogy lássam a különbséget )
Persze az ember gyarló és mindig szebbet jobbat nagyobb tudásút akar de a mai világban azért ekkora összeg sok embernek sok sok havi spórolásból jön össze.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
JoeYi
őstag
válasz Jégtörő #20526 üzenetére
és akkor mit ajánlasz? Úgy értem ugyanolyan árkategóriában. Mert ugye mindenki elismerően biccent hogy a Sony Bravia KDL-40hx850 a piac egyik legjobb LED TV-je, de fene tudja miért az emberek többsége nem akar, de még inkább nem tud 400e ft-ot tévére elszórni. Ha megnézed az ide tévedő érdeklődők nagy része 100 és 200e Ft között keres jó TV-t. Mit javasolsz nekik? Legyen megbízható, jó képminőség, menjen 10 évig, keveset fogyasszon. Szerinted melyik LCD-LED TV felel meg ennek a legjobban? (és könyörgön ne keverd ide a plazmákat, az másik fórum)
-
JoeYi
őstag
válasz KisApám #20527 üzenetére
nem szívesen rondítok bele az összeesküvés elméletedbe, de a franciáknál, angoloknál, lengyeleknél, spanyolknál és portugáloknál is a 7000-es modellt árulják. Németeknél a 7090-est, osztrákoknál a 7080-ast.
Tavaly pl a németeknél ugyanúgy balhé volt, hogy fullhd 3d-nek adták el a d6500-at, mint itt (vagyis ott volt balhé, itt meg sunnyogás). Persze nem lehetetlen, hogy mindentől függetlenül ide a gyengébb minőség jön, de szerintem inkább csak a csomag tartalmában/külalakban/vagy tuner típusban kellene az eltérést felfedezni
-
BBéci
legenda
válasz KisApám #20527 üzenetére
Sok éven át rendszeresen jártam Ausztiába, Németországba, Felix ketchupot, Rama margarint (és még rengeteg egyebet) mindig hoztam haza, össze sem lehet hasonlítani az itthon kaphatóval. Hogy a sörökről ne is beszéljünk.
-
KisApám
addikt
válasz Jégtörő #20526 üzenetére
Ha jól tudom, a SAMSUNG UE40ES7000 a Kelet-Európába szánt példány, a társa ami ugyan azt tudja, DE Nyugat-Európába szánt a SAMSUNG UE40ES7090 jobb panellal és elektronikával.
Bár REMÉLEM tévedek.
Kb. mint a nemrég kiderült élelmiszer buli: az osztrák ketchup az ketchup jóval több paradicsommal benne, mint a kelet-európaiban. A trágyadomb kelet felé van...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Jégtörő
aktív tag
Sose fogom megérteni, hogy lehet szeretni a Samsungot, minőségtelen vacak, ami pár éven belül tönkremegy, ráadásul a gyenge minőségű paneleket teszi a Magyarországra szánt tv-ibe, kivéve a bemutató darabok abba mindig jut egy pva.
Több a marketing mint a minőség higgyétek el. Ez bármelyik termékére igaz, nem csak a tv-k. -
BBéci
legenda
válasz -=RelakS=- #20523 üzenetére
Igen, az.
-
-=RelakS=-
veterán
próbából csináltam egy DVB-T keresést a tv-vel.
Talált is egy rakás csatornát, de van köztük pl HBO
Ez a MindigTV adása lenne?Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
BBéci
legenda
válasz alázógyík #20520 üzenetére
Sietségemben nem tettem hozzá, hogy full HD-k között belépő kategória. Abból az Árgép szerinti legolcsóbb, ami valóban kapható: 80000 Ft. Te HD-readyt linkeltél.
A legdrágább pedig 250000, de ezen kár lenne összeveszni, mindenki annak nevezi, aminek akarja. A tesztekben sem sorolják azokat a középkategóriába.
Tapasztalatom szerint a 100000 forintért kapható 32 colos full HD LCD tévék, képminőségüket és egyéb tulajdonságaikat figyelembe véve a belépő osztályba tartoznak.
Viszont megérik az árukat, a maguk nemében remek készülékek, nincs velük semmi baj.(#20521) JoeYi
Általában 5 kategóriára osztjuk a szórakoztató-elektronikai készülékeket.
Belépő, alsó-közép, közép, felső-közép, csúcs.
De a Te rendszerezésed is helytálló.[ Szerkesztve ]
-
JoeYi
őstag
válasz Bubanc #20519 üzenetére
Samsungban vagyok otthon valamennyire, ezért erről írok neked, csak hogy jobban lásd az árakat:
belépőszint: UE32EH4000-től UE32ES5700 -ig. 82'500-tól 130'000-ig
középszint: UE32EH6030-tól UE32ES6800 -ig. 131'850-től 170'000-ig
felsőkategória: 32 colosban nincs ilyen, szóval UE40ES7000-től, ami 273'000-től indulAz általam írt Középszinten bármelyik tévé elfogadható minőséget produkál.
-
Bubanc
aktív tag
Köszi, bár hozzátenném, hogy 32 colos TV-nél a 100 HUF középkategória
Egy barátom kért meg, hogy segítsek neki keresni, az irányvonak megvannak, de szeretnék kapni tőletek, olyanoktól véleményt, akik használják is a készülékeket, és lényegi tapasztalatot tudnak mondani.
Az ár = TV dekóder minőség egyenlettel nem értek egyet, mert pl nekem sony-m van kb 3 éves technológia, 180 eHUF volt és a mostani 250 e HUF LG-k Samsungok képminősége jóval rosszabb
[ Szerkesztve ]
AMD for(n)ever s754, a világ már csak ilyen, nem lehet bárhova bármit bedugni...
-
BBéci
legenda
válasz Bubanc #20517 üzenetére
Minél jobb minőségű a tévé, annál jobban jeleníti meg az adásokat. 100000 forintos készüléktől ne várj csodákat, az a belépő kategória.
-
Bubanc
aktív tag
Sziasztok,
Maximum 100 eHUF összeghatárig milyen 82 cm-es TV-t ajánlanátok?
Elsődleges és nagyon fontos, hogy a digitális TV adások képe szép legyen mert főleg TV nézésre lesz. (sajnos az a tapasztalatom, hogy a legtöbb LG-nek Samsungnak nagyon nem szép a képe TV-nézés alatt)Köszi előre is!
AMD for(n)ever s754, a világ már csak ilyen, nem lehet bárhova bármit bedugni...
-
JoeYi
őstag
válasz nightshadow #20513 üzenetére
ugye nektek van eh6030? Az is felhő mentes?
-
törölt tag
válasz nightshadow #20509 üzenetére
Olvastad az UE-46ES6540 AVForums tesztet? Tudom, hogy a vesszőparipám, de nem tudom mit csinálnak ezekkel a tévékkel évről évre, hogy ennyire jelen van a banding. Miért nem lehet ezen javítani, nem először említik ők sem.
-
rooland
senior tag
válasz nightshadow #20509 üzenetére
Köszi!
És miben érzékelhető ez a nem valós 100Hz-es történet? -
BBéci
legenda
válasz Catman #20507 üzenetére
A méretet elsődlegesen a nézési távolság dönti el, aztán a rendelkezésre álló pénzmennyiség. De ha ismeretek híján fel sem merül valakiben, hogy nagyobb tévén élvezetesebb lenne filmeket nézni, akkor hasznára válik, ha itt tanácsokat kap.
Remélem elhiszed, hogy senki nem rosszindulatból ajánlgat nagyobb méretet!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Catman
aktív tag
válasz < CyberBob > #20503 üzenetére
Tenyleg szornyen nehez lehet elhinni, hogy valaki az adott kepminosegu TV-k kozul a leheto legkisebb fogyasztasut probalja megtalalni...
De felolem ajanlgassatok csak tovabbra is minel nagyobb TV-t mindenkinek, akar szuksege van ra, akar nincs.
-
rooland
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi 3 TV közül kéne választanom konkrétan. Ti melyiket ajánlanátok és miért?
Köszi,
R. -
< CyberBob >
őstag
Nem akarom senkinek megmondani, hogy mit vegyen ahogy nem szeretnék mások pénztárcájában sem turkálni, de én sem értem miért fontos egy tv-nek a fogyasztása. Szerintem is a legfontosabb a képminőség persze a rendelkezésre álló pénzmenyiség függvényében. Ha egy gyengébb vagy rossz képű tv visszatermelné az áramot akkor sem nézném. Egy hűtőszekrény vagy légkondi ami tényleg sokat fogyaszt és sokat is megy ott számít a fogyasztás, de egy tv-nél elhanyagolható. Persze ha valaki ennyire "fanatikusan" akar spórolni vagy csak megette a marketinget az nézze kevesebbet. Így "spórolt" is a tv is tovább tart és a szemét is kímélte (pláne a villogó "led lcd-k" korában).
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Gitáros topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen autót vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest