- Windows 10
- Fedora Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- PHP programozás
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Brave
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bilimbalam
tag
válasz
Qtya123 #20004 üzenetére
Te írtad fentebbi kommentedben, hogy a két olcsóbb lakás hátrányosabb, mint a drágább “túlárazott”
A másik, hogy ahogy Ijk is írja: az számít, hogy ma mennyiért tudnád felújítani, nem az hogy tegnap mennyiért csináltatták meg.De hogy kicsit a te szemszögedből is mutassam: én pl mozgatható bútorok, és eektronikai eszközök nélkül kb 4 milliót öltem tavaly a lakásomba. És ebbe semmi drága mulatság nem volt, mint pl burkolás meg ilyenek, az akkor is “irreálisan drága volt” ezért hagytam ami volt. (Nincs vele baj csak nem modern)
Na azóta sokkal drágább a konyhabútor (ha egyátalán 3 hónap múlva ideér meg be is építik neked), ki kelett festeni, glettelni, ez geci nagy melo… Vilagitas, elektromos bovites, redonyok, fuggony stb most megdragabb, ha egyataln elvalallja valaki(!). Furdoszoba feujitas… SENKI nem akarta elvallalni mert nekik csak ugy biznisz ha milliokert ujra is csempeznek… Nekem csak szanitercsere kellett… Klimat legalabb egy szazassal dragabban fogjak felrakni most mintha tavaly csinaltattam volna.Ha en most el akarnek innen koltozni, es ujra ki kene poccintenem egy masik lakast, akkor nekem is az emelt arat kene kifizetnem mindenert. Akkor en miert is adnam el tavalyi áron? Arrol nem is beszeltem, hogy tavaly egy elmeny volt a butorok beszerzese, mindenre honapokat(!) kellett várni.
M
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Házimozi belépő szinten
- Android szakmai topik
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest