- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- Bitcoin topic
- Ubuntu Linux
- Asustor NAS
- Facebook és Messenger
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
Aktív témák
-
Jégtörő
aktív tag
Egy jó ideje nem figyeltem a topikot lm 620 ban kiderült már h 100 hz-e?
Én annak idején annak tartottam, de ti nem és kíváncsi lennék kinek lett igaza. -
Jégtörő
aktív tag
válasz nightshadow #20548 üzenetére
Igazad van, de én egyik Samsungot sem venném meg, 37" méretben pedig végképp.
De ha a többi márkán belül vannak jó típusok, most ezeket azért írtam, hogy ilyen orion, technika, stb-ket ne is nézzen ha látod akkor, az összes vacakon kívül minden márkát oda írtam, hogy nyugodtan nézegetheti őket találni fog magának jót, de ne a vackok között keressen, mert ott nem fog. Van olyan gyártó aminek van jó típusa én nem soroltam fel/nehogy a Samsungot mond/ nincs minden szóba jövő gyártót felsoroltam. -
Jégtörő
aktív tag
válasz SirKero #20535 üzenetére
Elmondom a véleményemet, nem egy új tv, mai világba nem hosszú távra gyártanak, ergo minden előjel nélkül egyszer csak megadhatja magát, sajnos sokszor előfordul.
Újra, lenne garancia, pár évig biztos jó lenne vagy ingyen javítanák/cserélnék.
Az újakban van dvb-t és dvb-c tuner, némelyikben dvb-s is, ezáltal nem kell set top box, és itt nagy különbség lesz a képben, nem túl jók ezek a set top boxok, a tv-k tunere sokkal jobb, szebb képet és hangot ad.
Fogyasztás is kevesebb lenne, tv-nek is meg nem kéne set top box.
Mivel meg vagy elégedve az LG-vel írok pár típust
LS570S
42LM615S
42LM620S
Mivel a digi tv-n bővül a hd csatornák száma el lehet gondolkozni a 42" méreten is nem sokkal drágább.
Smart tv-be is nagyon beleszerettem, akárki akármit mond a passzív 3d is nagyon jó az LG-nek, hiába feleződik a pixelszám, nem fáraszt, nem fáj tőle a fejed és a szemed, könnyű szemüveg.
Én lecserélném. -
Jégtörő
aktív tag
Mondok pár márkát amiket nyugodtan megnézhetsz
Sony
Sharp
LG
néha még a Philips i tud alakítani, ezt egy boltban dolgozó embertől halottam, meg egy tv szerelőtől is, ezekkel a márkákkal nincs gond, Samsungban mindig tönkremegy valami.
igaz a philips általában csak összerak, de amikor egy LG vagy Sharp panelt rak bele az nem gond, csak a hitachi féle megoldásait kell kerülni.
Sőt mostmár egyre inkább jön fel a
Panasonic is.
Ez 5 márka, szerintem találsz megfelelőt a számodra ezek közül.
Lg nél idén az a vita hogy hol kezdődik a valós 100 hz, nekem vagy egy sony ex 700 am, meg egy Lg lm 620S nem látok különbséget.
Amit én még preferálok az hogy a kijelző matt legyen, sajnos az LM 620S nem az, sokszor becsillog és betükröződik, a sony bármilyen fényviszonynál tökéletes.
És végöl mégegy
Sony-t ne vegyetek 37" ben silány panel van benne, Sharp nem gyárt ekkorát, Philipsnél nem tudni mit használ, ha LG akkor az jó, de ez lutri, LG és a Panasonic a biztos és a legjobb 37" ben, vagy nagyon utána kell nézni a Philipsnek.[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
Sose fogom megérteni, hogy lehet szeretni a Samsungot, minőségtelen vacak, ami pár éven belül tönkremegy, ráadásul a gyenge minőségű paneleket teszi a Magyarországra szánt tv-ibe, kivéve a bemutató darabok abba mindig jut egy pva.
Több a marketing mint a minőség higgyétek el. Ez bármelyik termékére igaz, nem csak a tv-k. -
Jégtörő
aktív tag
másfélt métert, ki mondta neked?
Ne hidd már, hogy mindenkinek annyi pénze van, hogy akkora tévét vegyen egy normálisabb méretű nappaliba, hogy lássa a pixeleket egyesével, megjegyzem az se jó, ha már látod külön a képpontokon és nem egy képet látsz egybe hanem számolgatod a pixeleket, ugyanis akkor is darabos a kép, és arról halottál, hogy nem minden csatorna sugároz hd-ban na akkor nézzél egy jó nagy tévén 30 centiről, ahogy te szereted egy sd- adást, vagy a szolgáltatók által szeretett scart kábelen átvitt adást, megbánnád, hogy akkora a tévéd.
Az aktív 3d-t , hogy isteníted az meg magáért beszél, inkább számolgatod, hogy full hd legyen közben vibrál, fáj a szemed és a fejed, mint, hogy nézzél egy normális passzív 3d-t.
Meg a plazma imádatod is, soha nem vennék plazmát, nem véletlenül, csak 3 gyártó gyártja lcd-t kicsit többet, nagy nevek Sony vajon miért nem gyárt? talán, mert nem tartják jó technológiának?
Mai világba az emberek nem abba gondolnak, hogy mi a legjobb, legnagyobb, hanem, megpróbálnak kompromisszumokat kötni, és olyat venni amit ki tudnak fizetni, ha egyáltalán tudnak tv-t venni. Senkinek sem biztos az állása, hitelt meg nem nagyon szabad felvenni rengeteget fizetsz vissza.
örülj neki, hogy olyan a munkád, hogy otthon ülsz és bámulod a csúcskategóriás óriási tévéket, és nem kell kemény fizikai munkát csinálnod kevés pénzért. -
Jégtörő
aktív tag
válasz SaitoX #20233 üzenetére
Samsung pva ra vgyázz, mert azt inkább a sony használja Samsung kis hazánkba szereti az olcsóbb, nem Samsungot használni, nincs nagy különbség szemmel láthatóan, szerintem ne e miatt döntsd el hanem konkrét tv típustól, van jó ips meg rossz is ugyanez pva-ban.
Elvileg a feketéje jobb a pva-nak. De nem mindegy melyiknek is melyik ips el szemben, tv típusokat írj akkor könnyebb a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
Ezért mondom, a vászont fel lehet tekerni bármikor mennyezetre szerelhető. Nem kell neki hely. Engem egyébként zavarna 55 colos tv 2.3 méterről, egyébként, ha ennyire nagy kell ilyen kis távolságra, miért gyártanak kisebbeket is? Nem hiszek ebbe a nézési távolságba, szerintem 3 méterre 107 kell, az elég, 4-4,5 méterre olyan 130 centi. Általánosságban engem zavarna, ha sosem nézhetnék kicsit oldalra, hogy még a szemem sarkából is lássam a teljes képet. Tegyük azt egy sportmeccs nézése a haverokkal.
-
Jégtörő
aktív tag
válasz izomhod #20084 üzenetére
3 méterre legalább 82 centiset vegyél, megértem, hogy nem szánsz rá annyit amitől igazán látnád egy full hd-t, de én jelenleg nagyon örülük, hogy 3 méterről nem a régi 82 lcd met kell néznem hanem a 94 centiset, bár egy 101-107 még jobb lenne, felette én se vennék, de ezeken a méreteken el kell gondolkozni, már nem olyan drága egy ekkora tévé.
-
Jégtörő
aktív tag
Mint ha élesebb lenne a hdmi kép, nekem nem csinál ilyet, videokártya beállításoknál nézd meg, hogy elbírja e, nekem is volt ilyen problémám régen, meg próbálj egy overdrivet a felbontásnak, hátha sikerül ráerőszakolnia a videokártyának a tv re a jelet.
Ha nem full hd a tv akkor, nem fog menni. De állítom, hogy jobb a képe a hdmi kábelnek.[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
válasz #75912448 #20028 üzenetére
Igen egy olyannak én is örülnék. Bár mint tudjátok, én nem vagyok olyan közel a tv hez, hogy szabad szemmel meg tudom különböztetni hd ready-t a full hd tól. Csak mikor monitornak használom, lehet más olyan közel ül a 2 méteres tévéjéhez, hogy igen. Mert betartja a nézési távolságot. Nem tudom, hogy megy ilyenkor moziba bekéredzkedik előbb egy mérőszalaggal, hogy melyik sorba vegyen jegyet, kiméri pontosan?
Akkor most dobhatom ki a full hd-t és jön az mpeg x kódolás az az mpeg 4 es tunerű tv kuka?
-
Jégtörő
aktív tag
válasz #03969024 #20011 üzenetére
Nem véletlen volt pár éve, millió fölött a plazma az lcd meg 400 ezer, szépen megfordult az ár, nem véletlen, Sony, Sharp vajon miért nem gyárt plazmát. Mert ilyen nagy Japán cég nem adja egy olyan ócskasághoz a nevét. Egy jó LCD nek van legalább olyan jó képe, mint egy plazmának, nem égnek be, és normális a fogyasztásuk, még amitől idegbajt kapok az a HD ready plazma, akkora tv igen is legyen full hd.
3d ből meg csak a passzív jó, majd jön BBéci, hogy az nem jó mert felezi a felbontást, az aktív meg nézhetetlen megfájdul az ember szeme, meg a feje tőle. -
Jégtörő
aktív tag
válasz #75912448 #20008 üzenetére
Szerintem nincs baj az iei LG-kel.
Nem tudom, nekem a Sony-m ugyan sharp paneles volt,de a VA alapjaira támaszkodott a technológia, hasonlóan a Samsunghoz, tökéletesen homogén volt amennyire szabad szemmel látni lehetett, van egy kicsit régebbi Sony lcd is az is homogén. Samsung Magyarországra előszeretettel használ AUO, CMO,paneleket amik, nem olyan minőségűek.Olcsóbb viszont, többet keres rajtunk, úgy van vele, hogy a magyaroknak ez is jó. Főleg a 37" es méret szempontjából nagyon gáz, nem értem miért ilyen mostoha ez a méret a Sonynak meg a Samsungnak. -
Jégtörő
aktív tag
válasz maxika2004 #20004 üzenetére
Legalább nem vagyok egyedül, utálom ezt a márkát, meg ahogy Mo hoz áll, Samsung tviben ami Magyarországra szánnak gyengébb panel van, nem samsung, azt a nyugat kapja. Sokkal több a marketing, mint a minőség, legyen akár klíma, akár tv.
LG- megveheted, nálam egy ex 700 as sony-t váltott, nem csalódtam, ha tetszik a pana képe akkor azt is nyugodtan megveheted, azt hiszem LG panel van benne, ami nagyon jó. -
Jégtörő
aktív tag
válasz nightshadow #20002 üzenetére
Te tudod, hogy a samsung milyen ócska sz*r taiwani paneleket tesz a 37" tvbe, szerintem nem tudod mert nem ajánlanád, LM620S meg nem tudom, én nem látom úgy, mint ha nem 100hz lenne, szerintem az, egyetlen egy teszt van ami cáfolja, minden más állítja.
37" Samsung meg sony, na az aztán télleg minőségen aluli, gyenge kontraszt, kisebb betekintési szög.
Amire 400 hz van írva az elvileg 100hz.[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
válasz maxika2004 #19991 üzenetére
Ebben a méretben az LG a legjobb pl.:
LG 37LS570S Ez smart TV,
LG 37LM611S Nem Smart, de 3D,
LG 37LM620S Smart is, meg 3D is.
37" es méretben ez a 3 közül érdemes választani. -
Jégtörő
aktív tag
válasz maxika2004 #19987 üzenetére
nekem olyan tv van teljesen meg vagyok vele elégedve, 1. számú tv nek van használva, gyönyörű képe van, smart funkciói és a 3D je is kiváló .
Csak pozitívumot tudok mondani az LG Lm620S -ről.
szerk.:
a Sony tunere még ugyan mindig a legjobb, de majd alakítok a hálózaton és jobb lesz, rengetek a vezeték sajnos, emiatt gyenge a jel.[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
válasz nightshadow #19981 üzenetére
Akkor még kell várni, valami olyanra aminek tökéletes a betekintési szöge, nem ég be, alacsony a fogyasztása, szemüveg nélküli 3D-je van, olcsó, és jó nagy, alacsony input laggal, meg gyors válaszidővel.
Ez a jövőben csak álom marad. -
Jégtörő
aktív tag
-
Jégtörő
aktív tag
Ja, lényegesen jobb a jelenlegi LG nél, most már tényleg kell szereznem egy jelerősítőt, nézhetetlen néhány csatorna van amit meg sem talál.
Bacy85
Philipsek nem rosszak, LG sem, Sharp, és Sony sem, én a samsungokat nem preferálom.
Én az LG LM620S el nagyon meg vagyok elégedve. Sonyjaim is jók voltak, sharpnak is szép képe van, philipsről úgy tudom, hogy csak az ambilightos jó, az nekem is tetszik. -
Jégtörő
aktív tag
válasz nightshadow #19780 üzenetére
Nekem ugyanilyen hibám volt a sony-n, azt mondták, nem éri meg a javítása levásárolom bármire, vagy visszakérem a pénzt. Izgultam pedig én is, hogy elhajtanak.
Bár, közbe játszik, hogy szerintem, drága a Sharp panel, és az enyémben az volt. LG nek meg saját gyára van. -
Jégtörő
aktív tag
válasz Dr. Romano #19778 üzenetére
Panelhibás, nem hinném,hogy javítanák, mert drága lenne, inkább visszaadják a pénzed.
-
Jégtörő
aktív tag
létezik, hogy csak akkor tudom vezerelni, az lm620s androidrol, ha wifin keresztül van csatlakoztatva, kábelén van jelenleg, androidrol csak a youtube vezérlő működik jelenleg, de az nagyon jó. nem akarok drágán wifi adaptert venni hozzá.
-
Jégtörő
aktív tag
válasz nightshadow #19708 üzenetére
bocsi az android hibája a dupla, ja meg egyébként az új iphone kijelzőjét is a sharp gyártja
[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
válasz nightshadow #19708 üzenetére
ezért mondtam, hogy ha tetszik akkor egy jól sikerült darab, ennyi erővel lehet mondani azt is hogy, két ugyanolyan tv képe is lehet más, nincs 2 egyforma panel sem,
én még rossz sharpot nem láttam,
sony-t is csak 37" es méretben
panasonic lcd tévé meg nekem nem tetszik, philipsnél sosem tudni, melyik gyártó paneljét, és melyik elektronikáját vegyítik, náluk fordultak elő furcsaságok. -
Jégtörő
aktív tag
az aktív 3d szemüveg, fárasztja a szemet, nehezebb. szemüveg nélküli 3d meg nem kapható.
szerintem 100hz nak kellett, hogy legyen, mert mci 400hz, csak azokra van írva, ha jól tudom.lancerboy értem, én is így voltam amíg nem volt, ex700 képe számomra tökéletes volt, de már nem cserélném, vissza semmilyen olyanra ami nem 3d
[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
válasz maxika2004 #19691 üzenetére
lm620s 100 hz-es, meg 3d.
100hz sportoknál, játékoknál lényeges, a 3D élmény meg leírhatatlan, nagyon jó rajta, tegnap lg online 3d tartalmakat néztem lenyűgöző volt. Foci vb, olimpia biztos 3D lesz ezentúl, de szerintem hamarosan a Forma 1 is. Koncert felvétel is van már 3D, egyre elterjedtebb lesz, szerintem 2 év és minden tv majdnem 3D lesz a nagyobbak közül, 32" felett. -
Jégtörő
aktív tag
válasz maxika2004 #19680 üzenetére
Akkor az lm620s mellett döntöttél?
-
Jégtörő
aktív tag
válasz pocokxx #19682 üzenetére
Legjobb szolgáltató a digi, ha van kábel akkor azt, ha nincs akkor olyan tévét kell venni amiben van dvb-s tuner , ha nincs digi akkor upc mert náluk ugyan kódolt az adás, de nem kell set top box elég egy dekódolókártya amit a tévébe helyezel, jobb minőséget érsz el vele mint, egy set top boxxal.
Ha, nem nézel tul sok csatornát akkor meg ott a mindig tv különböző csomagjai, egy lepkeantennával, és egy dekódolókártya szükséges hozzá.
Az lenne a legjobb, ha sikerülne kikerülni a set top boxot.
géppel való összekötést hdmi kábelen ajánlom, ha van a gépeden, ha nincs akkor dvi-hdmi átalakító szükséges. -
Jégtörő
aktív tag
válasz maxika2004 #19677 üzenetére
lg saját gyártású stickjet, nem tudok, hogy létezik e több fajta.
-
Jégtörő
aktív tag
válasz albiosz #19672 üzenetére
Ott csalóka lesz a méret, készülj fel, néha én is kiakadok, hogy milyen kicsi tévét nézek, de itthon nem tűnik kicsinek, azért ajánlom nézz meg egy 26" osat is hátha mégis sikerülne bepasszírozni. Viszont ne ott vedd meg, mert nagyon drága, javaslom mondjuk az edigitalt, vagy a bemutatótermet. Én ezt javaslom, ne webshopbolt rendelt, ha onnan rendeled akkor is legyen boltjuk, ahova vissza tudod vinni.
-
Jégtörő
aktív tag
válasz albiosz #19667 üzenetére
Nem mind forgatható, sajnos. mindenképp próbáld élőben ezt megnézni, milyen képe van.
Ami tv az drágább, egy 10 ezerrel, nem hinném, hogy rossz lenne, de mint mondtam nem ismerem ezeket. Ha úgy döntesz hogy befér a nagyobb, akkor szólj, Ekkora méretben nem hinném, hogy vannak különbségek. Tuner van benne, távirányító, hangszóró is. Majd ha megvetted írd le a tapasztalatodat, 3 napon egyébként bármit visszavihetsz. -
Jégtörő
aktív tag
válasz albiosz #19663 üzenetére
Magassággal nem lesz gond, beférne a 66 centis is, de szerintem jobban rásimulna a fralra és nem tudom mennyire lenne jó a szöge a számotokra, ezt el kell kezdeni méricskélni, melyik a legjobb szög mikor még a talpa nem lóg le a polcról. 66 osnál olyan 62 centi szélességgel kell számolni, kisebb méret a 61 centi aminél 57 centi a szélesség, de ebből nem igazán van nagy választék, még kisebb az 56 centi aminél 52 centi szélességet kell számolni, remélem ez már mindenképp befér.
-
Jégtörő
aktív tag
válasz nightshadow #19652 üzenetére
Nem tom, nekem bejön a képe, most néztem, hogy egy youtube videóból gyönyörű 3D-t csinál, olyan mintha eredetileg is az lenne.
-
Jégtörő
aktív tag
válasz Jégtörő #19650 üzenetére
Szerintem lassan egyre több tv csatorna is lesz 3D, némelyik telefon is képes 3D fényképezésre.
Szerintem megéri a felárat, 2d-ből is tud 3d alakítani, bár az annyira nem látványos talán egy kicsit, és az Lg nem fáraszt, nem szédülsz, nem fáj se szemed, se fejed a 3d-től.[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
válasz maxika2004 #19647 üzenetére
Na összehasonlítottam neked, a 2 LG közül válassz szerintem indokaim:
Mindkettőben van böngésző.
Van műholdas tuner is, ki tudja mikor lesz rá szükség.
IPS panel remek minőség, Philipsben nem találtam infót melyik gyártó panelét használták, 37" es méretben lehetnek rosszabb minőségűek, LG saját gyártásút tett bele mindegyik tévéjébe.
Smart funkciói nagyon jók.
Szóval, ha sikerül spórolnod, akkor 37LM620S a legjobb, ha 130 ezer forint körül van a kereted, akkor pedig a 37LS570S.
Remélem segítettem, bármi kérdésed van szólj, és inkább a gyártó honlapját nézd adatokért, bár van amikor a sok CTRL+C, CTRL+V miatt elírás van ott is, de ritkább.A legutóbbi kérdésedet nem értem, 3d például a M3D adása ami ingyenesen fogható, meg 3d filmek talán kaphatóak blue ray lemezen, internetes Lg tartalom is van 3D.
[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
válasz maxika2004 #19647 üzenetére
lm620s passzív, mint minden idei modell ez benne a jó, biztos az,1. lg idén csak olyat gyárt
2. nekem is ilyen van szóval tudom -
Jégtörő
aktív tag
válasz maxika2004 #19644 üzenetére
nem zavaró az lg 3d, alapból 4 szemüveg jár hozzá, könnyűek, mert passzív 3d a tévé, rengeteg tartozékot kábel átalakítót adnak hozzá. szerk.: másik lg vagy a drágábbik philips ha 130k a keret, mindjárt összehasonlítom őket
[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
válasz maxika2004 #19642 üzenetére
LG 37Lm620s a legjobb, samsungnak a 3d- jét nem bírom nézni, fáj a szemem, meg a fejem, lg vel nincs bajom, pont ilyenem van nekem is, nagyon jó tv. egyébként se sony-t, se samsungot nem szabad 37" be venni, panasonic meg inkább plazmaban erős.
van bennük analóg tuner.
40" nem fog neked beférni.
maximalista vagyok, hidd el ha nekem megfelel senki sem fog csalódni.[ Szerkesztve ]
-
-
Jégtörő
aktív tag
Akármilyen képe lehet valaminek, ha nem látod jól a meccs állását mondjuk mert kicsi a tv.
gondolj bele 36 centinél nagyobb egy lexikon átlója is kb..
Mondjuk én plazmát nem vennék, monitornak is szoktam használni félek, hogy némelyik ikon, vagy startgomb beleégne. Meg annak jóval nagyobb a fogyasztása is.
LCD ből a legnagyobb megfizethető talán 46"-47", de inkább 40"-42". -
Jégtörő
aktív tag
21" es 32" re cserélni sem zavaróan nagy váltás, fel sem tűnik igazából, igaz nem 14" ről lett váltva, de szerintem nincs az a kis távolság ahol a 32" zavaró lenne, ha semmiképpen sem fér be akkor is ott 26". Én a legkisebb képernyő amit nézek a 15,4 " notebook, de inkább rákotöm a monitorra mert kicsi. Kábeltv vagy filmet el sem tudok rajta képzelni.
[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
válasz maxika2004 #19631 üzenetére
Drágábbat venném, az led es több az élettartalma elvileg.
És smart tv ami szerintem megéri a plusz költséget.
StLui
Igen de a 40" az 102 centi, ő meg 36 centiset szeretne 66 centi a különbség, nekem a monitorom sem 48 centis pedig itt ülök előtte. Azért hihetettlen a 36 centi nem létezik olyan kicsi, 48 a legkisebb. ami 19".[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
válasz albiosz #19628 üzenetére
Hidd el, azok sem kisebbek csak más a képarány, én lehet átrendezném inkább a szobát, de mondom pill.
nagy különbségek nincsenek.
Sony KDL-19BX200
Sharp LC-19LE510E
Panasonic TX-L19X5E
Philips 19PFL3606H
LG Electronics 19LS3500
Egyformák nagyjából. Viszont ekkorák kevés helyen kaphatóak. Ekkora méretben szinte bármelyik nevesebb gyártó termékét megveheted egyformák a tulajdonságaik, van ami ledes van ami nem, led általában kevesebbet fogyaszt.
Milyen messziről nézitek? Hogy-hogy nem fér be nagyobb? -
Jégtörő
aktív tag
válasz albiosz #19624 üzenetére
A 36 az nálad centimétert jelent ugye?
Legkisebb lcd tévék 48 centisek.
66 centi is még nagyon kicsinek számít manapság.
Normál mértet meg olyan 80 centinél kezdődik határ pedig a csillagos ég.
Sokak szerint pedig 102 centinél.
80 centi alatt kevés modellt gyártanak, nem olyan jó minőségűek sem.[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
válasz nightshadow #19621 üzenetére
Ahol én néztem ott nem volt fenn, igazad van.
-
-
Jégtörő
aktív tag
válasz tejeskifly #19475 üzenetére
látom neked sincs sok jó tapasztalatoda a samsunggal, én is kerülöm, legyen tv, telefon, klima, laptop. ellentétben a sony kamerákat tv-t szeretem. csak azért nem sharp tv-t vettem utoljára, mert nem gyárt 37" méretben 40" meg nem fér be.
-
-
Jégtörő
aktív tag
válasz tejeskifly #19466 üzenetére
Sharp 8 as széria nagyon jó. Talán a legjobb minőséget jelenleg a sharp gyártja.
Bár már nem nagyon kapni jelenleg 830 van.[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
válasz drunkyboy #19460 üzenetére
Ha 100 ért szeretnél 82 est venni akkor ugyanannak a típusnak a nagyobbját kapod 115 ért, vagy egy nagyon hasonlót, 100 ezerért 82 ben is egy egyszerűbbet kapsz.
Sony KDL-40BX420
Samsung LE40D503
LG 42CS460
Philips 42PFL3606H
A sony nagyon jó csak ajánlani tudom, de vigyázz mert kifutó termék, már egyre kevesebb helyen van.[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
válasz csige791 #19424 üzenetére
egyszínű háttert, tegyél be mondjuk jpg képeket, fehér mindenképp legyen, világoskék, sárga piros zöld kék világoszöld, pixelhibat nézd, meg hogy ne legyen foltos a kép. kontrasztot is figyeld, leginkább képek segítségével, amiket tudsz hogyan kell kinéznie. hirtelen ennyi jut eszembe, nézz utána milyen fajlokat ismer a tv, mielőtt olyan formátumban viszed amit nem ismer.
-
Jégtörő
aktív tag
válasz nightshadow #19414 üzenetére
Már látom én is írtam is a következőben mivel letelt a szerkesztési idő.
Inkább segíts neki eldönteni milyet vegyen. -
Jégtörő
aktív tag
válasz Jégtörő #19412 üzenetére
Máshol meg azt olvasom, hogy van benne, sajna mivel kifutó ezért samu honlapján nincs fent már. Majd kiderül biztos, lesznek estefele páran akik segítenek ebben.
Amiket ajánlottam azok szinte mind kifutó termékek, ezért kerülnek ennyibe.
Viszont bx 420 as tv van a közelembe és nagyon jó, ugyan csak kábel tv re használják, de gyönyörű képe van.[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
tévedsz a legrosszabb a milyen monitort vegyek topik, annál lekezelőbb nincs. ha kérsz segítséget, egy összegbe és méretbe, akkor aztondjak köss kompromisszumot vegyél kisebbet, mert csak az a jó, hiába kell neked nagyobb ennyi pénzért vegyél kicsi dellt, hiába mondtad, hogy nagyobb kell.
-
-
Jégtörő
aktív tag
Ez egy hálószoba, a ruhákat tartani kell valahol.
Ne úgy képzeld el hogy zárt, hanem van magas szekrény mellette tv állvány, utána már csak félmagas, csak a tv állvány még ennél is alacsonyabb.
Nappaliba nekem is elfér a 107 es is, de ott is csak 82 van, akkor az volt a viszonylag megfizethető.[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
Valamelyik külföldi tv-kel foglalkozó oldalon olvastam, hogy, a samsung paneleket el fogja hagyni, és Chimei Innolux inulux panelt tesz majd mindenhova, lehet, hogy csak a jövő évi modellekbe, de nem tudom.
Túl drága nekik már a samsung panel is. Sharpot meg már 2-3 éve nem használ szintén az ára miatt, sajnos csúszik lefele a sony.
Én azt nem értem, hogy az ember vesz egy szekrénysort, miért nem lehetett normális tv állványrésszel legyártatni, pedig most vettem 3 éve, és akkor már nagy tv voltak.
87,5 centi széles a tv állvány. Pedig jó lenne ha egy 40 sharp befért volna. -
Jégtörő
aktív tag
Nagyon elkeseredtem, amit írtál, én is sonyt szerettem volna csak az még drágább lett volna és csak 32", lg 37 és van benne satelite tuner is.
Nagy hülyeséget csináltam, hogy nem a kisebb, de drágább hx750 et választottam?
Meg, hogy a sony már olcsó taiwani paneleket használ, nem sharpot, azért hagytam magam, sharp meg nem lett volna, pedig talán azzal jártam volna legjobban, csak nagyobb, és nekem nincs több helyem. -
Jégtörő
aktív tag
lg 37LM620S ről mi a véleményetek?
úgy néz ki erre cserélik a 32ex700 at
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Mindent a StreamSharkról!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest