Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Nem tudjátok mi lett a MovieShark-kal? Délelőtt még működött, most még hibával leáll. Két eszközön is néztem (Android TV és mobil).
-
Bicsko
tag
Szia!
-t próbáld azalatt sok HD tartalom van, de nem magyarul. Magyar HD tartalom elvétve létezik.Exodus Annak az addonnak amit említettél nem írjuk le a nevét ebben a topicban, az első hozzászólásban megtalálod a helyi szabályokat.
Nem nyúlnak le semmi az addon készítők, amit a
repoból teszel fel, azok biztonságosak.moveieshark [ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Kedves fórumtársak!
Apósom vett egy Sony Bravia-t, és szeretném neki beállítani a Kodi-t HD tartalmakra. Milyen HD tartalmak léteznek? Mely kiegészítőket ajánljátok? Főleg dokumentumfilmeket és más filmeket néznének. Ha lehet olyat, hogy ne kelljen külön szamitogep a dologhoz, akkor torrentes megoldas is szoba jöhet.
Viszont az ncore-os addon-ba ódszkodva adok meg ID-jelszó párost attól tartva, hogy lenyulja esetleg az addon fejlesztője. Vagy alaptalan az aggodalmam?Köszönöm szépen! Üdv.: Teo
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
urgoz
aktív tag
válasz huliganboy #12484 üzenetére
Szerintem ezek a beállítások Confluence skin alá lettek optimalizálva. Estuary alatt más nevük van a különböző nézeteknek, így nem működnek.
-
scope2007
addikt
Hali
Tudna nekem valaki mondani működő nba kieget?
Ez még nagyon hiányzik nekem a gyűjteményből
Köszi, ha valaki tudCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
horki
tag
válasz huliganboy #12483 üzenetére
Igazad van offba kellet volna, majd jobban figyelek. Különben azt hiszem csak barátkozni akartam. Már elég régi ez a csapat, nem lenne itt az ideje, összehozni egy találálkozót. Mondjuk egy-két sör erejéig. A régi forumos kökorszakban minden évben rendeztünk egyet darkwariorosokkal, terramaffiásokkal. Mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
addikt
válasz headhunter #12485 üzenetére
Állítsd be egy pár mp késleltetést, wait for network... az opció neve.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
DonCosta
tag
Sziasztok!
Most üzemelnék be egy RPi-t, Libreelec-el. Kérdésem, hogy milyen verziót tegyek rá, mert itt a fórumon olvastam, hogy gondok voltak egyes addonokkal bizonyos Kodi verzióval. Melyik a jelenleg javasolt verzió?
Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
Amíg nincs csat..lista, addig TV menü sem lesz, hiába van engedélyezve a PVR IPTV Simple client.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
huliganboy
addikt
Rosszul írod be a címet.... Ha megnézed a log-ot akkor tuti 404 vagy hasonló hibát fogsz látni.
-
headhunter
addikt
Adott egy KODI 17.1, nem jelenik meg a TV menü és a csatornalistát sem kéri le.
PVR IPTV Simple engedélyezve, beállítva.
Mi lett a gond?
-
huliganboy
addikt
Aki használja a Moviesharkot, annak a megjelenités alatt beállítottak szerint listázza a filmeket a kiegészítő? LE és Droid alatt is tapasztalható, hogy nem jeleníti meg csak lista nézetben. Win alatt nem teszteltem. KODI 17.1
Más:
Korábban mint ha rémlene, hogy beállítottam imdb pontszámok megjelenítését. Ezt valaki használja így?
[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
Srácok!
Elhiszem, hogy ez fontos nektek, főleg a külföldön élőknek a CC, de napok óta csak azt írjátok be, hogy megy nem megy. Ennek nem sok értelme van, főleg ON-ban. Tudjátok, hogy az addonok nem tartalmaznak tartalmát, így azokra úgymond hatással sem tudunk lenni.
-
nagyúr
válasz huliganboy #12463 üzenetére
Köszönjük szépen!
-
doberman
senior tag
válasz papcsix #12469 üzenetére
igazából van megoldás: építs saját stream szervert. egy pi zero is elég hozzá, egy dvb-t stick, ha kellenek az extra adók akkor előfizetés és kártya olvasó... ennyiből áll agy "kodi-frendly" stream szerver. (néhány hét alatt megjön rizsföldről a stick, a zero 4-5 nap.)
8lnu
-
Mr Dini
addikt
válasz CyberPunk666 #12472 üzenetére
Üdv!
Ha sima telepítő alatt az exe fájl alapú installerre gondolsz, akkor a válaszom igen, felmegy Win10-re is.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
CyberPunk666
senior tag
Sziasztok!
Windows 10 esetén csak az áruházas használható vagy a sima telepítő is működik?
-
papcsix
újonc
Bicsko segitsegevel vegre sikerult nekem is beallitani a CS-t erre bahal tipikus., mar kezdtem orulni a magyar TV-nek... erre csak 1-2 megy belole. Mas megoldas nincs is magyar TV-re ? Nekem nem feltetlen kell minden fele szuper ado, persze ha van nem baj
-
flamario
tag
CS -ről van valami infó a működéssel kapcsolatbam?
-
flamario
tag
válasz huliganboy #12463 üzenetére
köszönet érte
-
huliganboy
addikt
!!!Indavideó kiegészítő frissítve!!!
Verzió: 1.1.8
Javította: LittlShark
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
A Port.hu scrapert nem lehet valahonnan letölteni? A Kodiban nem találom sehol sem. Valszeg én vagyok figyelmetlen.Ok. megtaláltam. Pontosabban azt, hogy nem működik.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
_ ĐanieL™
tag
Sziasztok!
Mik a tapasztalatok a 17.1-el Windows-on?
A 17.0-ára még többen azt mondták, hogy maradtak benne hibák, így a jól bevált 16.1-et nem érdemes még váltani.. mi a helyzet a 17.1-el?Köszönöm!
peace
-
Melorin
addikt
válasz polymorphin #12459 üzenetére
Így nekem is jó de ha kikapcsolom (olyankor válik valós fullscreen-né) akkor ahogy írtam, nem tudok film mellett dolgozni monitoron.
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Meg lehet valahogy oldani azt, hogy a 2. megjelenítőre kitett Kodit valós teljesképernyős módba tudjam állítani, ne pedig windowed-teljesképernyőbe, és miközben megy egy film a TV-n, a monitoron lehessen mást csinálni?
Jelenleg az történik, hogy ha valódi fullscreenben használom, akkor amint rákattintok az egérrel valamire a monitoromon, pl böngészni akarok, a TV-n a kép windows desktopra vált, eltűnik a Kodi. -
loosht
senior tag
Nem tudjátok, javítja valaki az indavideó addont?
-
Noxy
veterán
válasz zizi7229 #12449 üzenetére
Semmi gond nincs az adott oldalal.
Nekem a Firefoxban sem szabtak át semmit a belépésel kapcsolatban. Kodiban meg hibátlanul megy.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
zizi7229
tag
Sziasztok, valaki tudna segíteni?
HUNCore tv-t feltettem, beirtam felh nevet jelszót, és igazából amint elkezdeném nézni az ajánlót mondjuk, kiirja, hogy helytelen felh név vagy jelszó vagy estleg előugrott egy nem vagyokrobot captcha..felh név jelszó, biztos hogy jó, 3 szor irtam ujra. viszont bejött az ncore-n egy kétlépcsős azonosítás nemrég és a belépőoldalt is átszabták egy kicsit, lehet hogy ez az oka a dolognak?Tel.: 06-30/650-1098 --- megbízhatóságom, hirdetéseim --- http://hardverapro.hu/tag/zizi7229 || OnePlus One 64GB >> Huawei P9 Plus >> P20 >> S22 Ultra || 8800 Ultra -- Because I believe in power
-
napocska2
senior tag
Kissé megszenvedtem a Telenor MyTV-vel, már veszélybe került a család ebédjének elkészülte, de végül sikerrel jártam. LibreElec Kodi Jarvisra próbáltam felvarázsolni néhány órán keresztül.
Az xml adta föl a leckét, akárhogy próbáltam, az MS fórumon lévők szerint nem akart működni. Akár a kimásolós, akár az xml letöltős változatot adtam meg forrásnak, nem töltötte be a csatornákat, hiába voltak helyesek a bejelentkezési adatok. Végigolvastam az összes vonatkozó hozzászólást, de nem találtam a hiba okát.
Sokszori próbálkozás után új fejezetet nyitottam, töröltem a LiveStreamProt, aztán a UserData/addon_data-ból is, hogy ne legyenek maradványai sem. Aztán újratelepítettem és harmadik variációként innen másoltam be az xml-t a notepad++-ba, aztán a saját adataimmal elmentettem és így már szerencsére működött, nagy örömömre.Szóval nagy köszönet Urgoz fórumtársnak, hogy a földi halandók számára is elérhetővé tette Kodi alatt a MyTV-t!
-
horki
tag
Sziasztok,
valamit tudni a CS röl. Tegnap még jó volt, este már nem megy semmi. Talán a szerverük állt le? Csak tippeltem, talán többet tud valaki.Szerkesztve:
Nem értem a linkröl müködik Windowsal a PIn meg semmit nem akar elindítani. Probáltam 17 Kodival 16 al is nem tudom mi lehet, csak skint csréltem a reggel semmi mást nem csináltam. A reggel még ment nem tudom mi történt.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz mirai22 #12437 üzenetére
Jó helyen vagy de ezt állítsd magyarra: Feliratok letöltése ezekhez a nyelvekhez. (Több nyelvet is meg lehet adni)
Természetesen te is be tudsz tölteni bármilyen feliratot bármilyen streamhez. Ehhez indítsd el, majd nyomd meg az ok gombot ha távirányítód van, vagy egérrel klikk, bejön a stop, pause... menü és jobb oldalt a kis hangszóróra kattints, itt a felirat keresése menü... Betallózhatsz bármilyen feliratot.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
blakey
titán
válasz mirai22 #12437 üzenetére
Ahol az OS-t kiválasztod mint feliratletöltőt ott ki tudod választani,. hogy melyik nyelv legyen a letöltött. Valószínűleg ott angol van kiválasztva.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mirai22
csendes tag
Sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni. Az opensubtitles addont nem birom rábirni, hogy magyar feliratot rakjon be. Beállítások-video-feliratokba az elsődleges nyelv hungarian és igazából bármit állítók be angolt dob fel. Hogyan lehet ezen változtatni, mert az opensubtitles kiegészítőn belül nincs ilyen beállítási opció?!
Esetleg az is segítség lenne, ha az exodusról streemelt filmek mellé saját feliratot lehetne valahogy illeszteni...
köszi
-
szasanyi
félisten
Üdv! LE + Kodi18 fut a RPi2-mön, amit médialejátszóként használok. Eddig még soha sem próbáltam feliratot letölteni filhez, de a Doctor Strange 3D BD alatt nincs magyar nyelv sem felirat. Az opensubtitles.org kiegészítőt feltettem, de csak angol feliratokat hoz. A supersubtitles pedig nálam nem működik. Ha lenne ehhez megoldás, segítség azt megköszönném!
-
aky01
tag
válasz pkollar #12429 üzenetére
Próbáld meg feltenni a zip-ből Motor Replays
Repóból szerintem azért nem települ, mert 1.6 verzió szerepel a repo xml-ben, de csak 1.5-ös zip található fent.
Szerk: Most látom, hogy a telepítés sikerült
[ Szerkesztve ]
-
pkollar
tag
válasz huliganboy #12428 üzenetére
Fent volt a Superrepo a telepitéskor
Nem lehet hogy windows-os kodi a baj?
Libreelec alatt fel sem megy a communityrepo.[ Szerkesztve ]
-
Cesta
csendes tag
Sziasztok a noisy shark csak nàlam nem megy vagy màsnål is megåll pàr perc utànn termeszetesen regisztråcioval próbálom ezidáig jól ment
-
pkollar
tag
Egy kis segitséget kérek.
A Motor Replay az alábbi log-ot produkálja.
[kép]Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
papcsix
újonc
Sziasztok
En nekem teljessen uj dolog ez a KODIs dolog. Egy raspberry pi3 ra telepitettem fel.az osszes movisharkos addonst feltettem. nagyon jok. egy valamit nem sikerul bellitanom. az pedig a cardshaeres addons. azzal lehetne magyar adokat nezni, vagy az mire jo? En kulfoldon vagyok most ugy hogy jo lenne, orulnek neki ha azzal menne. valaki tudna nekem segiteni a beallitasaban?
Elore is koszi -
kalker
csendes tag
Látom az autó-motor témában milyen eredményes volt a kiegészítő keresés, tudnátok ajánlani kiegészítőt profi box témában estleg. Köszi.
[ Szerkesztve ]
A borban bölcsesség, a sörben szabadság, a vízben baktériumok vannak...
-
Talgorius
csendes tag
válasz huliganboy #12409 üzenetére
Nem is kértem számon semmit, sőt... Köszönöm a kiegészítő készítésére fordított időtőket, munkátokat.
Csak arra vonatkozóan tettem fel kérdést, hogy ki mit tapasztalt.
Azt én is tudom, hogy a külső forrásokkal kapcsolatos estleges problémákra vonatkozóan semmi ráhatásotok sincsen.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Talgorius #12405 üzenetére
Emberek vagyunk...
Pontosan emiatt kéne gondolkodni, olvasni mielőtt még feltennénk egy kérdést.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Talgorius
csendes tag
Elnézést, ha hibáztam.
Emberek vagyunk, nem vagyunk tévedhetetlenek. -
huliganboy
addikt
(#12403) Talgorius - Törölve
Többször kértem, hogy ne emlegessük a csatornákat!
Mindenkinek: el fogunk oda jutni, hogy a CC miatt az egész bolt be fog zárni. Nézze meg mindenki hol van, mik a szabályok!
Kérek mindenkit egy kicsit diszkrétebben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest