Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n_atsi
tag
Kedves Mindenki!
Segítség kellene!
A Kodiban nem tudom előcsatogatni a törlési lehetőséget, amivel az adott film a mappa tartalmát lehetne tötörlni, a mappa nevével együtt.
A fájltörlés és átnevezés engedélyezve van a media általános beállításoknál, mégsem látom a könyvtár törlés lehetőségét a menüben.
A Context Menu-ben "cím szerkesztése, Rövid cím szerkeszlése, Hivatkozás a sorozathoz, Filmgyűjtemények kezelése, Eltávolítás a médiatárból" lehetőségek vannak csak.
Hogy tudnám bekaőcsolni a hiányzó opciót?
Illetve bátmilyen megoldás érdekel, amivek az adott film képére kattintva a filmet le törölni tudnám a tárolóból.
(nem csak a média adatbázisból)(Tudom lehetne törölni a fájlkezelőból, (is) de én nem ott szeretném)
Verzió 20.0
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
n_atsi
tag
Üdv. Mindenkinek!
Kellene egy kis segítség!
Adott egy Rasberry 4+ PI, melyen egy 2 TB-os HDD csücsül.
Van két Mediabox, és egy Androidos okos TV.A rasberryn vannak a filmek, sorozatok. A tároló Samba elérése rendben van, jelszó nélküli megosztások vannak, mindegyik működik, maga a mappa bárhonan, bármilyen eszközről elérhető, irható/Olvasható!
Ha tisztán feltelepítem a KODI-t, akkor rendesen megcsinálja a listát a filmekről, sorozatokról...stb.
Ha viszont változik a mappa tartalma, a KODI nem frissíti a listát!
A logban a következő bejegyzéseket kapom:
Egyenlöre nem tudom az okát!
Másik problémám, hogy szeretném ha a KODI-k egy adatbázist használnának, ennek érdekében közös helyre tenném az adatbázist.
Érdekes módon nem találom a advancedsettings.xml filet a mappában. pedig ezek irási/olvasási jogai is rendben vannak!
Segítségeteket köszönettel veszem....
[ Szerkesztve ]
-
n_atsi
tag
válasz asdasdasd #22052 üzenetére
Nem véletlenül nem írtam verziószámot és eszköztípust.
Arra lettem volna kíváncsi, hogy van-e általánosságban megoldás a problémára, hiszen lehet hogy más is küzd a függőségi problémákkal. Nálam most két esetben sem települtek a függőségek:1. scishion v88 plus 4k, Kodi 17.6 és 18 RC1
2. H96 Pro+ 18 RC1Természetesen kiegészítők régebbi repo verzióival nem próbáltam, majd este kísérletezek.
Köszönöm válaszodat!
-
n_atsi
tag
Üdv mindenkinek!
Vettem új box-ot!
Évek alatt több alkalommal telepítettem kodit, LE-t, SPMC-t....boxokra, linuxra...stb.
Most egyre többször tapasztalom, hogy a kiegészítők telepítésekor függőségi hibák vannak, melyek nem települnek automatikusan és esetenként manuálisan is nehéz beintegrálni a Kodi alá.
Nyilván ez az én tudatlanságomból is adódhat, ezért kérdezem, hogy:nincs olyan csomag, ami a először a hiányzó függőségeket felrakja, majd utána fel lehetne tenni a kiegészítőket és így azok bizonyosan fel is települnek?
Most 18 RC-1-et tennék box-ra, de régebbi kodi esetében is függőségi hibák vannak.
Lehet hogy csak én nem tudom az egyszerű megoldást, de most nincs időm az egész fórumot végigolvasni...
...és már azt sem tudom, hogy melyik kiegészítő működik jelenleg és melyik nem.
(erre nincs valami változáslista, ahol nyomon lehet követni, hogy a kiegészítők használhatók-e, vagy sem?
Tudom, hogy mindent vissza lehetne olvasni, csak nem biztos, hogy az utolsó információ még aktuális!)Köszönöm a válaszokat...
[ Szerkesztve ]
-
n_atsi
tag
Kedves Mindenki!
Szeretném megkérdezni, hogy tapasztalt-e valaki a Cardshare.cc IPTV M3U Downloader (1.1.2) -vel kapcsolatban bejelentkezési hibát?
Akárhogy próbálok bejelentkezni, nem fogadja el a bejelentkezési adatokat!
A https://www.cardshare.cc oldalra, ha bejelentkezek, ott elfogadja a név/jelszó párost, valamint a PIN kódot is, a kodi kiegészítőjéből viszont mindig bejelentkezési hibát ír ki.
Több verzióval próbáltam, változtattam jelszót, stb... egyikkel sem sikerült!
Valamit nem tudok, nem veszek figyelembe?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
n_atsi
tag
Sziasztok!
Tegnap LibreELEC-S912.arm-8.90.11a.img felraktam egy SD-re, rámásoltam a gxm_q200_3g.dtb fájlt is.. El indul, de csak az egér kurzoromat látom.
valamit kihagytam, vagy nem jó a dtb file?
Valakinek ez a firmware működik H96 Pro+ - on?
-
n_atsi
tag
Üdv. mindenkinek.
Vettem egy Alfawise H96 Pro+ TV Box - 3GB+32GB kütyüt.
Nincs vele semmi bajom, viszont a kodi és/vagy SD-ről futtatott LibreELEC progit szeretném rábírni arra, hogy 1024x768 - ban működjön.
Tudom, hogy ez már gyatra, de jelenleg egy olyan monitoron használnám, ami nem visz nagyobb felbontást.
(a TV-mellett már van egy másik hasonló kütyü, ezt máshová tenném)Valahol át lehet irni, hogy 1024*768 legyen, esetleg kiegészítő...stb ?
...előre is köszönöm...
Atis
[ Szerkesztve ]
-
n_atsi
tag
Sziasztok!
Használnám a(z) Animeaddicts kiegészítőt, regisztráltam a neten, ott be is tudok jelentkezni, a kiegészítő mégsem enged be.
"Helytelen felhasználónév, vagy jelszó! Esetleg megjelent az I'm not a robot captcha. várj egy ideig, esetleg próbáld meg böngészőből."
captcha-át nem látok, így nem tudok továbbmenni.
Több eszközön, több kodi verzióval próbáltam, minden esetben ebbe botlottam.
Bizonyára Én nem tudok valamit.
Békés ünnepet mindenkinek.
-
n_atsi
tag
Üdv.!
Tudom hogy ezt már 1000x kérdezték, de össze lehet állítani vagy letölteni egyáltalán m3u listafájlt magyar TV tartalmak megnézésére? Mert én akárhogy próbálkozom nem játszik le a iptv kliens semmit.
Egy fájlt találtam, amiben jók a hivatkozások, de az gyors internet kapcsolat esetén (120/10) is szaggat.Az IPTV Simple Client programmal próbálkoztam, működik ez "normálisan" egyáltalán?
Itt nem akarom taglalni, hány helyről próbáltam m3u listát készíteni. Azt értem, hogy "olcsó húsnak, híg a leve", de nem gondoltam, hogy ennyire
....további szép napot!...
-
n_atsi
tag
Üdv mindenkinek!
Nagy megelégedéssel használom a kodit.
Valószínűleg Én vagyok a láma, mert nem tudom beállítani, hogy a szinkron jelzés (zöld színű) csak akkor jelenjen meg egy film esetében, ha az a szinkron magyar.
Jelenleg ha elindítok egy filmet és kiválasztom mellé a szinkront, akkor is angolul hablatyol.
Mit kell beállítani ahhoz, hogy csak a magyar szinkronokat mutassa, jelölje?előre is köszönöm...!
-
n_atsi
tag
Sziasztok!
Az EXODUS+ csak nálam nem megy?
Nem jelenít meg semmilyen tartalmat.
(Kodi 17.2, Ubuntu 16.04)[ Szerkesztve ]
-
n_atsi
tag
Na igen, az a 20-30 csatorna elég is lenne. Nem sokat TV-ek, helyette ott vannak a letöltött/online filmek ugyebár. Elég lenne nekem az a pár magyar csatorna, amelyiket windows alatt is be tudtam üzemelni.
Természetesen gondolom azok az analóg csatornák. Itt egy kissé félrevezettem a társaságot, elfelejtettem kihangsúlyozni, hogy egyenlőre a digitális cstornákat mellőzném. Igazából a célom az lenne, hogy egy kiszuperált notebookon megy/menne a kodin minden szolgáltatás.Köszönöm válaszaitokat, ha linux alatt nem sikerül az analog csatornákat beállítanom, még bizonyára kérdezni fogok...
[ Szerkesztve ]
-
n_atsi
tag
válasz huliganboy #13204 üzenetére
Köszönöm válaszod, majd kipróbálom...
(Azt tudom, hogy mi a CI+, de gondolom valahogy mégiscsak mennie kellene linux alatt is, ha a windows alatt működik!!!) -
n_atsi
tag
Tisztelt Fórumtársak!
Vásároltam/rendeltem egy...
...Bus 002 Device 005: ID 0572:c688 Conexant Systems (Rockwell), Inc. Geniatech T230 DVB-T2 TV Stick
Ubuntu 16.04 alatt használnám, de semmilyen programmal nem tudom rábírni, hogy a csatornákat észrevegye, beállítsa...stb.
A neten található információk alapján sem jutottam semmire. Valószínűleg Én vagyok a béna.tvheadend, w_scan, mythTV, és több linux alatt működő programmal is próbáltam, de egyikkel sem siketült.
Windows alatt rendesen működik.
A(z) UPC box helyett használnám Kodi alatt, de sehogy sem tudom a csatornákat életre kelteni.
Valaki lépésről lépésre le tudná nekem írni, hogyan kell beállítani?
Nagyon hálás lennék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest